Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σωστα τα λες απλα ισχυριζεται οτι οσο ειναι open to dispute δεν μπορει να προχωρησει σε καμια συναλλαγη μαζι μου.. ειναι αληθες?

μην ακυρωσεις τιποτα,στειλε στο paypal ολες τις συνομιλιες και κανε αμεσα claim,αν ακυρωσεις το dispute δεν σε καλυπτει μετα το paypal,μην ακους τι σου λεει ο πωλητης.

σωστα τα λες απλα ισχυριζεται οτι οσο ειναι open to dispute δεν μπορει να προχωρησει σε καμια συναλλαγη μαζι μου.. ειναι αληθες?

Δε βρήσκω βάση στους ισχυρισμούς του. Εφόσον έχεις κάνει dispute μπορείς εφόσον σου κάνει refund να κλείσεις άμεσα την υπόθεση.

Για μένα απλά σε καθυστερεί. Κάνε του άμεσα claim και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει το paypal.

Σε εμένα σε 20 μέρες τα λέφτά μου επέστρεψαν στην τσέπη μου.

παιδια καλησπερα!! παρηγγειλα κινητο (honor 3c) την τριτη ενω αυτο που ηθελα πραγματικα (tcl idol x s950) ηταν Out of stock και δεν ειχα καιρο για αναμονη + το οτι δεν ηξερα ποσο θα περιμενω... παρολα αυτα χτες μπηκε παλι in stock στο minideal Οποτε ρωταω ποσο δυσκολο ειναι να ακυρωσω την παραγγελια και να παρω το tcl

Είναι όπως τα λένε τα παιδιά,μην κλείνεις τίποτα.Αν γίνει αυτό θα θεωρηθεί ότι τα βρήκατε μεταξύ σας και για αυτό και κλείσατε το θέμα έτσι.

Στην θέση σου θα έκανα άμεσα claim για να αναλάβει την διαιτησία το paypal,εφόσον τους παραθέσεις και το μήνυμα που σε παροτρύνει να το κλείσεις και μετά να σε πληρώσει είναι βέβαιο ότι θα τελεσιδικήσει υπερ σου χωρίς εξτρα χρεώσεις ή κάτι άλλο.

παιδια καλησπερα!! παρηγγειλα κινητο (honor 3c) την τριτη ενω αυτο που ηθελα πραγματικα (tcl idol x s950) ηταν Out of stock και δεν ειχα καιρο για αναμονη + το οτι δεν ηξερα ποσο θα περιμενω... παρολα αυτα χτες μπηκε παλι in stock στο minideal Οποτε ρωταω ποσο δυσκολο ειναι να ακυρωσω την παραγγελια και να παρω το tcl

Mίλα μαζί τους στο chat.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα!!!

εχω συνδεσει την καρτα μου με τον 4 ψηφιο κωδικο 1.5 ευρω...

προσπαθω να αγορασω κατι μεσω ebay κι οταν ανοιγει το link του paypal μου βγαζει μονο το balance paypal....

επικοινωνησα με την τραπεζα κυπρου (πειραιως) και μου ειπαν οτι δεν ειναι μπλοκαρισμενη η καρτα μου.

Εχω στειλει email στην paypal και δεν εχω παρει καποια απαντηση...

ξερει κανεις τι συμβαινει

σας ευχαριστω εκ των προτερων

masterD

Παιδιά θελω να ρωτησω κάτι οσον αφορα το όνομα του παραλήπτη που βάζουμε.

Μερικές αγορές που κανω θελω να τις στέλνω σε άλλο όνομα που εχω αποθηκεύσει στο paypal, οχι αυτό του κατόχου της καρτας.

Kαποιες εταιρείες στέλνουν κανονικά στο άλλο όνομα, κάποιες άλλες οχι. Μου έρχεται μήνυμα που λέει shiping adreess unconfirmed, στέλνουν μονο στο όνομα του κατόχου.

Ξέρετε αν γίνεται να αλλάξω κάτι ούτως ώστε κι αυτες οι εταιρείες να στέλνουν στο όνομα που τους λεω εγω και όχι στο όνομα του κατόχου της κάρτας;

Edited by geokostas
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Μερικές αγορές που κανω θελω να τις στέλνω σε άλλο όνομα που εχω αποθηκεύσει στο paypal, οχι αυτό του κατόχου της καρτας.

Kαποιες εταιρείες στέλνουν κανονικά στο άλλο όνομα, κάποιες άλλες οχι. Μου έρχεται μήνυμα που λέει shiping adreess unconfirmed, στέλνουν μονο στο όνομα του κατόχου.

Ξέρετε αν γίνεται να αλλάξω κάτι ούτως ώστε κι αυτες οι εταιρείες να στέλνουν στο όνομα που τους λεω εγω και όχι στο όνομα του κατόχου της κάρτας;

Εδω κάνεις;

Ποια η διαφορά να βάλω αριθμό λογαριασμού ή αριθμό κάρτας που είναι συνδεδεμένη με τον ίδιο λογαριασμό;

Αν εννοεις πιστωτικη , στην ουσια Θαχεις 20-40 μερες αργοτερα πληρωμη (όταν ερχεται μηνιαιος λογαριασμος καρτας) & μετα θα εξοφλειται αυτόματα από τον λογαριασμο πουναι συνδεδεμενη

αλλιως

με λογαριασμο χρεωση + πληρωμη το ιδιο λεπτο

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

PayPal Help Center :

What is a confirmed address? >>

A confirmed address means that the buyer's credit card billing and shipping address are the same. In general, we cannot confirm most addresses outside the U.S. at this time.

If your seller requires a confirmed shipping address, we suggest you contact them directly. Sellers may deliver to an unconfirmed address, but they are responsible for any buyer-initiated disputes.

How do I confirm an address? >>

Most addresses outside the U.S. can't be confirmed at this time.

If a seller requires a confirmed shipping address, PayPal suggests the buyer contact the seller directly. Sellers may deliver to an unconfirmed address, but are liable for any buyer-initiated disputes.

ThL W7S, ThL W100S, Elephone P10C, Jiayu S3 advance

Αν εννοεις πιστωτικη , στην ουσια Θαχεις 20-40 μερες αργοτερα πληρωμη (όταν ερχεται μηνιαιος λογαριασμος καρτας) & μετα θα εξοφλειται αυτόματα από τον λογαριασμο πουναι συνδεδεμενη

αλλιως

PayPal Help Center :

A confirmed address means that the buyer's credit card billing and shipping address are the same. In general, we cannot confirm most addresses outside the U.S. at this time.

If your seller requires a confirmed shipping address, we suggest you contact them directly. Sellers may deliver to an unconfirmed address, but they are responsible for any buyer-initiated disputes.

If a seller requires a confirmed shipping address, PayPal suggests the buyer contact the seller directly. Sellers may deliver to an unconfirmed address, but are liable for any buyer-initiated disputes.

Ok ευχαριστω.

αλλιως

PayPal Help Center :

Όχι εννοώ ποια η διαφορά που ζητάνε κάρτα η λογαριασμό; αν η κάρτα είναι χρεωστική το ίδιο δεν είναι;

Έχω μια απορία ρε παιδιά αν μπορείτε να με βοηθήστε. Έχω λογαριασμό PayPal συνδεδεμένο με την "εικονική " όπως την λέει η Πειραιώς webuy. Έχω κάνει αρκετές αγορές, αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι όταν η κάρτα αδειάζει και θέλω να την φορτίσω με χρήματα από έναν λογαριασμό μου (πειραιως εννοείται) με κρατάει προμήθεια 2€ σε κάθε φόρτιση

Δεν υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό το πράγμα ;

Εγώ είχα παλιά μια prepaid της τραπεζας Κυπρου, και κάθε φορά που έβαζα χρήματα υπήρχε προμήθεια, Σε όλες τις "εικονικές μάλλον γίνεται αυτό. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις έναν λογαριασμό με απλή χρεωστική κάρτα στην Πειραιώς μόνο για αγορές απο ιντερνετ, βάζεις λεφτά ,πας σπίτι, παραγγέλνεις και τελείωσες!

καλησπερα!!!

εχω συνδεσει την καρτα μου με τον 4 ψηφιο κωδικο 1.5 ευρω...

προσπαθω να αγορασω κατι μεσω ebay κι οταν ανοιγει το link του paypal μου βγαζει μονο το balance paypal....

επικοινωνησα με την τραπεζα κυπρου (πειραιως) και μου ειπαν οτι δεν ειναι μπλοκαρισμενη η καρτα μου.

Εχω στειλει email στην paypal και δεν εχω παρει καποια απαντηση...

ξερει κανεις τι συμβαινει

σας ευχαριστω εκ των προτερων

ξερει κανεις τιποτα? ευχαριστω

masterD

Τα χρήματα που έχεις στην κάρτα σου στην τράπεζα δεν φαίνονται στο paypal. Μόνο το balance φαίνεται , άν αγοράσεις κάτι και πατήσεις pay το paypal θα τραβήξει κατευθείαν τα λεφτά απ την τράπεζα και θα πληρώσει τον πωλητή (εφόσον έχεις χρήματα στην κάρτα). Μετά απο λίγη ώρα θα φανεί η συναλλαγή στο παυπαλ, (θα σου στείλει και μειλ)

Εχω τρια email στο προφίλ μου στο paypal. Θέλω να δώσω σε κάποιον να μου βάλει χρήματα αλλά οχι αυτο που είναι primary(βασικό).

Θα υπάρχει προβλημα αν του δώσω ένα από αυτά που δεν είναι Primary?

No root->No problem

Ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω κάρτα Maestro στο PayPal;

https://www.paypal.com/gr/webapps/helpcenter/helphub/article/?solutionId=FAQ1680&topicID=MY_DEBIT_AND_CREDIT_CARDS&m=TCI

Here are some issues you might have when linking a debit or credit card to your PayPal account:

A debit or credit card can be linked to only one PayPal account at a time. If your card is linked to a different PayPal account, you'll need to remove it from that account before linking it to the new account.

•For security reasons, you can’t link a gift card, prepaid card, or one-time-use card.

•The billing address you enter must exactly match the one shown on your card statement. Check your debit or credit card statement to confirm that the addresses match.

ThL W7S, ThL W100S, Elephone P10C, Jiayu S3 advance

Άρα απ' ότι καταλαβαίνω δε γίνεται σωστά;

Οχι δεν την δεχετε τη συγκεκριμενη καρτα το paypal...

Την τριτη που μας περασε εκανα link μια καρτα με το λογαριασμο paypal.Και ενω περιμενα τον 4ψηφιο για να κανω verify δεν ειχε ερθει μεχρι και σημερα...Αποφασισα και πατησα να μου ξαναστειλει τον κωδικο με ξαναχρεωσε για να δει αν ειναι δικος μου ο λογαριασμος και μου εβγαλε το ιδιο μυνημα παλι...Ο 4ψηφιος θα μου ερθει στο email που εχω δωσει στην paypal η θα πρεπει να τον παρω απο την τραπεζα?Και τωρα με αυτο που εκανα παλι φτου και απο την αρχη ολη η διαδικασια και η αναμονη?

Οχι δεν την δεχετε τη συγκεκριμενη καρτα το paypal

Η Maestro παίζει να ναι η πιο fail κάρτα ever :X

Μέσω λογαριασμού γίνεται τίποτα; Έχω στην Εθνική λογαριασμό και δε θέλω να κάνω άλλο λογαριασμό σε τράπεζα μόνο και μόνο γι αυτό. Δε θέλω να μπλέκω και πολύ με δαύτες..

Ακριβος το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα και εγω...Οποτε μετα απο αρκετα ψαξιμο πηγα στην πειραιως εβγαλα μια prepaid masterdard η οποια δεν ειναι μιας χρησης αλλα μπορεις και την ξαναγεμιζεις και μπορεσα να εχω καρτα συμβατη ας πουμε με το paypal.Δν ειχα λογαριασμο την πειραιως(ποιο παλια ειχα στην αγροτικη) αλλα δεν ηταν προβλημα αυτο..Μερικα ποστ ποιο πισω θα δεις και τι μου ζητησαν να κανω και την πηρα την ιδια μερα μαλιστα...