junglist Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Παιδιά έχω ενα πρόβλημα ! Προσπαθώ εδώ και καιρό να πάρω ενα κινητό απο ενα κινεζικό μαγαζί και ενω πριν να πληρωσω βγαίνει πχ 330 στο τέλος στην πληρωμή μέσω PayPal μου λέει 345 !!! Είναι λογικό αυτό ? Μου συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις αγορες ! Μπορείτε να βοηθησετε σας παρακαλώ γιατί πραγματικα έχω κουραστεί να καταλάβω τι παιζει ? Δεν μπορεί να μην λέει τι είναι τα παραπάνω χρήματα. Είναι μεταφορικά; κάποιο άλλο κόστος; Κόστος μετατροπής νομίσματος; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Κάνω και την μετατροπή και δεν βγαίνει τόσο ! Δεν καταλαβαίνω ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) Κάνω και την μετατροπή και δεν βγαίνει τόσο ! Δεν καταλαβαίνω ! Ποια μετατροπη εννοεις? Με βαση την ισοτιμια που σου δινει το paypal η μετατροπη συναλλαγματος απο $ σε € σωστη ειναι. Και μια συμβουλη, μην αφηνεις το paypal να κανει τη μετατροπη συναλλαγματος. Η σημερινη ισοτιμια που σου δινει το paypal ειναι 1.282, ενω στην τραπεζα ειναι 1.337 +καποια προμηθεια (συνηθως 2%) οποτε βγαινεις κερδισμενος μερικα ευρω Edited August 7, 2014 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Αφού η μετατροπή είναι τόσο πως γίνεται να είναι σωστη ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsxr_k7 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Και μια συμβουλη, μην αφηνεις το paypal να κανει τη μετατροπη συναλλαγματος. καλημερα φιλε ..μπορεισ να μοθ πεισ πως ρυθμιζετε αυτο στο paypal?γιατι δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) Αφού η μετατροπή είναι τόσο πως γίνεται να είναι σωστη ? Διαβασε τι σου γραφω πανω με τις ισοτιμιες! Αλλη ισοτιμια σου δινει το paypal γιατι κραταει προμηθεια, δεν το βλεπεις στο screenshot που ανεβασες πριν? Σου δινει 1.282! Διαιρει το ποσο σε $ με 1.282! Οχι με 1.337 (που ειναι η επισημη ισοτιμια) και το υπολογιζεις στο 2o screenshot! Γι' αυτο σου λεω επελεξε να σου κανει η τραπεζα την μετατροπη με ισοτιμια 1.337 + καποια προμηθεια. καλημερα φιλε ..μπορεισ να μοθ πεισ πως ρυθμιζετε αυτο στο paypal?γιατι δεν ξερω Εχει αναφερθει πριν μερικα ποστς πως γινεται ακριβως. Ειτε θα το κανεις απο τις ρυθμισεις του paypal ειτε οταν κανεις την αγορα και σου ζητα επιβεβαιωση το paypal για το ποσο πληρωμης επιλεγεις other conversion methods (η κατι τετοιο) και σου δινει επιλογη να κανει τη μετατροπη η τραπεζα σου. Edited August 7, 2014 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 παιδια καλησπερα. μπορει να μου δωσει καποιος ενα link για το πως κανω claim? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Dispute σε πρώτη φάση κάνεις. Μέσα από την συναλλαγή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 (edited) ευχαριστω al3x1k0 disput εκανα. τωρα περιμενω ή κανω αμεσως claim? τι ειναι ¨"Βack Order" στην παραγγελια μου? Edited August 11, 2014 by knkonnou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Καλησπέρα. Αφού δεν πρέλβα ποτέ το δεμα μου από Κίνα, έκανα dispute στο paypal, συνομίλησα για λίγο με τον πωλητή, δεν βρήκα άκρη και έκανα claim. Έγραψα το λόγο και μετα από τρείς μέρες μο ζητάει το paypal να "Please provide some supporting documentation for this claim by Aug 14, 2014" Τί θέλει να πεί ο ποιητής? Εγώ μόνο email έχω με τον κινέζο. Τι κάνουμε παίδες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 ευχαριστω al3x1k0 disput εκανα. τωρα περιμενω ή κανω αμεσως claim? τι ειναι ¨"Βack Order" στην παραγγελια μου? Πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες για να κάνεις claim. Καλησπέρα. Αφού δεν πρέλβα ποτέ το δεμα μου από Κίνα, έκανα dispute στο paypal, συνομίλησα για λίγο με τον πωλητή, δεν βρήκα άκρη και έκανα claim. Έγραψα το λόγο και μετα από τρείς μέρες μο ζητάει το paypal να "Please provide some supporting documentation for this claim by Aug 14, 2014" Τί θέλει να πεί ο ποιητής? Εγώ μόνο email έχω με τον κινέζο. Τι κάνουμε παίδες??? Φαντάζομαι χρειάζεται να ποστάρεις τα e-mail. Πες αν είναι εύκολο το πρόβλημα για να σε κατευθύνω σωστά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 ευχαριστω και παλι al3x1k0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες για να κάνεις claim. Φαντάζομαι χρειάζεται να ποστάρεις τα e-mail. Πες αν είναι εύκολο το πρόβλημα για να σε κατευθύνω σωστά. Καταρχάς σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Το πρόβλημα ειναι πως το δέμα ήρθε Ελλάδα αλλά λόγω ελλειπων στοιχείων γύρισε πίσω στο minideal. Έκανα dispute, το γύρισα σε claim και τώρα μου έστειλε mail το minideal πως θα μου βάλει τα λεφτά εάν κλείσω το dispute. Εντομεταξύ το paypal ζητάει doumentation να στείλω...να κάνω copy paste τα email δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 ευχαριστω και παλι al3x1k0 Να είσαι καλά. Α, και back order σημαίνει ότι το περιμένουν από τον προμηθευτή για να στο στείλουν. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Καταρχάς σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Το πρόβλημα ειναι πως το δέμα ήρθε Ελλάδα αλλά λόγω ελλειπων στοιχείων γύρισε πίσω στο minideal. Έκανα dispute, το γύρισα σε claim και τώρα μου έστειλε mail το minideal πως θα μου βάλει τα λεφτά εάν κλείσω το dispute. Εντομεταξύ το paypal ζητάει doumentation να στείλω...να κάνω copy paste τα email δηλαδή? Nαι κανε copy paste ότι στοιχεία έχεις, φαντάζομαι έχεις αριθμό αποστολής που δείχνει τη διαδρομή του δέματος και ότι γύρισε πίσω Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Το paypal γνωρίζει το tracking number και τους έχω ήδη ειδοποιήσει πως το δέμα έχει γυρισει πίσω. Δεν το αρνείται ούτε το minideal αυτό. Το θέμα είναι: να εμπιστευθώ το minideal και να κλείσω το dispute για να μου βάλει τα λεφτά? Ή να το τραβήξω όσο πάει μεσω claim στο paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Για 100% σιγουριά προχώρα με claim. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Οχι μην το κλείσεις. Ας σε εμπιστευτούν αυτοί να στα επιστρέψουν πρώτοι και τότε να το κλείσεις. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 α. To claim δεν το κλείνουμε ποτέ. Δεν μπορείς να ξανανοίξεις case/dispute/claim από τη στιγμή που θα το κλείσεις και μετά είσαι στο έλεος του πωλητή... να αλλάξει γνώμη, να σου τα γυρίσει στην πορεία της κουβέντας και μετά πάπαλα, την πάτησες. Και τα καλύτερα δείγματα να μου έχει δείξει ο πωλητής μέχρι εκείνη τη στιγμή, με το που μου ζητάει να κλείσω το claim, χτυπάνε καμπάνες. Το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν το ζητάνε για το δικό σου όφελος, οπότε. β. προς χάρην ακρίβειας, επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω ότι claim γίνεται μόνο μετά από κάποιες μέρες... όχι, claim κάνεις και αμέσως μετά το dispute αν θέλεις. Το paypal προτείνει μεν να περιμένουμε τριήμερο από το άνοιγμα του dispute και μετά, αλλά η επιλογή είναι ενεργή να την χρησιμοποιήσουμε εξ αρχής αν θέλουμε. γ. Ότι κι αν δείχνει/αποδεικνύει το tracking number, μην επαναπαύεσαι ότι είναι αρκετό για να αποφασίσει το Paypal υπέρ σου (f*ck logic). Σε δική μου περίπτωση που έστειλα προϊόν πίσω, μου έβγαλαν το λάδι και μου έκλεισαν και το case εναντίον μου, ενώ το tracking έδειχνε ότι το πακέτο έφτασε στον προορισμό του. Αυτό που έσωσε την κατάσταση ήταν το mail του πωλητή όπου παραδεχόταν ότι έλαβε το προϊόν. Οπότε πέρα από το tracking status, τους δίνεις τα μέιλ/την συνομιλία σου με το minideal. Αν δεν έχουν παραδεχτεί ακόμη στην κουβέντα ότι το πακέτο έχει γυρίσει πίσω σε αυτούς, φέρε την κουβέντα στα μέτρα σου, οδήγησε την να στο πούνε και να το έχεις γραπτώς από πλευράς τους, να το δει το paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Παίδες χίλια ευχαριστώ. Συνεχίζω κανονικά το claim...και ο θεός βοηθός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 help! εκανα στην εθνικη virtual card αλλα οταν παω να τη συνδεσω στο Paypal δεν τη δεχεται! τι να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 help! εκανα στην εθνικη virtual card αλλα οταν παω να τη συνδεσω στο Paypal δεν τη δεχεται! τι να κανω??? Για να την συνδέσεις, πρέπει να κάνεις μια εικονική αγορά, έχει οδηγίες στο site του paypal. Κόστος 2 ευρώ, νομίζω ή 1,5. Περιμένεις 2 - 3 μέρες και τηλεφωνείς στην Τράπεζα, τους λες ότι θέλεις να συνδέσεις την κάρτα σου με το paypal και ότι έκανες την εικονική αγορά και εκκρεμεί η έγκριση από την Τράπεζα. Μετά την εξακρίβωση των στοιχείων σου είσαι έτοιμος. :):) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Για να την συνδέσεις, πρέπει να κάνεις μια εικονική αγορά, έχει οδηγίες στο site του paypal. Κόστος 2 ευρώ, νομίζω ή 1,5. Περιμένεις 2 - 3 μέρες και τηλεφωνείς στην Τράπεζα, τους λες ότι θέλεις να συνδέσεις την κάρτα σου με το paypal και ότι έκανες την εικονική αγορά και εκκρεμεί η έγκριση από την Τράπεζα. Μετά την εξακρίβωση των στοιχείων σου είσαι έτοιμος. :):) επειδη ειναι καινουργια δεν εχω υπολοιπο. μαλλον γι αυτο και δεν μου τη δεχεται, ετσι? (αρα πρεπει να την πιστωσω) δεν εχετε αντιμετωπισει εσεις προβλημα με την εικονικη καρτα της εθνικης ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Μέχρι σχετικά πρόσφατα, αυτό που ήξερα εγώ ήταν ότι καμία -φυσική- κάρτα της Εθνικής δεν κάνει για αγορές στο Internet (οπότε υποθέτω και για σύνδεση στο paypal). Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι με τις virtual ή γενικά, οπότε πριν πιστώσεις χρήματα πάρε τους πρώτα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και ρώτησε τους να επιβεβαιώσεις ότι όντως κάνει για την χρήση που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπέρα, να κάνω μία ερώτηση; Έχω συνδέσει με PayPal μία χρεωστική κάρτα όπου και κάνω κανονικά αγορές, κυρίως από eBay. Οι αγορές που έχω κάνει μέχρι τώρα είναι της τάξεως των λίγων ευρώ. Αγοράζω κυρίως θήκες για κινητά ή tablet. Απ’ ότι έχω δει μπορώ, εάν θέλω, να συνδέσω και δεύτερη κάρτα. Επειδή σκέφτομαι την αγορά ενός κινητού, από κινέζικο site, μπορώ να συνδέσω μία πιστωτική που έχω και να κάνω την αγορά από αυτή; Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις συναλλαγές μου, αλλά με την πιστωτική προβληματίζομαι λίγο από θέμα ασφάλειας. Τι λέτε, να προχωρήσω κανονικά στη σύνδεση της κάρτας; Μπορώ βέβαια μετά την αγορά να τη διαγράψω, αλλά θα ήθελα να την αφήσω να υπάρχει. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts