Jump to content

inactiveaccount30112015

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    213
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

inactiveaccount30112015's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Με εκπλήσεις!!!!! Αφού έβαλα το orizinal post .....πάρτο βάλτο στο google μεταφραση, και δες τι κάνει!!!!! Η Λέξη backup δεν σου λέει τίποτα?? Θα με τρελάνεις ρε φίλε..... το έβαλα εδώ για να μην ψάχνουμε να το βρουμε στο μέλλον...... ....................................... Υ.Γ. Υπάρχει κανένας MODERATOR να μας φτιάξει την 1η σελίδα??????? MY PHONE MY PHONE MY PHONE MY PHONE MY PHONE MY PHONE MY PHONE MY PHONE MY PHONE μας διαβάζει κανείς???????
  2. 1.Download the attached zip. and unzip it. 2.You will find a folder HuaweiBackup after unzipping. 3.Now put this folder in your sdcard or internal storage. 4.Open Huawei backup software. 5.Select restore from sd card. 6.U will see an option of restore having only settings. 7.Press it And U will see the small arrow on Navigation bar. HuaweiBackup.rar http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=45813491&postcount=1
  3. Του έβαλα μπαταρία καινούργια από μαγαζί της sony και τώρα δεν δουλεύει η οθόνη! ¨εχει κανα μήνα! Τό έβαλα στην άκρη,,,όποιος το θέλει... 42 ευρώ πλήρωσα για την μπαταρία του είναι σαν καινούργιο! δεν ξέρω τι έχει... πήρα άλλο! Ευχαριστώ τα παιδιά για την βοήθεια!
  4. EMUI in China includes both permission and startup controls in the phone manager app. But due to google policy, it is removed from the European version. However you can search playstore for an app called PM plus https://play.google.com/store/apps/d...i.pmplus&hl=en This will add both of this features to the phone manager so you can control which apps can access which permissions.
  5. Δες αυτό....εγώ έτσι το έκανα! http://luben.tv/web/www/61154 Τα λεφτά έχουν μπει στο balance του λογαριασμού σου και είσαι ΟΚ!!!!!!!!! και αυτό..http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=424345
  6. Δεν ξέρω ακόμη αν ισχύει..αλλά ο γνωστός τρόπος παραβίασης των cc με την δημιουργία αποθεματικού στο PP, όπως έκανα και εγώ! Έχουν γράψει πολλά γι αυτό εδώ στο myphone αλλά και στο google! Ψάχτο!
  7. Μόλις χθες σας τα έλεγα... το sams ΝΟΤΕ 1 μου, πήρε ήδη την CyanogenMod 13 Android 6.0 alpha 1 build from source for the Galaxy Note 1 T-N7000!!!! Το πληρώνεις μια φορά αλλά σου κάνει την δουλειά για πάντα!!! Ιts nice to see cm13 for n7000!!!!!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ. Περιμένω την 64/αρα sd ..... σήμερα ήρθε η θήκη μας .... και σε μένα!!!! Ωραίος οδηγός.......αχ και να τον μετέφραζε σε ελληνικά καλά, κάποιος που ξέρει αγγλικά... http://forum.xda-developers.com/honor-7/general/guide-beginners-how-to-root-update-fix-t3255452 ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λέει δίπλα ποιά μαγαζιά παίρνουν PP!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- How To Change The Boot Animation In Huawei Honor 7? Q1). Where the boot animation zip file is found? It is found at: /Cust/Preinstalled/Public/Media Q2). What is the name of the boot animation zip folder? The name of the file is "bootanimation.zip". Q3). What is the required permission of the boot animation? The required permission is: (rw-r-r) Q4). What is the resolution required for the boot animation? Taking Honor 7 into consideration, you need to have your resolution set to (1080 x 1920 pixels). Q5). How long should the boot animation last? It should not last more than 10-12 seconds at most. To change your boot animation, do the following: 1. Root up your phone. 2. Backup your phone. 3. Backup the file "bootanimation.zip". 4. Create your own animation or download one online. 5. Compress your newly created animation and name it like the original name. 6. Upload your newly created animation using a file explorer that accepts root level changes. Always keep a full backup of your data before trying anything. I hope this helps!
  8. Το τηλέφωνο το ξέσκισα κυριολεκτικά..... είμαι ο απόλυτος κυρίαρχός του! Έτσι αισθάνομαι και σας το λέω....για να γευτώ την κυριαρχία μου! Έτσι ήθελα να ζήσω την περιπέτεια με το τηλεφωνάκι μας! Είναι και ο χαρακτήρας μου....ότι μου αρέσει το φτάνω στο απόλυτο, σύμφωνα με τις φτωχές γνώσεις μου!!!! Από χόμπυ! Τώρα..μετά τις σκέψεις μου ....(για να με ρωτήσετε κάτι αν έχετε πρόβλημα..τα έγραψα!!!) αυτές.... σας λέω ότι είναι πιο παραμετροποιήσιμο το κινέζικο γιατί εκεί κάνουν ό,τι θέλουν μ' αυτό (έχουν ήδη την 5.1.1 που είναι πιό σταθερή από την 5.0 δική μας!), ενώ εμείς εδώ στην Ευρωπή δίνουν αξία περισσότερο σ' αυτό που ξέρει να κάνει (να τηλεφωνεί)! Νομίζω ότι πρώτα θα πάρει το Μ. 6.0 εκεί και μετά σε μας, τελευταίοι θα μείνουμε....καλή άνοιξη θα το πάρουμε!! Τηλέφωνα σαν το HONOR έχουν διάρκεια μέχρι 1 - 1,1/2 χρόνια! Μετά φτάνει....το δίνεις στα παιδιά σου...αν έχεις ή το μεταπουλάς..! Οπότε πάρτε ένα, γευτείτε το όπως ξέρετε να κάνετε...και σκεφτείτε το επόμενο (στην 950 κιrin εποχή)! Το Μ θα του δώσει σίγουρα ζωή! Δεν υπάρχουν άλλες rom όπως ένα sams,htc που τα κάνουν να διαρκούν περισσότερο χάρις σ' αυτές τις ρομ! Όταν αποφασίσουν να δώσουν το kernel του τότε είμαι σίγουρος ότι θα δούμε πράγματα και θαύματα!!! Πάντως το τηλεφωνάκι μας κάνει καλά την δουλειά του, όπως ακριβώς μας το παρουσιάζουν!! Αυτό εντυπωσιάζει σε σχέση με άλλα κινέζικα που κυκλοφορούν αλλά σε κολλάει κιόλας (= σε κάνει να μην θέλεις να το αποχωριστείς)! Αυτό είναι το μυστικό τους...... ..... Το πείραμα με την κάρτα sd και τις 2 sim το πέτυχα και περιμένω την 64/άρα και με την αλλαγή (5 ευρώ) κάρτας ιντερνετ ( η άλλη κόλλησε στην sd) θα κάνω αυτό έπρεπε να είχαν κάνει και στην ευρώπη για το τηλέφωνό μας. Να έχει περισσότερο εσωτερικό χώρο! Μακάρι να ήξερα πως να σας ανεβάσω φωτό για να δείτε....... ...... --Το αλουμίνιο στο πίσω μέρος του κινητού, χαράζεται εύκολα και θέλει προστασία! Σίγουρα να αγοράσετε αμέσως και μια θήκη! Μην το βάζετε μαζί με κλειδιά σας!!! --Το τηλ. έχει ιδανικές διαστάσεις και κάθεται εύκολα στο χέρι σας.... Υ.Γ. 1) ¨Αντε dimtz πάρε ένα και έλα τελικά στην παρέα μας.....μην το λιβανίζεις και πολύ! 2) Ο Romanos μας γνώρισε το HONOR και τώρα όλοι κολλήσαμε...... Τα λέμε....
  9. 1) Γιατί είναι πιό όμορφο (χρυσό..τα σπάει), πιό παραμετροποιήσιμο, πιό cool! 2) Ακριβώς για να μην κάνει χρήση της εξωτερικής sd κάρτας και να χρησιμοποιήσει τις 2 θέσεις καρτών για τηλεφωνία και internet! ΄΄΄΄΄΄ Είναι πιό καθαρό τηλέφωνο χωρίς τις ακαταλαβίστικες κινεζιές, καλύτερη τιμή πιό ευρωπαίο (=φοβισμένο, σφιγμένο, κλειδωμένο "στα σπίτια")!
  10. Πλέον υπάρχουν πολλές εφαρμογές τρίτων για το Android που μειώνουν τη θερμοκρασία χρώματος της οθόνης από το τυπικό λευκό-γαλάζιο χρώμα σε ένα κοκκινωπό, πολύ πιο ανεκτό για το βράδυ. Η Google έχει επίσης καθιερώσει μια χρήσιμη «Νυχτερινή λειτουργία» στο Android 6.0 Marhsmallow που μετατρέπει σε σκοτεινό το background αντί για λευκό, αλλά δυστυχώς δεν φιλτράρει το μπλε φως που προκαλεί τα προβλήματα ύπνου. Η εξάλειψη του μπλε από μια οθόνη τη νύχτα είναι μια άκρως σημαντική διαδικασία, που παράγει την ορμόνη του ύπνου, μελατονίνη..................άντε βάλτε τώρα κανένα προστατευτικό οθόνης για το μπλε φως και αφήστε τα temp.... Πηγή:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=426514 εδώ είναι αυτό που ψάχνεις.. http://forum.xda-developers.com/honor-7/themes-apps/theme-neoredblack-emui3-1-t3238176 Tweet from HonorEU Υ.Γ. Έρχεται................
  11. Το έκανα......αμα είναι για το καλό της κοινωνίας.......!!!!! Υ.Γ. Βρήκα ένα live wallp όλα τα λεφτά (χμχμ "Κρ@Χ" γι αυτό δεν το βάζω εδώ)! Ακόμη τίποτα από θήκες...λέτε να μου κρυώσει το κινητό??/ .. Υ.Γ. Βρείτε κι αυτό με το red στους XDA... αλλάζει όμορφα το κινητό!
  12. Για το θέμα εγγύησης λένε: 1) Αν ανοίξεις το bootloader χάνεις την εγγύηση 2) Αν ανοίξεις το boot δεν χάνεις την εγγύηση γιατί μπορείς να το ξανακλείσεις, και όλα μέλι γάλα! Μετρητή δεν έχουν! 3) Με root χάνεις την εγγύηση 4) Με unroot, πέρασμα το stock recovery και κλείδωμα του boot έχεις πάλι εγγύηση! Συνεπώς όλα είναι σχετικά......τι θες σ' αυτήν την ζωή!! Η δική μου γνώμη λέει ότι δεν χρειάζομαι καμία εγγύηση απαξ και η συσκευή λειτούργησε καλά την 1η εβδομάδα χρήσης της, αρκεί να μην κάνω καμιά μακακία στην συνέχεια με τα root και ξεroot! Y.G. H rom είναι μούφα ε?? Το ψιλιάστηκα .... και είπα να δω τι λένε και άλλοι.....αλλά έλα μου ντε που δεν βρήκα άλλους!!! Όπως έκανες και εσύ!!! Μετά είπα να το βάλω εδώ να το δει ο ROMANOS μπας και μας δώσει καμιά ιδέα....ας περιμένουμε... Μπορεί εκείνος να κατορθώσει να την κατεβάσει (εγώ δεν μπόρεσα) και .....να έχουμε κάτι καλό!!! Μπορεί.... ..... Στα δύσκολα παιχνίδια δεν κολώνει με τίποτα... τώρα με τα καινούργια γραφικά που θα έχει το νέο 950/άρι τσιπάκι.....απλά θα ξεσκίζει!!!! Πάντως ο ήχος του τα σπάει ...Εχουμε το dts από την μάνα ή εγώ το έβαλα ή αναβάθμιση έκανα??? Κατέβασα και πέρασα και τα APK τα κινέζικα...¨εχω 4-5 "play store"!!!!!!! Πέρασα όλες τις ροοτ εφαρμογές...και φτάνω κοντά στις 500!!! Περιμένω την 64/άρα κάρτα για να επαναλάβω την πετυχημένη διαδικασία με το δίκαρτη κάρτα + SD ταυτόχρονα! Βρήκα μια ωραία εφαρμογή...που κάνεις ότι θέλει στα δίκαρτα κινητά! Δεν θα έπαιρνα ποτέ μου κινητό κάτω απ' αυτό (σε υπολογιστική ισχύ)! Καταραμένη φτώχεια! Μας τα τρώνε άλλοι τώρα με τους φόρους.....
  13. Ναι όπως τα λες alex! Τώρα ψάχνω τον ασφαλή τρόπο της επιστροφής.... έτσι για να τον έχω στα υπόψη!!!!!! .............. Upgrade/Update Huawei Honor 7 to 6.0 Marshmallow????????????
  14. καλημέρα! Έχουμε αναβάθμιση του play store για να δεχθούμε το Μ! .... Βλέπω κάποια κατανάλωση μπαταρίας... είναι από τα apk μου ή την Β140?
×
×
  • Create New...