Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παω να κάνω αγορά από ενα site και μετά έχει ένα κουμπί για να παω στο paypal. Κανονικά όταν πατάς το κουμπί σου εμφανίζει μια σελίδα με το προϊόν που θέλεις να αγοράσεις και απο δίπλα να κάνεις login.

Εδώ και 4 μέρες όμως δεν μπορώ να κάνω login. Πατάω να γίνει αλλά δε γίνεται τίποτα.. φορτώνει αργά η σελίδα αλλα στο τέλος λέει οτι δεν μπορεί να εμφανιστεί.

Το δοκίμασα με όλους τους φυλλομετρητές.. και από 2 διαφορετικά Pc.

Εχει πρόβλημα το paypal;

Να σημειώσω οτι αν πάω http://www.paypal.com και κάνω login μπαίνω κανονικά.

Πλήρωσα πριν 2-3 μέρες κανονικά μέσω Paypal στο Ebay. Αφού κάνεις login κανονικά μέσω της σελίδας απευθείας, τότε μπες από κει και πλήρωσε. Βάλε Ebay item και δώσε τον αριθμό του Item. Είναι το ίδιο πράμα.

Το θέμα είναι οτι αυτό που θέλω να αγοράσω δεν είναι απο e-bay. Και ο μόνος τρόπος είναι μέσω αυτής της διαδικασίας.. αλλά κολλάει το paypal.

Μετά μεγάλη εταιρία σου λέει...

Samsung S21 Ultra

Το θέμα είναι οτι αυτό που θέλω να αγοράσω δεν είναι απο e-bay. Και ο μόνος τρόπος είναι μέσω αυτής της διαδικασίας.. αλλά κολλάει το paypal.

Μετά μεγάλη εταιρία σου λέει...

Ε δε πειράζει το ίδιο πράμα λέμε. Μάλλον έχει πρόβλημα τότε το μαγαζί αυτό με τη διασύνδεσή του με το Paypal. Δεν φταίει το Paypal, αφού λειτουργεί κανονικά. Κάνε login στο Paypal και επέλεξε send money. Εκεί βάλε το Paypal account του μαγαζιού, μετά συμπλήρωσε το ποσό και το λόγο που στέλνεις τα χρήματα (πχ. το λινκ του προϊόντος κλπ.) Βάλε ως τίτλο το μοντέλο αυτού που αγοράζεις και τότε η πληρωμή σου έχει ολοκληρωθεί.

Γεια σας! Εχω ενα λογαριασμο paypal και εχω προσθεσει μια καρτα. Αν θελω να την αφαιρεσω ωστε να μην την χρησιμοποιει ο λογαριασμος μπορω?

Μπορείς, πας από την κεντρική σελίδα στο profile και μετά στο Credit Cards και την αφαιρείς.
Samsung S21 Ultra

Οχι, 1.5 ευρώ χρεώνει στον λογαριασμό σου για να γίνει verified member και μετά με την πρώτη αγορά στο επιστρέφει σαν ΜΠΟΝΟΥΣ.
Samsung S21 Ultra

Οχι, 1.5 ευρώ χρεώνει στον λογαριασμό σου για να γίνει verified member και μετά με την πρώτη αγορά στο επιστρέφει σαν ΜΠΟΝΟΥΣ.

για να γινει το verified μου ζητα εναν 4ψηφιο κωδικο! Ποιος ειναι αυτος ο κωδικος που χρειαζεται?

για να γινει το verified μου ζητα εναν 4ψηφιο κωδικο! Ποιος ειναι αυτος ο κωδικος που χρειαζεται?

Συνήθως τον λαμβάνεις με τον πρώτο λογαριασμό που σου έρχεται σπίτι.

Επειδή όμως αυτό πολλές φορές αργεί να γίνει (έχω Attica Gift Card από τον Σεπτέμβριο και δεν μου έχει έρθει ποτέ..) κάνε ένα τηλέφωνο στο cc της τράπεζας που έχεις την κάρτα για να στο δώσουν.

129026.png?1640591734

Συνήθως τον λαμβάνεις με τον πρώτο λογαριασμό που σου έρχεται σπίτι.

Επειδή όμως αυτό πολλές φορές αργεί να γίνει (έχω Attica Gift Card από τον Σεπτέμβριο και δεν μου έχει έρθει ποτέ..) κάνε ένα τηλέφωνο στο cc της τράπεζας που έχεις την κάρτα για να στο δώσουν.

Και τι ακριβως θα ζητησω να μου δωσουν ?:O

Εγώ πάντως που πήρα τηλέφωνο μου είπαν οτι δεν μπορούν να μου δώσουν τέτια πληροφορία. Πρέπει να πάω ο ίδιος στην τράπεζα.

Πάνε στην τράπεζα και ζήτα αναλυτικές κινήσεις από τον λογαριασμό σου. Θα δεις οτι έχει πάρει η paypal 1.5 euro και θα λεει:

ΧΧΧΧ PAYPAL EXPUSE (κάτι τέτοιο)

Οπου χχχχ είναι ο 4ψήφιος κωδικός.

Samsung S21 Ultra

Εγώ πάντως που πήρα τηλέφωνο μου είπαν οτι δεν μπορούν να μου δώσουν τέτια πληροφορία. Πρέπει να πάω ο ίδιος στην τράπεζα.

Πάνε στην τράπεζα και ζήτα αναλυτικές κινήσεις από τον λογαριασμό σου. Θα δεις οτι έχει πάρει η paypal 1.5 euro και θα λεει:

ΧΧΧΧ PAYPAL EXPUSE (κάτι τέτοιο)

Οπου χχχχ είναι ο 4ψήφιος κωδικός.

oK θα το δω μολις ερθει ο λογαριασμος με τις κινησεις της καρτας! ;)

Και τι ακριβως θα ζητησω να μου δωσουν ?:O

Τον 4ψήφιο κωδικό που αναφέρεται δίπλα από την χρέωση του PayPal.

129026.png?1640591734

• 2 weeks later...

Μολις εκανα register στο paypal με μια καρτα electronic use only της eurobank!

Ολα ωραια απλα εχω περιορισμο στα χρηματα μεχρι να βαλω εναν 4ψηφιο κωδικο που λεει οτι θα αναφερεται στον λογαριασμο..

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, μηπως εκανα βλ*κια που εβαλα την διευθυνση μου με ελληνικους χαρακτηρες?

Και τωρα στο ebay πως να την γραψω?

Μπορείς να μου πείς περισσότερες πληροφορίες για αυτή την κάρτα; Εγώ που έχω Eurobank έχω Maestro και δεν μπορώ να την βάλω στο Paypal. Αυτή που λες είναι άλλη κάρτα;
Samsung S21 Ultra

Μπορείς να μου πείς περισσότερες πληροφορίες για αυτή την κάρτα; Εγώ που έχω Eurobank έχω Maestro και δεν μπορώ να την βάλω στο Paypal. Αυτή που λες είναι άλλη κάρτα;

Η καρτα ειναι VISA αλλα οχι πιστωτικη, μπορεις να χρησιμοποιησεις μονο χρηματα ηδη κατατεθεντα στην τραπεζα!

Πανω αναφερει τη φραση "Electronic use only" δηλαδη οτι δεν μπορεις να κανεις αγορα απο καταστημα!

Δεν ξερω αμα σε καλυψα.. Παντος η πειπαλ την πηρε κανονικα..:cool:

Για την διευθυνση δεν μπορει να με διαφωτησει καποιος?

Και εγώ είχα VISA electron πρίν απο 2-3 μήνες και έληξε και μου έστειλαν την Maestro τώρα (ΟΧΙ VISA).

Αλλά και όταν είχα προσπαθήσει να βάλω την κάρτα μου στο paypal ήθελε 3 ψήφιο κωδικό. Η κάρτα δεν είχε τίποτα τέτοιο. (Εναν 4 ψήφιο είχε αλλά άσχετος ήταν).

Samsung S21 Ultra

Και εγώ είχα VISA electron πρίν απο 2-3 μήνες και έληξε και μου έστειλαν την Maestro τώρα (ΟΧΙ VISA).

Αλλά και όταν είχα προσπαθήσει να βάλω την κάρτα μου στο paypal ήθελε 3 ψήφιο κωδικό. Η κάρτα δεν είχε τίποτα τέτοιο. (Εναν 4 ψήφιο είχε αλλά άσχετος ήταν).

Δεν χανεις τπτ παντος με το να φτιαξεις μια electronic use only καρτα!

Δεν χανεις τπτ παντος με το να φτιαξεις μια electronic use only καρτα!

Ευτυχώς είχα και μια κάρτα από την Πειραιώς και το έκανα από εκεί.

Visa electron με 3ψήφιο κωδικό στο πίσω μέρος. Εχω και winbank και όλα ΟΚ

Samsung S21 Ultra

Ρε παιδιά έχω και γώ κάρτα χρεωστική απο εμπορική τράπεζα με σήμα VISA πάνω και τον 3ψήφιο κωδικό, αλλα δεν μου την δέχεται! Τους έστιλα mail στην εμπορική και μου είπαν οτι δεν μπορώ να την χρησομοπιήσω στο internet.

Πήγα έβγαλα και μια στην τράπεζα κύπρου, αλλα ούτε και αυτή την δέχεται. Και αυτή με σήμα VISA πάνω, με τον απαρέτητο κωδικό κλπ αλλα πάλι τίποτα.

Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος τι συμβαίνει και γιατί;

Το μήνυμα που μου βγάζει και στις 2 κάρτες είναι το εξής:

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Ρε παιδιά έχω και γώ κάρτα χρεωστική απο εμπορική τράπεζα με σήμα VISA πάνω και τον 3ψήφιο κωδικό, αλλα δεν μου την δέχεται! Τους έστιλα mail στην εμπορική και μου είπαν οτι δεν μπορώ να την χρησομοπιήσω στο internet.

Πήγα έβγαλα και μια στην τράπεζα κύπρου, αλλα ούτε και αυτή την δέχεται. Και αυτή με σήμα VISA πάνω, με τον απαρέτητο κωδικό κλπ αλλα πάλι τίποτα.

Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος τι συμβαίνει και γιατί;

Το μήνυμα που μου βγάζει και στις 2 κάρτες είναι το εξής:

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Με ALPHA BANK δουλευει. Ανοιγεις εναν λογαριασμο καταθεσεων και ζητας καρτα συναλλαγων η οποια να ειναι VISA για συναλλαγες μεσω ιντερνετ! Ετσι θα δουλεψει!

Στην alpha bank έχω διαβάσει οτι ζητάνε να υπάρχει κάποιο ποσό όπωσδήποτε στον λογαριασμό. Αλλιώς δεν γίνεται. Εγώ θέλω να το έχω για τις αγορές μέσω paypal και να βάζω τα χρήματα όταν θα είναι να πληρώσω. Θα μένει κενός δηλαδή ο λογαριασμός για κάποιο διάστημα.

κάποιος άλλος που να έχει δοκιμάσει κάποια άλλη κάρτα?

Στην alpha bank έχω διαβάσει οτι ζητάνε να υπάρχει κάποιο ποσό όπωσδήποτε στον λογαριασμό. Αλλιώς δεν γίνεται. Εγώ θέλω να το έχω για τις αγορές μέσω paypal και να βάζω τα χρήματα όταν θα είναι να πληρώσω. Θα μένει κενός δηλαδή ο λογαριασμός για κάποιο διάστημα.

κάποιος άλλος που να έχει δοκιμάσει κάποια άλλη κάρτα?

Εγω αδειο τον εχω και δεν υπαρχει προβλημα! Ισως σου ζητησουν καποιο ποσο για να ανοιξει! Βαλε μεσα χρηματα και μετα κανε μια αναληψη.