Jump to content

gorf81

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gorf81

  1. Wrong. :) To Facebook ειναι υποχρεωμενο να θετει καποιους κανονες, αλλα και να φροντιζει και για την εφαρμογη τους. ;)
  2. Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω σε αυτό το κομμάτι. Κάθε site πρέπει να έχει μια ευθύνη για το τί γίνεται εντός του, στο μέτρο που μπορεί να ελέγξει ορισμένα πράγματα. Και μην ξεχνάς ότι δεν γίνεται να είναι πάντα κάποιος γονέας πάνω από το παιδί του για να ελέγχει που μπαίνει και τί κάνει.
  3. Οχι, δεν θα το αγορασω, 700 ευρω για κινητο ειναι πολλά. Στο κατω κατω υπαρχουν φτηνοτερα κινητα τα οποια εγω θεωρω οτι με καλυπτουν καλυτερα.
  4. Για μένα σημασια εχει το design, η καμερα, η συνδεσιμοτητα και η αυτονομια. Με αυτά τα κριτηρια πηρα το 6700!
  5. Ειχα το iphone και ξαναγυρισα σε κανονικο πληκτρολογιο με το 6700 μου. Με βολευει πιο πολυ.
  6. Μετα τα προβληματα που ειχα με το Κ850 δεν ξαναπαιρνω sony ericsson. Η χειροτερη εταιρια για μενα με διαφορα.
  7. Ψηφισα samsung, μαζί με nokia πιστευω πως ειναι η καλυτερη. Sony Ericsson δεν ξαναπαιρνω μετα το Κ850.
  8. Emena pantos mou xei svisei apeires fores kai kapoies alles den mou emfanize tis anapantites. Pantos paizei mousiki wraia!
  9. Το πηρα κ εγω! Ρε παιδια γιατι κανει νερα η οθονη οταν παταω τα πληκτρα απο κατω??? Να το γυρισω? :cry:
  10. Εγω παντως μπαινω για να διαβασω νεα και ριβιους συσκευων και θα ηθελα να ειναι η κατασταση οπως παλια. Ελπιζω οτι συντομα αυτο θα αλλαξει!
  11. Οντως θυμαμαι παλια διαβαζαμε συνεχεια για νεα κινητα. Kειμενα που εγραφαν και αλλα παιδια, o trobocop ο mythozz o tn97 o gkr41 και αλλοι! Τι εγινε, γιατί σταμάτησαν ολοι αυτοι? Και δεν ειναι μονο αυτο το ιδιο γινεται και με τις ειδησεις πλεον εχουμε καθυστερηση σε αυτες και γραφει μονο ο MSK. Γιατι δεν γραφουν και αλλοι οπως παλια να διαβαζουμε συνεχεια ειδησεις και reviews?
×
×
  • Create New...