Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Δεν τις βλέπω καλά Τάσο τις δικές σου. Μήπως φταίει που είμαι από το ταμπλετ;

Ps

Τις εκανα dl και άνοιξαν φουλ τωρα...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!

:lol::p

Edited by nikos523

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πρωτον που ξερεις αν ειναι με τριποδο; :rolleyes:

δευτερον, τι δεν εχουν που εχει η δικια σου;

τριτον, μια χαρα βγαζεις, υπαρχουν στο θεμα του 808 αρκετες... εσυ με 8.7mpx δε βγαζεις την ευκρινεια του 808 :cool:

τεταρτον: ΥΡΝ 3272 :ninja:

Πρωτον, απλη λογικη.Με 2.7 shutter speed η τριποδα θελεις η το κινητο στερεωμενο καπου.Παντως με το χερι δεν ειναι βγαλμενες 100/%.

Edited by navi55

Πρωτον, απλη λογικη.Με 2.7 shutter speed η τριποδα θελεις η το κινητο στερεωμενο καπου.Παντως με το χερι δεν ειναι βγαλμενες 100/%.

Εγώ πάντως έχω βγάλει αρκετές με Light trail με το 808 μου. Τώρα βέβαια για να το λες, μάλλον πρέπει να πάω σε οφθαλμίατρο :p :lol:

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Θεωρώ τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει επιικώς απαράδεκτες μπροστά σε αυτές που ανέβασα εγώ. Ο κόκος βγάζει μάτι χωρίς καν να ζουμάρω στις δικές σου ενώ οι δικές μου είναι πεντακάθαρες για κινητό (ακόμα και την αντανάκλαση φωτιστικών στο τζάμι βλέπεις). Επίσης οι δικές σου είναι με το ψευτοpureview που έχει το 920, ενώ εμένα χωρίς καν τη μαμά όλων των pureview 808, απλά 38mp όπως είπα. Το πως έχει τραβηχτεί η κάθε μια δεν έχει καμία σημασία, μιάς και δεν είναι πειραγμένες καθόλου (διαθέτω χέρι αλφάδι-χειρουργικό). Σπάνια πειράζω φωτογραφίες. Το αν είναι χάλια τώρα ή όχι το κρίνουν οι υπόλοιποι. Φυσικά η μητέρα του καθενός είναι η πιο όμορφη από όλες..

Edited by Moralas

Στον μάταιο αγώνα σου να αποδείξεις το 920 καλύτερο "φωτοκινητό" (ο θεός να το κάνει) σου παραθέτω έτσι για πλάκα δύο φωτογραφίες του 808.

https://www.dropbox.com/s/tq4q47588tdog3r/2013-10-30-2869.jpg

https://www.dropbox.com/s/9mhgfgj4y3bdvw4/2013-08-04-1653.jpg

Προσοχή γιατί θέλουν καλό υπολογιστή να ανοίξουν. :lol:

Αν θες ζούμαρε στη δέυτερη να μου πεις ποιά είναι η πιο μακρυνή πινακίδα που μπορείς να διακρίνεις.....

Και στις 2 φωτογραφίες φαίνεται ότι το κινητό ακουμπάει κάπου ώστε να είναι πιο σταθερό. Πάντως και οι δύο είναι πολύ καλές φωτογραφίες.

Αφαιρέθηκαν ανούσια μηνύματα που ήταν εριστικά και με χαρακτηρισμούς. Συγκρίνετε τις φωτογραφίες με επιχειρήματα και αποδείξεις και όχι τους χρήστες και τα nickname τους.

Για να μην ξεχνιομαστε, ο paok4270 εχει ακυρώσει ως τώρα καθε άλλο φωτοκινητο και μιλαει για υπεροχη του 920 σε καθε περισταση. Τωρα γιατι ανεβαζει μονο σούρουπα..

Επισης αδιαφορει για xenon flash.

Ακομα να δω βραδυνη σε κλειστο χωρο με "δραση".

Οπως και κανενα ημερησιο landscape αξιωσεων.

Kαι θα το λεω μεχρι να εμπεδωθει: κινητο με φωτογραφικες αξιωσεις χωρίς xenon flash δεν υφισταται. Επίσης το 920 δεν έχει pureview τεχνολογια. Είναι τρικ του μαρκετινγκ.

όσο για τα βίντεο που τραβάει το 808... ο ήχος αγγίζει τα όρια επαγγελματικής βιντεοκαμερας.

Edited by navi55

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Και στις 2 φωτογραφίες φαίνεται ότι το κινητό ακουμπάει κάπου ώστε να είναι πιο σταθερό. Πάντως και οι δύο είναι πολύ καλές φωτογραφίες.

Στην πρώτη φαίνεται ότι το έχω βάλει πάνω στο μπαρ. Δεν έκρυψα κάτι.. Το κακό δε ξέρω που είναι.

Ως υπέρμαχος του xenon οντας κάτοχος k850 και Nokia 6220 classic, θεωρώ πλέον το xenon μη αναγκαίο για φωτογραφία προσώπων το βράδυ...ειδικά στο 5s έχω βγάλει απο μπαρακια πολύ δυνατές φωτογραφίες στα 2 μέτρα με φυσικά χρώματα....Επίσης μόλις κατέβασα εφαρμογή από app store, το night modes που σου δίνει την επιλογή μέχρι 2sec shutter speed, πατάς κλικ και περιμένεις να λοκάρει το σημείο που έχεις εστιάσει και μετά βγάζει μόνο του τη φωτό...(no blur!!)....Θα ανέβασω μόλις μπορέσω, αλλά καμιά φωτό της προκοπής, τώρα με μπαλκόνια,τρίποδες και εθνικές οδούς πιστεύω χάνεται το νοήμα της φωτογραφίας μιας και το παίζουμε φωτολάγνοι... Edited by dgeorge4

Στην πρώτη φαίνεται ότι το έχω βάλει πάνω στο μπαρ. Δεν έκρυψα κάτι.. Το κακό δε ξέρω που είναι.

Από το post που σου διέγραψα σχολίασες αρνητικά αυτό που ανέφερε ο paok4270, ότι δηλαδή είναι τραβηγμένες με τρίποδο. Ναι μεν με τρίποδο δεν είναι, αλλά το κινητό είναι σε σταθερό σημείο.

Δεν είναι κάτι κακό φυσικά. Απλά είναι καλύτερο να γίνονται συγκρίσεις με φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί στο χέρι, πιο καθημερινές. Το κόλπο με την αργή ταχύτητα κλείστρου είναι κάτι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συσκευές ώστε να δώσει ωραίο αποτέλεσμα, λόγω του ότι χρησιμοποιείται χαμηλό iso.

Θεωρώ τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει επιικώς απαράδεκτες μπροστά σε αυτές που ανέβασα εγώ. Ο κόκος βγάζει μάτι χωρίς καν να ζουμάρω στις δικές σου ενώ οι δικές μου είναι πεντακάθαρες για κινητό (ακόμα και την αντανάκλαση φωτιστικών στο τζάμι βλέπεις). Επίσης οι δικές σου είναι με το ψευτοpureview που έχει το 920, ενώ εμένα χωρίς καν τη μαμά όλων των pureview 808, απλά 38mp όπως είπα. Το πως έχει τραβηχτεί η κάθε μια δεν έχει καμία σημασία, μιάς και δεν είναι πειραγμένες καθόλου (διαθέτω χέρι αλφάδι-χειρουργικό). Σπάνια πειράζω φωτογραφίες. Το αν είναι χάλια τώρα ή όχι το κρίνουν οι υπόλοιποι. Φυσικά η μητέρα του καθενός είναι η πιο όμορφη από όλες..

τι λες ρε μεγαλε? που δεν εχει σημασια πως τραβηχτηκε η φωτογραφια? για χαζους μας περνας?

που μου στησες το κινητο πανω σε παγκο και κατεβασες το ISO στο 50?

και το Galaxy S να στησω πανω σε παγκο με χαμηλο iso ετσι θα βγαλει...

για τραβα την με το χερι να δουμε...απο το blur θα νομιζεις οτι εισαι μεθυσμενος!

οταν θελω να βγαλω νυχτερινη, θα στηριξω τα χερακια μου καπου... δοξα τω Θεο, τα εχω για να τα χρησιμοποιω! παρ'ολα αυτα, οταν ακυρωνες την φωτογραφια με τον γλαρο που σε ειχα στειλει, που διαβαζες το καρτελακι στο ποδι του(!) καταλαβαινει ο αλλος ευκολο το ποσο ειδικος εισαι :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

οταν θελω να βγαλω νυχτερινη, θα στηριξω τα χερακια μου καπου... δοξα τω Θεο, τα εχω για να τα χρησιμοποιω! παρ'ολα αυτα, οταν ακυρωνες την φωτογραφια με τον γλαρο που σε ειχα στειλει, που διαβαζες το καρτελακι στο ποδι του(!) καταλαβαινει ο αλλος ευκολο το ποσο ειδικος εισαι :)

Παλι τα ιδια θα λεμε? Μιλησα εγω για ημερησιες φωτογραφιες?

Galaxy S4, Lg g2, iPhone 5s ολα αυτα βγαζουν καλυτερες φωτο απο το lumia 920 την ημερα.

Αυτο που ισχυριζομαι εγω ειναι οτι σε "night photography" to Lumia 920 χανει μονο απο το 1020...απο κανενα αλλο.

Οποιος πιστευει το αντιθετο...ιδου η ροδος

Για να μην ξεχνιομαστε, ο paok4270 εχει ακυρώσει ως τώρα καθε άλλο φωτοκινητο και μιλαει για υπεροχη του 920 σε καθε περισταση. Τωρα γιατι ανεβαζει μονο σούρουπα..

Επισης αδιαφορει για xenon flash.

Ακομα να δω βραδυνη σε κλειστο χωρο με "δραση".

Οπως και κανενα ημερησιο landscape αξιωσεων.

Kαι θα το λεω μεχρι να εμπεδωθει: κινητο με φωτογραφικες αξιωσεις χωρίς xenon flash δεν υφισταται. Επίσης το 920 δεν έχει pureview τεχνολογια. Είναι τρικ του μαρκετινγκ.

όσο για τα βίντεο που τραβάει το 808... ο ήχος αγγίζει τα όρια επαγγελματικής βιντεοκαμερας.

το galaxy S4 εχει xenon flash? Οχι

το LG G 2 εχει xenon? Οχι

το ιPhone 5s εχει xenon ? Oxi

Τρια κινητα που διαθετουν κορυφαιες καμερες τα εβγαλες αχρηστα...τι συζηταμε τωρα

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ως υπέρμαχος του xenon οντας κάτοχος k850 και Nokia 6220 classic, θεωρώ πλέον το xenon μη αναγκαίο για φωτογραφία προσώπων το βράδυ...ειδικά στο 5s έχω βγάλει απο μπαρακια πολύ δυνατές φωτογραφίες στα 2 μέτρα με φυσικά χρώματα....Επίσης μόλις κατέβασα εφαρμογή από app store, το night modes που σου δίνει την επιλογή μέχρι 2sec shutter speed, πατάς κλικ και περιμένεις να λοκάρει το σημείο που έχεις εστιάσει και μετά βγάζει μόνο του τη φωτό...(no blur!!)....Θα ανέβασω μόλις μπορέσω, αλλά καμιά φωτό της προκοπής, τώρα με μπαλκόνια,τρίποδες και εθνικές οδούς πιστεύω χάνεται το νοήμα της φωτογραφίας μιας και το παίζουμε φωτολάγνοι...

πεσ τα ρε φιλε...γιατι μαλλιασε η γλωσσα μου.

Edited by navi55

Ως υπέρμαχος του xenon οντας κάτοχος k850 και Nokia 6220 classic, θεωρώ πλέον το xenon μη αναγκαίο για φωτογραφία προσώπων το βράδυ...ειδικά στο 5s έχω βγάλει απο μπαρακια πολύ δυνατές φωτογραφίες στα 2 μέτρα με φυσικά χρώματα....Επίσης μόλις κατέβασα εφαρμογή από app store, το night modes που σου δίνει την επιλογή μέχρι 2sec shutter speed, πατάς κλικ και περιμένεις να λοκάρει το σημείο που έχεις εστιάσει και μετά βγάζει μόνο του τη φωτό...(no blur!!)....Θα ανέβασω μόλις μπορέσω, αλλά καμιά φωτό της προκοπής, τώρα με μπαλκόνια,τρίποδες και εθνικές οδούς πιστεύω χάνεται το νοήμα της φωτογραφίας μιας και το παίζουμε φωτολάγνοι...

Φωτολαγνοι δεν γίναμε. Κάθε φωτογραφία βαθμολογείται βάση κάποιων παραμέτρων. Δεν τις ανακαλύψαμε εμείς ουτε χρησιμοποιούμε όσες μας βολεύουν.

Εσυ προσπαθείς να μας πείσεις οτι επειδή οι φώτο του i5s σε ικανοποιούν, είναι αναγκαστικά οι καλύτερες.

Τα δείγματα όμως αποδεικνύουν οτι υστερούν σε συγκεκριμενους τομείς.

Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν είναι καλές. Απλά σε μια βαθμολόγηση θα είναι πιο κάτω από αυτές άλλων συσκευών.

Μάλιστα εξήγησα ότι αν ήταν κι αυτές 13 mp θα είχαν πολύ καλύτερη ευκρίνεια.

Δεν επιμένουμε τυχαία στην ευκρίνεια. Το 80% των φωτογραφιών που θα τραβήξουμε σε μια εκδρομή, θα χρειαστεί crop για να φέρουμε πιο κοντά το κομμάτι που μας ενδιαφέρει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Crop για ποιο λόγο να κανω; Δεν είμαι πραγματογνωμον σε τροχαία...δεν έχω κάνει ποτέ crop, με ενδιαφέρει η ατμοσφαιρικοτητα σε μια φωτό δίχως να θεωρώ οτι είμαι καλός φωτογράφος...θελω να πω οτι κάποιος που έχει lumia 1020 λόγω φωτογραφικής, περιμένω να ανεβάσει παπάδες και να ασχολείται με την camera του και οχι να τρέχουμε στα μπαλκόνια για να δείξουμε οτι έχουμε την καλύτερη φωτογραφική στο myphone...

τι λες ρε μεγαλε? που δεν εχει σημασια πως τραβηχτηκε η φωτογραφια? για χαζους μας περνας?

που μου στησες το κινητο πανω σε παγκο και κατεβασες το ISO στο 50?

και το Galaxy S να στησω πανω σε παγκο με χαμηλο iso ετσι θα βγαλει...

για τραβα την με το χερι να δουμε...απο το blur θα νομιζεις οτι εισαι μεθυσμενος!

Ρε μεγάλε βάλτο πάνω σε τρίποδο εσύ και ανέβασε την ναούμε. Ακόμα και εκεί θα γελάμε. Το blur φαίνεται στις δικές σου φωτογραφίες που είναι σα ζωγραφιές βασικά.

Από το post που σου διέγραψα σχολίασες αρνητικά αυτό που ανέφερε ο paok4270, ότι δηλαδή είναι τραβηγμένες με τρίποδο. Ναι μεν με τρίποδο δεν είναι, αλλά το κινητό είναι σε σταθερό σημείο.

Δεν είναι κάτι κακό φυσικά. Απλά είναι καλύτερο να γίνονται συγκρίσεις με φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί στο χέρι, πιο καθημερινές. Το κόλπο με την αργή ταχύτητα κλείστρου είναι κάτι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συσκευές ώστε να δώσει ωραίο αποτέλεσμα, λόγω του ότι χρησιμοποιείται χαμηλό iso.

Δεν έκανα κάποιο κόλπο με πονηριά, έτσι βγάζω φωτογραφίες συνέχεια. Τώρα αν όλα τα κινητά βγάζουν με αυτόν τον τρόπο τόσο καλές και καθαρές φωτογραφίες επέτρεψέ μου να το αμφισβητήσω. Και με τα χέρια βγάζω δεν έχω θέμα, λες και είναι stand είναι, είπαμε "χειρούργος". Έχω εις γνώση μου το πλεονέκτημα όσων κινητών έχουν hardware ois, αλλά δε μπορώ να δεχτώ ότι το σχετικά καλό 920 υπερέχει όλων, δυστυχώς.

Crop για ποιο λόγο να κανω; Δεν είμαι πραγματογνωμον σε τροχαία...δεν έχω κάνει ποτέ crop, με ενδιαφέρει η ατμοσφαιρικοτητα σε μια φωτό δίχως να θεωρώ οτι είμαι καλός φωτογράφος...θελω να πω οτι κάποιος που έχει lumia 1020 λόγω φωτογραφικής, περιμένω να ανεβάσει παπάδες και να ασχολείται με την camera του και οχι να τρέχουμε στα μπαλκόνια για να δείξουμε οτι έχουμε την καλύτερη φωτογραφική στο myphone...

Φίλε μου σόρυ αλλά εγώ προσπαθώ να αποδείξω ότι κάποιος άλλος έχει άδικο όχι ότι έχω την καλύτερη κάμερα ή κάτι τέτοιο.

Moralas έχεις κερδίσει σε διαγωνισμό φωτό ανάμεσα σε 100 φωτό αν θυμάμαι καλά...οπότε δε μπορώ να σου πω κάτι...προσπαθώ να πω οτι όταν έχεις κάτι καλό στα χέρια σου πρέπει να το χρησιμοποιείς και να το αναδεικνυεις όπως έκανες εσύ...

Edit: δεν ήσουν νικητής αλλα για μενα ήσουν χαχα, δεν αλλάζει κάτι στα παραπάνω

Edited by dgeorge4

Moralas έχεις κερδίσει σε διαγωνισμό φωτό ανάμεσα σε 100 φωτό αν θυμάμαι καλά...οπότε δε μπορώ να σου πω κάτι...προσπαθώ να πω οτι όταν έχεις κάτι καλό στα χέρια σου πρέπει να το χρησιμοποιείς και να το αναδεικνυεις όπως έκανες εσύ...

Άκυρο: δεν ήσουν νικητής αλλα για μενα ήσουν χαχα

Χαχα ναι 4-5 με ισοβαθμία βγήκα. Εγώ πάλι γιατί θυμάμαι εσένα νικητή....? (σοβαρά)

Νάσαι καλά πάντως.

Επίσης ότι έγραψα απλά διευκρίνηση ήταν, χωρίς παρεξήγηση εννοείται.

Ρε μεγάλε βάλτο πάνω σε τρίποδο εσύ και ανέβασε την ναούμε. Ακόμα και εκεί θα γελάμε. Το blur φαίνεται στις δικές σου φωτογραφίες που είναι σα ζωγραφιές βασικά.

Μην προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις αμα δεν εχεις επιχειρηματα.Μεχρι και ο mod σου την ειπε.

Οσο για το blur στις φωτο μου...υπαρχει μονο στην φαντασια σου.

Και τελος θα συμφωνησω μαζι σου οτι οι φωτο μου ειναι σαν ζωγραφιες...αφου το lumia 920 "ζωγραφιζει"

Δεν έκανα κάποιο κόλπο με πονηριά, έτσι βγάζω φωτογραφίες συνέχεια. Τώρα αν όλα τα κινητά βγάζουν με αυτόν τον τρόπο τόσο καλές και καθαρές φωτογραφίες επέτρεψέ μου να το αμφισβητήσω. Και με τα χέρια βγάζω δεν έχω θέμα, λες και είναι stand είναι, είπαμε "χειρούργος". Έχω εις γνώση μου το πλεονέκτημα όσων κινητών έχουν hardware ois, αλλά δε μπορώ να δεχτώ ότι το σχετικά καλό 920 υπερέχει όλων, δυστυχώς.

Φίλε μου σόρυ αλλά εγώ προσπαθώ να αποδείξω ότι κάποιος άλλος έχει άδικο όχι ότι έχω την καλύτερη κάμερα ή κάτι τέτοιο.

@Moralas

Μην προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις αμα δεν εχεις επιχειρηματα.Μεχρι και ο mod σου την ειπε.

Και τελος θα συμφωνησω μαζι σου οτι οι φωτο μου ειναι σαν ζωγραφιες...αφου το lumia 920 "ζωγραφιζει".

Επισης η φωτο που ανεβασες στο bar ειναι αδυνατο να τραβηχτει με το χερι με το 808.

Η θα εχει blur η θα εχει τρελλο θορυβο.Με το 920 ειναι εφικτη (και με 1020 φυσικα)

@Moralas

Και τελος θα συμφωνησω μαζι σου οτι οι φωτο μου ειναι σαν ζωγραφιες...αφου το lumia 920 "ζωγραφιζει".

Επισης η φωτο που ανεβασες στο bar ειναι αδυνατο να τραβηχτει με το χερι με το 808.

Η θα εχει blur η θα εχει τρελλο θορυβο.Με το 920 ειναι εφικτη (και με 1020 φυσικα)

Ειλικρινά απολαμβάνω τα μηνύματά σου γιατί με κάνουν και χαμογελάω. Δε χρειάζομαι επιχειρήματα όταν υπάρχει πληθώρα επαγγελματικών site που λένε τα αντίθετα με αυτά που λες εσύ. Μάλλον εσύ χρειάζεσαι επιχειρήματα και αν αυτά είναι κάποιες φωτογραφίες που ανεβάζεις εδώ και που στα μάτια μόνο τα δικά σου δείχνουν τρομερές και φοβερές, τότε ή είσαι ο πάπας και έχεις το αλάθητο, ή κάτι παίζει.

Αφού είναι αδύνατον να τραβήχτηκε με το 808 μου, τότε μάλλον σας κοροιδέυω και την έχω βρει στο net από κάποιον άλλο με 920 ή 1020 και σας την πασάρω για δική μου...:wacko: Έχεις φαγωθεί με το 920 που πήρες να μας αποδείξεις τι? Ότι σε συγκεκριμένες συνθήκες έχεις το δέυτερο καλύτερο αποτέλεσμα σε φωτογραφία. Οκ στη χαρίζουμε τη διάκριση...

Α, και δε νιώθω ότι "μου την είπε" ο mod.

Ειλικρινά απολαμβάνω τα μηνύματά σου γιατί με κάνουν και χαμογελάω. Δε χρειάζομαι επιχειρήματα όταν υπάρχει πληθώρα επαγγελματικών site που λένε τα αντίθετα με αυτά που λες εσύ. Μάλλον εσύ χρειάζεσαι επιχειρήματα και αν αυτά είναι κάποιες φωτογραφίες που ανεβάζεις εδώ και που στα μάτια μόνο τα δικά σου δείχνουν τρομερές και φοβερές, τότε ή είσαι ο πάπας και έχεις το αλάθητο, ή κάτι παίζει.

Αφού είναι αδύνατον να τραβήχτηκε με το 808 μου, τότε μάλλον σας κοροιδέυω και την έχω βρει στο net από κάποιον άλλο με 920 ή 1020 και σας την πασάρω για δική μου...:wacko: Έχεις φαγωθεί με το 920 που πήρες να μας αποδείξεις τι? Ότι σε συγκεκριμένες συνθήκες έχεις το δέυτερο καλύτερο αποτέλεσμα σε φωτογραφία. Οκ στη χαρίζουμε τη διάκριση...

Α, και δε νιώθω ότι "μου την είπε" ο mod.

Για ξαναδιαβαστο σε παρακαλω αυτο που εγραψα.Αυτο καταλαβες?

Ειπα δεν ειναι δυνατον να τραβηξει το 808 αυτη τη φωτο "ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ"...οχι οτι δεν τραβηχτηκε απο το 808.

Και τελος ουτε καμια διακριση διεκδικω ουτε τιποτα.Γραφω αυτα που βλεπω εγω βασει προσωπικων εμπειριων.

Και ουτε επειδη τυχαινει να εχω το 920 σημαινει κατι.Και πριν απο αυτο ειχα το Galaxy S4. Μ' ακουσες πουθενα να γραφω οτι το S4 βγαζει τις καλυτερες night photo? Οχι. Γιατι? Γιατι προφανως δεν ισχυει.

Τελος παντων...ο καθενας εχει τα πιστευω του και δεν τ'αλλαζει.

Για ξαναδιαβαστο σε παρακαλω αυτο που εγραψα.Αυτο καταλαβες?

Ειπα δεν ειναι δυνατον να τραβηξει το 808 αυτη τη φωτο "ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ"...οχι οτι δεν τραβηχτηκε απο το 808.

Και τελος ουτε καμια διακριση διεκδικω ουτε τιποτα.

Έχω μια προκατάληψη να σε παρεξηγώ γιατί έχεις δώσει κάποια δικαιώματα.. Οκ. Όπως και να έχει αν το χέρι είναι σταθερό βγαίνει ίδιο σχεδόν αποτέλεσμα, έχω και τέτοιες φωτογραφίες.

Γραφω αυτα που βλεπω εγω βασει προσωπικων εμπειριων.

Καλά κάνεις. Αν δεν ήσουν και απόλυτος και είχες και σωστούς τρόπους σε μερικά post θα μιλούσαμε και μια χαρά.

Και ουτε επειδη τυχαινει να εχω το 920 σημαινει κατι.Και πριν απο αυτο ειχα το Galaxy S4. Μ' ακουσες πουθενα να γραφω οτι το S4 βγαζει τις καλυτερες night photo? Οχι. Γιατι? Γιατι προφανως δεν ισχυει.

Δε παρακολουθώ θέματα του s4..

Τελος παντων...ο καθενας εχει τα πιστευω του και δεν τ'αλλαζει.

Να κάτι που συμφωνούμε απόλυτα.

Παρόλαυτά δε γίνεται να αμφισβητείς επαγγελματίες και μη, την πλοιοψηφία του online κόσμου σε test καμερών κτλ, επειδή στα μάτια σου μια φωτογραφία δείχνει η καλύτερη του κόσμου. (χωρίς καμία ειρωνία)

Νομίζω οτι αφήνεις υπονοούμενα αλλά δεν θα απαντήσω σ αυτό το στιλ. Προφανώς δεν έχεις επιχειρήματα. Άλλοι ειναι αυτοί που κάνουν αυτό που περιγράφεις. Εμείς δεν προσπαθούμε να δείξουμε αλλά να αποδείξουμε σε κάποιους που στα καλά καθούμενα έγραψαν οτι το S4 έχει χάλια κάμερα.

Τωρα για το crop δες το παρακάτω screenshot και θα καταλάβεις πότε και γιατί χρειάζεται.

Στο κινητό δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε digital zoom για να μαζέψουμε το πλάνο.

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία, οι κακασχημες πολυκατοικίες χαλάνε την ομορφιά του κήπου διπλα στο ποτάμι που είναι ο στόχος του πλάνου.

Με το crop τις πετάμε και ταυτόχρονα φέρνουμε το αντικείμενο που θέλουμε πιο κοντά μας.

Όσο μεγαλύτερη ευκρίνεια δίνει η κάμερα, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα που θα πάρουμε στην cropαρισμενη φωτογραφία.

http://img842.imageshack.us/img842/2407/4hee.png

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Προφανώς ειναι κάτι που χρησιμοποιείς, κάτι που δε κανω εγώ, που αν με ένοιαζε μάλλον ούτε εγώ θα πήγαινα σε 5s...ξέρω οτι δε μιλάω σε κανά τυχαίο όσον αφορά το επίπεδο του φόρουμ..έριξα μια ματιά στο dxomark μονο στο δείκτη photo γιατί βίντεο πολύ σπάνια τραβάω, και όντως το 5s έχει χαμηλό δείκτη στο noise...και απο τα reviews που διάβασα και τα samples που είδα,πέφτει αρκετά μέσα...

απο DxOMark: 808 920

το 808 εχει το μεγαλυτερο μεσο ορο απο κινητο στη φωτογραφια+βιντεο, αν και χανει στο 2ο απο πολλα κινητα... στο θεμα φωτογραφια εχει ενα θεματακι στο macro εξαιτιας του πολυ μεγαλου φακου, κατω απο 15 εκ. ξεχνας... (focus, φωτογραφια καλη ειναι με το pureview zoom)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...