p_george Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Τελικα παιδες αξιζει ν΄αγορασει καποιος αυτο το κινητο για 200 ευρω; Υπαρχει στο πλαισιο και στον online καταλογο της Cosmote! Ηθελα να το παρω απο τοτε που βγηκε, αλλα στην πορεια παρουσιαστηκαν διαφορα προβληματα και εγκατελειψα την ιδεα! Νομιζω ομως οτι με το τελευταιο λογισμικο λειτουργουν ολα καλα... Εγω το θεωρω ευκαιρια σε τετοια τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 καλημερα.με ενδιαφερει να αγορασω το εν λογω κινητο ή το B7300omnia lite(λογω wm6.1).φυσικα προτιμω το Jet απο εμφανιση και οθονη ομως γνωριζει κανεις αν με καποιο hack μπορει να εγκατασταθει καποιο προγραμμα GPS καθως επισης και Skype για κλησεις μεσω δικτυου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 καλημερα.με ενδιαφερει να αγορασω το εν λογω κινητο ή το B7300omnia lite(λογω wm6.1).φυσικα προτιμω το Jet απο εμφανιση και οθονη ομως γνωριζει κανεις αν με καποιο hack μπορει να εγκατασταθει καποιο προγραμμα GPS καθως επισης και Skype για κλησεις μεσω δικτυου? 1) Απ' όσο ξέρω όχι 2) σίγουρα όχι Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Σ' εμένα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση... (καινούριο firmware Που ανέφερα λίγα πόστ πιο πάνω) αλλά ούτε και με το παλιό μου έκανε κάτι τέτοιο. Με το παλιο firmware δεν μου το εκανε... Μολις εβαλα το καινουριο μου κανει αυτο που ανεφερα και επισης μερικες φορες οταν με παιρνουν τηλεφωνο η ερχετε μηνυμα και ειναι κλειδωμενο, δεν αναβει η οθονη απλα μενει μαυρη. Ελπιζω να μην ειναι προβλημα της οθονης γιατι θα παω στο service και θα γινει χαμος. Ηδη μου αλλαξανε μια φορα οθονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros_rud Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 (edited) Εσείς που έχετε πρόβλημα με το youtube, κάνετε κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνω εγώ στο video? φιλε μου παλι εχω προβλημα... μολις παταω να παιξει μου δειχνει αποτυχια... καποια βοηθεια????? εκδοση λειτουργικου : s8000xpja1 thanks επισης καποιο site με θεματα και games γνωριζουμε??????? Edited June 15, 2010 by lambros_rud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Με το παλιο firmware δεν μου το εκανε... Μολις εβαλα το καινουριο μου κανει αυτο που ανεφερα και επισης μερικες φορες οταν με παιρνουν τηλεφωνο η ερχετε μηνυμα και ειναι κλειδωμενο, δεν αναβει η οθονη απλα μενει μαυρη. Ελπιζω να μην ειναι προβλημα της οθονης γιατι θα παω στο service και θα γινει χαμος. Ηδη μου αλλαξανε μια φορα οθονη... Για να μου λες πως με το παλιό δεν σου το έκανε, τότε μάλλον δεν θα είναι θέμα οθόνης... μήπως να πείραζες τις ρυθμίσεις εκεί που λέει για το standby της οθόνης κτλ? ξέρω γω... ? φιλε μου παλι εχω προβλημα... μολις παταω να παιξει μου δειχνει αποτυχια... καποια βοηθεια????? εκδοση λειτουργικου : s8000xpja1 thanks επισης καποιο site με θεματα και games γνωριζουμε??????? Τι να σου πω. Εγώ δεν έκανα κάτι άλλο. απλά ρυθμίζω την σύνδεση που χρησιμοποιεί ο browser να είναι στο wifi μου. Για παιχνίδια κτλ, βρίσκεις ότι είναι για java. p.x. getjar.com Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Οταν ειμαστε στο internet υπαρχει η δυνατοτητα να κανουμε μεγεθυνση της σελιδας ? και αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Παιδια το πηρα μολις... SW VER S8000XPJA1 csc ver S800MOXCJA1 Θελω Update? Και αν πως θα το κανω? Ευχαριστω Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Οταν ειμαστε στο internet υπαρχει η δυνατοτητα να κανουμε μεγεθυνση της σελιδας ? και αν ναι πως? Με τον browser Που έχει εγκατεστημένο; αν είσαι με παλαιότερο firmware, κάνεις μεγέθυνση με τα volume buttons. Αν είσαι με το καινούριο, κάνεις πατώντας συνεχόμενα στο σημείο που θες να κάνεις μεγέθυνση, και το αφήνεις όταν θες να σταματήσει (τρόπος 1) ή το πατάς συνεχόμενα, και σέρνεις το δάκτυλο πάνω η κάτω μόλις εμφανιστούν τα βελάκια (τρόπος 2) όπως κάνει αυτός: Παιδια το πηρα μολις... SW VER S8000XPJA1 csc ver S800MOXCJA1 Θελω Update? Και αν πως θα το κανω? Ευχαριστω Καλορίζικο :) όχι με την τελευταία έκδοση είσαι. Δεν θες αναβάθμιση ! Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Με τον browser Που έχει εγκατεστημένο; αν είσαι με παλαιότερο firmware, κάνεις μεγέθυνση με τα volume buttons. Αν είσαι με το καινούριο, κάνεις πατώντας συνεχόμενα στο σημείο που θες να κάνεις μεγέθυνση, και το αφήνεις όταν θες να σταματήσει (τρόπος 1) ή το πατάς συνεχόμενα, και σέρνεις το δάκτυλο πάνω η κάτω μόλις εμφανιστούν τα βελάκια (τρόπος 2) όπως κάνει αυτός: http://www.youtube.com/watch?v=15VRkh-14lE! mariosx Σ' ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarris7 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 παιδια ξερει κανεις τι γινεται με αυτο το προβλημα που ανεφερα παραπανω??? ενω το κινητο συνδεεται με το ρουτερ μου κανονικα οταν παω να μπω στο ιντερνετ μου βγαζει "αποτυχια dns".....πρεπει να αλλαξω αραγε καποιες ρυθμισεις..??? καποια λυση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masstitan Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Θα μας πει κάποιος παρακαλώ πως γίνεται το back up και η αναβάθμιση; Το δικό μου firmware είναι το S8000XXIF4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragorn77 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Ειχε κανεις πρόβλημα με την εισαγωγή κάρτας microsd? Παρηγγειλα μια απο Εbay και όταν την εγκαθιστώ στο κινητό μου δημιουργεί απο μόνη της αρχεία και φακέλους,με ονομασίες διάφορα σύμβολα(οτι να'ναι)!! Μερικα απο τα οποία φαινεται να είναι κατά πολύ μεγαλυτερα απο την χωριτικοτητα της.π.χ. χτες είδα πως έφτανε 120 GB(!!!!) χωρητικότητα και η κάρτα ειναι μόλις 16! κανω φορματ,την ξαναβάζω στο κινητό,αλλα πάλι τα ιδια. Καμια λύση? Παράθεση One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all, and in the darkness bind them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Θα μας πει κάποιος παρακαλώ πως γίνεται το back up και η αναβάθμιση; Το δικό μου firmware είναι το S8000XXIF4 http://samsung-firmware.webs.com/WEBPROTECT-s8000.htm (θέλει μια τυπική εγγραφή εδώ και τα γκρι τονισμένα γράμματα αφορούν τα ευρωπαϊκά fw,S8000XPJA1 είναι η τελευταία που έχει και ελληνικά-για το πως πας στα http://samsung-firmware.webs.com/flashtutorials.htm ) Το backup υποθέτω μέσω του New PC Studio(δεν έχω κάνει γιατί δεν το έχω εγκατεστημένο στο PC). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Με το παλιο firmware δεν μου το εκανε... Μολις εβαλα το καινουριο μου κανει αυτο που ανεφερα και επισης μερικες φορες οταν με παιρνουν τηλεφωνο η ερχετε μηνυμα και ειναι κλειδωμενο, δεν αναβει η οθονη απλα μενει μαυρη. Ελπιζω να μην ειναι προβλημα της οθονης γιατι θα παω στο service και θα γινει χαμος. Ηδη μου αλλαξανε μια φορα οθονη... κι ομως ηταν γνωστο προβλημα στο πρωτο firmware το χω δει σε ξενα fora σιγουρα. δεν ξαναπερνας το καινουργιο καλου κακου μηπως πηγε κατι στραβα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smootsi Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 φιλε μου παλι εχω προβλημα... μολις παταω να παιξει μου δειχνει αποτυχια... καποια βοηθεια????? εκδοση λειτουργικου : s8000xpja1 thanks επισης καποιο site με θεματα και games γνωριζουμε??????? εμενα μου το κανει αυτο μονο οταν η συνδεση στο ιντερνετ ειναι πολυ χαμηλη. οταν το συνδεω με καποιο απομακρυσμενο wi-fi. οταν το συνδεω με του σπιτιου μου η με ενα που εχει καλο σημα μπαινει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Παίδες επειδή σκοπέυω άυριο να το αγοράσω έχωντας διαβάσει αρκετές σελίδες του τόπικ θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες. 1.Υπάρχει κάποιο λίνκ με το τελευταίο firmware και η εγκατάστασή του είναι εύκολη;Δηλαδή θα βρώ εύκολα κάποιο βίντεο στο youtube με το πώς γίνεται; 2.Επειδή θα πάει ο πατέρασμ να το πάρει απο πλαίσιο να του πώ να το ανοίξουν μπροστά του για να τσεκάρει αυτό με τα "νερά" στην οθόνη;Αλήθεια επειδή διάβασα μέχρι τη σελίδα 100 ξαναπαρουσιάστηκε και πρόσφατα αυτό το πρόβλημα ή ήταν στις πρώτες παρτίδες; Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Λοιπον για να μην παιδευεται κανενας ξανανεβασα το τελευταιο Firmware με ελληνικα ειναι η εκδοση SW VER S8000XPJA1 με ολες τις βελτιωσεις. Οδηγιες για την διαδικασια αναβαθμισης στη σελ 93 Την διαδικασια μην την φοβαστε ειναι απλη και γρηγορη,μονο καντε back up τα αρχεια σας ,τηλ καταλογο κλπ Ολα τα credits στον φιλο damierom που το πρωτοανεβασε!!! http://rapidshare.com/files/39009755...PJA1.part1.rar http://rapidshare.com/files/39009755...PJA1.part2.rar καλη επιτυχια!!!! Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Παίδες επειδή σκοπέυω άυριο να το αγοράσω έχωντας διαβάσει αρκετές σελίδες του τόπικ θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες. 1.Υπάρχει κάποιο λίνκ με το τελευταίο firmware και η εγκατάστασή του είναι εύκολη;Δηλαδή θα βρώ εύκολα κάποιο βίντεο στο youtube με το πώς γίνεται; 2.Επειδή θα πάει ο πατέρασμ να το πάρει απο πλαίσιο να του πώ να το ανοίξουν μπροστά του για να τσεκάρει αυτό με τα "νερά" στην οθόνη;Αλήθεια επειδή διάβασα μέχρι τη σελίδα 100 ξαναπαρουσιάστηκε και πρόσφατα αυτό το πρόβλημα ή ήταν στις πρώτες παρτίδες; παντως το πλαισιο δεν το εχει πλεον στην σελιδα, ισως να τους τελείωσε.. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Λοιπον για να μην παιδευεται κανενας ξανανεβασα το τελευταιο Firmware με ελληνικα ειναι η εκδοση SW VER S8000XPJA1 με ολες τις βελτιωσεις. Οδηγιες για την διαδικασια αναβαθμισης στη σελ 93 Την διαδικασια μην την φοβαστε ειναι απλη και γρηγορη,μονο καντε back up τα αρχεια σας ,τηλ καταλογο κλπ Ολα τα credits στον φιλο damierom που το πρωτοανεβασε!!! http://rapidshare.com/files/39009755...PJA1.part1.rar http://rapidshare.com/files/39009755...PJA1.part2.rar καλη επιτυχια!!!! Φίλε μου τα λίνκ βγάζουν πρόβλημα. Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panmitz Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 παντως το πλαισιο δεν το εχει πλεον στην σελιδα, ισως να τους τελείωσε.. Να πω και εγώ την εμπειρία μου, μιας και βλέπω ότι υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το s8000. Το αγοράσαμε για την κοπέλα μου από το Πλαίσιο. Η οθόνη και η ταχύτητα απόκρισης δε μου άρεσε (αλλά πρέπει να σημειώσω ότι είμαι συνηθισμένος στο iPhone/iPod Touch και η σύγκριση του λόγω διαφοράς τιμών δεν είναι δίκαιη). Για να συνοψίσω.. ΜΠΑΤΑΡΙΑ = Αίσχος! Στις 3 μέρες που έμεινε το κινητό στα χέρια μας χρειάστηκε να το φορτίσουμε 3 φορές! Η πρώτη φόρτιση δικαιολογημένα έφυγε με το να σκαλίζουμε το μενού, επαφές, κάμερα κλπ. Το θέμα είναι ότι το κινητό το βράδυ το αφήναμε φορτισμένο να κάθεται και το πρωί το βρίσκαμε σβησμένο από τελειωμένη μπαταρία! Και αυτό συνέβαινε με απενεργοποιημένο το WiFi, το δέκτη GPS και το δίκτυο 3g. Έλεγα ότι η συγκεκριμένη συσκευή είχε πρόβλημα και είχαμε σκοπό να ζητήσουμε αντικατάσταση με μια ίδια. Σήμερα πήγαμε να το αλλάξουμε στο Πλαίσιο και η αντίδραση του πωλητή ήταν "Α, συνηθισμένο πράγμα, μας έχουν φέρει πολλά s8000 με πρόβλημα στην μπαταρία". Οπότε διαλέξαμε ένα άλλο κινητό για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Καταλαβαίνω ότι πολλοί εδώ μέσα έχουν το κινητό και δεν έχουν πρόβλημα, απλά έπρεπε να προειδοποιήσω αυτούς που ενδιαφέρονται να το αγοράσουν για το τι μπορεί να συναντήσουν! Επίσης έψαξα αρκετά σε ξένα site και αυτοί που έλεγαν ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα ήταν περισσότεροι από το φυσιολογικό.. Αυτά.. :O Φιλικά, Πάνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Ειχε κανεις πρόβλημα με την εισαγωγή κάρτας microsd? Παρηγγειλα μια απο Εbay και όταν την εγκαθιστώ στο κινητό μου δημιουργεί απο μόνη της αρχεία και φακέλους,με ονομασίες διάφορα σύμβολα(οτι να'ναι)!! Μερικα απο τα οποία φαινεται να είναι κατά πολύ μεγαλυτερα απο την χωριτικοτητα της.π.χ. χτες είδα πως έφτανε 120 GB(!!!!) χωρητικότητα και η κάρτα ειναι μόλις 16! κανω φορματ,την ξαναβάζω στο κινητό,αλλα πάλι τα ιδια. Καμια λύση? Δοκιμασε να κανεις φορματ απο το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magichoom Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Να πω και εγώ την εμπειρία μου, μιας και βλέπω ότι υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το s8000. Το αγοράσαμε για την κοπέλα μου από το Πλαίσιο. Η οθόνη και η ταχύτητα απόκρισης δε μου άρεσε (αλλά πρέπει να σημειώσω ότι είμαι συνηθισμένος στο iPhone/iPod Touch και η σύγκριση του λόγω διαφοράς τιμών δεν είναι δίκαιη). Για να συνοψίσω.. ΜΠΑΤΑΡΙΑ = Αίσχος! Στις 3 μέρες που έμεινε το κινητό στα χέρια μας χρειάστηκε να το φορτίσουμε 3 φορές! Η πρώτη φόρτιση δικαιολογημένα έφυγε με το να σκαλίζουμε το μενού, επαφές, κάμερα κλπ. Το θέμα είναι ότι το κινητό το βράδυ το αφήναμε φορτισμένο να κάθεται και το πρωί το βρίσκαμε σβησμένο από τελειωμένη μπαταρία! Και αυτό συνέβαινε με απενεργοποιημένο το WiFi, το δέκτη GPS και το δίκτυο 3g. Έλεγα ότι η συγκεκριμένη συσκευή είχε πρόβλημα και είχαμε σκοπό να ζητήσουμε αντικατάσταση με μια ίδια. Σήμερα πήγαμε να το αλλάξουμε στο Πλαίσιο και η αντίδραση του πωλητή ήταν "Α, συνηθισμένο πράγμα, μας έχουν φέρει πολλά s8000 με πρόβλημα στην μπαταρία". Οπότε διαλέξαμε ένα άλλο κινητό για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Καταλαβαίνω ότι πολλοί εδώ μέσα έχουν το κινητό και δεν έχουν πρόβλημα, απλά έπρεπε να προειδοποιήσω αυτούς που ενδιαφέρονται να το αγοράσουν για το τι μπορεί να συναντήσουν! Επίσης έψαξα αρκετά σε ξένα site και αυτοί που έλεγαν ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα ήταν περισσότεροι από το φυσιολογικό.. Αυτά.. :O Φιλικά, Πάνος Τόσο γρήγορα? εμένα πάντως με συχνή χρήση κρατάει 2-3 μέρες, αλλιώς 5 μέρες. Μάλλον έτυχε. (πάντως το wifi ''τρώει'' πολύ μπαταρία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragorn77 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Δοκιμασε να κανεις φορματ απο το τηλεφωνο. Το δοκίμασα αδερφέ.Καμία αλλαγή. Με το που βγάζω την κάρτα και την ξαναβάζω,παλι τα ίδια μου κάνει. :( Παράθεση One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all, and in the darkness bind them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Το δοκίμασα αδερφέ.Καμία αλλαγή. Με το που βγάζω την κάρτα και την ξαναβάζω,παλι τα ίδια μου κάνει. :( μήπως είναι προβληματική η καρτούλα? από Κίνα είναι; την δοκίμασες κάπου αλλού; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts