Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia Pro (B7610)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

yeap! ε νομίζω δεν είναι θέμα αυτό μπροστά στα καλουθκια που προσφέρει! :)

Oχι, σίγουρα δεν είναι θέμα, αλλά καταλαβαίνεις μωρέ, είναι η δύναμη της συνήθειας....

Υπάρχουν προγράμματα που σε ενημερώνουν περιοδικά με ηχητική ειδοποίηση.

Ναι, ε; Χμμμ..... κάτι είναι κι αυτό...!!!:):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 933
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εντάξει, από προγράμματα θα βολευτούμε.....

Το τηλέφωνο που είναι όμως οεο.....????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως ξέρει κανείς τα πραγματικά χαρακτηριστικά της συσκευής;

Ρωτάω γιατί βλέπω σε κάποιες ιστοσελίδες ram 128 και σε άλλες 256. τι ισχύει:confused: όπως και για την μνήμη αλλού λέει 1GB αλλού 2.

...και κάτι άλλο για αντιχαρακτική επίστρωση διάβασα μόνο στο σαητ του Πλαισίου, ισχύει?

Edited by siciliano

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

• Administrators
Εάν μιλάς για το ενδεχόμενο της ύπαρξης αντιχαρακτικής επίστρωσης, αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν έχω πληροφορία.

Modpic.gif

Εάν μιλάς για το ενδεχόμενο της ύπαρξης αντιχαρακτικής επίστρωσης, αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν έχω πληροφορία.

κρίμα:( είναι απαραίτητο χαρακτηριστικό για να αγοράσω το επόμενο μου κινητό μου.

Ευχαριστώ πάντως :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

όχι δεν πρέπει να διαθέτει κάτι τέτοιο...μετά από 3 βδομάδες λειτουργίας το επιβεβαιώνω! :O

Aντιχαρακτική μεμβράνη:

http://www.zagg.com/invisibleshield/samsung-omnia-pro-b7610-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php

Δές τα βίντεο ( παρουσίασης, τοποθέτησης κτλ) και παρήγγειλε έξτρα και σπρέυ τοποθέτησης της μεμβράνης.

• Administrators
Δεν συνιστώ καθόλου λύσεις αυτού του τύπου που συνοδεύονται από λιπαντικές ουσίες. Μπαίνουν εύκολα αλλά βγαίνουν πολύ δύσκολα γιατί κολλάνε πάνω στη συσκευή. Προτείνω ανεπιφύλακτα όμως ένα απλό screen protector που κάνει μια χαρά τη δουλειά του.

Modpic.gif

σήμερα πήρα το κινητό από πλαίσιο. διατίθεται τις 2 τελευταίες μέρες εκεί αν δεν κάνω λάθος. είναι το πρώτο μου κινητό με windows mobile και έχω κάποιες απορίες αν και είναι νωρίς ακόμα! αρχικά θα ήθελα να ζητήσω λίγη βοήθεια (ή κάποιο λινκ) για να απαλλαγώ από ό,τι έχει εγκατασταθεί από vodafone...

• Administrators
Για να απαλλαγείς από τα διάφορα της Vodafone, θα πρέπει να εγκαταστήσεις μία unbranded rom. Δεν ξέρω όμως εάν υπάρχει κάτι διαθέσιμο ακόμα.

Modpic.gif

Δεν συνιστώ καθόλου λύσεις αυτού του τύπου που συνοδεύονται από λιπαντικές ουσίες. Μπαίνουν εύκολα αλλά βγαίνουν πολύ δύσκολα γιατί κολλάνε πάνω στη συσκευή. Προτείνω ανεπιφύλακτα όμως ένα απλό screen protector που κάνει μια χαρά τη δουλειά του.

H touch screen θα λειτουργεί κανονικά με το screen protector; και νομίζω πως το διάβασα εδώ πως μ' αυτό δεν γλιστράει καλά το δάχτυλο.

Απ'

το βιντεάκι φαίνεται πως γρατζουνίζεται μια χαρά η οθόνη (και γενικώς το θάβει το κινητό από τα λίγα αγγλικά που κατάλαβα):(

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

• Administrators
Βάλε screen protector για την ασφάλεια της οθόνης. Εάν βάλεις καλής ποιότητας δεν θα έχεις πρόβλημα με την αίσθηση της αφής.

Modpic.gif

παιδια καλησπέρα κι απο μένα.

το αγόρασα σημερα απο το Πλαισιο το οποίο το πουλαει σαν Vodafone Live

από οσο είδα στα μενου δεν είχε πουθενά κάτι πέρα απο τις ρυθμίσεις για το gprs τα vodafone live και vodafone prepay....

το κινητο δε θα χρησιμοποιηθεί με voda αλλα με wind, συνεπώς θα ήθελα να ρωτησω κάποιον που έχει κανει κατι αντίσοιχο αν δουλευουν κανονικά τα πάντα με την κάρτα της wind... αλλιως να το παω πίσω πριν το ανοιξω !

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις τώρα το πήρα κι εγώ και βρίσκομαι στη διαδικασία της επεξεργασίας, οπότε αρχίζουν οι ερωτήσεις....::)

Ξέρει κανείς, πως μπορώ να εγκαταστήσω τον καιρό στην αρχική οθόνη; (την επαγγελματική εννοώ)....

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
παιδια καλησπέρα κι απο μένα.

το αγόρασα σημερα απο το Πλαισιο το οποίο το πουλαει σαν Vodafone Live

από οσο είδα στα μενου δεν είχε πουθενά κάτι πέρα απο τις ρυθμίσεις για το gprs τα vodafone live και vodafone prepay....

το κινητο δε θα χρησιμοποιηθεί με voda αλλα με wind, συνεπώς θα ήθελα να ρωτησω κάποιον που έχει κανει κατι αντίσοιχο αν δουλευουν κανονικά τα πάντα με την κάρτα της wind... αλλιως να το παω πίσω πριν το ανοιξω !

Σίγουρα δουλεύουν οι ρυθμίσεις της wind, απλά θα χρειαστεί να τις σετάρεις.

Modpic.gif

Υπάρχει τρόπος να ελαττώσουμε το μέγεθος της γραμματοσειράς στα μηνύματα και στο ημερολόγιο; Σε άλλες windows mobile συσκευές, αυτό γίνεται από την επιλογή "οθόνη", όμως δεν τη βρίσκω αυτήν την επιλογή πουθενά....
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σίγουρα δουλεύουν οι ρυθμίσεις της wind, απλά θα χρειαστεί να τις σετάρεις.

Αν ειναι απλά ρύθμιση είμαστε οκ. Χρησιμοποιώ Win Mobile τα τελευταια 4-5 χρόνια απλά ποτέ δεν είχα πάρει κάτι branded...

Ευχαριστώ !

• Administrators
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει sim lock στη συσκευή σου μπορείς να βάλεις όποια sim θέλεις και φυσικά όλες τις ρυθμίσεις του εκάστοτε provider.

Modpic.gif

Παιδιά, επειδή θέλω να πάρω ενα κινητό με windows και επειδή το SE X2 αργεί πάρα πολύ (και θα χάσω την προσφορά που έχω), το αμέσως επόμενο που καταλήγω είναι αυτό εδώ (δεδομένου ότι η τιμή το ΗΤC HD2 είναι ολίγον απαγορευτική) θα ήθελα να ρωτήσω:

1) Aν απ' όσα έχετε δει, το κινητό αυτό αποτελεί μια καλή λύση για windows mobile ?

2) Η samsung σαν εταιρία είναι καλή ? (γιατί αν το παρω, πρώτη φορά θα πηγαίνω σε samsung)

3) To λειτουργικό του είναι wb 6.1 ή 6.5 ?? Αναμένεται να αναβαθμιστεί σε 7 ??

Ευχαριστώ.

// EDIT: Επίσης εμφανισιακά τελικά πώς είναι? γιατι στην πρώτη σελίδα βλέπω ότι τα πλήκτρα είναι μαύρα, ενώ στο site της samsung τα πάνω πληκτρα εχουν κοκκινο φόντο.. (!)

Edited by Ariskos07
Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash:

Παιδιά, επειδή θέλω να πάρω ενα κινητό με windows και επειδή το SE X2 αργεί πάρα πολύ (και θα χάσω την προσφορά που έχω), το αμέσως επόμενο που καταλήγω είναι αυτό εδώ (δεδομένου ότι η τιμή το ΗΤC HD2 είναι ολίγον απαγορευτική) θα ήθελα να ρωτήσω:

1) Aν απ' όσα έχετε δει, το κινητό αυτό αποτελεί μια καλή λύση για windows mobile ?

2) Η samsung σαν εταιρία είναι καλή ? (γιατί αν το παρω, πρώτη φορά θα πηγαίνω σε samsung)

3) To λειτουργικό του είναι wb 6.1 ή 6.5 ?? Αναμένεται να αναβαθμιστεί σε 7 ??

Ευχαριστώ.

// EDIT: Επίσης εμφανισιακά τελικά πώς είναι? γιατι στην πρώτη σελίδα βλέπω ότι τα πλήκτρα είναι μαύρα, ενώ στο site της samsung τα πάνω πληκτρα εχουν κοκκινο φόντο.. (!)

1) Είναι μια πολύ καλή λύση, με δεδομένο το γεγονός ότι συνδυάζει και multimidia εφαρμογές, τομέας στον οποίον υστερούν, κατά την άποψή μου, άλλες παρόμοιες συσκευές.

2) Ναι, είναι πολύ καλή, πιστεύω πως έχει τις καλύτερες οθόνες σε κινητές συσκευές, αλλά και καλή αξιοπιστία και ενημέρωση λογισμικού.

3) Χθες το πήρα από Πλαίσιο, και παρά τις διαβεβαιώσεις του πωλητή ότι φοράει 6.1, με έκπληξη διαπίστωσα πως τελικά, φοράει 6.5. Δεν αναβαθμίζεται σε 7, όπως επίσης καμία συσκευή από όσες γνωρίζω να κυκλοφορούν μέχρι σήμερα.

Εμφανησιακά, είναι όμορφο θα έλεγα, το μέγεθος είναι σχετικά καλό, μεγάλο βέβαια αλλά όχι και απαγορευτικό, το βάρος κι αυτό υποφερτό. Γενικά ως προς το βάρος και το μέγεθος θα το κατέτασσα στο μέσο όρο, καθώς σίγουρα υπάρχουν και πιο μεγάλα και βαριά, αλλά και πιο μικρά και ελαφρια κινητά.

Τα πλήκτρα είναι μαύρα με κόκκινες τις λεπτομέρειες.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια χαρα ειναι το κινητακι, απο τις καλυτερες λυσεις σε αυτα τα χρηματα.

Απορω που οι πωλητες ανεφεραν για 6.1, αφου ουσιαστικα ειναι ενα Omnia II με πληκτρολογιο (αν και μαλλον κι αυτοι παρασυρθηκαν απο τη λανθασμενη αναφορα στην ιστοσελιδα της εταιριας).

Αψογη οθονη, γρηγορο (αν και με μια cooked rom παει πολυ καλυτερα απο το bloated λογισμικο της samsung), ενω δεν τιθεται θεμα ποιοτητας κατασκευης.

Μπορει να μην εχουν χρησιμοποιηθει τα καλυτερα δυνατα υλικα (κλασικο samsung πλαστικο), αλλα η ποιοτητα της τελευταιας εγγυαται ενα πολυ καλο συνολο.

Το υψος ογκου - βαρους για πολλους ειναι στα μειον, για μενα ειναι παντως θετικο στοιχειο...

Ακόμα δεν έχω βρει πως αλλάζει η γλώσσα στο hardware πληκτρολόγιο...... Καμιά ιδέα;

Επίσης, πως μπορώ να μικρήνω τη γραμματοσειρά στα sms??

[sIGPIC][/sIGPIC]