aggelosn Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 (edited) Ήθελα να κάνω μια αγορά σε λίρες Αγγλίας. Τα βήματα που ακολούθησα είναι τα παρακάτω: 1. Πρόσθεσα ως primary balance τις λίρες αγγλίας, 2. Ζήτησα μέσω του money request το ακριβές ποσό που θα χρειαζόμουν σε λίρες αγγλίας για την συναλλαγή, βάζοντας και ένα διαφορετικό email από αυτό που έχω δηλωμένο στην paypal, 3. Άνοιξα το email, ακολούθησα τον σύνδεσμο, πέρασα τα στοιχεία της ελληνικής χρεωστικής μου κάρτας, την οποία την είχα και συνδεδεμένη με το paypal (άσχετο αυτό), πήγε να μου βγάλει να κάνει την μετατροπή το paypal και μου ζητούσε περίπου 42 ευρώ για 29.2 λίρες αγγλίας, ζήτησα να την κάνει την μετατροπή η τράπεζα, η οποία με κράτησε 40,40 ευρώ, ολοκληρώθηκε κανονικά η συναλλαγή, 3. Συνδέθηκα εκ νέου στο paypal, έκανα accept την πληρωμή που έστειλα, 4. Τα χρήματα μπήκαν στο paypal balance ως λίρες Αγγλίας κρατώντας την ανάλογη προμήθεια το paypal που για 29,2 λίρες Αγγλίας κράτησε 1,19 λίρες (3,4% επι του ποσού της συναλλαγής + 0,2397 λίρες αγγλίας) , 5. Αγόρασα από το ebay και μου έμειναν και 0.06 λίρες στο υπόλοιπο μου. Το προϊόν (120 μπαταρίες για ακουστικά βαρηκοΐας για συγγενικό μου πρόσωπο) από την Ελλάδα θα μου κόστιζε 80 ευρώ περίπου...από την Αγγλία μου κόστισε τελικά 40,40 ευρώ, επομένως η προμήθεια των 1,19 λιρών που κράτησε το paypal δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα υψηλή αν αναλογιστεί κανείς πόσα θα έχανα αν τα αγόραζα από την Ελλάδα. Edited August 23, 2015 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 (edited) Πως επέλεξες να κάνει η τράπεζα μετατροπή σε λίρες Edited August 23, 2015 by soullis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Πως επέλεξες να κάνει η τράπεζα μετατροπή σε λίρες Την στιγμή που βάζεις την κάρτα σου και πατήσεις συνέχεια και πριν πατήσεις pay εκει σου εμφανίζει το paypal ότι αυτές τις λίρες που θες να πληρώσεις, κοστίζουν τόσα ευρώ. Ακριβώς κάτω από εκείνη την επιλογή έχει να επιλέξεις άλλο τρόπο μετατροπής και βάζεις να το κάνει η τράπεζα σου και αυτομάτως σου εμφανίζει πλέον το paypal να πληρώσεις όχι ευρώ αλλά λίρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Δεν αληθεύει. Αυτο που ισχύει είναι ότι επιτρέπονται μεταφορές ποσών στο εξωτερικό με όριο 500 ευρω/μήνα/φυσικό πρόσωπο. Οι μεταφορές αυτες δε γίνονται (από ότι φαίνεται) μέσω τραπεζών αλλά ιδρυμάτων πληρωμων τύπου Moneygram.... Κοινως πιαστο αυγό και κούρευτο.... Καμια σχεση, οι μεταφορα των 500ευρω/ατομο/μηνα θα επιτραπει με νεα ρυθμιση της τωρινης ΠΝΠ, δεν θα μπορει να γινει ηλεκτρονικα αλλα μονο με καταθεση χρηματων στα γκισε των τραπεζων (ελπιζω να καταλαβατε γιατι), προσευχομαστε να μπορουμε να μεταφερουμε στον λογαριασμο του paypal στην γερμανια χρηματα ετσι ωστε να κανουμε top-up στο balance. Τωρα μεσω moneygram-western union και ολες τις υπολοιπες εταιρειες του τυπου αυτου σαφως και θα μπορεις να στειλεις χρηματα σε οποιο μερος της γης θελεις με την διαφορα οτι ΔΕΝ εχεις την ασφαλεια του paypal και οι ισοτιμιες και τα εξοδα αποστολης ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! αν εχει στειλει κανεις με western union ξερει καλυτερα... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Eχω χρηματα στο PayPal balance σε ευρω, ο λογαριασμο μου ειναι σε EUR Primary Αν αλλαξω το Primary απο ευρω σε δολαριο τα χρηματα που εχω στο balance σε ευρω θα τα μεταρεψει σε δολαρια ή θα παραμεινουν σε ευρω ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 να ρωτήσω κάτι,από ebay μπορούμε να αγοράσουμε με αυτή τη μέθοδο; έκανα τη διαδικασία,φόρτωσα χρήματα στο νέο λογαριασμό αλλά στο ebay μου ζητάει να καταχωρήσω πιστωτική... Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 να ρωτήσω κάτι,από ebay μπορούμε να αγοράσουμε με αυτή τη μέθοδο; έκανα τη διαδικασία,φόρτωσα χρήματα στο νέο λογαριασμό αλλά στο ebay μου ζητάει να καταχωρήσω πιστωτική... το ποσο που εχεις στο balance δεν επαρκει για την αγορα οποτε σε πεταει στην πιστωτικη. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Εχω κανει δυο request money απο τον υπολογιστή μου με επιτυχή αποτέλεσμα. Τωρα προσπαθώ να το κανω απο το ipad και οταν μου έρχεται το email και πατάω ´´ pay now ´´ αντί να μου δωσει το δικαίωμα να μεταφέρω χρηματα μεσω μιας απλής κάρτας , μου ζητάει να κανω login ή να δημιουργήσω νεο λογαριασμό PayPal. Με λίγα λόγια μου λεει πως για να στειλω χρηματα πρεπει να ειμαι μέλος του PayPal . Κατι τέτοιο δε συνέβαινε οταν εκανα την προσπάθεια απο τον υπολογιστή. Εχει κανει κανεις request money απο tablet ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Εχω κανει δυο request money απο τον υπολογιστή μου με επιτυχή αποτέλεσμα. Τωρα προσπαθώ να το κανω απο το ipad και οταν μου έρχεται το email και πατάω ´´ pay now ´´ αντί να μου δωσει το δικαίωμα να μεταφέρω χρηματα μεσω μιας απλής κάρτας , μου ζητάει να κανω login ή να δημιουργήσω νεο λογαριασμό PayPal. Με λίγα λόγια μου λεει πως για να στειλω χρηματα πρεπει να ειμαι μέλος του PayPal . Κατι τέτοιο δε συνέβαινε οταν εκανα την προσπάθεια απο τον υπολογιστή. Εχει κανει κανεις request money απο tablet ? Ολο αυτο συμβαινει, επειδη μπαινεις απο το tablet/smartphone. Μονο απο pc γινεται η διαδικασια αυτη που αναφερεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Καμια σχεση, οι μεταφορα των 500ευρω/ατομο/μηνα θα επιτραπει με νεα ρυθμιση της τωρινης ΠΝΠ, δεν θα μπορει να γινει ηλεκτρονικα αλλα μονο με καταθεση χρηματων στα γκισε των τραπεζων (ελπιζω να καταλαβατε γιατι), προσευχομαστε να μπορουμε να μεταφερουμε στον λογαριασμο του paypal στην γερμανια χρηματα ετσι ωστε να κανουμε top-up στο balance. Τωρα μεσω moneygram-western union και ολες τις υπολοιπες εταιρειες του τυπου αυτου σαφως και θα μπορεις να στειλεις χρηματα σε οποιο μερος της γης θελεις με την διαφορα οτι ΔΕΝ εχεις την ασφαλεια του paypal και οι ισοτιμιες και τα εξοδα αποστολης ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! αν εχει στειλει κανεις με western union ξερει καλυτερα... Σε τι ακριβως διαφωνείς από αυτα που εγραψα και λες και καμία σχέση; Αυτα που λεω είναι όσα λέει η Υπουργική απόφαση Τσακαλώτου. Αυτα που λες εσυ μας λες ότι θα εφαρμοστούν στο μέλλον... μόνο που δεν ήταν αυτό το ερωτημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Ας κανει καποιος τον κοπο ρε παιδια να γραψει παλι τον τροπο πως στελνουμε απο αλλη καρτα μας στο paypal,υποθετω καταλαβατε καποιοι τι εννοω..(απο το insomnia νομιζω)..το ειχα γραψει ενα παλικαρι στο τοπικ του android box αλλα καποιος το εσβησε......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 (edited) Eχω χρηματα στο PayPal balance σε ευρω, ο λογαριασμο μου ειναι σε EUR Primary Αν αλλαξω το Primary απο ευρω σε δολαριο τα χρηματα που εχω στο balance σε ευρω θα τα μεταρεψει σε δολαρια ή θα παραμεινουν σε ευρω ? Το συνολικο balance θα μετατραπει σε δολαρια με βαση την ισοτιμια του paypal. Δεν προσεξα αν οταν αλλαζει η ισοτιμια αλλαζει και το ποσο ή αν η μετατροπη γινεται μια και καλη. Απο κατω που τα δειχνει αναλυτικα θα σου δειχνει τα 2 νομισματα, ευρω και δολαριο και τι ποσο εχεις βαλει στο balance απο το καθενα. Δηλαδη δολαρια θα σου δειχνει μηδεν αφου ουσιαστικα δεν εχεις βαλει δολαρια αλλα ευρω τα οποια τα εχεις μετατρεψει. Αν σε ενδιαφερει να μην χανεις απο την ισοτιμια του paypal, το καλυτερο που εχεις να κανεις οταν ξαναβαλεις χρηματα στο balance με τον γνωστο τροπο ειναι να ζητησεις δολαρια αντι για ευρω και να αφησεις την τραπεζα να κανει την μετατροπη συναλλαγματος οταν δηλωσεις τα στοιχεια της καρτας. Edited August 23, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Σε τι ακριβως διαφωνείς από αυτα που εγραψα και λες και καμία σχέση; Αυτα που λεω είναι όσα λέει η Υπουργική απόφαση Τσακαλώτου. Αυτα που λες εσυ μας λες ότι θα εφαρμοστούν στο μέλλον... μόνο που δεν ήταν αυτό το ερωτημα.... που λεει ο τσακαλωτος για "ιδρυματα" moneygram κλπ? πλακα μας κανεις? η οποια τροποποιηση ανακοινωσε ο χριστιανος αφορα την αποστολη εμβασματων στο εξωτερικο, ακουσες εσυ να λεει συγκεκριμενα για "ιδρυματα" τυπου moneygram? διαβασε ξανα τι εγραψες στο πρωτο ποστ, εχεις κανα ερωτημα και δεν στο απαντησαμε? Ασε που λες οτι ισχυει η μεταφορα χρηματων στο εξωτερικο μεσω moneygram-western union κλπ.... που το διαβασες αυτο ρε φιλε? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 που λεει ο τσακαλωτος για "ιδρυματα" moneygram κλπ? πλακα μας κανεις? η οποια τροποποιηση ανακοινωσε ο χριστιανος αφορα την αποστολη εμβασματων στο εξωτερικο, ακουσες εσυ να λεει συγκεκριμενα για "ιδρυματα" τυπου moneygram? διαβασε ξανα τι εγραψες στο πρωτο ποστ, εχεις κανα ερωτημα και δεν στο απαντησαμε? Ασε που λες οτι ισχυει η μεταφορα χρηματων στο εξωτερικο μεσω moneygram-western union κλπ.... που το διαβασες αυτο ρε φιλε? Καταρχην εσυ μας λες ότι θα έρθει νεωτερη απόφση στην οποία θα πάμε στο γκισε να καταθετουμε λεφτα τα οποία στη συνέχεια θα στέλνουμε στο εξωτερικό!! Δηλαδή θα πηγαίνω στο ΑΤΜ θα βγαζω τα 420 και στη συνεχεια θα παω στην τραπεζα να τα καταθετω ως κεφαλαιο που θα μπορεί να βγει στο εξωτερικό; Αυτο ισχυριζεσαι; Αναφορικα με αυτό που έγραψα: Η απόφαση Τσακαλωτου λέει: «Κατά παρέκκλιση των προβλεπομένων στην παρά- γραφο 4 του παρόντος άρθρου, επιτρέπεται η εντολή μεταφοράς κεφαλαίων προς το εξωτερικό από τα επο- πτευόμενα από την Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύματα πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων των αντιπροσώπων αυτών, έως του ποσού των ευρώ πεντακοσίων (500) ανά συναλλασσόμενο φυσικό πρόσωπο ανά μήνα, και μέχρι μηνιαίου ορίου σε ευρώ για το σύνολο των ανω- τέρω ιδρυμάτων πληρωμών, το οποίο θα ορίζει και θα κατανέμει, ανά ίδρυμα πληρωμών, με απόφασή της η Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών •. Τα ιδρυματα πληρωμων είναι υπηρεσιες τύπου moneygram Ελπίζω να το κατανόησες και να μη χρειαστεί να επανελθουμε σε αυτο. Σε περίπτωση που επιμένεις ρίξε μια ματιά και εδω: http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Supervision/LegalF/debitinstitutions/payments.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 (edited) Καλησπέρα, ευχαριστώ για αυτό το "κόλπο" να το πω έτσι, το έκανα και εγώ και έστειλα στο gmail μου με eurobank visa πιστωτική 100 ευρώ και μου κράτησε ακριβώς 3.75 ευρώ. Πέρασαν στο balance αμεσα οταν πατησα το accept. €100.00 -€3.75 €96.25 EUR PayPal Conversion Rate as of Aug 23, 2015: 1 Euro = 1.08949 U.S. Dollars και εγινε αμεσα αγορα απο ebay SuccessPaid on 23-Aug-15 via PayPal Item title: UNLOCKED Huawei E3372 LTE 4G USB modem ( E392 E398 K5005 K5007 E3276 E3272 ) Item ID: 321754383162 - Price: US $28.00 Quantity:1 Details Payment To Абдулханов Аслан 0EY83516JK4376041 -$29.00 $0.00 -$29.00 USD Edited August 23, 2015 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 ισχύει ότι άνοιξε το paypal με όριο τα 500€ το μήνα?η είναι η μέθοδος που κάνουμε με το balance? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 ισχύει ότι άνοιξε το paypal με όριο τα 500€ το μήνα?η είναι η μέθοδος που κάνουμε με το balance? Το "κολπο" με το balance, εχει οριο οσο αντεχει η καρτα και η τσεπη σου... οσο για το 500αρικο, ειμαστε εν αναμονη.... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisdim Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Ας κανει καποιος τον κοπο ρε παιδια να γραψει παλι τον τροπο πως στελνουμε απο αλλη καρτα μας στο paypal,υποθετω καταλαβατε καποιοι τι εννοω..(απο το insomnia νομιζω)..το ειχα γραψει ενα παλικαρι στο τοπικ του android box αλλα καποιος το εσβησε......:) καποιος ρε παιδια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 καποιος ρε παιδια?? ποιο απλα, μπορεις να συνδεθεις στο λογαριασμο σου (paypal) και να πατησεις send money, στελνεις το ποσο που θελεις σε εναν αλλο λογαριασμο (paypal email) (που να εχεις προσβαση ετσι) και παει στο balance του. Ειναι δικο σου να το ξοδεψεις οπως θελεις. Οι κρατησεις ειναι ιδιες, 3,4% επι του ποσου +0,34λεπτα για την κινηση. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 έλεος ένα απλό screenshot από την οθόνη του κινητού θέλω να ανεβάσω και δεν με αφήνει το myphone! άλλος περιορισμός πάλι;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Το "κολπο" με το balance, εχει οριο οσο αντεχει η καρτα και η τσεπη σου... οσο για το 500αρικο, ειμαστε εν αναμονη.... Απλώς το κόλπο με το balance δεν πιάνει πάντα. Είναι οπότε σου κάτσει. Αν είναι να πετυχαίνει 1 στις 15 προσπάθειες...αλλά τουλάχιστον κάτι είναι και αυτό. Επίσης εμένα, ενώ έχει περάσει μια εβδομαδα, δεν μου έχει αποδεσμεύσει η τράπεζα (eurobank) ακόμα τα ποσά που κρατησε μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, περίπου 0.9€ για κάθε προσπαθεια. Οπότε δεν είμαστε για πολλά πολλά γιατί αν δεν επιστρέψουν τα ποσά βγαίνει ο κούκος αηδόνι. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Απλώς το κόλπο με το balance δεν πιάνει πάντα. Είναι οπότε σου κάτσει. Αν είναι να πετυχαίνει 1 στις 15 προσπάθειες...αλλά τουλάχιστον κάτι είναι και αυτό. Επίσης εμένα, ενώ έχει περάσει μια εβδομαδα, δεν μου έχει αποδεσμεύσει η τράπεζα (eurobank) ακόμα τα ποσά που κρατησε μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, περίπου 0.9€ για κάθε προσπαθεια. Οπότε δεν είμαστε για πολλά πολλά γιατί αν δεν επιστρέψουν τα ποσά βγαίνει ο κούκος αηδόνι. μου φαινεται οτι τα ποσα αποδεσμευονται απο την καρτα με την παροδο 30 ημερων. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount30112015 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Μόλις έκανα την αγορά 504 δολλάρια σε τηλ.! το Honor 7 με δερμάτινη θήκη!! Χωρίς καθυστέρηση 30 ημερών! Μπράβο στην ιδέα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Απλώς το κόλπο με το balance δεν πιάνει πάντα. Είναι οπότε σου κάτσει. Αν είναι να πετυχαίνει 1 στις 15 προσπάθειες...αλλά τουλάχιστον κάτι είναι και αυτό. Επίσης εμένα, ενώ έχει περάσει μια εβδομαδα, δεν μου έχει αποδεσμεύσει η τράπεζα (eurobank) ακόμα τα ποσά που κρατησε μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, περίπου 0.9€ για κάθε προσπαθεια. Οπότε δεν είμαστε για πολλά πολλά γιατί αν δεν επιστρέψουν τα ποσά βγαίνει ο κούκος αηδόνι. Η αποδεσμευση ειναι και θεμα paypal (εκτος της τραπεζας δλδ) οποτε δωσε λιγο χρονο.. Δε ξερω ποσα σου εχει δεσμευσει.. Εχω διαβαΣει κ για 15€-20€ (Απο συνεχομενες προσπαθειες).. Απλα κανε υπομονη! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) :!:Ενημέρωση Αφαιρέθηκαν μηνύματα που περιείχαν χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη. Μπορείτε να λέτε την άποψή σας χωρίς να προσβάλετε τους συνομιλητές σας. Την επόμενη φορά δεν θα αρκεστώ σε μια απλή παρατήρηση! Συνεχίζουμε κόσμια επί του θέματος. Edited August 24, 2015 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts