pakitis Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 3 αγορές μικρής αξίας στο ebay μέσω paypal και χωρίς balance , έγιναν πρίν απο λίγο με χρεωστική της alpha Ελπίζω να μπορέσω να μπορέσω κι αυτές τις ημέρες με μεγαλύτερο ποσό. Δεν έχει σημασία το ποσό. Κάθε μέρα δοκιμάζω με 3€ και 4€ αντίστοιχα και τρώω άκυρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Δεν έχει σημασία το ποσό. Κάθε μέρα δοκιμάζω με 3€ και 4€ αντίστοιχα και τρώω άκυρο. Το ελπίζω γιατί τόσο καιρό ήμουν με balance και τώρα ξέμεινα. Ελπίζω να μην έχει να κάνει και το site που παραγγέλνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GodSaveDaOs Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 παιδιά καλησπέρα μπορεί κάποιος να πει τι ακριβώς γίνεται με το paypal? προσπάθησα μέσα απο ebay να παραγγείλω μέσσω paypal με κάρτα alpha visa χρεωστική και δεν πέρασε η συναλλαγή.Γνωστή μου παρήγγειλε κανονικά με eurobank visa.Άκουσα και το ενδεχόμενο η τράπεζα να βάζει όριο συναλλαγών κάθε μέρα οπότε να παραγγέλνεις 12 παρά 1 και 12 και 1.Με ενδιαφέρει παραγγελία απο minideal. Φίλε κ εγώ αγόρασα προχθές αλλά από τότε και μέχρι τώρα δε μπορώ να κάνω άλλη αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Να ρωτήσω κάτι, επειδή θέλω τώρα να κάνω paypal και εχω διαβάσει τοσες σελίδες και εχω μπουρδουκλωθεί... Πρέπει να μεταφέρω χρήματα απο την κάρτα Πειραιώς που θα δηλώσω στο balance του paypal ή μου τα τραβάνε απ΄ευθείας απο την κάρτα κατα την παραγγελία? Απλά βήματα. 1) Φτιάχνεις έναν λογαριασμό στην Paypal.com. Βάζεις όλα τα στοιχεία πραγματικά που σου ζητούν. 2) Συνδέεις μια κάρτα. Αν είναι πιστωτική κανεις αγορές με βάση το όριό της, αν είναι χρεωστική πρέπει να έχεις μεσα τα χρήματα. 3) Αν υποθέσουμε ότι έχουν λήξει τα Capital controls, τότε κανεις αγορά απο εκεί που θες, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς της PayPal. Η χρέωση στην κάρτα γίνεται αυτόματα. 4) Αν δεν περνάει η κάρτα, αυτό συμβαίνει λόγω CC, οπότε ακολουθα τα εξής. 1)Μπαίνεις στον λογαριασμό PayPal. 2) Κανεις REQUEST MONEY. Διαλέγεις πόσο και σε τι νόμισμα. Υπολόγισε πως οτι βάλεις θα μειωθεί κατά 3,4%+0,35€. Άρα αν υπολόγιζες να αγοράσεις κάτι με κόστος 100€, βάλε 104€. 3) Σαν email για το request money (εκείνος που και καλά θα ζητήσεις να σου πληρώσει χρήματα) βάζεις ενα ΔΕΥΤΕΡΟ mail, που ΔΕΝ έχεις συνδέσει με PayPal. Ολοκληρώνεις το request. 4) Πας στα εισερχόμενα του ΔΕΥΤΕΡΟΥ email και θα έχεις μήνυμα απο την PayPal οτι κάποιος σου ζητάει να πληρώσεις. Πατάς "pay now" μεσα στο μειλ και σε πετάει στον ιστοτοπο της Paypal. Σαν username θα δεις το ΔΕΥΤΕΡΟ μειλ. Κωδικό δεν χρειάζεσαι. 5)Εκεί πατάς στο "create an account". Βάζεις άσχετα στοιχεία ονόματος και διευθύνσεων. Όλα ο,τι σου ρθει. Βάζεις τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ κωδικούς της κάρτας που θέλεις να γίνει η πληρωμή. Προτιμησε καρτα Εθνικης.Πατάς send money. 6) Πλέον στον "αληθινό" λογαριασμό της PayPal σου εχει πιστωθεί (στο λέει σαν balance) το ποσό που είπαμε. 7) Πλέον κανεις αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Επί 4 μέρες δοκιμάζω να κάνω μικροαγορά από το eBay με πιστωτική Visa της Alpha και δεν δέχεται η τράπεζα τη συναλλαγή. Και μία παραγγελία από YOOX μου την έκοψε. Αμέσως μετά την 4η αποτυχημένη προσπάθεια στο eBay, δοκιμάζω στο Banggood και έγινε η πληρωμή κανονικά! Μυστήρια πράγματα. Επίσης με την ίδια κάρτα κάνω μία μέρα 10 ευρώ ανανέωση σε CU. Την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να κάνω 10 ευρώ ανανέωση σε άλλο νούμερο. Edited September 22, 2015 by gms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Απλά βήματα. 1) Φτιάχνεις έναν λογαριασμό στην Paypal.com. Βάζεις όλα τα στοιχεία πραγματικά που σου ζητούν. 2) Συνδέεις μια κάρτα. Αν είναι πιστωτική κανεις αγορές με βάση το όριό της, αν είναι χρεωστική πρέπει να έχεις μεσα τα χρήματα. 3) Αν υποθέσουμε ότι έχουν λήξει τα Capital controls, τότε κανεις αγορά απο εκεί που θες, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς της PayPal. Η χρέωση στην κάρτα γίνεται αυτόματα. 4) Αν δεν περνάει η κάρτα, αυτό συμβαίνει λόγω CC, οπότε ακολουθα τα εξής. 1)Μπαίνεις στον λογαριασμό PayPal. 2) Κανεις REQUEST MONEY. Διαλέγεις πόσο και σε τι νόμισμα. Υπολόγισε πως οτι βάλεις θα μειωθεί κατά 3,4%+0,35€. Άρα αν υπολόγιζες να αγοράσεις κάτι με κόστος 100€, βάλε 104€. 3) Σαν email για το request money (εκείνος που και καλά θα ζητήσεις να σου πληρώσει χρήματα) βάζεις ενα ΔΕΥΤΕΡΟ mail, που ΔΕΝ έχεις συνδέσει με PayPal. Ολοκληρώνεις το request. 4) Πας στα εισερχόμενα του ΔΕΥΤΕΡΟΥ email και θα έχεις μήνυμα απο την PayPal οτι κάποιος σου ζητάει να πληρώσεις. Πατάς "pay now" μεσα στο μειλ και σε πετάει στον ιστοτοπο της Paypal. Σαν username θα δεις το ΔΕΥΤΕΡΟ μειλ. Κωδικό δεν χρειάζεσαι. 5)Εκεί πατάς στο "create an account". Βάζεις άσχετα στοιχεία ονόματος και διευθύνσεων. Όλα ο,τι σου ρθει. Βάζεις τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ κωδικούς της κάρτας που θέλεις να γίνει η πληρωμή. Προτιμησε καρτα Εθνικης.Πατάς send money. 6) Πλέον στον "αληθινό" λογαριασμό της PayPal σου εχει πιστωθεί (στο λέει σαν balance) το ποσό που είπαμε. 7) Πλέον κανεις αγορά. Ενημερωνετε τους χρηστες για τον κινδυνο να δεσμευτουν τα χρηματα τους για 21+ μερες λογο του οτι φαινεται σαν πωλητης, εναλλακτικα μπορει να κανει την πιο ΑΠΛΗ διαδικασια του send money to family or friends η οποια ειναι ασφαλεσταστη. Ποσο λογικο ειναι αυτο : 5)Εκεί πατάς στο "create an account". Βάζεις άσχετα στοιχεία ονόματος και διευθύνσεων. Όλα ο,τι σου ρθει. Βάζεις τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ κωδικούς της κάρτας που θέλεις να γίνει η πληρωμή. Προτιμησε καρτα Εθνικης.Πατάς send money. Που ακουστηκε σε τραπεζα (τραπεζα ειναι το Paypal) να βαζεις οτι στοιχεια σου ερθουν και μετα να δινεις τον αριθμο της καρτας σου? Αυτο μια μερα θα διαπιστωθει απο το paypal, εαν ερμηνευθει ως απατη? Γνωριζει κανεις τις επιπτωσεις? Μαλλον οχι...... Kαι πως να προτιμησει κανεις καρτα εθνικης? δεν εχει πουθενα επιλογη καρτας....οτι εχει ο καθενας αυτο βαζει, αποδεδειγμενα σε πολλα ποστ οτι η eurobank ειναι πιο χαλαρη. Edited September 22, 2015 by FIREBLADE1 Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis543 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Αν και έχω να κάνω αγορά από το ebay αρκετούς μήνες πριν το capital control, διαβάζω καθημερινά το νήμα. Έχω, λοιπόν, στη λίστα παρακολούθησης αρκετά μικροαντικείμενα και είπα σήμερα να κάνω μιά προσπάθεια. Η κάρτα είναι της Πειραιώς, όχι πιστωτική, αλλά αυτή που καταθέτεις χρήματα σε λογαριασμό για να κάνεις αγορές μέσω διαδικτύου. Τρείς επιτυχείς αγορές, oλοκληρωμένες και στο paypal. Οι πέντε υπόλοιπες άκυρο από την τράπεζα. Και μιλάμε για μικροποσά, από 0.66 έως 1.58 ευρώ τα αντικείμενα. Πολύ περίεργα πράγματα... Παράθεση Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giodour Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Ενημερωνετε τους χρηστες για τον κινδυνο να δεσμευτουν τα χρηματα τους για 21+ μερες λογο του οτι φαινεται σαν πωλητης, εναλλακτικα μπορει να κανει την πιο ασφαλη διαδικασια του send money to family or friends η οποια ειναι ασφαλεσταστη. Ποσο λογικο ειναι αυτο : 5)Εκεί πατάς στο "create an account". Βάζεις άσχετα στοιχεία ονόματος και διευθύνσεων. Όλα ο,τι σου ρθει. Βάζεις τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ κωδικούς της κάρτας που θέλεις να γίνει η πληρωμή. Προτιμησε καρτα Εθνικης.Πατάς send money. Που ακουστηκε σε τραπεζα (τραπεζα ειναι το Paypal) να βαζεις οτι στοιχεια σου ερθουν και μετα να δινεις τον αριθμο της καρτας σου? Αυτο μια μερα θα διαπιστωθει απο το paypal, εαν ερμηνευθει ως απατη? Γνωριζει κανεις τις επιπτωσεις? Μαλλον οχι...... Kαι πως να προτιμησει κανεις καρτα εθνικης? δεν εχει πουθενα επιλογη καρτας....οτι εχει ο καθενας αυτο βαζει, αποδεδειγμενα σε πολλα ποστ οτι η eurobank ειναι πιο χαλαρη. Πώς κάνω αυτο το "send money to family or friends" όμως...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Αν και έχω να κάνω αγορά από το ebay αρκετούς μήνες πριν το capital control, διαβάζω καθημερινά το νήμα. Έχω, λοιπόν, στη λίστα παρακολούθησης αρκετά μικροαντικείμενα και είπα σήμερα να κάνω μιά προσπάθεια. Η κάρτα είναι της Πειραιώς, όχι πιστωτική, αλλά αυτή που καταθέτεις χρήματα σε λογαριασμό για να κάνεις αγορές μέσω διαδικτύου. Τρείς επιτυχείς αγορές, oλοκληρωμένες και στο paypal. Οι πέντε υπόλοιπες άκυρο από την τράπεζα. Και μιλάμε για μικροποσά, από 0.66 έως 1.58 ευρώ τα αντικείμενα. Πολύ περίεργα πράγματα... "Η κάρτα είναι της Πειραιώς, όχι πιστωτική, αλλά αυτή που καταθέτεις χρήματα σε λογαριασμό για να κάνεις αγορές μέσω διαδικτύου." Αρα εχεις prepaid visa = πιστωτικη , τα πραγματα δεν ειναι περιεργα, εχει να κανει με το οριο των 300.000, εχει να κανει με το τι και απο που το αγοραζεις, αλλα και με ποια εισπρακτικη συνεργαζεται το site που κανεις την αγορα, οσο για πληρωμες direct μεσω paypal αυτο ναι ειναι μυστηριο.....αλλου περναει αλλου οχι. ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πώς κάνω αυτο το "send money to family or friends" όμως...? πανευκολα φιλε μου, επειδη το εχω αναλυσει σε παλαιοτερο ποστ, στειλε μου pm να σου πω τα βηματα απο εκει. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) καλημερα! το εχω γραψει και εγω το send money!!! δειτε λιγο ποιο πισω! ειπαμε 1.000.000 φορες ΜΗΝ προτεινετε το request!!!!! φαινοσαστε πωλητης, σε ποσους εγινε δεσμευση χρηματων για μηνα και? ελεος! τοσο δυσκολο ειναι να κανετε το send? :blink::blink::blink::blink: αντε τα ξαναγραφω επειδη ειστε καλα παιδια και σας παω! 1. Υποθέτουμε ότι έχουμε έναν λογαριασμό paypal που έχει κάρτα. 2. Κάνουμε ένα 2ο email αν δεν έχουμε στο όνομα συγγενή μας πχ εγώ έκανα της μάνας μου. 3. Ανοίγουμε ένα 2ο λογαριασμό paypal με το όνομα του συγγενή μας και με το τηλεφωνό του, διευθυνση βαζουμε οτι μας βολευει. 4. Στο βήμα που λέει για να προσθέσουμε κάρτα απλά το ΑΓΝΟΟΥΜΕ μη νομίζετε ότι δεν θα γίνει ο λογαριασμός όπως νόμιζα και εγώ.... 5. Πάμε στο δικό μας λογαριασμό, και πατάμε send money, δηλώνουμε για friends or family πως το λέει ακριβώς δεν θυμάμαι, βάζουμε το email του 2ου λογαριασμού και το ποσό και τα στέλνει. 6. Πάμε στο email το 2ο και κανουμε αποδοχή. 7. Ψωνίζουμε με το 2ο paypal. Αν υπάρχει πρόβλημα όπως έπαθα εγώ για άγνωστο λόγο στο ebay που έλεγε οτι ο λογαριασμος μου δεν εχει αλλαξει!!! μπορουμε να μπουμε στο 2ο paypal και να κανουμε send money στον 1ο και στελνουμε εκει το balance, ετσι αγορασα εγω απο ebay πριν λιγες μερες απο Αγγλια ενα Car multimedia center/GPS/2din.... Mεταφορες απο balance σε balance ΔΕΝ χρεωνονται, απο την καρτα οταν τραβαει εχει προμηθεια 3.75 ευρω στα 100 ευρω. Εγω το εκανα με eurobank visa πιστωτικη δεν ξερω αν γινεται με ολες τις καρτες. Το request money να το αποφευγεται γιατι φαινεστε σαν πωλητες και αργα ή γρηγορα αν το παρακανετε θα αποκτησετε προβληματα απο το paypal. Επισης ειχα δοκιμασει το request τελη Αυγουστου και αρχες Σεπτεμβριου και επισης πετυχε, ΠΡΙΝ μαθω για το send money! ΠΡΩΤΑ δοκιμαστε μηπως μπορειτε να αγορασετε ΧΩΡΙΣ να εχετε balance γιατι δεν ειναι λιγοι αυτοι που λενε οτι εκαναν αγορες μεσω paypal!!! αν δεν γινεται τοτε κανετε το send money. Edited September 23, 2015 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Ενημερωνετε τους χρηστες για τον κινδυνο να δεσμευτουν τα χρηματα τους για 21+ μερες λογο του οτι φαινεται σαν πωλητης, εναλλακτικα μπορει να κανει την πιο ΑΠΛΗ διαδικασια του send money to family or friends η οποια ειναι ασφαλεσταστη. Ποσο λογικο ειναι αυτο : 5)Εκεί πατάς στο "create an account". Βάζεις άσχετα στοιχεία ονόματος και διευθύνσεων. Όλα ο,τι σου ρθει. Βάζεις τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ κωδικούς της κάρτας που θέλεις να γίνει η πληρωμή. Προτιμησε καρτα Εθνικης.Πατάς send money. Που ακουστηκε σε τραπεζα (τραπεζα ειναι το Paypal) να βαζεις οτι στοιχεια σου ερθουν και μετα να δινεις τον αριθμο της καρτας σου? Αυτο μια μερα θα διαπιστωθει απο το paypal, εαν ερμηνευθει ως απατη? Γνωριζει κανεις τις επιπτωσεις? Μαλλον οχι...... Kαι πως να προτιμησει κανεις καρτα εθνικης? δεν εχει πουθενα επιλογη καρτας....οτι εχει ο καθενας αυτο βαζει, αποδεδειγμενα σε πολλα ποστ οτι η eurobank ειναι πιο χαλαρη. Αν καταλαβαίνω καλά, δεν έχει συνδέσει κάρτα στο PayPal. Να ρωτήσω κάτι, επειδή θέλω τώρα να κάνω paypal και εχω διαβάσει τοσες σελίδες και εχω μπουρδουκλωθεί... Πρέπει να μεταφέρω χρήματα απο την κάρτα Πειραιώς που θα δηλώσω στο balance του paypal ή μου τα τραβάνε απ΄ευθείας απο την κάρτα κατα την παραγγελία? Και είναι πιθανό, λόγω cc να μην μπορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 καλημερα! το εχω γραψει και εγω το send money!!! δειτε λιγο ποιο πισω! ειπαμε 1.000.000 φορες ΜΗΝ προτεινετε το request!!!!! φαινοσαστε πωλητης, σε ποσους εγινε δεσμευση χρηματων για μηνα και? ελεος! τοσο δυσκολο ειναι να κανετε το send? :blink::blink::blink::blink: αντε τα ξαναγραφω επειδη ειστε καλα παιδια και σας παω! 1. Υποθέτουμε ότι έχουμε έναν λογαριασμό paypal που έχει κάρτα. 2. Κάνουμε ένα 2ο email αν δεν έχουμε στο όνομα συγγενή μας πχ εγώ έκανα της μάνας μου. 3. Ανοίγουμε ένα 2ο λογαριασμό paypal με το όνομα του συγγενή μας και με το τηλεφωνό του, διευθυνση βαζουμε οτι μας βολευει. 4. Στο βήμα που λέει για να προσθέσουμε κάρτα απλά το ΑΓΝΟΟΥΜΕ μη νομίζετε ότι δεν θα γίνει ο λογαριασμός όπως νόμιζα και εγώ.... 5. Πάμε στο δικό μας λογαριασμό, και πατάμε send money, δηλώνουμε για friends or family πως το λέει ακριβώς δεν θυμάμαι, βάζουμε το email του 2ου λογαριασμού και το ποσό και τα στέλνει. 6. Πάμε στο email το 2ο και κανουμε αποδοχή. 7. Ψωνίζουμε με το 2ο paypal. Αν υπάρχει πρόβλημα όπως έπαθα εγώ για άγνωστο λόγο στο ebay που έλεγε οτι ο λογαριασμος μου δεν εχει αλλαξει!!! μπορουμε να μπουμε στο 2ο paypal και να κανουμε send money στον 1ο και στελνουμε εκει το balance, ετσι αγορασα εγω απο ebay πριν λιγες μερες απο Αγγλια ενα Car multimedia center/GPS/2din.... Mεταφορες απο balance σε balance ΔΕΝ χρεωνονται, απο την καρτα οταν τραβαει εχει προμηθεια 3.75 ευρω στα 100 ευρω. Εγω το εκανα με eurobank visa πιστωτικη δεν ξερω αν γινεται με ολες τις καρτες. Το request money να το αποφευγεται γιατι φαινεστε σαν πωλητες και αργα ή γρηγορα αν το παρακανετε θα αποκτησετε προβληματα απο το paypal. Επισης ειχα δοκιμασει το request τελη Αυγουστου και αρχες Σεπτεμβριου και επισης πετυχε, ΠΡΙΝ μαθω για το send money! ΠΡΩΤΑ δοκιμαστε μηπως μπορειτε να αγορασετε ΧΩΡΙΣ να εχετε balance γιατι δεν ειναι λιγοι αυτοι που λενε οτι εκαναν αγορες μεσω paypal!!! αν δεν γινεται τοτε κανετε το send money. Nikifoross σωστοτατος οδηγος, εγω απλα βαριομουν να τα ξαναγραφω, με τον φιλο giodour που συζητησαμε παντως, ευτυχως, διοτι δεν ειναι γνωστης του PP και δεν θα μπορουσε να κανει την δουλεια του. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 To sportsdirect και προ cc τραβούσε τα χρήματα την στιγμή που έστελνε το δέμα. Μέχρι να δεις στο status της παραγγελίας σου ( μέσα απο την σελίδα του καταστήματος ) να γράφει ότι περιμένει το κούριερ, στο paypal θα φαίνεται pending. Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα όμως γιατί με το που βλέπει ότι έκανες τη κίνηση σου δίνει αριθμό παραγγελίας και τη προχωράει προς εκτέλεση και ναι μετά τα τραβάει..όμως ενώ στο PayPal έβγαλε pending ή τράπεζα έβγαλε ακυρο. Την επόμενη μέρα έκανα τη παραγγελία με κάρτα εξωτερικού καινηδη ταξιδεύει. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Nikifoross σωστοτατος οδηγος, εγω απλα βαριομουν να τα ξαναγραφω, με τον φιλο giodour που συζητησαμε παντως, ευτυχως, διοτι δεν ειναι γνωστης του PP και δεν θα μπορουσε να κανει την δουλεια του. Thanks! πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί με τον 2ο λογαριασμό paypal δεν μπόρεσα να αγοράσω από το ebay! έλεγε στα Αγγλικά φυσικά ότι ο λογαριασμός μου δεν έχει αλλάξει! έτσι αναγκάστηκα να ξαναστείλω το balance στον 1ο, πράγμα που δεν είναι καλό αν το κάνουμε συνέχεια γιατί θα φαίνεται να στέλνω χρήματα στην μάνα μου και μετά να τα ξαναστέλνει σε εμένα! :lol::lol::lol::lol: αλλά τι να έκανα..... ξέρει κανείς γιατί συνέβει αυτό? μήπως το ebay ελέγχει το δηλωμένο κινητό και τα στοιχεία? μήπως έπρεπε να κάνω και άλλον λογαριασμό ebay? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Λογικά αν αλλαξεις τα στοιχεία που έχεις στο eBay θα γίνει ή αγορά κανονικά.ερώτηση πως εστειλες τα λεφτά πίσω και δεν πήγαν στην κάρτα της τράπεζας;;; Εμένα αυτό συνεβει...υπάρχει κάποια ρύθμιση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Thanks! πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί με τον 2ο λογαριασμό paypal δεν μπόρεσα να αγοράσω από το ebay! έλεγε στα Αγγλικά φυσικά ότι ο λογαριασμός μου δεν έχει αλλάξει! έτσι αναγκάστηκα να ξαναστείλω το balance στον 1ο, πράγμα που δεν είναι καλό αν το κάνουμε συνέχεια γιατί θα φαίνεται να στέλνω χρήματα στην μάνα μου και μετά να τα ξαναστέλνει σε εμένα! :lol::lol::lol::lol: αλλά τι να έκανα..... ξέρει κανείς γιατί συνέβει αυτό? μήπως το ebay ελέγχει το δηλωμένο κινητό και τα στοιχεία? μήπως έπρεπε να κάνω και άλλον λογαριασμό ebay? :cry: Για όσους δεν μπορούν να αγοράσουν από ebay και ας έχουν λεφτά στο balance είναι επηδεί ο λογαριασμός paypal έχει διαφορετικά στοιχεία δηλωμενα από αυτόν του ebay. Γι αυτό πριν πατήσετε να γίνει η παραγγελία στο ebay εκεί που έχει τα στοιχεία σας στο ebay κάπου έχει και ένα μολύβι που το πατάς και τα αλλάζεις και βάζεις αυτά που έχει και το paypal account. Edited September 23, 2015 by P_papadis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 καλημερα! το εχω γραψει και εγω το send money!!! δειτε λιγο ποιο πισω! ειπαμε 1.000.000 φορες ΜΗΝ προτεινετε το request!!!!! φαινοσαστε πωλητης, σε ποσους εγινε δεσμευση χρηματων για μηνα και? ελεος! τοσο δυσκολο ειναι να κανετε το send? :blink::blink::blink::blink: αντε τα ξαναγραφω επειδη ειστε καλα παιδια και σας παω! 1. Υποθέτουμε ότι έχουμε έναν λογαριασμό paypal που έχει κάρτα. 2. Κάνουμε ένα 2ο email αν δεν έχουμε στο όνομα συγγενή μας πχ εγώ έκανα της μάνας μου. 3. Ανοίγουμε ένα 2ο λογαριασμό paypal με το όνομα του συγγενή μας και με το τηλεφωνό του, διευθυνση βαζουμε οτι μας βολευει. 4. Στο βήμα που λέει για να προσθέσουμε κάρτα απλά το ΑΓΝΟΟΥΜΕ μη νομίζετε ότι δεν θα γίνει ο λογαριασμός όπως νόμιζα και εγώ.... 5. Πάμε στο δικό μας λογαριασμό, και πατάμε send money, δηλώνουμε για friends or family πως το λέει ακριβώς δεν θυμάμαι, βάζουμε το email του 2ου λογαριασμού και το ποσό και τα στέλνει. 6. Πάμε στο email το 2ο και κανουμε αποδοχή. 7. Ψωνίζουμε με το 2ο paypal. Αν υπάρχει πρόβλημα όπως έπαθα εγώ για άγνωστο λόγο στο ebay που έλεγε οτι ο λογαριασμος μου δεν εχει αλλαξει!!! μπορουμε να μπουμε στο 2ο paypal και να κανουμε send money στον 1ο και στελνουμε εκει το balance, ετσι αγορασα εγω απο ebay πριν λιγες μερες απο Αγγλια ενα Car multimedia center/GPS/2din.... Mεταφορες απο balance σε balance ΔΕΝ χρεωνονται, απο την καρτα οταν τραβαει εχει προμηθεια 3.75 ευρω στα 100 ευρω. Εγω το εκανα με eurobank visa πιστωτικη δεν ξερω αν γινεται με ολες τις καρτες. Το request money να το αποφευγεται γιατι φαινεστε σαν πωλητες και αργα ή γρηγορα αν το παρακανετε θα αποκτησετε προβληματα απο το paypal. Επισης ειχα δοκιμασει το request τελη Αυγουστου και αρχες Σεπτεμβριου και επισης πετυχε, ΠΡΙΝ μαθω για το send money! ΠΡΩΤΑ δοκιμαστε μηπως μπορειτε να αγορασετε ΧΩΡΙΣ να εχετε balance γιατι δεν ειναι λιγοι αυτοι που λενε οτι εκαναν αγορες μεσω paypal!!! αν δεν γινεται τοτε κανετε το send money. ευχαριστούμε για τον οδηγό παιδιά ;) τόσον καιρό δούλευα με requests και έμεναν τα λεφτά στο balance για 21 μέρες κλασικά. δοκίμασα τον οδηγό παραπάνω και ενώ έκανα send το family and friends κανονικά , τα λεφτά έμειναν ξανά locked για 21 μέρες. δεν είναι κάτι που με πειράζει βεβαια γιατί τόσον καιρό έτσι δούλευα αλλα είναι φυσιολογικό? έκανα κάτι λάθος? :) Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Ενημέρωση για αγορές από το ebay με χρήση του paypal κανονικά (χωρίς request - send money). Πριν από λίγο πέρασε αγορά στο ebay (αγγλικό μαγαζί) με χρήση πιστωτικών mastercard και visa από την Πειραιώς συνδεδεμένες με τον paypal λογαριασμό μου. Καλή επιτυχία σε όσους το προσπαθήσουν:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 ευχαριστούμε για τον οδηγό παιδιά ;) τόσον καιρό δούλευα με requests και έμεναν τα λεφτά στο balance για 21 μέρες κλασικά. δοκίμασα τον οδηγό παραπάνω και ενώ έκανα send το family and friends κανονικά , τα λεφτά έμειναν ξανά locked για 21 μέρες. δεν είναι κάτι που με πειράζει βεβαια γιατί τόσον καιρό έτσι δούλευα αλλα είναι φυσιολογικό? έκανα κάτι λάθος? :) Όταν προσπάθησες την πρώτη φορά είχες 2 λογαριασμούς? Κάτι έκανες λάθος εξαρχής, δεν εξηγείται και με send και με request να σου δεσμεύει τα λεφτά. Ίσως θεώρησε ύποπτες τις συναλλαγές εξ αρχής το PayPal, ειδικά αν εχεις 2 λογαριασμούς. Πάντως από την περίπτωση σου φαίνεται η δέσμευση των χρημάτων να μην οφείλεται στο ότι είχες επιλεξει request. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Όταν προσπάθησες την πρώτη φορά είχες 2 λογαριασμούς? Κάτι έκανες λάθος εξαρχής, δεν εξηγείται και με send και με request να σου δεσμεύει τα λεφτά. Ίσως θεώρησε ύποπτες τις συναλλαγές εξ αρχής το PayPal, ειδικά αν εχεις 2 λογαριασμούς. Πάντως από την περίπτωση σου φαίνεται η δέσμευση των χρημάτων να μην οφείλεται στο ότι είχες επιλεξει request. ναι έχω 2 λογαριασμούς (και οι 2 στο ίδιο όνομα, δεν ξέρω αν οφείλεται εκεί) στον έναν (τον παλιό) έχω τις κάρτες , στον δεύτερο δεν έχω καμια κάρτα μέσα. με requests που έπαιζα από τον αύγουστο μου δέσμευε τα λεφτά για 21 μέρες λόγο ασφαλειας με την λογική ότι είμαι καινούργιος πωλητής. το έκανε σε πολύ κόσμο από ότι διάβασα. δοκίμασα πριν 2 ώρες με το send (από τον λογαριασμό με την κάρτα να περάσω λεφτά στον δεύτερο που δεν έχει κάρτα) και ενώ πέρασε κανονικά τα χρήματα μου τα ξανά δέσμευσε για 21 μέρες, ότι έκανε πάντα δηλαδή Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 ναι έχω 2 λογαριασμούς (και οι 2 στο ίδιο όνομα, δεν ξέρω αν οφείλεται εκεί) στον έναν (τον παλιό) έχω τις κάρτες , στον δεύτερο δεν έχω καμια κάρτα μέσα. με requests που έπαιζα από τον αύγουστο μου δέσμευε τα λεφτά για 21 μέρες λόγο ασφαλειας με την λογική ότι είμαι καινούργιος πωλητής. το έκανε σε πολύ κόσμο από ότι διάβασα. δοκίμασα πριν 2 ώρες με το send (από τον λογαριασμό με την κάρτα να περάσω λεφτά στον δεύτερο που δεν έχει κάρτα) και ενώ πέρασε κανονικά τα χρήματα μου τα ξανά δέσμευσε για 21 μέρες, ότι έκανε πάντα δηλαδή Λογικά στα δεσμευσε γιατί εκανες request από τον ένα στον άλλο και δεδομένου ότι έχεις 2 λογαριασμούς, τον έναν το θεωρεί ως πωλητή. Αν είχες κάνει απλά request σε ένα email που δεν ήταν συνδεδεμένο στο PayPal, λογικά δεν θα είχες θέμα με δέσμευση. Τώρα γιατί με send money στα δεσμεύει δεν ξέρω. Ίσως υποψιάζονται ότι είσαι το ίδιο άτομο. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Το pp κανει την δουλεια του πολυ καλα φιλε μου, στην πρωτη περιπτωση του request στα δεσμευει γτ εισαι πωλητης, αρα πρεπει να προστατεψει τον αγοραστη, οπου φυσικα κανεις εξαπατηση διοτι εισαι εσυ και στις δυο περιπτωσεις. Τωρα στην περιπτωση send παλι στα δεσμευει και μακαρι να βγω λαθος αλλα θα εχεις θεμα, διοτι το pp απαγορευει να στειλεις χρηματα στον εαυτο σου, δεν ξερω γτ αλλα ειναι στους ορους χρησης.... βλεποντας λοιπον οτι και στους δυο λογαριασμους ειναι το ιδιο ατομο λογικα στα μπλοκαρει για την αποφυγη απατης.... και να δεις που με τετοιες μαμαμαμιες και με την μανια σας να κανετε request-ψευτικα στοιχεια (οχι εσυ, αλλος το προτεινε εδω μεσα)- θα αρχισουν τα παρατραγουδα, το pp ειναι μια τραπεζα, και ως τετοια θα αμυνθει και ισως κλεισει η χαραμαδα που εχουμε εν καιρο cc, ενα βημα μπρος και δυο πισω, με μια λεξη "ελλαδα" Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Το pp κανει την δουλεια του πολυ καλα φιλε μου, στην πρωτη περιπτωση του request στα δεσμευει γτ εισαι πωλητης, αρα πρεπει να προστατεψει τον αγοραστη, οπου φυσικα κανεις εξαπατηση διοτι εισαι εσυ και στις δυο περιπτωσεις. Τωρα στην περιπτωση send παλι στα δεσμευει και μακαρι να βγω λαθος αλλα θα εχεις θεμα, διοτι το pp απαγορευει να στειλεις χρηματα στον εαυτο σου, δεν ξερω γτ αλλα ειναι στους ορους χρησης.... βλεποντας λοιπον οτι και στους δυο λογαριασμους ειναι το ιδιο ατομο λογικα στα μπλοκαρει για την αποφυγη απατης.... και να δεις που με τετοιες μαμαμαμιες και με την μανια σας να κανετε request-ψευτικα στοιχεια (οχι εσυ, αλλος το προτεινε εδω μεσα)- θα αρχισουν τα παρατραγουδα, το pp ειναι μια τραπεζα, και ως τετοια θα αμυνθει και ισως κλεισει η χαραμαδα που εχουμε εν καιρο cc, ενα βημα μπρος και δυο πισω, με μια λεξη "ελλαδα" Δεν νομίζω το PayPal να κάνει και πολύ καλά τη δουλειά του. Απορώ πως επιτρέπει να γίνεται μεταφορά χρημάτων από κάρτα δίνοντας ψεύτικα στοιχεία. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μια υποτυπώδης ταυτοποίηση των στοιχείων από το PayPal το οποίο διαφημίζει τον εαυτό ως τον πιο ασφαλή τρόπο μεταφοράς χρηματων? Τι θα γίνει στην περίπτωση που κάποιος χάσει την κάρτα και κάποιος άλλος τη χρησιμοποιήσει για μεταφορά χρημάτων? Anyway, από τη στιγμή που έχει κέρδος από όλα αυτά, δεν νομίζω να σταματήσει αυτή η "χαραμάδα" από το paypal. Και δεν εξαρτάται από το PayPal αυτό. Οι τράπεζες είναι αυτές που το επιτρέπουν και από αυτές εξαρτάται αν θα συνεχιστεί αυτό ή όχι. Edited September 23, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Για όσους δεν μπορούν να αγοράσουν από ebay και ας έχουν λεφτά στο balance είναι επηδεί ο λογαριασμός paypal έχει διαφορετικά στοιχεία δηλωμενα από αυτόν του ebay. Γι αυτό πριν πατήσετε να γίνει η παραγγελία στο ebay εκεί που έχει τα στοιχεία σας στο ebay κάπου έχει και ένα μολύβι που το πατάς και τα αλλάζεις και βάζεις αυτά που έχει και το paypal account. Δεν ισχυεί,τόσο καιρό κάνω αγορές με balance ( χθες και χωρίς ) ενώ στο ebay έχω διαφορετικά στοιχεία από το paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Δεν ισχυεί,τόσο καιρό κάνω αγορές με balance ( χθες και χωρίς ) ενώ στο ebay έχω διαφορετικά στοιχεία από το paypal. Εμένα πάντως δεν με αφήνει να προχωρήσω εάν δεν έχουν τα ίδια στοιχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts