mariosx Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Εντάξει η Class4 δεν είναι και ΠΟΛΥ ΑΡΓΕΣ! Είπαμε.. . απλά είναι λιγότερο γρήγορες.. Άλλωστε για write speed είναι το 4 και το 6. Εμας μας ενδιαφέρει περισσότερο το read speed... Το write speed θα το δεις αν θες να γράψεις κάποιο video σε HD Ποιότητα κτλ, πράγμα που δεν θα παίξει κανένα ρόλο στο Jet... Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=31165 δεν την πήρα απο εκεί , απο το eshop την είχα πάρει αλλά δεν έχει πιά class 6 Σου ξαναλέω, ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ CLASS 4! βρες οποιοσδήποτε class 6 . Είναι πού είναι αργό το κινητό... Class 2: 16 Mbit/s (2 MB/s) Class 4: 32 Mbit/s (4 MB/s) Class 6: 48 Mbit/s (6 MB/s) Class 10: 80 Mbit/s (10 MB/s) Edited June 30, 2010 by MIB Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragorn77 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=31165 δεν την πήρα απο εκεί , απο το eshop την είχα πάρει αλλά δεν έχει πιά class 6 Σου ξαναλέω, ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ CLASS 4! βρες οποιοσδήποτε class 6 . Είναι πού είναι αργό το κινητό... Class 2: 16 Mbit/s (2 MB/s) Class 4: 32 Mbit/s (4 MB/s) Class 6: 48 Mbit/s (6 MB/s) Class 10: 80 Mbit/s (10 MB/s) Νσ υποθεσω πως οι 6 είναι και πιο ακριβές? Επειδή ήδη πλήρωσα 20 ευρώ μια απο ebay και εφαγα πατάτα γτ είχε προβλημα και δεν την αλλαζουν,πηρα 4αρα! Αλλωστε,προς τι τοση βιασυνη(για γρηγορη μεταφορα αρχείων) ,οπως λεει και η διαφημηση! Ευχαριστω για την ενημερωση παντως! Παράθεση One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all, and in the darkness bind them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 το κινητό "θέλει" την ταχύτητα στην μνήμη, όχι μόνο για την μεταφορά αρχείων αλλά και για την ανάγνωση απλά όταν βλέπεις μια φωτογραφία - βίντεο αλλά ακόμα και όταν τραβάς μια φωτογραφία και την αποθηκεύει στην κάρτα μνήμης. Το κινητό όπως προείπα, είναι αργό ακόμα και στην πλοήγηση των μέσων που υπάρχουν στην μνήμη, γιατί να το καθυστερείς έξτρα με μια class 4;;;; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Καλημέρα. Ψάχνει ο αδερφός μου για κινητό και του άρεσε το S8000. Το βρήκαμε στο pixmania -> εδώ. Αλλά στις γλώσσες δεν έχει τα Ελληνικά. Ξέρετε αν θα έχει κάποιο πρόβλημα; Πιο πολύ για τα ονόματα των επαφών παρά τα sms. Με κανένα firmware update μπορεί να λυθεί το πρόβλημα της έλλειψης των Ελληνικών; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Άμα του περάσεις το τελευταίο firmware που έχει Ελληνικά, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ! Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=31165 δεν την πήρα απο εκεί , απο το eshop την είχα πάρει αλλά δεν έχει πιά class 6 Σου ξαναλέω, ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ CLASS 4! βρες οποιοσδήποτε class 6 . Είναι πού είναι αργό το κινητό... Class 2: 16 Mbit/s (2 MB/s) Class 4: 32 Mbit/s (4 MB/s) Class 6: 48 Mbit/s (6 MB/s) Class 10: 80 Mbit/s (10 MB/s) ε οχι και αργο... αργο γινεται στην πλοηγηση στην καρτα μνημης αν βαλεις χυμα σε ενα φακελο πανω απο 100 (media) αρχεια. αν τα χεις τακτοποιημενα σε υποφακελους δεν εχει θεμα. ειχα στην καρτα 1900 φωτο σε υποφακελους και 600 mp3 αντιστοιχα και πηγαινε αρκετα γρηγορα σε αντιθεση με αλλα κινητα που ειχα δει (ακομα και μεταγενεστερα του jet και πολυ ακριβοτερα) υπερβαλεις που να δεις winmo και symbian σε ολες τις εκδοχες και τοτε θα καταλαβεις τι θα πει ταχυτητα αλλα με την οπισθεν ειπαμε δεν ειναι και iphone αλλα ειναι μια χαρα Edited June 30, 2010 by goldeneye Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WIRELESSMAN Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Καλησπερα.....κανω οτι γραφεις αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει αυτο το αρχειο.....μηπως αλλαξε ο κωδικος του? Το δωράκι μου σε όλους τους Sasmung Jet users :) όπως είπα σε προηγούμενο post προσπαθούσα να βρω έκδοση του opera mini 5 να δουλεύει στο JET, αλλά να μην έχει και τα εκνευριστικά βελάκια που τρώνε τη μισή οθόνη. Λοιπόν βρήκα την πιο πρόσφατη μάλλον έκδοση που δουλεύει, και έκανα κατι αλλαγές στο JAR για να φύγουν τα βελάκια :) για να την κάνετε install πρέπει να μπείτε από το κινητό (όχι από τον υπολογιστή και μετά να την μεταφέρετε στο κινητό. Δεν θα γίνει install έτσι), στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.waphq.net/wap.php και να βάλετε κωδικό 330696 επιτέλους ο opera mini 5 στο samsung JET :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannaras4 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 ρε παιδια πραγματικα μου εχει σπασει τα νευρα...:mad:κολλαει περιπου 4 με 5 φορες την ημερα...ακομα και βγαζοντασ την μπαταρια παραμενει κολημενο για περιπου 5 λεπτα... εχω παρατηρησει οτι στισ 8 απο τις 10 φορες που το παθαινει αυτο ειναι οταν το εχω στην τσεπη μου... καμια ιδεα?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Καλησπερα.....κανω οτι γραφεις αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει αυτο το αρχειο.....μηπως αλλαξε ο κωδικος του? Δυστυχώς δεν μπορώ να ξέρω τώρα, γιατί δεν έχω κινητό που να μπορώ να το δοκιμάσω... το αρχείο είναι εδώ: http://dl.dropbox.com/u/4513884/opera-mini-5.0.18635-samsungJetFullscreen.jar και μπορείτε να το ανεβάσετε εσείς στο waphq και να το κατεβάσετε στη συνέχεια... Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BELL Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 εχει κανεις flash games στο jet του?:O ειδα μερικα καλα στο youtube αλλα δεν ξερω που τα βρισκουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 βιντεο τραβαει σε mpeg η 3gp?γιατι μαλλον το αγοραζω αυριο απο γερμανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WIRELESSMAN Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Δυστυχώς δεν μπορώ να ξέρω τώρα, γιατί δεν έχω κινητό που να μπορώ να το δοκιμάσω... το αρχείο είναι εδώ: http://dl.dropbox.com/u/4513884/opera-mini-5.0.18635-samsungJetFullscreen.jar και μπορείτε να το ανεβάσετε εσείς στο waphq και να το κατεβάσετε στη συνέχεια... Σε ευχαριστω παρα πολυ....το κατεβασα και δουλευει αψογα....ειναι και πιο γρηγορος..... να σαι καλα....λιγοι απαντουν γρηγορα και σωστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Χαιρετε κι απο μενα... Μετα απο ενα μηνα χρησης του τηλεφωνου λεω με σιγουρια οτι αξιζει!!! τωρα κοιτα να αγορασω ανταπτορακι για δυο sim http://cgi.ebay.com/2in1-GSM-Dual-2-SIM-Card-Adapter-Holder-fr-Mobile-Phone-/200468641633?cmd=ViewItem&pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item2eacdcb761 τι λετε ειναι καλο; δεν θελω αυτα που κοβεις την sim ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisedessa Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Ρε παιδιά έχετε όλοι πρόβλημα με το φλας όσοι έχετε αυτο το κινητό?Δηλαδή όταν βγάζεις φωτο γραφίες με φλάς φαίνονται όλα ασπρα? plz apantiste Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis2 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Γεια σας ... Αυτο ειναι το πρωτο μου post αφου μολις πριν 2' ολοκληρωσα την εγγραφη μου στο myphone. Το τηλεφωνο μου ειναι ενα SAMSUNG S8000 το οποιο βρισκω να ειναι εξαιρετικο και με το οποιο αντιμετωπιζω μερικες δυσκολιες. Το θεμα ειναι πως δεν εχω μεγαλη πειρα με τις νεες τεχνολογιες στα κινητα τηλεφωνα και γι'αυτο ακριβως θα ηθελα τη βοηθεια σας ... Το προβλημα μου εχει ως εξης: προσπαθω να συνδεθω μεσω wi-fi με το router μου (Τhompson 6f51dc) για μα "μπω" στο ιντερνετ μεσω του τηλεφωνου και ενω καταφερνω να συδεθω οταν παω να ανοιξω το google (το εικονιδιο που εχει η συσκευη στο μενου) και κατοπιν το google search , μετα απο λιγη ωρα που κανει σα να ψαχνει (μια γαλαζια μπαρα παει απο αριστερα προς τα δεξια καμια 10-αρια φορες) μου βγαζει το εξης μυνημα "η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη. Επαναληψη για Τhompson 6f51dc;" Πατωντας "ναι" κανει παλι την ιδια προσπαθεια και βγαζει μυνημα "καμια απαντηση"... Τα ιδια συμβαινουν και στην προσπαθεια μου να συνδεθω με δωρεαν δημοσια δικτυα (flocafe κλπ)... Χρειζομαι λιγη βοηθεια εδω απο καποιον που να μου πει βημα βημα τι να κανω αφου οπως σας ειπα και πριν δεν εχω μεγαλη πειρα με τις νεες τεχνολογιες στα κινητα τηλεφωνα ... Ευχαριστω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis2 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Κατι ακομη ... Υπαρχει η δυνατοτητα να βαλω χαρτες στο τηλεφωνο ; Υπαρχει προγραμμα για navigation χωρις χρεωση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosz13 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Παιδιά SOS!! Ενώ η μπαταρία μου κράταγε 3+ μέρες και άνετα, (το έχω 7 μήνες) ξαφνικά κρατάει με το ζόρι 1,5 μέρα! Ρώτησα στο Γερμανό και μου είπαν πως θέλει αναβάθμιση αλλά αν το δώσω για αναβάθμιση, θα μου το κρατήσουν κανα μήνα.. Παράγγειλα νέα μπαταρία (49 €) φταίει όντως η μπαταρία ή κάτι άλλο? Σημειώστε πως έχω Cosmote που έχει χάλια σήμα! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gskgreece Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Γεια σας και παλι. Μπορουμε να απενεργοποιησουμε το a-gps και να βρισκει σημα δορυφορου μονο το gps ? Μπας και αποφυγουμε το internet και τις χρεωσεις? Aν ναι, πώς? Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Γεια σας και παλι. Μπορουμε να απενεργοποιησουμε το a-gps και να βρισκει σημα δορυφορου μονο το gps ? Μπας και αποφυγουμε το internet και τις χρεωσεις? Aν ναι, πώς? Ευχαριστω... με το route66? είναι μέσα στις ρυθμίσεις του.. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 γεια σα; παιδια μηπως καποιος εχει τισ ρυθμισεις mms vodafone για το samsung s8000 jet ? αν ξερει κανεις ας με στηλει το λινκ σασ παε παρακαλω Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 πολυ καλημερα σε ολους... σκεφτηκα αντι για review να αφησω εσας να ρωτησετε οτι θελετε, το κινητο ειναι πανεμορφο οντως πραγματικα γρηγορο με ΑΠΛΑ κορυφαια οθονη (τα χρωματα και η ζωντανια τους δεν υπαρχουν!) καμερα και το βιντεο ειναι σε πολυ καλα επιπεδα οποιος θελει το στελνω sample με mail. το μονο αγκαθι ειναι οντως το gps :( σε σημειο που πιστευω οτι ισως εχει προβλημα!!! ηθελα σε αυτο το σημειο να ρωτησω και εσας... το gps δουλευει μονο με gprs??? εχει μεσα μια επιλογη που λεει περιηγηση και μολις το παταω μου βγαζει "λειπει ενα η περισσοτερα αρχεια του λογισμικο. εγκαταστηστε ξανα την εφαρμογη χρησιμοποιωντας το λογισμικο που περιεχεται στο cd/dvd" να πω επισης πως ουτε το geotagging μου δουλευει... http://www.navigadget.com/index.php/2009/06/18/samsung-jet-s8000 παλικαρι πανε σε αυτο το σιτε και κατεβα στο 57 ποστ εκει σου λεει ακριβως τι θα κανεις εμενα το ρουτ 66 δουλευει τελεια Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 λοιπον εχω κι αλλο ενα νεο... πηγα στη σελιδα του route66 που αναφερει ο goldeneye πανω πανω και κατεβασα το προγραμμα, η εγκατασταση εγινε παρα πολυ απλα συνεδεσα το κινητο με το pc ετρεξα το αρχειο που κατεβασα, το εγκατεστησα στην καρτα μνημης και τελος... τωρα εχω προγραμμα για πλοηγηση που δουλευει κανονικα και δεν εχω ελληνικους χαρτες :) νομιζω οτι μαλλον ειμαστε σε καλο δρομο... συνδεασε το jet και ανοιξε το ρουτ 66 εκει θα σου βγαλει μια λιστα με χαρτες εχει καποια δωρεαν πατα αγορα σε ολα τα δωρεαν και με αριστερα κατω αριστερα εχει το καλαθι αγορα πατα εκει να προχωρησεις και μετα θα σου βγαλει αν εχεις account κανε ενα δωρεαν ειναι και μετα κανε login αφου κανεις active το account και αυτο τηα ξεκινηση να σου κατεβαζει τοθ χαρτες τισ ελλαδα και τισ φωνες εγω εχω και ειναι τελειο Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkypraios Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Ρε παιδια ξερετε αν μπορω να περασω θεματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamrider30 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 παιδια το αγορασα προ μηνος κ μου κανει τρελλα κολληματα. οταν ψαχνω για αναβαθμιση στο cd λεει οτι ειναι ηδη στην τελευταια εκδοση (1.2.1 ΙΗ2_7). Αυτη ειναι ή λεει μ...κιες το Cd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Ρε παιδιά έχετε όλοι πρόβλημα με το φλας όσοι έχετε αυτο το κινητό?Δηλαδή όταν βγάζεις φωτο γραφίες με φλάς φαίνονται όλα ασπρα? plz apantiste Οταν ειναι νυχτα σε εξωτερικο χωρο ναι βγαινει υπερφωτισμενη, αλλα σε εσωτερικο χωρο οχι βγαινει καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts