gp_r5gt Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 πας καταθετεις τα χρηματα στο λογαριασμο σου μετα φορτωνεις τη καρτα μεσω ebanking και μετα με request βαζεις τα χρηματα στο paypal και κανεις τη δουλεια σου το request δεν καταλαβαινω,στο ebay οταν κλικαρεις για αγορα δεν σε παει αυτοματοποιημενα στο paypal για να πληρωσεις? και εφοσον ειναι φορτωμενη η προπληρωμενη καρτα? συγνωμη αν γινομαι ενοχλητικος με τις ερωτησεις :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 υπομονη..εμενα παντως δουλεψε κατευθειαν με καρτα της εθνικης οταν το εκανα τι εκανες δηλαδη? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Πληροφοριακα να αναφερω οτι σε γειτονικο φορουμ καποιος εχει αναφερει οτι εκανε αγορα απο ebay μεσω paypal και τα τραβηξε κατευθειαν απο την καρτα και οχι απο το balance. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Πληροφοριακα να αναφερω οτι σε γειτονικο φορουμ καποιος εχει αναφερει οτι εκανε αγορα απο ebay μεσω paypal και τα τραβηξε κατευθειαν απο την καρτα και οχι απο το balance. Δεν θα στηριζομουν σε μια γνώμη πάντως. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOTOSMAN Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Εγώ σήμερα έκανα κανονικά 2 αγορές απο ebay .Τράβηξε τα λεφτά από τη πιστωτική κάρτα (Alphabank).Δεν είχα καθόλου χρήματα στο balance.Καλές αγορές λοιπόν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Εγώ σήμερα έκανα κανονικά 2 αγορές απο ebay .Τράβηξε τα λεφτά από τη πιστωτική κάρτα (Alphabank).Δεν είχα καθόλου χρήματα στο balance.Καλές αγορές λοιπόν!!! Αυτο ειναι πολυ δυνατη ειδηση!! paypal λοιπον με alpha κιολας.....επιβεβαιωνεις φιλε? crosscheck? για τι ποσα μιλαμε? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 δηλαδη μπορω το πρωι να φορτωσω την πειραιως καρτα που εχω συνδεδεμενη με το paypal και να παραγγειλω κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Πληροφοριακα να αναφερω οτι σε γειτονικο φορουμ καποιος εχει αναφερει οτι εκανε αγορα απο ebay μεσω paypal και τα τραβηξε κατευθειαν απο την καρτα και οχι απο το balance. Eπειδη το παρακολουθω και εγω το "γειτονικο φορουμ" ειναι πολλες οι αγορες που λενε πως εγιναν..και εγω προσπαθησα στο vick και εφαγα πορτα ξανα :p με Alpha πιστωτικη Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOTOSMAN Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Αυτο ειναι πολυ δυνατη ειδηση!! paypal λοιπον με alpha κιολας.....επιβεβαιωνεις φιλε? crosscheck? για τι ποσα μιλαμε? Εγώ πάντως προσπαθούσα κάθε μέρα και σήμερα πρώτη φορά δούλεψε κανονικά.Έκανα μία αγορά 3 ευρώ και μία με 40 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 οχι φιλε, καμια σχεση, τα χρηματα ειτε με request, ειτε με send money, φαινεται οτι πηγαινουν σε Ελληνα...αυτο για την eurobank, η οποια ειχε πολυ καλες σχεσεις με το paypal, οι αλλες τραπεζες απλα το εχουν στην blacklist. Καλά η Πειραιώς είναι ότι ναναι . Ενώ δεν αφήνει να κάνω ανανέωση στην wind μέσω PayPal (eurobank μπορώ) στο Amazon uk μόλις πέρασε αγορά 100+€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Καλά η Πειραιώς είναι ότι ναναι . Ενώ δεν αφήνει να κάνω ανανέωση στην wind μέσω PayPal (eurobank μπορώ) στο Amazon uk μόλις πέρασε αγορά 100+€... Γιατί ότι ναναι φίλε; Καταλαβαίνεις εσύ και οι υπόλοιποι ότι ισχύουν διαφορετικές συνθήκες για PayPal, Amazon κλπ, γιατί είναι διαφορετικού τύπου εταιρίες; Καλύτερα να μην κρίνουμε ο,τι δεν γνωρίζουμε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Γιατί ότι ναναι φίλε; Καταλαβαίνεις εσύ και οι υπόλοιποι ότι ισχύουν διαφορετικές συνθήκες για PayPal, Amazon κλπ, γιατί είναι διαφορετικού τύπου εταιρίες; Καλύτερα να μην κρίνουμε ο,τι δεν γνωρίζουμε. Για πες μας εσύ που γνωρίζεις;; Δεν είναι φυγή κεφαλαίου στο εξωτερικό; αμαζον, Λουξεμβούργο φάνηκε για πληρωμή και στην Wind που είναι Ελλάδα δεν περνάει. Τουλάχιστον eurobank περνάει από κινέζικα μαγαζιά, PayPal, Amazon κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) Καλημερα...εντελως κουφη περιπτωση ξανα με το Banggood...εκανα δοκιμες με το paypal το πρωι επειδη εχτες μερικα ατομα εκαναν αγορες με το pp.. ειχα βαλει το P8 max 580 $ ... καπου μπλοκαρε ολο ...λεω ας προσπαθησω στο Vickmall... και ξαφνικα ερχεται μηνυμα επιβεβαιωσης απο το Banggood... η παραηγγελια σας κλπ κλπ....τελικα καταφερα και πηρα το τλεφωνο που ηθελα αν και οχι απο το μαγαζι που ηθελα.. :lol: Και μιλαμε για pp κανονικα οπως παλια, επειδη εχω καρτα Alpha δεν μπορουσα να κανω κανενα απο τα γνωστα "κολπα" request και sent..σε εμενα δεν λειτουργησαν ποτε. Edited September 8, 2015 by moviehunter2009 Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Τώρα με cc οι τράπεζες δίνουν κωδικούς βεβαίωσης για το PayPal; Μόλις άνοιξα λογαριασμό θέλω να βάλω την κάρτα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 ναι δινουν κανονικα, τουλαχιστον η πειραιως εεδωσε σε μενα αγορά συνδρομής από illusion hacks.com με paypal μέσω χρεωση καρτας περασε κανονικά χρεωστικη πειραιως. http://www.imagebam.com/image/34a153434446749 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Άνοιξα νέο (2ο) λογαριασμό στο PayPal, αλλά δεν μου επιτρέπει να συνδέσω καμία κάρτα. Δοκίμασα με πιστωτικές (Mastercard της Εθνικής, Visa της Alpha, Bonus Visa της Alpha) αλλά και χρεωστική (Alpha enter Visa), έφαγα άκυρο απ' όλες.:mad: Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Για ποιο λόγο να συνδέσεις στον 2ο λογαριασμό κάρτα; Απλά βάλε τα σωστά στοιχεία για να σου έρχονται οι παραγγελίες,στείλε μέσω send money χρήματα απο τον κανονικό στον νέο λογαριασμό που θα πάνε στο balance του και κάνε απο εκεί τις αγορές σου.Προσωπικά έτσι είμαι καλυμμένος Σε ότι αφορά όμως την κάρτα πριν 1,5 εβδομάδα στο κανονικό μου paypal που έχω την eurobank visa,με άφησε να συνδέσω και μια alpha wind bonus american express Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 withdraw δεν μπορεις να κανεις λογο CC ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνωμη φιλε μου αλλα θα σε χαρακτηρισω ευγενικα ως "αφελη" για να μην το πω αλλιως..... καλα ειναι δυνατον να τους το λετε οτι υπαρχει μια χαραμαδα αγορων? Δηλαδη ποσο ............. μπορει να ειστε?φιλε μου FIREBLADE θα σε παρακαλουσα να μιλας πιο ομορφα πες οτι θες να πεις αλλα τους χαρακτηρισμους και τις ........ να τα κρατησεις για τον εαυτο σου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Ας μην έκανες και εσύ αυτό που έκανες. Τι να πει κι ο άλλος; Βγαίνει από τα ρούχα του.;) Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) Κοιτα,λογαριασμο εχω στη eurobank,καθως και προσβαση στο ebanking. Aπλα ετυχε και περνουσα απο την τραπεζα,δεν ειχε κοσμο και ειπα να βαλω τα χρηματα κατ'ευθειαν στην προπληρωμενη. Δηλαδη,αν καταθεσω τα χρηματα π.χ απο το ΑΤΜ της τραπεζας στον τραπεζικο λογαριασμο ,και υστερα απο τον υπολογιστη μου τα μεταφερω στην prepaid,θα γινει? Μετα το paypal θα πληρωσει κανονικα τα προιοντα που θελω? καλησπερα τελικα φορτωσα την καρτα απο τον λογαριασμο μου,και πραγματοποιησα μονο μια αγορα,η πρωτη 125 ευρω δεν τη δεχθηκε,η δευτερη αγορα με 25 ευρω οκ, η τριτη που εκανε 20 ευρω,το paypal δεν με αφησε και μου εβγαλε το εξης μηνυμα: We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-xx31. This happened because it has been denied by the card issuer.To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account. ενω η καρτα εχει υπολοιπο περιπου 32 ευρω μεσα. τι κανω τωρα? ευχαριστω Edited September 8, 2015 by gp_r5gt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Ας μην έκανες και εσύ αυτό που έκανες. Τι να πει κι ο άλλος; Βγαίνει από τα ρούχα του.;)να σ ενημερωσω κ σενα γιατι μαλλον δε θα το ξερεις οτι σε καποια site οπως banggood, dx ισως και καποια αλλα οι καρτες μας περνανε κανονικα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Άνοιξα νέο (2ο) λογαριασμό στο PayPal, αλλά δεν μου επιτρέπει να συνδέσω καμία κάρτα. Δοκίμασα με πιστωτικές (Mastercard της Εθνικής, Visa της Alpha, Bonus Visa της Alpha) αλλά και χρεωστική (Alpha enter Visa), έφαγα άκυρο απ' όλες.:mad: eurobank δοκιμασες? δοκιμασε με eurobank και θα δεις !!!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 καλησπερα τελικα φορτωσα την καρτα απο τον λογαριασμο μου,και πραγματοποιησα μονο μια αγορα,η πρωτη 125 ευρω δεν τη δεχθηκε,η δευτερη αγορα με 25 ευρω οκ, η τριτη που εκανε 20 ευρω,το paypal δεν με αφησε και μου εβγαλε το εξης μηνυμα: We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-xx31. This happened because it has been denied by the card issuer.To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account. ενω η καρτα εχει υπολοιπο περιπου 32 ευρω μεσα. τι κανω τωρα? ευχαριστω Ίσως να τελείωσε το όριο που έχει η κάρτα από τα CC που είναι 420 την εβδομάδα. Για δοκίμασε να κάνεις ανάληψη από τα 32 ευρώ που έχεις από ατμ να δεις αν στα βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Για πες μας εσύ που γνωρίζεις;; Δεν είναι φυγή κεφαλαίου στο εξωτερικό; αμαζον, Λουξεμβούργο φάνηκε για πληρωμή και στην Wind που είναι Ελλάδα δεν περνάει. Τουλάχιστον eurobank περνάει από κινέζικα μαγαζιά, PayPal, Amazon κλπ... οχι φιλε μου ΔΕΝ ειναι , για το ελληνικο καθεστως δεν ειναι, σου εξηγει μελος πιο πανω οτι ειναι διαφορετικου τυπου εταιρειες, πχ στο banggood περνανε οι αγορες με καρτα κανονικα γιατι η εισπρακτικη εταιρεια που εχει το εν λογο site μαλλον διατηρει λογαριασμο στην ελλαδα ή φαινεται κατι αθωο για το συστημα των CC. Εδω δεν μπορω να πληρωσω διδακτρα στο εξωτερικο (e-learning) τι μου λες τωρα για αμαζον λοξεμβουργο κλπ. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Ίσως να τελείωσε το όριο που έχει η κάρτα από τα CC που είναι 420 την εβδομάδα. Για δοκίμασε να κάνεις ανάληψη από τα 32 ευρώ που έχεις από ατμ να δεις αν στα βγάζει. αν κανω request θα μπορεσω να μεταφερω χρηματα στο balance ? η να φτιαξω δευτερο λογαριασμο PP και να κανω sendmoney απο τον παλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts