Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα και απο μενα.

Να κανω και εγω μια ερωτηση. Καπου εδω μεσα ειχα διαβασει οτι πρεπει να αλλαξω μια ρυθμιση στο paypal ωστε την συναλλαγη να την κανει το paypal και οχι το site(ή καπως ετσι). Ε, απο οταν το εκανα αυτο, μετα απο καθε συναλλαγη μου χρεωνει και παραπανω λεφτα αν καταλαβαινω σωστα. Σε καθε αγορα μου χρεωνει το ποσο της αγορας και απο πανω μου χρεωνει αλλο ενα ποσο που λεει "ΠΡΟΜ.ΣΥΝΑΛ.ΑΓΟΡΑΣ". Τι συμβαινει? :blink::worry:

Ανάποδα έπρεπε να το κάνεις.

Οι συναλλαγές να μην παίρνουν ισοτιμία από Paypal ,αλλά από την Τράπεζα .

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ανάποδα έπρεπε να το κάνεις.

Οι συναλλαγές να μην παίρνουν ισοτιμία από Paypal ,αλλά από την Τράπεζα .

Μου λες λιγο ακριβως την ρυθμιση?? Γιατι μαλλον εχω κανει πατατα!! :blink::blink:

Μου λες λιγο ακριβως την ρυθμιση?? Γιατι μαλλον εχω κανει πατατα!! :blink::blink:

Δες μια εδω

Profile ---> My money ---> My preapproved payments ---> Update ---> Set Available Funding Sources ---> Visa Credit Card XXXX-XXXX-XXXX-XXXX Conversion Options και επιλεγεις ---> Bill me in the currency listed on the seller's invoice .

Και μετα Submit

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Δες μια εδω

Ετσι το εχω... Αλλα μου βγαζει αυτες τις εξτρα χρεωσεις... Γιατι συμβαινει αυτο??

Ετσι το εχω... Αλλα μου βγαζει αυτες τις εξτρα χρεωσεις... Γιατι συμβαινει αυτο??

Σωστα σε χρεωνει .

Ειναι το κερδος της τραπεζας σου .

Αναλογα με την τραπεζα-καρτα αλλες χρεωνουν και αλλες οχι .

Υποψην εαν κανεις για καποιο λογο ακυρωση της συναλλαγης refund θα σου γινουν μονο το ποσο και οχι οι χρεωσεις

Αμα το κανεις μεσω paypal απλα σου εχει αλλο rate ισσοτιμιας και στα χρεωνει μεσω αυτου .

H eurobank visa εχει Έξοδα Συν/γματος

http://i.imgur.com/Gw8xJVG.png

http://i.imgur.com/kQAX4wW.png

http://i.imgur.com/8yb98N5.png

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Πριν μου τα χρεωνε ολα αυτα? Ή και πριν μου τα χρεωνε απλα δεν μου τα εδειχνε ξεχωριστα?

Το κατάστημα που αναφέρομαι είναι το Easy Buy World, και η συμπεριφορά τους ήταν και είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ....!

+1 μακρια απ αυτους :mad:

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Πριν μου τα χρεωνε ολα αυτα? Ή και πριν μου τα χρεωνε απλα δεν μου τα εδειχνε ξεχωριστα?

Πριν μετέτρεπε το Paypal την συναλαλγή σε ευρώ οπότε η τράπεζα δεν σε χρέωνε.

Τώρα χρεώνεσαι 2% από την τράπεζα ενώ το paypal χρεώνει 3-4% .

Πριν μετέτρεπε το Paypal την συναλαλγή σε ευρώ οπότε η τράπεζα δεν σε χρέωνε.

Τώρα χρεώνεσαι 2% από την τράπεζα ενώ το paypal χρεώνει 3-4% .

Αα τώρα το έπιασα... Ωραία!! Ευχαριστώ πολύ!

Κάτι άλλο τώρα, που θα χαρώ πολύ να με βοηθήσει καποιος!!

Είχα κανει παραγγελία κάτι παπούτσια απο ενα site και συνέβη το εξης: Την ωρα που πατησα για ολοκλήρωση παραγγελίας "έπεσε" το ίντερνετ. Με αποτέλεσμα η παραγγελία να έχει προχωρήσει στο paypal ενω στο site να μην γνωρίζουν τίποτα.

Τα λεφτά έχουν δεσμευτεί απο την paypal και είναι σε κατασταση pending εδω και 10 μέρες. Τι πρεπει να κάνω για να αποδεσμευτούν τα λεφτά και να ξανά κάνω την παραγγελία???

Άμα είναι pending μπαίνεις μέσα στην συναλλαγή και την ακυρώνεις.

Άμα είναι pending μπαίνεις μέσα στην συναλλαγή και την ακυρώνεις.

Δεν βλέπω που μπορω να το κάνω αυτό.... Έχω σπάσει το κεφάλι μου!!!!!

Υπάρχει συναλλαγή μέσα στο Paypal ; Edited by Vasileios

Πατάς στο details και μπαίνεις στην συναλλαγή.

Εκεί συνήθως σου λέει πως μπορεις να το ακυρώσεις.

Καλησπέρα έκανα ένα Dispute στο Paypal το οποίο μετά το έκανα claim γιατί το to2c δεν φαίνεται να θέλει να δώσει λύση στο όλο θέμα. Έχω δώσει το δικό μου tracking number από την DHL που δεν έχει προχωρήσει καθόλου εδώ και 17 ημέρες και ένα ακόμα ενός φίλου που έχει προχωρήσει κανονικότατα από τις πρώτες κιόλας ημέρες, για να υπάρχει για αντιπαραβολή. Σήμερα το Paypal μου βγάζει αυτό εδώ.

Please provide some supporting documentation for this claim by Jan 24, 2015.

Τι documentation ρε παιδιά :wacko: τι άλλο να παραθέσω;

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Καλησπερα.θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος.Μπορω να χρησιμοποιησω αλλουνου χρεωστικη καρτα για να πληρωσω μια παραγγελια απο το oneplus.net?Εννος οταν με παραπεμπει το σαιτ στο paypal για την πληρωμη.

Ευχαριστω.

Αν υπάρχει το υπόλοιπο που απαιτείται για την αγορά, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δεν κάνει το σύστημα διασταύρωση στοιχείων (όνομα, διεύθυνση) όταν καταχωρείται η κάρτα;

Και εγω την ιδια ερωτηση εχω...

Βρε παιδες για να ψωνισεις μεσω PayPal πρεπει να εχεις βαλει την καρτα σου σε αυτο .

Για να την δεχτει εχει καποια διαδικασια με κωδικο απο μια χρεωση κλπ κλπ .

Αρα δεν μπορει να γινει εαν η καρτα δεν ειναι ηδη στο PayPal

Βρε παιδες για να ψωνισεις μεσω PayPal πρεπει να εχεις βαλει την καρτα σου σε αυτο .

Για να την δεχτει εχει καποια διαδικασια με κωδικο απο μια χρεωση κλπ κλπ .

Αρα δεν μπορει να γινει εαν η καρτα δεν ειναι ηδη στο PayPal

Εγω δεν ειχα βαλει καμια καρτα πριν κανω την αγορα του 1+1.και την ωρα που ηταν να γινει η πληρωμη μου λεει βαλτε μια καρτα.

το paypal το ειχα φορτωσει απο ενα αλλο λογαριασμο μεσω top up.

Καλησπερα.θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος.Μπορω να χρησιμοποιησω αλλουνου χρεωστικη καρτα για να πληρωσω μια παραγγελια απο το oneplus.net?Εννος οταν με παραπεμπει το σαιτ στο paypal για την πληρωμη.

Ευχαριστω.

Στο site του Paypal μετά από παραπομπή μπορούν να γίνουν και συναλλαγές χωρίς να έχεις λογαριασμό Paypal και χωρίς να έχεις δηλωμένη κάρτα. Επίσης δεν χρειάζεται να γίνει login σε ήδη υπάρχοντα λογαριασμό

Σε αυτήν την περίπτωση απλά το Paypal μεσολαβεί για την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Εννοείται ότι χωρίς λογαριασμό paypal δεν σε καλύπτει η εγγύηση του Paypal αλλά πρέπει να απευθηνθείς στην τράπεζα σου αν κάτι δεν πάει καλά.

Αν κάνεις login στον λογαριασμό ισχύουν άλλα πράγματα.

Γεια σας, θα ήθελα μία διευκρίνηση σε κάτι που το είχα ρωτήσει πάλι στο παρελθόν, αλλά τώρα θα ήθελα να το σιγουρέψω. Έχω βάλει μία χρεωστική κάρτα στο paypal όπου και έχω κάνει αρκετές αγορές, μικρής αξίας, κυρίως αξεσουάρ για smartphones. Επειδή θα ήθελα να κάνω μία αγορά κινητού, μπορώ αν θυμάμαι από απάντηση που είχα πάρει, να βάλω στο paypal και δεύτερη πιστωτική κάρτα; Στην περίπτωση αυτή, όταν θα κάνω την αγορά, θα μπορώ να επιλέξω από ποια κάρτα (χρεωστική, ή πιστωτική) θα τραβήξει χρήματα για την πληρωμή;