Jump to content

takisthegreat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by takisthegreat

  1. Δηλαδη οι τιμες δεν ειναι τελικες? το απεριοριστα 35 πάει στα 39.20? η καταλαβα λαθος?
  2. Τι να πω. Περιμενω σημερα τηλεφωνο απο τον Γερμανο και θα δουμε. Σε καθε περιπτωση απο Δευτερα θα αρχισω τις διαδικασιες και ας βρουν αυτοι την ακρη!
  3. Εγω πήρα στην εξυπηρετηση, δεν ηξεραν και μου ειπαν να παω απο το καταστημα. Παω στο καταστημα της Cosmote και μου λενε οτι πρεπει να περιμενω 6 μηνες (!). Μετα παω στο Γερμανο και μου είπε ότι μπορώ να το κάνω και αύριο και μου είπε ότι θα με πάρει τηλέφωνο να με ενημερωσει. Ψιλο ανοργανωτοι μου φανηκαν πανω στη βιασυνη να βγαλουν τα νεα προγραμματα. Στον Γερμανο δεν ηξεραν καν οτι υπαρχουν.
  4. Ναι προφανως αναφερομαι στο να σταματησω να ειμαι εταιρικος πελατης και να περασω το συμβολαιο στο ονομα μου κρατωντας τον αριθμο.
  5. Εμένα ενεργοποιήθηκε το Cosmote BUSINESS 200 μέσα Οκτωβρη. Για να περάσω στο Cosmote ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 35 πρέπει να περιμένω 1 ή 3 μήνες?
  6. Παιδιά μόλις μεταφέρθηκα από βονταφον σε κοσμοτέ. Ξέρει κανείς κάθε πότε μπορώ να αλλάζω το πρόγραμμα συμβολαίου στο οποίο βρίσκομαι??
  7. Σε λίγες ημέρες ενεργοποιείται η σύνδεσή μου στο Επαγγελματικό Πρόγραμμα COSMOTE BUSINESS PLUS 200. Ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω και το <COSMOTE 600 λεπτά ομιλίας και 600 SMS> στο πρόγραμμα που (θα) είμαι?
  8. Όλες αυτές είναι απατεωνιές. Το έχω ψάξει διεξοδικά και καμία δεν είναι πραγματική δουλειά.
  9. Η tellas μας κοροιδευει ομαδικα. Και στην Πάτρα τα ίδια προβλήματα έχουμε σχεδόν 2 μήνες τώρα. η ημερομηνία που θα διορθωθεί το πρόβλημα αλλάζει συνέχεια και άκρη δεν βγάζουμε. εγώ έχω κάνει ήδη την καταγγελία στην ΕΕΤΤ και περιμένω.. το καλό είναι ότι δεν έχω πληρώσει λογαριασμό ακόμα!
  10. Παιδια ξέρει κανείς να υπάρχει εξωτερικός φορτιστής για την μπαταρία του Ε900? Σε κάποια καταστήματα που ρώτησα δεν είχαν( Γερμανός Βόνταφον). Αν ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω ας πει.
  11. Παιδιά εγώ πήγα και πήρα μία κάρτα μνήμης από το κατάστημα της βονταφον μεγέθους 512ΜΒ. την βάζω στο κινητό και έχω το εξής πρόβλημα. τις εικόνες που πέρασα στην κάρτα δεν μπορω να τις βλέπω συνεχόμενα και πρέπει καθε φορά που θέλω να δω άλλη εικόνα να βγω απο την προηγούμενη και να πάω στην επόμενη. κάτι που είναι πολυ βαρετό και χρονοβόρο αφού η συσκευή ούτως ή άλλως αργεί στις εικόνες. επίσης τους ήχους που έχω στην κάρτα ΔΕΝ μπορώ να τους βάλω για ήχους κλήσεις και πρέπει απαραίτητα να τους έχω αποθηκευμένους στην συσκευή. με λίγα λόγια η κάρτα δουλευει σαν backup και αυτά που έχω εκεί δεν μπορω να τα χρησιμοποιώ. Καμμια ιδέα???
  12. egw ayto pou anakalupsa einai otan vgazeis fwtografia an pathseis to koumpi pou ay3anei thn entash tou hxou fernei ta panw katw. an pathseis to koumpi pou katevazei thn entash tou hxou vgazei fwto se mirror mode!!!
  13. Ginetai na stelnw me to bluetooth xwris na mou zhtaei kwdiko?
  14. Θα την καταστρεψει την Vivodi η Vodafone
×
×
  • Create New...