Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εάν θέλεις να μην κάνει τη μετατροπή το paypal αλλά η τράπεζα με την ισοτιμία του οργανισμού που έχει εκδώσει την κάρτα σου (Visa/MasterCard), πας Paypal/Profile/MyMoney/My Preapproved payments/ Update/ Set Available Fundig Sources δίπλα σε κάθε κάρτα που έχεις συνδέσει πατάμε Conversion Options και επιλέγουμε τη δεύτερη περίπτωση Bill me in the currency listed ...

Σε ευχαριστω φιλε γιατι ειχα ξεχασει τη διαδρομη.

Μου ειχε αλλαχτει αυτοματα. Ευτυχως το ειδα και το διορθωσα.:)

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

πας Paypal/Profile/MyMoney/My Preapproved payments/ Update/ Set Available Fundig Sources δίπλα σε κάθε κάρτα που έχεις συνδέσει πατάμε Conversion Options και επιλέγουμε τη δεύτερη περίπτωση Bill me in the currency listed ...
εμένα πάντως μενου my money στο profile δεν υπάρχει...

Σε ευχαριστω φιλε γιατι ειχα ξεχασει τη διαδρομη.

Μου ειχε αλλαχτει αυτοματα. Ευτυχως το ειδα και το διορθωσα.:)

Και σε μένα, ενώ είχα κάνει την αλλαγή να γίνεται η μετατροπή από την τράπεζα, κάποια στιγμή και για άλλον λόγο, μπήκα στο profile μου και είδα ότι η μετατροπή είχε αλλάξει και γινόταν από το PayPal. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, μιας και οι αγορές μου στο ebay περιορίζονται στις θήκες, ή tempered glasses για smartphones. Από την άλλη μεσολάβησαν και τα capital controls, οπότε το είχα αφήσει έτσι. Όμως έχω την απορία, το PayPal αλλάζει από μόνο του τον τρόπο υπολογισμού της ισοτιμίας;

Όχι, μάλλον κάτι άλλαξες ή πρόσθεσες κάρτα και η νέα έχει αυτή την επιλογή.

Aποστολη που δεν παρελαβα (2) εδω και πανω απο 2 μηνες, ανοιγω dispute καμία απαντηση για 2-3 μερες, κανω claim καμία απαντηση για 5-6 μερες...

Απιστευτο! Αντικειμενα που δεν παρελαβα. Το paypal δε με δικαιωνει.

After careful consideration, we're unable to decide this claim in your favor at this time.

If you're not satisfied with this decision because you received the item but it isn't what you expected, you can appeal this decision.

Τιποτα δε μας προστατευει, τελικα ολα ειναι στον πωλητη.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Απιστευτο! Αντικειμενα που δεν παρελαβα. Το paypal δε με δικαιωνει.

After careful consideration, we're unable to decide this claim in your favor at this time.

If you're not satisfied with this decision because you received the item but it isn't what you expected, you can appeal this decision.

Τιποτα δε μας προστατευει, τελικα ολα ειναι στον πωλητη.

Περίεργο, Κάτι έχει συμβεί, είχες t/n για αυτά που αγόρασες;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eκανα 3 παραγγελιες, tracking number ειχα μονο για τη μία, την οποια παρελαβα εδω και καιρο. Οι αλλες 2 αγνοουνται και δεν εχω tn. Στο email του paypal μου λενε οτι πηραν tn και ειδαν οτι τα αντικειμενα εχουν παραληφθει. Στο resolution center λενε απλως οτι την κλεινουν λογω αμφιβολιων. To καταστημα ειναι το vifocal.

Μου εχουν δωσει ενα email που δεν απανταει ποτε, ενω μσα απο το message center μου απαντησαν μονο για την παραγγελια που παρελαβα και τους λεω κοιταξτε και για τις αλλες και μου λενε λυπαμαι,δε γινεται.

Edited by Roid_rage

Μια πλήρης φόρτιση.

Το έμβασμα στo λογαριασμό skrill χρειάζεται 2-3 μέρες. Η άμεση μεταφορά ποσού από μεταφορά alpha bank στο λογαριασμό skrill alphabank απαιτεί τις ίδιες μέρες?

Eκανα 3 παραγγελιες, tracking number ειχα μονο για τη μία, την οποια παρελαβα εδω και καιρο. Οι αλλες 2 αγνοουνται και δεν εχω tn. Στο email του paypal μου λενε οτι πηραν tn και ειδαν οτι τα αντικειμενα εχουν παραληφθει. Στο resolution center λενε απλως οτι την κλεινουν λογω αμφιβολιων. To καταστημα ειναι το vifocal.

Μου εχουν δωσει ενα email που δεν απανταει ποτε, ενω μσα απο το message center μου απαντησαν μονο για την παραγγελια που παρελαβα και τους λεω κοιταξτε και για τις αλλες και μου λενε λυπαμαι,δε γινεται.

Έχεις πάντως το δικαίωμα να απευθηνθείς στην τράπεζα σου , αν πλήρωσες με πιστωτική.

Έχεις πάντως το δικαίωμα να απευθηνθείς στην τράπεζα σου , αν πλήρωσες με πιστωτική.

Ξαναστελνω email στο vifocal και μου λενε θα το κοιταξουν, αν και δεν ξερω τι θα βγει... Ειναι μικρα τα ποσα, 6 και 4€

Μια πλήρης φόρτιση.

Αν έχει πληρώσει μέσω PayPal, μπορεί να κάνει κάτι η τράπεζα;

Γι αυτό δεν σου απαντούσαν. Ήταν οργανωμενο το "εγκλημα". Δώσαν τρακινγκ που ανηκαν σε κάποιον άλλο που παρέλαβε και το PayPal έκλεισε την υπόθεση υπέρ τους. Γυφτοι για 10 ευρώ.

κάτι περίεργο γίνεται με το εν λόγω κατάστημα, είχα παραγγείλει 2 tempered glass τα οποία ήρθαν λάθος, άνοιξα dispute και σε 2 μέρες το γύρισα claim, το paypal μου ζήτησε να τα στείλω πίσω :wacko: και φυσικά το έκανα , μάλιστα χρησιμοποιήσα την υπηρεσία επιστροφής των χρημάτων για την αποστολή του paypal και μου επέστρεψαν τα 5,30 € της αποστολής σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ( η αξία των προϊόντων ήταν 11 € ), τα χρήματα τα πήρα πίσω τελικά μετά από έναν μήνα......μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το δε vifocal κουκουρούκου εντελώς, καμία απάντηση σε όλο το διάστημα που κράτησε η διαδικασία

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γι`αυτο και γω δεν παιρνω ποτε κατι με πανω απο 7-8€ ή θα στειλουν μουφα, ενω λενε original (πχ μπαταρια) ή γενικα ειναι αναξιοπιστοι.. αλλα λεω εχουμε paypal, ολα καλα

Μια πλήρης φόρτιση.

Αυτό το αναλύεις μια ή και κάποιος άλλος αν ξέρει, μιας και το χω απορία.

Τι μπορεί να κάνει η τράπεζα σε τέτοιες περιπτώσεις σε αγορά μέσω paypal ή και χωρίς ? ( συγκεκριμένα στην ίδια με το παιδί )

Edited by adversus

Μπορεις να καταγγειλεις στην τραπεζα οτι δεν παρελαβες και η τραπεζα σου βαζει αυτοματως τα λεφτα πισω, αργοτερα το ψαχνει και αν εχεις κανει απατεωνιτσα στα αφαιρει χωρις προειδοποιηση. Αλλα συνηθως ειναι υπερ σου. Απλα παλιοτερα δεν το καναμε ευκολα γιατι αν γινονταν μερικα τετοια περιστατικα, μπορει το καταστημα να σταματουσε να πουλαει στην Ελλαδα..

Μια πλήρης φόρτιση.

Μπορεις να καταγγειλεις στην τραπεζα οτι δεν παρελαβες και η τραπεζα σου βαζει αυτοματως τα λεφτα πισω, αργοτερα το ψαχνει και αν εχεις κανει απατεωνιτσα στα αφαιρει χωρις προειδοποιηση. Αλλα συνηθως ειναι υπερ σου. Απλα παλιοτερα δεν το καναμε ευκολα γιατι αν γινονταν μερικα τετοια περιστατικα, μπορει το καταστημα να σταματουσε να πουλαει στην Ελλαδα..

Απλά έχω 3-4 τέτοιες απευθείας με κάρτα ( είμαι σε λάθος θέμα βέβαια απλά εδώ πέτυχα την ερώτηση ) και δεν ήξερα ότι μπορώ να απευθυνθώ στην τράπεζα για να πάρω τα λεφτά μου.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση και συγγνώμη για το off-topic :)

Με την τράπεζα απο όσο γνωρίζω το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος, είναι αμφισβήτηση της συναλλαγής , αλλά πρέπει να γίνει τον πρώτο μήνα απο την αγορά και δεν είναι και πολύ απλό. Δεν σου λένε δηλαδή εύκολα, ¨ελάτε να πάρετε τα λεφτά σας ".

Εγω μια φορά το εχω κανει, αρκετά χρόνια πριν. Παραγγελνα πολύ συχνά απο ένα site στην Αμερική, σε κάποια φάση μια μεγάλη παραγγελία, αξίας 380€ χάθηκε, βασικά γύρισε πίσω αλλά δε μου έλεγαν αν την έλαβαν, έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής, αλλα και με αιτιολόγηση ότι δεν παρελαβα και τα λεφτά μπηκαν άμεσα, από την ιδια την τράπεζα. Αργότερα το site αυτό σταματησε να στέλνει Ελλάδα.. Αυτά και από μένα για το off topic.

Μια πλήρης φόρτιση.

Αν έχει πληρώσει μέσω PayPal, μπορεί να κάνει κάτι η τράπεζα;

Ναι μπορεί να κάνει η τράπεζα αν πλήρωσες με πιστωτική το PayPal

Γεια σας παιδιά

Εχω μια ερώτηση.

Ο αδερφός μου, μου μετέφερε λεφτά από το λογαριασμό του στο Paypal στο δικό μου λογαριασμό. Η δικιά μου η κάρτα όμως έχει λήξει εδώ και πολύ καιρό. Δεν έχω συνδεδεμένη κάρτα δηλαδη.

Έτσι τα λεφτά που μου έστειλε μπήκαν στο Balance.

Με αυτά τα λεφτά στο Balance μπορώ να κάνω αγορά στο Ebay?

Γιατί όταν πάω να κάνω μια αγορά μου ζητάει να συνδέσω κάρτα παροτι έχω λεφτά στο Balance.

Γιατί όταν πάω να κάνω μια αγορά μου ζητάει να συνδέσω κάρτα παροτι έχω λεφτά στο Balance.

Μήπως γίνεται μπέρδεμα με τις μετατροπές νομίσματος;

Γεια σας παιδιά

Εχω μια ερώτηση.

Ο αδερφός μου, μου μετέφερε λεφτά από το λογαριασμό του στο Paypal στο δικό μου λογαριασμό. Η δικιά μου η κάρτα όμως έχει λήξει εδώ και πολύ καιρό. Δεν έχω συνδεδεμένη κάρτα δηλαδη.

Έτσι τα λεφτά που μου έστειλε μπήκαν στο Balance.

Με αυτά τα λεφτά στο Balance μπορώ να κάνω αγορά στο Ebay?

1. Κάθε φορά που στέλνεις χρήματα στο paypal, είτε με request/send money είτε με top up, αυτά πάνε στο balance.

2. Με χρήματα στο balance μπορείς να αγοράζεις από οποιονδήποτε δέχεται paypal.

3. Για το πρόβλημα που έχεις δες αν έχεις primary την κάρτα που έχει λήξει.

Έχω χρήματα στο balance τα οποία θέλω να πάρω.. Δίνω το IBAN του λογαριασμού αλλά μου βγάζει όπως και παλιότερα ότι "you can not add a bank at this time"..