Jump to content

jonmadjon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jonmadjon

  1. έχει προσπαθήσει κανείς να το φορτίσει από universal usb charger από την πρίζα αυτοκινήτου ? το έψαξα λίγο και βλέπω οτι δεν υπάρχει λύση εκτός από το να πειράξεις το καλώδιο.... καμμια ιδέα ?
  2. δυστυχως στο μενου "Select a country" εχει για Ελλάδα, μόνο το Greece Prepaid και το Greece Postpaid. Δοκιμασα να τα αλλάξω σε postpaid ή default για να δω τι θα κανει αλλά τίποτα... Δεν ανταποκρίνεται στο ΟΚ, ενώ ούτε με reboot αλλάζει κάτι. Για Wind που θα ήθελα (ή απλά να σβήσω τα Vodafone και να περάσω μονο της wind χειροκίνητα) δε βρήκα κάτι. Επίσης, κάτι που παρατήρησα είναι οτι πάνω στο μενού από το οποίο διαλγεις χώρα έχει σαν επικαφαλίδα "Vodafone Precfg". Καμμια ιδέα?
  3. ευχαριστώ. Αν και τελικά έφταιγε οτι δεν είχα ρυθμίσει ώρα και ημερομηνία (δεν είχα ασχοληθεί καν !!). Το περίεργο είναι πως με λαθος ημερομηνία και ώρα δεν έβρισκε καν το hardware gps... τώρα όλα καλά πάντως
  4. το gps σας δουλευει κανονικά. εγω δεν μπορώ να το ανοίξω ούτε με destinator 7, ουτε με google maps, ούτε με gps speed sentry... ξέρει κανεις τις σωστες ρυθμίσεις για τα ports ?
  5. Μπορείς να πεις τι έκανες για το καθάρισμα της Vodafone. Θα βοηθούσες ιδιαίτερα...
  6. Αν ειναι απλά ρύθμιση είμαστε οκ. Χρησιμοποιώ Win Mobile τα τελευταια 4-5 χρόνια απλά ποτέ δεν είχα πάρει κάτι branded... Ευχαριστώ !
  7. παιδια καλησπέρα κι απο μένα. το αγόρασα σημερα απο το Πλαισιο το οποίο το πουλαει σαν Vodafone Live από οσο είδα στα μενου δεν είχε πουθενά κάτι πέρα απο τις ρυθμίσεις για το gprs τα vodafone live και vodafone prepay.... το κινητο δε θα χρησιμοποιηθεί με voda αλλα με wind, συνεπώς θα ήθελα να ρωτησω κάποιον που έχει κανει κατι αντίσοιχο αν δουλευουν κανονικά τα πάντα με την κάρτα της wind... αλλιως να το παω πίσω πριν το ανοιξω !
  8. μήπως ξερει κανείς πως μπορουμε να μεταφερουμε τα sms από SE W960 στο SE XPERIA ?
  9. Καλημέρα παιδιά... άλλος ένας νέος κάτοχος εδώ. Έχω μια ερώτηση σχετικά με το ιντερνετ μέσω vodafone. Τις ρυθμίσεις τις έκανα με το μύνημα που στελνει η SE από το site της διαλέγοντας Vodafone GPRS. Χρειάζεται κάτι επιπλέον για να δουλευει το ιντερνετ με ταχυτητες 3G ? και αν ναι, τι ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  10. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μετα από περαιτέρω ψάξιμο και προσπάθειες με 2 λαπτοπ (OS XP & Vista), το παλιό μου ipaq και ένα κινητό Νοκια καταφέρα να κάνω ανταλλαγή αρχείων σε κάποιοες περιπτώσεις ενώ σε άλλες έβγαζε σφάλμα χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις... Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι με τον υπολογιστή που έχει Vista... Το pda έχει ανοικτά και τα incoming beams, έίναι discoverable, το laptop το βρίσκει αλλά βγάζει σφάλμα στη μεταφορά...
  11. Αντιμετωπίζει κανένας από εσάς πρόβλημα με το bluetooth ? Δεν έχω καταφέρει να λάβω αρχείο από άλλη συσκευή (γίνεται το pairing αλλά δε δείχνει διαθέσιμα τα κατάλληλα services). Αποστολή κατάφερα να κάνω μέσω resco explorer ενώ από τον file explorer των win mobile δεν λειτούργησε (από επιλογή beam...). Εσείς τα καταφέρνετε ..... ? Ψάχνοντας στο internet, το μόνο που βρήκα ήταν διάφορες συζητησεις για τον κακό driver των win mobile 2005 σε σχέση με αυτό της widcomm για τα win mobile 2003 που είχα στο προηγούμενο ipaq. Επίσης, το έχει δουλέψει κανείς με bluetooth GPS ? Συνδέεται, ή κάνει αντίστοιχα κόλπα όπως στο file transfer ?
  12. http://www.iphone-forum.org κάνε register και θα βρεις μερικά topic με πολλά βίντεο.
  13. Εδώ h**p://www.iphone-forum.org/viewtopic.php?t=22547 υπάρχει το manual του προγράμματος operator για όποιον θέλει να διαβάσει 249 σελίδες. (για να το δείτε πρέπει να είστε registered users)
  14. Με τη δωρεάν εφαρμογή της Nokia μπορείς μόνο να διαβάσεις αρχεία. Με την εφαρμογή που αναφέρω (IGO Quick Office) μπορείς να κάνεις editing αλλά και να δημιουργήσεις καινούργια αρχεία.
  15. 1. Υπάρχει έκδοση του Igo Quick Office που να μην είναι trial ? Έχω βάλει στο 6630 την έκδοση με ονομα Quick.Office.2.0-XiMpDA.sis μεγέθους 1257kb (είναι η ίδια έκδοση που υπάρχει πλέον και στο group του john74) αλλά τελικά μετά από δύο εβδομάδες μου λέει οτι είναι trial και έχει μονο 2 μέρες ακόμη. 2. Υπάρχει pdf reader (που να μπορεί να παρουσιάσει και ελληνικούς χαρακτήρες) ? Ξέρω ότι υπάρχει το repligo και το έχω ήδη δοκιμάσει, αλλά θα ήθελα μια εφαρμογή με την οποία να μπορούμε να διαβάζουμε απευθείας pdf αρχεία. 3. Υπάρχει scientific calculator για το 6630 ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
  16. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Αύριο θα τα προσπαθήσω. Πιστεύω οτι δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα αφού κι εσείς το έχετε ήδη κάνει.
  17. Επειδή θέλω να καθαρίσω το κινητό από εφαρμογές που έχω βάλει και δοκιμές με ρυθμίσεις ιντερνετ μπορεί να μου πει κάποιος που έχει δοκιμάσει να κάνει soft και hard reset ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δύο, ή καλύτερα τι αποτέλεσμα έχει η κάθε μία ενέργεια ? Σημειώνω ότι δεν με ενδιαφέρει να κρατήσω οτιδήποτε πληροφορίες έχω αποθηκεύσει στο τηλέφωνο. Θέλω να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση και να το αρχίσω από την αρχή τώρα που το έμαθα σχετικά καλά. Δηλαδή σε ποια περίπτωση θα πρέπει να ξαναγίνει εγκατάσταση των εφαρμογών και αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που δεν μπορούμε να ξαναεγκαταστήσουμε (πχ στο site της nokia όπου υπάρχουν οι εφαρμογές δεν υπάρχει η εφαρμογή της Kodak αλλά δεν έγινε και κάτι...). Επίσης είναι καλύτερο να γίνει φορμάτ της κάρτας mmc από το μενού του τηλεφώνου ή από τον card reader. Είμαι καινούργιος στα Symbian αλλά μέχρι εδώ τα πάω καλά και για να συνεχίσω χωρίς απρόοπτα θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  18. Από την αρχή η μπαταρία του κινητού τελείωνε σε 12 ώρες με αρκετή χρήση. Το περίεργο είναι ότι σε περιοχές με φουλ σήμα 3G (χρησιμοποιώ κανονική sim Vodafone) και με σχεδόν καθόλου χρήση του τηλεφώνου, δηλαδή απλά σε αναμονή, η μπαταρία δεν κρατάει πάνω από 15 ώρες. Το θέμα είναι οτι η μπαταρία δεν έχει πρόβλημα αφού όταν θέσεις το κινητό στην κατάσταση εκτός σύνδεσης τότε δεν πέφτει ούτε μια γραμμή μετά από 24+ ώρες. Επίσης καλή αυτονομία έχει όταν χρησιμοποιείται σε περιοχές χωρίς καθόλου σήμα 3G αλλά μόνο το κανονικό 2G (έχει αναφερθεί και από άλλον χρήστη). Γνώμη μου είναι οτι το κινητό όταν έχει σήμα 3G (και όχι μόνο όταν κάνει εναλλαγές μεταξύ 2G και 3G) καταναλώνει πολύ ρεύμα. Τώρα, αν για αυτό φταίει π.χ. η Vodafone ή η Nokia δεν ξέρω..... Μήπως η αυτονομία των 300 ωρών σημαίνει απλά να έχεις το κινητό ανοικτό χωρίς κάρτα sim ???? Μήπως το δίκτυο 3G της Vodafone δημιουργεί κάποιο πρόβλημα ???? Επίσης προσπάθησα να θέσω manually το δίκτυο διαλέγοντας το Vodafone και όχι το Vodafone 3G αλλά μάταια, αφού πάντα ψάχνει για το δίκτυο 3G. Αυτό ίσως να έδινε και μια λύση.... άν γινόταν. Περιμένω να ακούσω απόψεις πάνω στο θέμα. Γιάννης, άλλος ένας καινούργιος κάτοχος του 6630.
  19. Και στη Vodafone ..... http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=mobilePhoneDetails&pid=prod1710102 ..... αλλά χωρίς το χαρακτηρισμό Voda live ή Voda Live 3G ! ? ! ?
  20. Αν λες για αυτό: http://www.oteshop.gr/home/mob_nok6630.htm τότε η τιμή 528,84 € είναι χωρίς ΦΠΑ όπως γράφει στο κάτω μέρος της σελίδας. Με ΦΠΑ είναι 624 € ! ! Φιλικά.
×
×
  • Create New...