merlin20000 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Το ndrive παραμένει ενεργό αν δεν επιλέκεις exit από το κεντρικό του μενού. Γι' αυτό ακούς τη φωνή. πατώντας το πλήκτρο back ή το home, το ndrive εξακολουθεί να τρέχει στο παρασκήνιο. ναι το ξερω φιλε παντα με exit βγαινω δεν ειναι καν ανοιχτο στο λεω standar. αφου τρεχω και το appkiller να δω αν τρεχει και δε το βρισκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τις επαφές απο την sim στο outlook κατευθείαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpol Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Λίγο άκυρο μήνυμα αλλά είμαι ενθουσιασμένος. Μου φαίνεται η το hero (modaco custom rom 2.9) πάει σφαίρα? Έπαιζα με ενα i-phone 3gs μιας φίλης σήμερα και μια χαρά ικανοποιημένος είμαι απο την σύγκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Εντωμεταξυ να σας πω και κατι αστειο εβαλα το ndrive απο ενα αλλο post οπου εξηγουν κατι παιδια πως γινεται, δουλευει μια χαρα αλλα καμια φορα,νομιζω οταν ειναι σε δικτυο, μου πεταει και κανα στριψτε αριστερα στο ασχετο χωρις να εχω ανοιξει καν το ndrive. την αλλη φορα κοιμομουν με τη δικια μου και ακουγεται η φωνη της ματινας απο τα voices του ndrive "στα 200 μετρα στριψτε αριστερα" :blink: :lol: Epic! Αν εγινε τετοιο πραμα ειναι για το hall of fame :lol: Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Το πήρα και εγώ από το Πλαίσιο στα 499 Ευρώ σε καφέ χρώμα. Προχθές που πήγα να ρωτήσω πέτυχα εκεί και ένα εκπρόσωπο της Ace οποίος το είχε μαζί του και το είδα ζωντανά. Το παράγγειλα και την επόμενη το είχα!:D Ο τύπος μου είπε οτι μόνο το καφέ χρώμα θα εισαχθεί. Επίσης είχε μαζί του και το HD2 και το Touch2 και έπαιξα λίγο και με αυτά, φοβερές συσκευές. Όταν πήγα να κάνω αναβάθμιση από το site της HTC (έχω την 2.73.405.38 και το site είχε την 2.73.405.5) και έβαλα το serial number που ζητάει μου εμφανίστηκε μήνυμα οτι το συγκεκριμένο software δεν είναι κατάλληλο για την συσκευή μου, γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει, έκανα κάτι λάθος?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Το πήρα και εγώ από το Πλαίσιο στα 499 Ευρώ σε καφέ χρώμα. Προχθές που πήγα να ρωτήσω πέτυχα εκεί και ένα εκπρόσωπο της Ace οποίος το είχε μαζί του και το είδα ζωντανά. Το παράγγειλα και την επόμενη το είχα!:D Ο τύπος μου είπε οτι μόνο το καφέ χρώμα θα εισαχθεί. Επίσης είχε μαζί του και το HD2 και το Touch2 και έπαιξα λίγο και με αυτά, φοβερές συσκευές. Όταν πήγα να κάνω αναβάθμιση από το site της HTC (έχω την 2.73.405.38 και το site είχε την 2.73.405.5) και έβαλα το serial number που ζητάει μου εμφανίστηκε μήνυμα οτι το συγκεκριμένο software δεν είναι κατάλληλο για την συσκευή μου, γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει, έκανα κάτι λάθος?:confused: Αν είναι Ελληνική η συσκευή λοιπόν(μέσω ACE HELLAS) τότε μάλλον τα διθέσιμα update(firmware etc) για την συσκευή σου όπως και για τις υπολοιπες "Ελληνικες"να γινονται μόνο απο το site της ACE και όταν αυτές είναι διαθέσιμες....κάτι τέτοιο νομίζω συμβαίνει Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Μόνο το καφέ θα έρθει επίσημα Ελλάδα? Το λευκό? :rolleyes: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Πως μπορει καποιος να ξεχωρισει αν ειναι της ACE η δεν ειναι (οι πωλητες συνηθως δεν ξερουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Πως μπορει καποιος να ξεχωρισει αν ειναι της ACE η δεν ειναι (οι πωλητες συνηθως δεν ξερουν) Στο κουτί φέρει τις σφραγίδες της ACE Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Παιδια να ρωτησω κατι διοτι δεν βλεπω το Ζοομ 2 να κυκλοφορει συντομα αν το παρουμε απο το ιντερνετ αν θυμαμαι καλα γινεται να του περασουμε τα ελληνικα απλα στην επιλογη γλωσσας παταμε επομενο και μπαινουν κανονικα ? και πρεπει να βρισκεται μεσα η σιμ ετσι ? http://www.skroutz.gr/s/82096/HTC-Hero.html?keyphrase=Htc+hero σκεφτομαι να το αγορασω απο το open τα νουμερα δεν τα θυμαμαι υπαρχει περιπτωση να ειναι παραεισαγωγης η κατι τετοιο ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Στο κουτί φέρει τις σφραγίδες της ACE Hellas. Kαι στο πλαισιο και στο saturn δεν φερουν καμμια σφραγιδα, αλλα οι πωλητες μου ειπαν οτι ειναι της Αce ,στο saturn μαλιστα πηρε και τηλεφωνο για να το τσεκαρει. Στο saturn υπαρχει διαθεσιμο και στο ραφι και μπορει οποιος θελει να το δοκιμασει, μονο μην παρασυρθει απο την αναγραφομενη τιμη (429 ευρω) ειναι λαθος.(499 εχει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 georgep να φανταστω το σκατουλι χρωμα ε ? δηλαδη το καφε ηθελα να πω :lol::p Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Ναι το οποιο απο κοντα ειναι ωραιο( γουστα ειναι αυτα) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 ειναι οντως πανεμορφο! :p Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Και στα Public το είδα σήμερα που πήγα, σε καφέ. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ κινητό. Πολύ καλή ευκρίνεια στην οθόνη και στο άγγιγμα μου φάνηκε επίσης πολύ βολικό, δεν χρειάστηκε να ξανακάνω κάποια κίνηση με τα δάχτυλα. Το magic που ήταν δίπλα μου φάνηκε ότι έχανε πολύ. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 πήγα και εγώ να το κάνω upgrade την rom αλλά πήρα και εγώ το μήνυμα οτι το software δεν ειναι για το δικό μου κινητό. Περίεργο. Κάποια λύση παιδία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Καινουργιο ειναι αυτο ηθελα να ηξερα αλλες φορες παρακαλαμε να φερουν τα παρδαλα διοτι απλα τα σπανε και αυτη την φορα φερνουν το παρδαλο το οποιο ειναι ενα σκατουλι καφε εγω το ασπρο θελωω πφφ :lol: :lol: Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Στο κουτί φέρει τις σφραγίδες της ACE Hellas. Από όσο είδα δεν έχει σφραγίδα της Ace το συγκεκριμένο αλλά έχει αυτοκόλλητο με το σήμα της htc και στο πίσω μέρος του κουτιού τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού αναγράφονται στα Ελληνικά. Από εκεί το καταλαβαίνεις οτι είναι η Ελληνική έκδοση.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Οι καινούργιες συσκευές μπορεί πλέον να βγαίνουν έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Βρείτε κάποιο ΦΠΑ να το χρεώσετε, βάλτε να έχει ενδοκοινοτικές συναλλαγές και πάρτε το με 400 ευρά από το Expansys. Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει :) Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 οι προδιαγραφές λένε για digital compass.που ακριβώς ειναι αυτο στο μενου? δεν βρήκα κάτι εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 οι προδιαγραφές λένε για digital compass.που ακριβώς ειναι αυτο στο μενου? δεν βρήκα κάτι εγω μπες στο market και ψαξε για compass. κατεβασε το! Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Βρείτε κάποιο ΦΠΑ να το χρεώσετε, βάλτε να έχει ενδοκοινοτικές συναλλαγές και πάρτε το με 400 ευρά από το Expansys. Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει :) Δεν είναι τόσο απλό φίλε μου. Δεν διαθέτουν όλοι το εταιρικό τους ΑΦΜ με τέτοια ευκολία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 έχουμε και λέμε Sync με windows 7 δέν γίνεται....Κείμενο με 160 χαρακτήρες(όσοι πήραμε απ έξω...τι γινεται?)....Επίσης πολύ την καθυστερεί την νέα rom η HTC....πάρα πολυ...ενω σε 12 μέρες θα έχουμε σε κυκλοφορία το πρώτο κινητο με android 2.0 Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 καλησπερα, να ρωτησω κατι ρε παιδια? το menu για να κανεις update τη το firmware που ειναι? υποτιθεται οτι ειναι εκει που ειναι οι πληροφοριες τηλεφωνου στα settings αλλα δεν υπαρχει κατι σχετικο... καμια ιδεα? Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts