Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To paypal δειχνει ποσα χρηματα εχεις στο balance

Αν καταλαβα καλα (δεν ειμαι σιγουρος) εσυ κανεις αγορες και πληρωνεις μεσω της προπληρωμενης καρτας που εχεις.

Πώς να ξερει το |paypal ποσα εχεις στην καρτα για να στο δειξει ;

Αλήθεια τι καρτα ειναι αυτη που δουλευει και δεν την πιανουν τα capital controls ;

Έχω βάλει στο PayPal την prepaid μου! Εδώ και πολύ καιρό και είχα βάλει τότε 40 ευρώ μέσα ! Αλλά δεν είχε αλλάξει το balance η κάτι τέτοιο ωστόσο έχω κάνει αγορές (εφαρμογές Google play) και με έρχεται κανονικά αποδείξει από το PayPal ότι έφυγαν τόσα λεφτά κλπ

Έχω βάλει στο PayPal την prepaid μου! Εδώ και πολύ καιρό και είχα βάλει τότε 40 ευρώ μέσα ! Αλλά δεν είχε αλλάξει το balance η κάτι τέτοιο ωστόσο έχω κάνει αγορές (εφαρμογές Google play) και με έρχεται κανονικά αποδείξει από το PayPal ότι έφυγαν τόσα λεφτά κλπ

Αγορά εφαρμογών επιτρέπετε από τα CC!!

παιδια στο Paypal στο balance θα πρεπει να με βγαζει ποσα λεφτα εχω μεσα;;; εμενα δεν με εβγαλε ποτε και κανω κανονικα αγορες και με βγαζει και ειδοποιησεις και απο το PayPal παρολο που λεει PayPal balance: €0.00 EUR! το εχω συνδεμενο με μια prepaid και ειχα λεφτα μεσα ξεχασμενα πριν τα καπιταλ κοντρολ! μου δημιουργηθηκε η απορια γιατι σε εναν φιλο που κοιταξα του εγραφε το ποσο που εχει μεσα αλλα το εχει συνδεδεμενο με VISA παιζει τπτ αυτο ρολο; αν οχι τοτε τι φαση; τι με χρεωνει και με ερχεται αποδειξη απο το Paypal ;

Το balance δεν σου δείχνει πόσα χρήματα έχει μέσα η κάρτα που έχεις συνδεδεμένη, άσχετα τι κάρτα είναι. Αν βάλεις λεφτά στο balance μόνο τότε δείχνει το ποσο του balance κάτι το οποίο έχει κάνει ο φίλος σου. Εσύ όταν κανεις αγορές τραβάει χρήματα από την κάρτα σου, όχι από το balance.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Τα 40 που τα έβαλες, στην κάρτα ή στο paypal balance;

Αν τα έβαλες απλά στην κάρτα, λογικό είναι που στο paypal σου λέει 0 μιας και άλλο η κάρτα κι άλλο το paypal κι ας έχεις συνδεδεμένη την κάρτα σε αυτό.

Edit : τώρα είδα ότι στο εξήγησε και ο zananiro

Το balance δεν σου δείχνει πόσα χρήματα έχει μέσα η κάρτα που έχεις συνδεδεμένη, άσχετα τι κάρτα είναι. Αν βάλεις λεφτά στο balance μόνο τότε δείχνει το ποσο του balance κάτι το οποίο έχει κάνει ο φίλος σου. Εσύ όταν κανεις αγορές τραβάει χρήματα από την κάρτα σου, όχι από το balance.

Τα 40 που τα έβαλες, στην κάρτα ή στο paypal balance;

Αν τα έβαλες απλά στην κάρτα, λογικό είναι που στο paypal σου λέει 0 μιας και άλλο η κάρτα κι άλλο το paypal κι ας έχεις συνδεδεμένη την κάρτα σε αυτό.

Edit : τώρα είδα ότι στο εξήγησε και ο zananiro

στην καρτα ηταν και απλος συνδεσα την καρτα με το paypal δεν ηξερα οτι επρεπε να τα φορτωσω κιολας! εδν ειχα ξανα ασχοληθει με το paypal ! ειχα κανει και κανα δυο αγορες με απο το Ebay και τωρα απο το Google play! λετε να την πατησα και να με τραβηξαν τπτ χρηματα παραπανω;;; ή ολα καλα ειναι και τωρα;; να βαλω λεφτα στο balance απο οτι ειδα δεν γινεται τωρα λογω CC (εκτος του "κολπου" με το εμαιλ κλπ)!

Edited by kostashark

στην καρτα ηταν και απλος συνδεσα την καρτα με το paypal δεν ηξερα οτι επρεπε να τα φορτωσω κιολας! εδν ειχα ξανα ασχοληθει με το paypal ! ειχα κανει και κανα δυο αγορες με απο το Ebay και τωρα απο το Google play! λετε να την πατησα και να με τραβηξαν τπτ χρηματα παραπανω;;; ή ολα καλα ειναι και τωρα;; να βαλω λεφτα στο balance απο οτι ειδα δεν γινεται τωρα λογω CC (εκτος του "κολπου" με το εμαιλ κλπ)! η πλακα ειναι οτι πηγα πριν λιγο να κανω μια ενημερωση την καρτα δεν την ειχα ξανα κανει και δεν με επαιρνε το πιν.......

Φιλε ασε το βαλανς, αφου αγοράζεις κανονικά μην ασχολείσαι γιατι μπερδεύεσαι χειρότερα.

στην καρτα ηταν και απλος συνδεσα την καρτα με το paypal δεν ηξερα οτι επρεπε να τα φορτωσω κιολας! εδν ειχα ξανα ασχοληθει με το paypal ! ειχα κανει και κανα δυο αγορες με απο το Ebay και τωρα απο το Google play! λετε να την πατησα και να με τραβηξαν τπτ χρηματα παραπανω;;; ή ολα καλα ειναι και τωρα;; να βαλω λεφτα στο balance απο οτι ειδα δεν γινεται τωρα λογω CC (εκτος του "κολπου" με το εμαιλ κλπ)!

Μια χαρά είσαι, αφού μπορείς και κάνεις απευθείας αγορές, όλα καλά.

Δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Φιλε ασε το βαλανς, αφου αγοράζεις κανονικά μην ασχολείσαι γιατι μπερδεύεσαι χειρότερα.

Μια χαρά είσαι, αφού μπορείς και κάνεις απευθείας αγορές, όλα καλά.

Δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

σας ευχαριστω παιδια! προς το παρων δεν το ζοριζω παρα πανω το θεμω εχει μεσα αρκετα λεφτα για καμια εφαρμογη ! ebay οταν με το καλο ξανα ανοιξει

! ebay οταν με το καλο ξανα ανοιξει

Ανοικτο ειναι ....

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Ανοικτο ειναι ....

ναι ανοιχτο ειναι αυτο που εννοω ειναι κανονικα χωρις να κανεις τα κολπα με τα εμαιλ και να παιρνει ενα 3% του ποσου που βαζεις αν δεν κανω λαθος!

ναι ανοιχτο ειναι αυτο που εννοω ειναι κανονικα χωρις να κανεις τα κολπα με τα εμαιλ και να παιρνει ενα 3% του ποσου που βαζεις αν δεν κανω λαθος!

Δεν ξερω αν ειναι 3%. Υπερβολικο μου φαινεται. Υπαρχουν κι αλλοι τροποι, οπως οι καρτες skrill και revolut

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Αλήθεια τι καρτα ειναι αυτη που δουλευει και δεν την πιανουν τα capital controls ;

Φίλος που ο πατέρας του είναι διευθυντής σε κατάστημα eurobank μου είπε τις προάλλες ότι έχουν ανοίξει οι αγορές με κάρτα προς εξωτερικοί και όντως εγώ πριν 3 μέρες έκανα αγορά μέσω χρεωστικής eurobank και με άφησε κανονικά.

w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Φίλος που ο πατέρας του είναι διευθυντής σε κατάστημα eurobank μου είπε τις προάλλες ότι έχουν ανοίξει οι αγορές με κάρτα προς εξωτερικοί και όντως εγώ πριν 3 μέρες έκανα αγορά μέσω χρεωστικής eurobank και με άφησε κανονικά.

Αν θυμάμαι καλά, το είχες ξαναπεί και παλαιότερα αλλά, δυστυχώς, για όλους μας, το πρόβλημα με αγορές από το εξωτερικό με κάρτα παραμένει, ανεξάρτητα αν η αγορά που έκανες με τη χρεωστική της Eurobank πέρασε

Είναι απλό πήρες κάτι που είναι στην whitelist, επίσης αν προσπαθήσεις ξανά είναι πολύ πιθανόν να μην μπορέσει να αγορασεις

Δυστυχώς δεν ισχύει.. Μπορείς να πάρεις κάποια πράγματα αλλά ηλεκτρονικά είδη όχι. Για περισσότερα μπορείς να διαβάσεις την τελευταία σχετική ΠΝΠ.

Ναι η αλήθεια είναι ότι έπρεπε πρώτα να περάσει από την τράπεζα η συναλλαγή γιατί ενώ έπρεπε να έχουν φύγει τα λεφτά σε μια μέρα χρειάστηκαν 3.
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Nα ρωτήσω, παλιότερα μετά απο το dispute μπορούσα γρήγορα να πάω σε claim αλλά τώρα με βάζει να περιμένω 7 με 10 ημέρες στο dispute για να το κάνω escalate.

Έχει αλλάξει κάτι;

σας ευχαριστω παιδια! προς το παρων δεν το ζοριζω παρα πανω το θεμω εχει μεσα αρκετα λεφτα για καμια εφαρμογη ! ebay οταν με το καλο ξανα ανοιξει

Φίλε kostashark μπορείς νομίζω να παρακολουθείς τις κινήσεις της προπληρωμένης σου κάρτας μέσω e-banking, ή εάν η κάρτα σου είναι φυσική και όχι άυλη, μπορείς και από ATMs, προφανώς έχοντας PIN και κωδικούς e-banking από την τράπεζα στην οποία έκδωσες την προπληρωμένη κάρτα.

Εγώ έχω συνδεδεμένη μία visa πιστωτική της EUROBANK στο PayPal. Ψώνιζα παλαιότερα κατά καιρούς κανονικά, μικροποσά όμως της τάξης 5-20€ (θήκες και tempered glasses). Κατά την περίοδο των capitals controls, προσπάθησα αρκετές φορές να πάρω μία θήκη για smartphone που έχω, χωρίς αποτέλεσμα. Προσπαθούσα να κάνω την αγορά από το ίδιο μαγαζί όπου είχα βρει τη θήκη και αυτό γιατί, όπως έχω διαβάσει και εδώ, κατά καιρούς επιτρέπονται κάποιες αγορές, αλλά «έτρωγα πόρτα». Δοκίμασα από άλλο μαγαζί να πάρω την ίδια θήκη και η αγορά έγινε κανονικά. Τους τελευταίους δύο μήνες, έχω κάνει 2-3 αγορές θηκών κανονικά. Αυτό που έχω ακούσει εγώ, χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος, είναι ότι πιο εύκολα περνάνε στο εξωτερικό οι προπληρωμένες κάρτες από τις χρεωστικές/πιστωτικές, ανεξαρτήτως τράπεζας.

Φίλε kostashark μπορείς νομίζω να παρακολουθείς τις κινήσεις της προπληρωμένης σου κάρτας μέσω e-banking, ή εάν η κάρτα σου είναι φυσική και όχι άυλη, μπορείς και από ATMs, προφανώς έχοντας PIN και κωδικούς e-banking από την τράπεζα στην οποία έκδωσες την προπληρωμένη κάρτα.

Εγώ έχω συνδεδεμένη μία visa πιστωτική της EUROBANK στο PayPal. Ψώνιζα παλαιότερα κατά καιρούς κανονικά, μικροποσά όμως της τάξης 5-20€ (θήκες και tempered glasses). Κατά την περίοδο των capitals controls, προσπάθησα αρκετές φορές να πάρω μία θήκη για smartphone που έχω, χωρίς αποτέλεσμα. Προσπαθούσα να κάνω την αγορά από το ίδιο μαγαζί όπου είχα βρει τη θήκη και αυτό γιατί, όπως έχω διαβάσει και εδώ, κατά καιρούς επιτρέπονται κάποιες αγορές, αλλά «έτρωγα πόρτα». Δοκίμασα από άλλο μαγαζί να πάρω την ίδια θήκη και η αγορά έγινε κανονικά. Τους τελευταίους δύο μήνες, έχω κάνει 2-3 αγορές θηκών κανονικά. Αυτό που έχω ακούσει εγώ, χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος, είναι ότι πιο εύκολα περνάνε στο εξωτερικό οι προπληρωμένες κάρτες από τις χρεωστικές/πιστωτικές, ανεξαρτήτως τράπεζας.

τι εννοεις φυσικη και οχι αυλη; δεν ν εχει e-banking μια απλη prepaid ειναι στο ονομα του πατερα μου ! πηγα να κανω μια ενημερωση λογαριασμου και καθως εβαζα τον κωδικο με εβγαζε λαθος πιν στην δευτερη προσπαθεια τα παρατησα! μετα απο πολυωρη .....:shifty: συζητηση με τον πατερα μου καταλαβε τελικα οτι δεν ειναι το πιν της καρτας και ειναι ο τετραψηφιος που ηταν για την ενεργοποιηση.....(οσο μεγαλωνουμε τοσο και πιο πολυ μπερδευουμε τα πραγματικα τελικα......)επομενως καταφερα και εκανα μια ενημερωση και εχουν πεσει τα λεφτα οποτε τα τραβαει κατευθειαν απο την καρτα ολα καλα λοιπον..... ;)

τι εννοεις φυσικη και οχι αυλη; δεν ν εχει e-banking μια απλη prepaid ειναι στο ονομα του πατερα μου ! πηγα να κανω μια ενημερωση λογαριασμου και καθως εβαζα τον κωδικο με εβγαζε λαθος πιν στην δευτερη προσπαθεια τα παρατησα! μετα απο πολυωρη .....:shifty: συζητηση με τον πατερα μου καταλαβε τελικα οτι δεν ειναι το πιν της καρτας και ειναι ο τετραψηφιος που ηταν για την ενεργοποιηση.....(οσο μεγαλωνουμε τοσο και πιο πολυ μπερδευουμε τα πραγματικα τελικα......)επομενως καταφερα και εκανα μια ενημερωση και εχουν πεσει τα λεφτα οποτε τα τραβαει κατευθειαν απο την καρτα ολα καλα λοιπον..... ;)

Θα βγούμε λίγο εκτός θέματος, αλλά φυσική είναι η κάρτα που έχουμε στα χέρια μας. Π.χ. η Πειραιώς σου δίνει το δικαίωμα να βγάλεις προπληρωμένη κάρτα μέσω internet, η οποία δεν μοιάζει σαν τις κάρτες που κυκλοφορούν, αλλά μπορείς να την εκτυπώσεις σε ένα φωτοτυπικό χαρτί. Έχει κανονικά τα 16 νούμερα που έχουν όλες οι κάρτες, ημερομηνία λήξης και τον τριψήφιο αριθμό ασφάλειας. Χρησιμοποιείται μόνο για αγορές μέσω internet, αλλά δεν μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε κάποιο κατάστημα, ή να κάνεις ανάληψη από κάποιο μηχάνημα. Βλέπεις τις κινήσεις της μόνο μέσω e-banking.

Εγώ πάντως, που χρησιμοποίησα την Πειραιώς για να κλείσω ξενοδοχείο εξωτερικού, έγινε κανονικά. (300€).

Για PayPal, δουλεύω τον γνωστό τρόπο (send money) σε 2ο PayPal και όλα δουλεύουν ρολόι..

Οποίοι λένε ότι δεν γίνεται κάτι λάθος κάνουν..

Το έχω κάνει 8-10 φορές και πέτυχε όλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ξενοδοχεία μαζί με κάποιες ηλεκτρονικές υπηρεσίες όπως και εισιτήρια μαζικών μεταφορών μπορείς να κανείς αγορά. Προϊόντα δεν μπορείς. Το έχουμε πει άπειρες φορές. Διαβάστε τον νόμο που βγήκε. Μπορεί στα προϊόντα να προσπαθείς όλη μέρα και να τρως denied και να πάει ο άλλος με μια φορά, να του περάσει η αγορά κ να το παίζει έξυπνος κ αίλουρος εδώ μέσα. Τα έχουμε χιλιοπει.Δε γνωρίζουμε για πιο λόγο συμβαίνει αυτό. Ακόμα και οι τραπεζικοί υπάλληλοι δε ξέρουν τι τους γίνεται.

Οποίοι λένε ότι δεν γίνεται κάτι λάθος κάνουν..

:rolleyes: - μην το γενικευεις, δεν ειναι και τσιπαρισμα εγκεφαλου Porsche να πεις θελει εξειδικευση.Σε μενα εχει τυχει την μια μερα να περασει και την επομενη για πολυ μικροτερο ποσο οχι, δηλαδη ετσι ξαφνικα αρχισαμε που και που να κανουμε λαθος στα "κλικ" (?)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Οποίοι λένε ότι δεν γίνεται κάτι λάθος κάνουν.. Το έχω κάνει 8-10 φορές και πέτυχε όλες.

Δεν ισχύει. Απλά στάθηκες τυχερός.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Τα ξενοδοχεία μαζί με κάποιες ηλεκτρονικές υπηρεσίες όπως και εισιτήρια μαζικών μεταφορών μπορείς να κανείς αγορά. Προϊόντα δεν μπορείς. Το έχουμε πει άπειρες φορές. Διαβάστε τον νόμο που βγήκε. Μπορεί στα προϊόντα να προσπαθείς όλη μέρα και να τρως denied και να πάει ο άλλος με μια φορά, να του περάσει η αγορά κ να το παίζει έξυπνος κ αίλουρος εδώ μέσα. Τα έχουμε χιλιοπει.Δε γνωρίζουμε για πιο λόγο συμβαίνει αυτό. Ακόμα και οι τραπεζικοί υπάλληλοι δε ξέρουν τι τους γίνεται.

:rolleyes: - μην το γενικευεις, δεν ειναι και τσιπαρισμα εγκεφαλου Porsche να πεις θελει εξειδικευση.Σε μενα εχει τυχει την μια μερα να περασει και την επομενη για πολυ μικροτερο ποσο οχι, δηλαδη ετσι ξαφνικα αρχισαμε που και που να κανουμε λαθος στα "κλικ" (?)

Μα δεν αγοράζω κατευθείαν απ το δικό μου..

Δεν είναι θέμα τύχης..

1. Φτιάχνω 2ο PayPal, στο όνομα κάποιου δικού μου και βάζω την κάρτα του

2. Φορτιζω την κάρτα του στην τράπεζα με 100€ για παράδειγμα.

3. Πάω send money, απ αυτό το paulypal, επιλέγω friends or family, και τα Στέλνω στο δικό μου.

4. Τα λεφτά πάνε στο δικό μου PayPal σε real-time στο balance.

5. Απ το δικό μ paypal που εχει λεφτα στο balance κάνω την αγορά.

Τόσο απλά..

Το έχω κάνει ξαναλεω 8-10 φορές, + σε όσους το έχω πει έχει δουλέψει με την 1η..

Να μαστε όλοι τόσο τυχεροί? Τι να πω??!! Επίσης, έχω κάνει αγορές τάξεως από 10€ θήκη κινητού, καθώς και αγορές ταξεως 300€ (3 xiaomi action cameras,power bank και κάτι άλλα μπιχλιμπιδια) όλα σε μια παραγγελία.

Προϋπόθεση: 2 PayPal, 2 κάρτες και 10 λεπτά χρόνου..

Edit:

1. ξέχασα να αναφέρω ότι κατά την μεταφορά απ το ένα paypal στο άλλο κρατάει προμήθεια 1.5% αν θυμάμαι σωστα

2. ΜΗΝ επιλέξετε απ το δικό σας request money γιατί μπορεί να δεσμευτούν για κάποιες μέρες ή ώρες γιατί μπορεί να θεωρηθεί αγορά.

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]