Jump to content

[Επίσημο] HTC Hero

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ndrive παραμένει ενεργό αν δεν επιλέκεις exit από το κεντρικό του μενού. Γι' αυτό ακούς τη φωνή. πατώντας το πλήκτρο back ή το home, το ndrive εξακολουθεί να τρέχει στο παρασκήνιο.

ναι το ξερω φιλε παντα με exit βγαινω δεν ειναι καν ανοιχτο στο λεω standar. αφου τρεχω και το appkiller να δω αν τρεχει και δε το βρισκει

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λίγο άκυρο μήνυμα αλλά είμαι ενθουσιασμένος.

Μου φαίνεται η το hero (modaco custom rom 2.9) πάει σφαίρα?

Έπαιζα με ενα i-phone 3gs μιας φίλης σήμερα και μια χαρά ικανοποιημένος είμαι απο την σύγκριση.

Εντωμεταξυ να σας πω και κατι αστειο εβαλα το ndrive απο ενα αλλο post οπου εξηγουν κατι παιδια πως γινεται, δουλευει μια χαρα αλλα καμια φορα,νομιζω οταν ειναι σε δικτυο, μου πεταει και κανα στριψτε αριστερα στο ασχετο χωρις να εχω ανοιξει καν το ndrive. την αλλη φορα κοιμομουν με τη δικια μου και ακουγεται η φωνη της ματινας απο τα voices του ndrive "στα 200 μετρα στριψτε αριστερα" :blink:

:lol:

Epic! Αν εγινε τετοιο πραμα ειναι για το hall of fame :lol:

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Το πήρα και εγώ από το Πλαίσιο στα 499 Ευρώ σε καφέ χρώμα. Προχθές που πήγα να ρωτήσω πέτυχα εκεί και ένα εκπρόσωπο της Ace οποίος το είχε μαζί του και το είδα ζωντανά. Το παράγγειλα και την επόμενη το είχα!:D Ο τύπος μου είπε οτι μόνο το καφέ χρώμα θα εισαχθεί. Επίσης είχε μαζί του και το HD2 και το Touch2 και έπαιξα λίγο και με αυτά, φοβερές συσκευές.

Όταν πήγα να κάνω αναβάθμιση από το site της HTC (έχω την 2.73.405.38 και το site είχε την 2.73.405.5) και έβαλα το serial number που ζητάει μου εμφανίστηκε μήνυμα οτι το συγκεκριμένο software δεν είναι κατάλληλο για την συσκευή μου, γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει, έκανα κάτι λάθος?:confused:

Το πήρα και εγώ από το Πλαίσιο στα 499 Ευρώ σε καφέ χρώμα. Προχθές που πήγα να ρωτήσω πέτυχα εκεί και ένα εκπρόσωπο της Ace οποίος το είχε μαζί του και το είδα ζωντανά. Το παράγγειλα και την επόμενη το είχα!:D Ο τύπος μου είπε οτι μόνο το καφέ χρώμα θα εισαχθεί. Επίσης είχε μαζί του και το HD2 και το Touch2 και έπαιξα λίγο και με αυτά, φοβερές συσκευές.

Όταν πήγα να κάνω αναβάθμιση από το site της HTC (έχω την 2.73.405.38 και το site είχε την 2.73.405.5) και έβαλα το serial number που ζητάει μου εμφανίστηκε μήνυμα οτι το συγκεκριμένο software δεν είναι κατάλληλο για την συσκευή μου, γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει, έκανα κάτι λάθος?:confused:

Αν είναι Ελληνική η συσκευή λοιπόν(μέσω ACE HELLAS) τότε μάλλον τα διθέσιμα update(firmware etc) για την συσκευή σου όπως και για τις υπολοιπες "Ελληνικες"να γινονται μόνο απο το site της ACE και όταν αυτές είναι διαθέσιμες....κάτι τέτοιο νομίζω συμβαίνει

...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω...

Πως μπορει καποιος να ξεχωρισει αν ειναι της ACE η δεν ειναι (οι πωλητες συνηθως δεν ξερουν)

• Administrators
Πως μπορει καποιος να ξεχωρισει αν ειναι της ACE η δεν ειναι (οι πωλητες συνηθως δεν ξερουν)

Στο κουτί φέρει τις σφραγίδες της ACE Hellas.

Modpic.gif

Παιδια να ρωτησω κατι διοτι δεν βλεπω το Ζοομ 2 να κυκλοφορει συντομα αν το παρουμε απο το ιντερνετ αν θυμαμαι καλα γινεται να του περασουμε τα ελληνικα απλα στην επιλογη γλωσσας παταμε επομενο και μπαινουν κανονικα ? και πρεπει να βρισκεται μεσα η σιμ ετσι ?

http://www.skroutz.gr/s/82096/HTC-Hero.html?keyphrase=Htc+hero σκεφτομαι να το αγορασω απο το open τα νουμερα δεν τα θυμαμαι υπαρχει περιπτωση να ειναι παραεισαγωγης η κατι τετοιο ?

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Kαι στο πλαισιο και στο saturn δεν φερουν καμμια σφραγιδα, αλλα οι πωλητες μου ειπαν οτι ειναι της Αce ,στο saturn μαλιστα πηρε και τηλεφωνο για να το τσεκαρει. Στο saturn υπαρχει διαθεσιμο και στο ραφι και μπορει οποιος θελει να το δοκιμασει, μονο μην παρασυρθει απο την αναγραφομενη τιμη (429 ευρω) ειναι λαθος.(499 εχει)

georgep να φανταστω το σκατουλι χρωμα ε ? δηλαδη το καφε ηθελα να πω :lol::p

Φιλικά Σπύρος

Και στα Public το είδα σήμερα που πήγα, σε καφέ. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ κινητό. Πολύ καλή ευκρίνεια στην οθόνη και στο άγγιγμα μου φάνηκε επίσης πολύ βολικό, δεν χρειάστηκε να ξανακάνω κάποια κίνηση με τα δάχτυλα. Το magic που ήταν δίπλα μου φάνηκε ότι έχανε πολύ.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

πήγα και εγώ να το κάνω upgrade την rom αλλά πήρα και εγώ το μήνυμα οτι το software δεν ειναι για το δικό μου κινητό. Περίεργο. Κάποια λύση παιδία?

Καινουργιο ειναι αυτο ηθελα να ηξερα αλλες φορες παρακαλαμε να φερουν τα παρδαλα διοτι απλα τα σπανε και αυτη την φορα φερνουν το παρδαλο το οποιο ειναι ενα σκατουλι καφε εγω το ασπρο θελωω πφφ :lol: :lol:

Φιλικά Σπύρος

Από όσο είδα δεν έχει σφραγίδα της Ace το συγκεκριμένο αλλά έχει αυτοκόλλητο με το σήμα της htc και στο πίσω μέρος του κουτιού τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού αναγράφονται στα Ελληνικά. Από εκεί το καταλαβαίνεις οτι είναι η Ελληνική έκδοση.;)

Βρείτε κάποιο ΦΠΑ να το χρεώσετε, βάλτε να έχει ενδοκοινοτικές συναλλαγές και πάρτε το με 400 ευρά από το Expansys.

Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει :)

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

οι προδιαγραφές λένε για digital compass.που ακριβώς ειναι αυτο στο μενου? δεν βρήκα κάτι εγω

μπες στο market και ψαξε για compass. κατεβασε το!

Oh my God. They killed Kenny!

You bastards!

• Administrators
Βρείτε κάποιο ΦΠΑ να το χρεώσετε, βάλτε να έχει ενδοκοινοτικές συναλλαγές και πάρτε το με 400 ευρά από το Expansys.

Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει :)

Δεν είναι τόσο απλό φίλε μου. Δεν διαθέτουν όλοι το εταιρικό τους ΑΦΜ με τέτοια ευκολία.

Modpic.gif

έχουμε και λέμε Sync με windows 7 δέν γίνεται....Κείμενο με 160 χαρακτήρες(όσοι πήραμε απ έξω...τι γινεται?)....Επίσης πολύ την καθυστερεί την νέα rom η HTC....πάρα πολυ...ενω σε 12 μέρες θα έχουμε σε κυκλοφορία το πρώτο κινητο με android 2.0
...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω...

καλησπερα,

να ρωτησω κατι ρε παιδια?

το menu για να κανεις update τη το firmware που ειναι?

υποτιθεται οτι ειναι εκει που ειναι οι πληροφοριες τηλεφωνου στα settings αλλα δεν υπαρχει κατι σχετικο... καμια ιδεα?

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε