Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν πλήρωσες με κάρτα, θα πιστωθούν στην κάρτα.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Αν ακυρωσω και ξαναπαραγγειλω απο 89$ (presale) θα παει 139$. .

Aυτο ειναι προβλημα :( εισαι σε διχαλα αλλα μην κλεισεις σε καμια περιπτωση το dispute.

Αν πλήρωσες με κάρτα, θα πιστωθούν στην κάρτα.

Ερωτηση, αυτη τι στιγμη οι ελληνικες καρτες μας ειναι ''αχρηστες'' στο pp, αν τις ''βγαλουν-αφαιρεσουν'' απο το λογαριασμο τους στο pp τα παιδια που περιμενουν χρηματα απο dispute/claim δεν θα μεινουν τα χρηματα αναγκαστικα στο balance μεχρι να τα χαλασουν σε καποια αλλη αγορα ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αλήθεια δεν μπορούμε να αγοράσουμε μέσω Paypal από καταστήματα που είναι στην Ελλάδα?
Όχι γιατί το πρόβλημα με το paypal είναι ότι έχει έδρα το Λουξεμβούργο οπότε τα χρήματα περνάνε από εκεί για να γίνει η πληρωμή (άσχετα αν ο τελικός αποδέκτης είναι κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα).

Όχι γιατί το πρόβλημα με το paypal είναι ότι έχει έδρα το Λουξεμβούργο οπότε τα χρήματα περνάνε από εκεί για να γίνει η πληρωμή (άσχετα αν ο τελικός αποδέκτης είναι κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα).

Και εγώ Πώς έκανα τότε ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω PayPal?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και εγώ Πώς έκανα τότε ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω PayPal?
Πότε? Πως?

Ρε μπας και έπεσες σε κάνα ...κενό ασφαλείας των capital controls? :)

Πότε? Πως?

Ρε μπας και έπεσες σε κάνα ...κενό ασφαλείας των capital controls? :)

χτες , έκανα ανανέωση σε f2go στο paypal μέσω πιστωτικής της eurobank που έχω συνδεδεμένη

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μήπως είχες λεφτά στο balance?

όχι δεν είχα 100%

Και άλλοι έχουν αναφέρει ότι έκαναν ανανεωση μεσω Paypal στο f2g. Εγω δε μπόρεσα πριν καμια βδομάδα. Ισως η paypal ανοιξε παραθυρο για εταιρίες όπως η wind. Δεν εχω δει να πήραν τίποτα άλλο εκτός από αυτό (f2g). Edited by spartak

Μα η wind ελληνική εταιρία είναι ρε παιδιά. Λογικό μου φαίνεται να μπορείς να κάνεις συναλλαγές με αυτή μέσω ελληνικής κάρτας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Μα η wind ελληνική εταιρία είναι ρε παιδιά. Λογικό μου φαίνεται να μπορείς να κάνεις συναλλαγές με αυτή μέσω ελληνικής κάρτας.

Πώς σου φαίνεται λογικό όταν όλες οι Ελληνικές κάρτες είσαι μπλοκαρισμενες ανεξάρτητα χρήσης;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μα δεν βγάζεις λεφτά στο εξωτερικό, συναλλαγή με ελληνική εταιρία κάνεις. Αν δηλαδή πας να πληρώσεις σε κατάστημα με χρεωστική, δεν μπορείς; Κανονικά μπορείς από όσο ξέρω (και χωρίς το όριο των €60), οπότε λογικό μου φαίνεται να μπορείς να κάνεις την ίδια συναλλαγή και online.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Μα δεν βγάζεις λεφτά στο εξωτερικό, συναλλαγή με ελληνική εταιρία κάνεις. Αν δηλαδή πας να πληρώσεις σε κατάστημα με χρεωστική, δεν μπορείς; Κανονικά μπορείς από όσο ξέρω (και χωρίς το όριο των €60), οπότε λογικό μου φαίνεται να μπορείς να κάνεις την ίδια συναλλαγή και online.

Τα χρηματα απο την καρτα σου φευγουν και πανε στον τραπεζικο λογαριασμο του paypal που βρησκετε στο εξωτερικο (Γερμανια)Οποτε δεν εχει σχεση αν πληρωνεις σε ελληνικο σιτε μεσω paypal.Ενω οταν κανεις απευθειας σε ελληνικο σιτε τα χρηματα πανε σε ελληνικο λογαριασμο.

Ναι σωστός, δεν το σκέφτηκα αυτό. btw Λουξεμβούργο πρέπει να πάνε τώρα που το λες. Εκεί νομίζω έχει "έδρα" το PayPal.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

1) Α

2) 2 top up = 2 εμβάσματα προς paypal = διπλά έξοδα

ΧΡΕΩΣΗ TOP UP

Αυτη η απαντηση ηταν πριν 1,5 χρονο, αλλα πλεον τα πραγματα εχουν αλλαξει.

Οπως ειδα, για top up εντος paypal, το ποσο της χρεωσης ειναι 0! free.

Αρα, πχ , ειτε ενα κανεις ειτε 10 top up, εξοδα 0!

Ετσι δεν ειναι ή κανω λαθος;

Δειτε εδω

https://www.paypal.com/gr/fees

Free to top up your PayPal balance from your bank account.

Οταν λεει ομως 'from your bank account', εννοει την κλασικη μεθοδο που ειχαμε ολα τα χρονια (και τωρα οι περισσοτεροι) με την συνδεδεμενη καρτα, ή τον νεο τροπο top up και συνδεσης με τραπεζικο λογαριασμο που τον εγκαινιασε περυσι το Δεκεμβρη;

Μπορει λεγοντας bank account να εννοει γενικως την τραπεζα μας, αρα και την καρτα, αλλα επειδη ειναι σημαντικο, ξερει κανεις τι ισχυει;

δοκιμασα πριν λιγο να ανανεωσω και με εκοψε:mad:

Εγω μόλις τώρα ανανέωσα τρεις αριθμούς wind και q που έληγαν με ελληνικές κάρτες μέσω paypal και έγινε κανονικά η χρέωση και ανανέωση του λογαριασμού !!!

Edited by aggelosn

ΧΡΕΩΣΗ TOP UP

Αυτη η απαντηση ηταν πριν 1,5 χρονο, αλλα πλεον τα πραγματα εχουν αλλαξει.

Οπως ειδα, για top up εντος paypal, το ποσο της χρεωσης ειναι 0! free.

Αρα, πχ , ειτε ενα κανεις ειτε 10 top up, εξοδα 0!

Ετσι δεν ειναι ή κανω λαθος;

Δειτε εδω

https://www.paypal.com/gr/fees

Free to top up your PayPal balance from your bank account.

Οταν λεει ομως 'from your bank account', εννοει την κλασικη μεθοδο που ειχαμε ολα τα χρονια (και τωρα οι περισσοτεροι) με την συνδεδεμενη καρτα, ή τον νεο τροπο top up και συνδεσης με τραπεζικο λογαριασμο που τον εγκαινιασε περυσι το Δεκεμβρη;

Μπορει λεγοντας bank account να εννοει γενικως την τραπεζα μας, αρα και την καρτα, αλλα επειδη ειναι σημαντικο, ξερει κανεις τι ισχυει;

Το TOP UP ειναι εμβασμα απο τον τραπεζικο λογαριασμο μας προς τον λογαριασμο του paypal.Τα εξοδα που λες δεν ειναι μηδενικα γιατι υπαρχει χρεωση απο την τραπεζα σου για το εμβασμα εξωτερικου (1-2 ευρω)

Τα έξοδα του Paypal είναι μηδέν , Τα έξοδα της τράπεζας δεν μπορεί να σου τα αναφέρει το PAYPAL , Η τράπεζα θα σου το πεί.

Είναι σημαντικό πάντως ότι δεν χρεώνει για το εισερχόμενο έμβασμα οπότε μπορείς να στείλεις χρήματα με επιλογή SHA .

Μαγκες αν πουλησω ενα ιτεμ κ μ πληρωσουν απο εξωτερικο μεσω paypal μπαινουν τα φραγκα στο balance μ η οχι;;

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr
i cant get no sleep

Τα έξοδα του Paypal είναι μηδέν , Τα έξοδα της τράπεζας δεν μπορεί να σου τα αναφέρει το PAYPAL , Η τράπεζα θα σου το πεί.

Είναι σημαντικό πάντως ότι δεν χρεώνει για το εισερχόμενο έμβασμα οπότε μπορείς να στείλεις χρήματα με επιλογή SHA .

Εχεις δικιο.

Μου διεφυγε οτι...it takes two για να γινει μια συναλλαγη...

:(

- Μου λες σε παρακαλω, με επιλογη SHA πως γινται;

- Το top up γινεται απο την επιλογη που εχει εντος paypal, σωστα;

- Και μια τυπικη χρεωση για το ανεβασμα χρηματος, πχ εχω χρεωστικη πειραιως, ποσο ειναι;

- Ειναι η ιδια η προμηθεια του paypal οταν τα τραβα απευθειας απο την καρτα, ή τον λογαριασμο, απο το να κάνεις top up?

Εχεις δικιο.

Μου διεφυγε οτι...it takes two για να γινει μια συναλλαγη...

:(

- Μου λες σε παρακαλω, με επιλογη SHA πως γινται;

- Το top up γινεται απο την επιλογη που εχει εντος paypal, σωστα;

- Και μια τυπικη χρεωση για το ανεβασμα χρηματος, πχ εχω χρεωστικη πειραιως, ποσο ειναι;

- Ειναι η ιδια η προμηθεια του paypal οταν τα τραβα απευθειας απο την καρτα, ή τον λογαριασμο, απο το να κάνεις top up?

είπαμε ότι λόγω των περιορισμών δε μπορείς να μεταφέρεις χρήματα στο λογαριασμό σου στο Paypal, γιατι προυποθέτει να στείλεις τα χρήματα σε λογαριασμό εκτος Ελλάδας και αυτο δε δουλεύει προς το παρόν

είπαμε ότι λόγω των περιορισμών δε μπορείς να μεταφέρεις χρήματα στο λογαριασμό σου στο Paypal, γιατι προυποθέτει να στείλεις τα χρήματα σε λογαριασμό εκτος Ελλάδας και αυτο δε δουλεύει προς το παρόν

Με ενδιαφερει να γνωριζω τι ισχυει σε σχεση με αυτα που ρωτώ,

για οταν επιστρεψουν στην κανονικοτητα οι συναλλαγες.

Τι ισχυει γενικα ρωτω, οχι τωρα που ετυχε ενα μηνα μες τη δεκαετια να εχουμε αυτο το προβλημα με τα cc.

Με ενδιαφερει να γνωριζω τι ισχυει σε σχεση με αυτα που ρωτώ,

για οταν επιστρεψουν στην κανονικοτητα οι συναλλαγες.

Τι ισχυει γενικα ρωτω, οχι τωρα που ετυχε ενα μηνα μες τη δεκαετια να εχουμε αυτο το προβλημα με τα cc.

Ενα μήνα;;

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται και πόσο καιρό θα πάρει να φύγουν τα μέτρα αυτά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max