Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να στείλω 10 ευρω από έναν παυπαλ(όχι από balance) σε αλλον(σε balance)

Βγάζει fee 0.69€

Δε μπορώ να τα γλυτώσω?

Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk!

Δεν μπορείς να τα γλυτώσεις διότι πληρώνεις με πιστωτική και το paypalL θα επιβαρυνθεί την προμήθεια

Μου έστειλαν email ότι λήγει η κάρτα μου 8/2017, η κάρτα μου όμως η κανονική λήγει το 2019. Για να κάνω ανανέωση πρέπει να επικοινωνήσω με την τράπεζα ή γίνεται και μέσα από το προφίλ μου στο PayPal?

Μου έστειλαν email ότι λήγει η κάρτα μου 8/2017, η κάρτα μου όμως η κανονική λήγει το 2019. Για να κάνω ανανέωση πρέπει να επικοινωνήσω με την τράπεζα ή γίνεται και μέσα από το προφίλ μου στο PayPal?

Δεν εχει καμια δουλεια το PayPal με την ανανεωση της καρτας σου!Οταν παραλαβεις την νεα καρτα απλα διορθωνεις την ημεμηνια ληξης της καρτας στο paypal.Για πληροφοριες για την ανανεωση κ.α. μονο στην τραπεζα σου.

Δεν εχει καμια δουλεια το PayPal με την ανανεωση της καρτας σου!Οταν παραλαβεις την νεα καρτα απλα διορθωνεις την ημεμηνια ληξης της καρτας στο paypal.Για πληροφοριες για την ανανεωση κ.α. μονο στην τραπεζα σου.

Α οκ, την virtual εννοείς, τώρα κατάλαβα

Ευχαριστώ :)

Δεν μπορείς να έχεις δύο λογαριασμούς στο ίδιο e-mail.

Είχα κάνει κάποιες αγορές σε εφαρμογές από το Playstore.

Έκανα refund, αλλά τα χρήματα δεν έχουν γυρίσει στο λογαριασμό μου.

Πόσες μέρες χρειάζεται ;

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

Προσπαθώ να κάνω αγορά αξίας 750 ευρώ μέσω χρεωστική Πειραιώς και δεν προχωράει. Το paypal λέει ότι η κάρτα ακυρώνει την συναλλαγή. Αυτό γίνεται λόγο capital controls? γιατί νομίζω ότι αγορές με χρεωστικη μπορούμε να κάνουμε πλέον κανονικά.

Προσπαθώ να κάνω αγορά αξίας 750 ευρώ μέσω χρεωστική Πειραιώς και δεν προχωράει. Το paypal λέει ότι η κάρτα ακυρώνει την συναλλαγή. Αυτό γίνεται λόγο capital controls? γιατί νομίζω ότι αγορές με χρεωστικη μπορούμε να κάνουμε πλέον κανονικά.

Έλεγξες το ημερήσιο όριο της κάρτας σου για αγορές;

Μήπως είναι μικρότερο των 750€;

Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί όταν πάω τώρα στο top up bank transfer

Μου έχει τον iban με xxxxxxx. Πατάω και activate account και πάλι δεν τον εμφανίζει

Ακομα υπαρχουν τα CC αλλα σε λιγες κατηγοριες.Μπορεις να καλεσεις στην τραπεζα να σε ενημερωσουν τον λογο που δεν περασε η συνναλαγη.Η ειναι ''απαγορευμενη'' συνναλαγη των CC η Ξεπερνας το ημερισιο οριο της καρτας σου η μπλοκαρει την συνναλαγη η τραπεζα λογο του μεγαλου ποσου για λογους ασφαλειας

Το προεπιλεγμένο ημερήσιο όριο αγορών της χρεωστικής Πειραιώς είναι 600€.

Όντως αυτό ισχύει αλλά μέσα από τις ρυθμίσεις στο winbank μπορείς να ρυθμίσεις το όριο αγορών και ανάληψης όσο θες και αυτό ισχύει άμεσα. Τροποποίησα το όριο αγορών και πέρασε η συναλλαγή :)

μπορω εχω 2 λογαριασμουσ στο paypal με ιδιο email?ιδιο email αλλα διαφορετικο ονομα

Δεν μπορείς να έχεις δύο λογαριασμούς στο ίδιο e-mail.

Δεν μπορείς (το ίδιο πρόσωπο) να έχεις 2 λογαριασμούς Paypal γενικά. Όταν έρθει η ώρα να κάνεις verification (γιατί θα έρθει) την πάτησες αν το έχεις κάνει. Και τα στοιχεία μας πάντα αληθινά και ακριβή στο Paypal. Έχει αναφερθεί πάμπολλες φορές απλά το υπενθυμίζω.

Τώρα αν πρόκειται για άλλο πρόσωπο που απλά βαριέται να ανοίξει e-mail η απάντηση είναι ότι πρέπει να ανοίξει (για πολλούς λόγους).

Δεν μπορείς (το ίδιο πρόσωπο) να έχεις 2 λογαριασμούς Paypal γενικά. Όταν έρθει η ώρα να κάνεις verification (γιατί θα έρθει) την πάτησες αν το έχεις κάνει. Και τα στοιχεία μας πάντα αληθινά και ακριβή στο Paypal. Έχει αναφερθεί πάμπολλες φορές απλά το υπενθυμίζω.

Τώρα αν πρόκειται για άλλο πρόσωπο που απλά βαριέται να ανοίξει e-mail η απάντηση είναι ότι πρέπει να ανοίξει (για πολλούς λόγους).

Τι εννοείς δεν μπορείς.

Μια χαρά γίνεται.

Έχω 2 για διαφορετικές χώρες.

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τι εννοείς δεν μπορείς.

Μια χαρά γίνεται.

Έχω 2 για διαφορετικές χώρες.

Εννοώ αυτό που έγραψα. Απαγορεύεται από τους όρους χρήσης του Paypal ρητά και αυστηρά. Εξαίρεση αποτελεί το να έχει ένα personal και ένα 2ο business account το ίδιο πρόσωπο. Ίσως και η δική σου περίπτωση που δηλώνεις διαφορετική χώρα κατοικίας όμως αν δεν το έχεις κάνει ήδη θα κληθείς πιθανότατα κάποια στιγμή να δηλώσεις σε ποιά (μια) χώρα μένεις ώστε να είναι ενεργό ένα account. Αυτά δεδομένου φυσικά ότι θα γίνει ταυτοποίηση. Όσοι δεν είναι verified δηλώνουν ό,τι θέλουν και ανοίγουν όσους λογαριασμούς θέλουν με τις συνέπειες βέβαια που αυτό θα έχει κάποια στιγμή (κλείδωμα λογαριασμών έως και οριστικός αποκλεισμός από το Paypal).

Εννοώ αυτό που έγραψα. Απαγορεύεται από τους όρους χρήσης του Paypal ρητά και αυστηρά. Εξαίρεση αποτελεί το να έχει ένα personal και ένα 2ο business account το ίδιο πρόσωπο. Ίσως και η δική σου περίπτωση που δηλώνεις διαφορετική χώρα κατοικίας όμως αν δεν το έχεις κάνει ήδη θα κληθείς πιθανότατα κάποια στιγμή να δηλώσεις σε ποιά (μια) χώρα μένεις ώστε να είναι ενεργό ένα account. Αυτά δεδομένου φυσικά ότι θα γίνει ταυτοποίηση. Όσοι δεν είναι verified δηλώνουν ό,τι θέλουν και ανοίγουν όσους λογαριασμούς θέλουν με τις συνέπειες βέβαια που αυτό θα έχει κάποια στιγμή (κλείδωμα λογαριασμών έως και οριστικός αποκλεισμός από το Paypal).
Κάτι μπερδεύεις.

Έχω 2 personal account με άλλο email σε καθένα, αλλά ίδιο όνομα. Ένα για κάθε χώρα.

Είναι verified και τα 2.

Δουλεύουν χρόνια χωρίς πρόβλημα. Το πρώτο το έχω 10 χρόνια.

Πού διάβασες ότι αυτό δεν γίνεται;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Κάτι μπερδεύεις.

Έχω 2 personal account με άλλο email σε καθένα, αλλά ίδιο όνομα. Ένα για κάθε χώρα.

Είναι verified και τα 2.

Δουλεύουν χρόνια χωρίς πρόβλημα. Το πρώτο το έχω 10 χρόνια.

Πού διάβασες ότι αυτό δεν γίνεται;

Και εγώ επίσης, έκανα πρόσφατα δεύτερο λογαριασμό με διαφορετικό email και το ίδιο όνομα.

Verified κανονικά είναι και οι δύο

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

2 Your Account and Balances

2.1 Personal and Business Accounts. We offer the following types of Accounts: Personal and Business Accounts. Unless otherwise agreed, you may hold not more than one Personal Account and one Business Account. Holders of certain Personal Accounts may be required to upgrade their accounts (which may include providing further information to PayPal) in order to use all of the current functionality available in a Personal Account. By opening a Business Account and accepting the terms as outlined in this Agreement, you attest that you are not establishing the Account primarily for personal, family, or household purposes. You agree that your Account comprises the Payment Account and the Reserve Account.

https://www.paypal.com/mt/webapps/mpp/ua/useragreement-full?locale.x=en_MT#02

Μια ερωτησούλα, πήρα σήμερα refund απ'το paypal ( κι όχι απ'τον πωλητή, το αναφέρει ξεκάθαρα το mail που μου ήρθε ) για παραγγελία που δεν ήρθε 2+ μήνες.

Εαν τελικά έρθει, πως μπορώ να δώσω τα λεφτά πίσω στο paypal εαν αποφασίσω να το κρατήσω;

Μια ερωτησούλα, πήρα σήμερα refund απ'το paypal ( κι όχι απ'τον πωλητή, το αναφέρει ξεκάθαρα το mail που μου ήρθε ) για παραγγελία που δεν ήρθε 2+ μήνες.

Εαν τελικά έρθει, πως μπορώ να δώσω τα λεφτά πίσω στο paypal εαν αποφασίσω να το κρατήσω;

Το παυπαλ δεν μοιραζει λεφτα, αυτα που πηρες σαφως και ειναι χρηματα του πωλητη, περα απο αυτο για να επιστρέψεις χρηματα ειναι ακομα πιο δυσκολο οταν η υποθεση εχει κλεισει

Πρεπει να στειλεις μνμ στον πωλητη να σου στειλει ενα εμαιλ με το οποιο μπορείς να πληρώσεις στην ουσια ξανα το αντικείμενο χωρις ομως να στο στειλει

Πιο παλιά που είχα ίδιο πρόβλημα στον Αλι απλά έκανα ξανά την ίδια παραγγελία με ενημέρωση στον πωλητή να μην μου στείλει το προϊόν γιατί το είχα παραλάβει.

Το παυπαλ δεν μοιραζει λεφτα, αυτα που πηρες σαφως και ειναι χρηματα του πωλητη, περα απο αυτο για να επιστρέψεις χρηματα ειναι ακομα πιο δυσκολο οταν η υποθεση εχει κλεισει

Πρεπει να στειλεις μνμ στον πωλητη να σου στειλει ενα εμαιλ με το οποιο μπορείς να πληρώσεις στην ουσια ξανα το αντικείμενο χωρις ομως να στο στειλει

Εδώ κάνεις λάθος μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που μου έχουν κάνει refund απ'τη τσέπη τους κι όχι απ'τα λεφτά του πωλητή. Σου κάνουν refund αυτοί μιας και ναι μεν δε παρέλαβες αλλά ούτε έφταιγε σε κάτι ο πωλητής μιας και είχε tracking number και αποδείξεις ότι το έστειλε κανονικά. ( μπορεί να είναι και κάποια ασφάλεια που έχουν κάποιοι μεγαλοπωλητές )

Για την ακρίβεια σου στέλνουν κι αυτό που το αναφέρει ξεκάθαρα

We've completed our review and decided this case in your favor. Due to the unique circumstances of this case, PayPal is issuing you this refund at no cost to your seller. You will receive a refund.

Πιο παλιά που είχα ίδιο πρόβλημα στον Αλι απλά έκανα ξανά την ίδια παραγγελία με ενημέρωση στον πωλητή να μην μου στείλει το προϊόν γιατί το είχα παραλάβει.

Tο γνωρίζω αυτό αλλά εαν κάνω κάτι τέτοιο απλά θα δώσω τα λεφτά στον πωλητή, πράγμα που δεν θέλω μιας και τον έχω ήδη πληρώσει μια φορά. Εγώ το paypal θέλω να πληρώσω σε περίπτωση που έρθει κάποτε η παραγγελία και δεν μου είναι άχρηστο τότε.

Edited by adversus

Έτσι ακριβώς . Το Paypal πληρώνει γιατί παρέχει εγκύηση στον πωλητή ότι δεν θα χάσει τα χρήματα μου αν στείλει με tracking.(seller protection)

Έτσι ακριβώς . Το Paypal πληρώνει γιατί παρέχει εγκύηση στον πωλητή ότι δεν θα χάσει τα χρήματα μου αν στείλει με tracking.(seller protection)

Έτσι ακριβώς, το θέμα είναι πως στέλνουμε τα λεφτά πίσω στη paypal αν τελικά παραλάβω ποτέ;