Vasileios Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Τα χρήματα θα επιστραφούν στην κάρτα από την οποία έγινε η πληρωμη Ακόμα και αν την διέγραψες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) Τα χρήματα θα επιστραφούν στην κάρτα από την οποία έγινε η πληρωμη Ακόμα και αν την διέγραψες Δεν υπάρχει πουθενά η κάρτα εκτός από το PayPal την έχω ακυρώσει εντελώς και ήταν ορφανη, χωρίς λογαριασμό δηλαδή. Revolut κάρτα ήταν και την αντικατεστησα με νέα. Edited February 28, 2016 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Στην κάρτα θα επιστρεψει Θα πάρεις τα χρήματα από την Τράπεζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Στην κάρτα θα επιστρεψει Θα πάρεις τα χρήματα από την Τράπεζα Revolut ήταν και την αντικατεστησα με νέα η οποία έχει διαφορετικό αριθμό αλλά το ίδιο reference αν έχει σημασία αυτό Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 μου εστειλαν χρηματα σε λιρες αγγλιας και μου δινει επιλογη πριν μπουν στο balance να τα μετατρεψω σε ευρω. ειναι καλυτερα να το κανω ή να τα αφησω σε λιρες? και οταν μετα κανω μια αγορα σε USD απο πιο balance τραβαει αυτο με τα ευρο ή τις λιρες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Είναι καλύτερα να το αφήσεις σε λίρες Αγγλίας. Αλλιώς αν το κανεις Ευρώ και μετά usd θα πληρώσεις δύο φορές την προμήθεια. Όταν αγοράσεις σε USD θα σου δώσει το δικαίωμα λίγο πριν το τέλος να αλλάξεις funding source. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 μου εστειλαν χρηματα σε λιρες αγγλιας και μου δινει επιλογη πριν μπουν στο balance να τα μετατρεψω σε ευρω. ειναι καλυτερα να το κανω ή να τα αφησω σε λιρες? και οταν μετα κανω μια αγορα σε USD απο πιο balance τραβαει αυτο με τα ευρο ή τις λιρες? Εάν δεν έχεις κάτι κάτι μέχρι τώρα και θέλεις να κρατήσεις τις λίρες, για μελλοντικές αγορές, άνοιξε ένα balance σε £ για να μπουν εκεί. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 (edited) Γενικα πως μπορεις να επικοινωνησεις μαζι τους μονο με τηλεφωνο ? γιατι δεν ειδα πουθενα να μπορεις να στειλεις email όπως παλια Edited February 29, 2016 by reborn1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Παιδια μια ερωτηση για την Revolut. Πηγα να κανω αναληψη απο ενα ΑΤΜ της Πειραιως. Ειχα μεσα 115Ε, εκανα αναληψη 100 και μου εμφανιζει στο κινητο υπολοιπο 8Ε δειχνοντας οτι εκανα αναληψη 107Ε (ισοδυναμο με 85BP). Μου εφαγε δηλαδη 7Ευρω. Το γυρισε σε λιρες Αγγλιας απο μονο του η τα 7Ε ειναι καποια κρατηση της τραπεζας εδω?. Η μηπως πατησα καποιο κουμπι λαθος στο ΑΤΜ? Εσεις οταν παιρνετε Ευρω σας χρεωνει οσα παιρνετε η σας κανει το ιδιο? Η ΛΥΣΗ για να γλυτωσεις http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/ Αν και το αναφέρεις στο τέλος, έκανα ανάληψη από ατμ στη Γερμανία χωρίς καμία χρέωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 (edited) Γενικα πως μπορεις να επικοινωνησεις μαζι τους μονο με τηλεφωνο ? γιατι δεν ειδα πουθενα να μπορεις να στειλεις email όπως παλια Μπορείς, απλά με το καινούριο look έχει γίνει μπάχαλο για να το βρεις πάλι. Κάνεις login, πατάς Contact από τέρμα κάτω αριστερά. Στη νέα σελίδα που θα σε πάει, ξαναπατάς το ίδιο Contact από τέρμα κάτω αριστερά και πλέον σε πάει στην σελίδα Εmail us. Εκεί επιλέγεις topic και subtopic, και σου ανοίγει πλαίσιο να γράψεις το μήνυμα σου. Ότι και να γράψεις δεν θα τα διαβάσει κανείς, θα λάβεις μέιλ με αυτοματοποιημένη απάντηση σχετικά με τα τόπικ που διάλεξες. Σε αυτό το αυτ. μέιλ που θα σου έρθει, μπορείς να κάνεις κανονικά reply με τις ερωτήσεις σου, αυτό πλέον θα το διαβάσει υπάλληλος και κάπου στο 24ωρο θα σου απαντήσουν. Edited February 29, 2016 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Στην πειραιώς πατάς δυο φορές αριστερά το πλήκτρο που λέει χωρις μετατροπή.--:thanks:-- Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Καλησπέρα, εαν ο πωλητής δεν παραλάβει το δέμα που έστειλα πίσω, το paypal ελέγχει εαν έφτασε στην διεύθυνση και σου δίνει τα λεφτά σου πίσω ή refund παίρνεις μόνο εαν δεχτεί να παραλάβει; Κάποιος που να γνωρίζει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Δυστυχώς μόνο αν το παραλάβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 (edited) Μια ερωτηση παιδια εδω για την revolut μια που δεν βρηκα αλλου σχετικο νημα. Εχω μεσα ενα ποσο σε Ευρω (20) και ενα ποσο σε USD (30). Προσπαθω να κανω μια αγορα με Paypal σε δολλαρια (45), ποσό δηλ. μικροτερο απο το συνολικο που εχω στην Revolut (Ευρω και Δολλαρια) αλλα μου βγαζει μηνυμα "transaction has been denied by the card issuer". Γιατι, ξερει κανεις? Μηπως πρεπει να ενοποιησω τα δυο ποσα και πως γινεται αυτο? Ευχαριστω Edited March 2, 2016 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Μια ερωτηση παιδια εδω για την revolut μια που δεν βρηκα αλλου σχετικο νημα. Εχω μεσα ενα ποσο σε Ευρω (20) και ενα ποσο σε USD (30). Προσπαθω να κανω μια αγορα με Paypal σε δολλαρια (45), ποσό δηλ. μικροτερο απο το συνολικο που εχω στην Revolut (Ευρω και Δολλαρια) αλλα μου βγαζει μηνυμα "transaction has been denied by the card issuer". Γιατι, ξερει κανεις? Μηπως πρεπει να ενοποιησω τα δυο ποσα και πως γινεται αυτο? Ευχαριστω Στο προφίλ σου εκεί που λέει identity σε έχουν κάνει approved? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Μια ερωτηση παιδια εδω για την revolut μια που δεν βρηκα αλλου σχετικο νημα. Εχω μεσα ενα ποσο σε Ευρω (20) και ενα ποσο σε USD (30). Προσπαθω να κανω μια αγορα με Paypal σε δολλαρια (45), ποσό δηλ. μικροτερο απο το συνολικο που εχω στην Revolut (Ευρω και Δολλαρια) αλλα μου βγαζει μηνυμα "transaction has been denied by the card issuer". Γιατι, ξερει κανεις? Μηπως πρεπει να ενοποιησω τα δυο ποσα και πως γινεται αυτο? Ευχαριστω Είναι η Revolut verified στο paypal; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 (edited) Ναι, εχω κανει κι αλλες αγορες. Τα $ ειναι απο refunds. Δεν εχω κανει confirm παντως τις καρτες που εχω δηλωμενες. Edited March 2, 2016 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Όταν κάποιος στείλει χρήματα μέσω send ή request money, μπορεί μετά να κάνει dispute και γενικά να αμφισβητήσει τη συναλλαγή? Θέλω να δώσω ένα αντικείμενο και επειδή ο αγοραστής έχει Balance λέω να γίνει η πληρωμή στέλνοντάς μου το ποσό στο δικό μου paypal. Το έχει δει, είναι εντάξει και έχουμε συμφωνήσει. Υπάρχει περίπτωση μετά τη συναλλαγή και αφού πάρει το αντικείμενο να κάνει κάτι και να πάρει πίσω τα χρήματα (κρατώντας και το αντικείμενο)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Όταν κάποιος στείλει χρήματα μέσω send ή request money, μπορεί μετά να κάνει dispute και γενικά να αμφισβητήσει τη συναλλαγή? Θέλω να δώσω ένα αντικείμενο και επειδή ο αγοραστής έχει Balance λέω να γίνει η πληρωμή στέλνοντάς μου το ποσό στο δικό μου paypal. Το έχει δει, είναι εντάξει και έχουμε συμφωνήσει. Υπάρχει περίπτωση μετά τη συναλλαγή και αφού πάρει το αντικείμενο να κάνει κάτι και να πάρει πίσω τα χρήματα (κρατώντας και το αντικείμενο)? Ναι γίνετε κανονικά να ανοίξει dispute. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Ναι γίνετε κανονικά να ανοίξει dispute.Κατάλαβα, άρα δεν θα το ρισκάρω. Αναρωτιέμαι όμως που θα στηριχτεί ένα τέτοιο dispute? Θέλω να πω, η αποστολή των χρημάτων δεν φαίνεται σε τι αντιστοιχεί. Μπορεί να μου έστειλε λεφτά για αγορά άλλου αντικειμένου ή μπορεί επειδή μου τα χρωστούσε κλπ. Δεν γίνεται σαν τις αγορές μέσα από eshop όπου η πληρωμή είναι άμεσα συνδεδεμένη με το προϊόν που αγοράζουμε. Με τι δεδομένα θα ερευνήσει την υπόθεση το paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Σήμερα πήρα τελικά το refund επειδή παρέλαβε το δέμα ο πωλητής αλλά το paypal μου έβαλε limitation στο account μου επειδή και καλά έχω καταχραστεί τα disputes ( ήταν το μοναδικό εδώ και 1μιση μήνα :/ ) Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό και πως το βγάζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Θέλω μια βοήθεια από όποιον κατέχει... Θέλω χρεώνοντας την πιστωτική μου κάρτα να μεταφέρω μέσω Paypal σε πωλητή στην Ελλάδα ένα ποσό (π.χ 1000€). Σε συνεννόηση με τον πωλητή μου είπε πως ναι μεν τα χρήματα εμφανίζονται στον λογαριασμό του αυθημερόν αλλά θα είναι διαθέσιμα (προς ανάληψη) μετά από 8-10 μέρες. Ισχύει κάτι τέτοιο ? Και αν δεν κάνω λάθος με το Paypal είναι συνδεδεμένες πιστωτικές κάρτες. Ή μπορεί να έχει συνδεθεί και τραπεζιτικός λογαριασμός όπου εκεί γίνεται η μεταφορά από τον αγοραστή ? Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Θέλω μια βοήθεια από όποιον κατέχει... Θέλω χρεώνοντας την πιστωτική μου κάρτα να μεταφέρω μέσω Paypal σε πωλητή στην Ελλάδα ένα ποσό (π.χ 1000€). Σε συνεννόηση με τον πωλητή μου είπε πως ναι μεν τα χρήματα εμφανίζονται στον λογαριασμό του αυθημερόν αλλά θα είναι διαθέσιμα (προς ανάληψη) μετά από 8-10 μέρες. Ισχύει κάτι τέτοιο ? Και αν δεν κάνω λάθος με το Paypal είναι συνδεδεμένες πιστωτικές κάρτες. Ή μπορεί να έχει συνδεθεί και τραπεζιτικός λογαριασμός όπου εκεί γίνεται η μεταφορά από τον αγοραστή ? Δεν μπορεις να κανεις μεταφορά απο ελληνικη καρτα μεσω ππ, δεν σου επιτρέπουν τα cc το πιθανότερο ειναι να φας πορτα απο την τράπεζα, εκτος αν εισαι πολύ τυχερός και ναι τα λεφτά αυτός δεν μπορει να τα παρει άμεσα απο το ππ, αλλα αυτο μου ακούγετε σας απάτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Δεν μπορεις να κανεις μεταφορά απο ελληνικη καρτα μεσω ππ, δεν σου επιτρέπουν τα cc το πιθανότερο ειναι να φας πορτα απο την τράπεζα, εκτος αν εισαι πολύ τυχερός και ναι τα λεφτά αυτός δεν μπορει να τα παρει άμεσα απο το ππ, αλλα αυτο μου ακούγετε σας απάτη. Τι εννοείς απάτη ?!? :wacko: Και έχω κάνει ήδη αρκετές φορές μεταφορές από την πιστωτική μου στο balance του λογαριασμού μου στο Paypal για να κάνω αγορές από το εξωτερικό χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Τι εννοείς απάτη ?!? :wacko: Και έχω κάνει ήδη αρκετές φορές μεταφορές από την πιστωτική μου στο balance του λογαριασμού μου στο Paypal για να κάνω αγορές από το εξωτερικό χωρίς κανένα πρόβλημα. Απάντησα σε αυτο που ειπες, οτι δεν μπορει να σηκώσει τα χρήματα αμεσα και πρέπει να περιμένει 8-10 μερες, νομιζω ημουν κατανοητος Τι μαγαζι ειναι αυτο, ειναι φερέγγυο, τον ξέρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts