TN97 Δημοσιεύτηκε May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 3, 2009 Το προηγούμενο θέμα κλειδώνεται λόγω παλαιότητας και συνεχίζουμε στο παρόν. Να θυμίσω ότι αναφερόμαστε στο βασικό μας νούμερο και όχι σε δευτερεύοντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelariano Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 cosmote. μεχρι πριν λιγο καιρο αρκετα ευχαριστημενος. τωρα τελευταια μας τα χαλαει λιγο, αλλα τι να κανουμε, υπομονη... ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ... Γιώργος iPhone 3G S, 32GB, White, non JB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 ειμαι στην vodafone με συμβολαιο και καρτοκινητο cu. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 vodafone απλα η καλυτερη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Vodafone εδώ και χρόνια!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Η καλύτερη εταιρεία για μένα είναι η Wind :D:D. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Σε ποιο δίκτυο ανήκετε είναι το θέμα.. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Vodafone. Βέβαια υπάρχουν πολλές καρτοκινητές sim στο συρτάρι του γραφείου μου και των τριών εταιρειών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Σε ποιο δίκτυο ανήκετε είναι το θέμα.. :p Ήλπιζα με τον τονισμό της λέξης να το "πιάνατε" αλλά...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorf81 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Cosmote! :D :D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Cosmote!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Wind (με φορητότητα από CosmOTE) εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Vodafone (με φορητότητα από Cosmote) και σε λίγες μέρες θα χτυπήσω και μία CU καρτούλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 VODAFONE ΔΑΓΚΩΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 wind φυσικα...πλακα κανουμε???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Μετά από αρκετά χρόνια στην Wind και δυσαρεστημένη από το σήμα της εδώ στη Σάμο επέστρεψα στην Cosmote. Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Cosmote απο παντα και δεν νομιζω να αλλαξει,τουλαχιστον οχι συντομα:) iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Wind λόγω δεσμευσης τιμής στα καρτοκινητά σε συνδυασμό με το nonstop! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 vodafone εδω και 6 χρονια ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 μετα απο χρονια στη cosmote τωρα εχω vodafone και βρηκα την υγεια μου!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Vodafone Κι εγώ, 2 γραμμές. Και ένα ασυρματο ιντερνετ στη Wind http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisthegreat Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Vodafone αλλα θελω να παω Cosmote.. Ζαχλωρίτικα Olympic Games 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 vodafone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wind_amf Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 me too !!!! θΕΛΩ .... ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Κοσμοτε και γω οπως ειχα πει αλλα θελω βονταφον για ποιοτητα. Αλλα οταν παω σε καποιο μερος που ειμαι εγω και τα συννεφα (σε καποιο βουνο πχ) και βλεπω μονο σημα απο την κοσμοτε τοτε ολο αναιρω την σκεψη μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts