Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πούλησα κατι και μου έβαλαν τα χρήματα μέσω PayPal. Αυτή τη στιγμή είναι στο balance. Έχω μονο prepaid card συνδεδεμένη με το PayPal και δεν μπορώ να μεταφέρω το ποσο που εκκρεμεί στην κάρτα μου.Ειδα οτι τραπεζικό λογαριασμό έχει να βαλω αλλά οι προπληρωμενες δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό. Μια βοήθεια αν μπορείτε παιδιά. Edited by SAKISART2

Πούλησα κατι και μου έβαλαν τα χρήματα μέσω PayPal. Αυτή τη στιγμή είναι στο balance. Έχω μονο prepaid card συνδεδεμένη με το PayPal και δεν μπορώ να μεταφέρω το ποσο που εκκρεμεί στην κάρτα μου.Ειδα οτι τραπεζικό λογαριασμό έχει να βαλω αλλά οι προπληρωμενες δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό. Μια βοήθεια αν μπορείτε παιδιά.

Δεν εχεις τραπεζικο λογαριασμο?

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Δεν εχεις τραπεζικο λογαριασμο?

Έχω φυσικά αλλά έλεγα μήπως υπήρχε τρόπος για να μπουν στη προπληρωμένη. Αν θελω να τα βάλω σε λογαριασμό τον δηλώνω στο PayPal; Εννοώ πχ οπως εχω περασμένο - αποθηκευμένο της prepaid; ή απλώς πηγαινω στη μεταφορά και περνάω τα στοιχεία;

Edited by SAKISART2

Έχω φυσικά αλλά έλεγα μήπως υπήρχε τρόπος για να μπουν στη προπληρωμένη. Αν θελω να τα βάλω σε λογαριασμό τον δηλώνω στο PayPal; Εννοώ πχ οπως εχω περασμένο - αποθηκευμένο της prepaid; ή απλώς πηγαινω στη μεταφορά και περνάω τα στοιχεία;

Profile--add or edit bank accounts.

Το δηλωνεις κανονικα,αν θυμαμαι γιατι τοχω κανει κατι χρονια.και μετα ζητας τα χρηματα στο paypal balance να μεταφερθουν στον τραπ.λογαριασμο σου.

Νομιζω σε προπληρωμενη δε μπαινουν λεφτα μιας και δε συνδεεται με τραπεζικο λογαριασμο

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Πως καταχωρω χρεωστικη καρτα "Μaestro"στο PayPal?

Παω Profile-->My Money-->Debit and credit cards-->I want to pay my online transactions with my debit or credit card.

Αλλα οταν παταω Add my card εχει επιλογη μονο για πιστωτικες καρτες,Visa, MasterCard, Αmerican express, Discover.

Ακριβώς αυτό. Οι maestro δε γίνονται δεκτές σε Ελληνικούς paypal λογαριασμούς.

Kαι τι μπορουμε να κανουμε οσοι δεν εχουμε πιστωτικη?

Προσπάθησα να κάνω εγγραφή στο Paypal τον αδερφό μου με τη χρεωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς και δεν τη δέχεται το Paypal .

Απο όσο θυμάμαι γινόταν κανονικότατα με της Πειραιώς. Εχει αλλάξει κατι ????? Εχει κανεις αλλος της Πειραιώς ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσπάθησα να κάνω εγγραφή στο Paypal τον αδερφό μου με τη χρεωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς και δεν τη δέχεται το Paypal .

Απο όσο θυμάμαι γινόταν κανονικότατα με της Πειραιώς. Εχει αλλάξει κατι ????? Εχει κανεις αλλος της Πειραιώς ?

Έχει μέσα υπόλοιπο? Την πρωτη φορά σου αφαιρεί 1.5 ευρώ, τα οποία στα επιστρέφει μετά βέβαια.

Έχει μέσα υπόλοιπο? Την πρωτη φορά σου αφαιρεί 1.5 ευρώ, τα οποία στα επιστρέφει μετά βέβαια.

Εχει υπόλοιπο κανονικά ...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν τη δέχεται.

Παιζει που δηλώνουμε αλλη διεύθυνση στη κάρτα και άλλη στο Paypal ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα ποσα λεφτα κραταει η paypall σε καποια συναλλαγη ; θελω να αγορασω κατι που εχει 24ευρω και εχω μεσα στην καρτα μου 25 ευρω και κατι και δεν με αφηνει τι να κανω; πως μπορω να υπολογισω τα λεφτα που κραταει η pay pal; επισης επειδη κατανταει ασυμφορο να πληρωνω 2 ευρω για γεμισμα καρτας και να μου κραταει και η προμηθεια το pay pal ; τι μπορω να κανω για αγοραζω μεσω pay pal και να μην εχω τοσα εξοδα; . επισης μου ειπανε να μην αγοραζω μεσω pay pall αλλα απο το aliexpress που δεν εχει pay pal αλλα δεν εχει τοση ποικιλια που εχει το ebay τι να κανω σε αυτο; .

Δεν κρατάει απολύτως τίποτα το Paypal από τον αγοραστή. προφανώς αγοράζεις κάτι σε άλλο νόμισμα και η τράπεζα σου πρέπει να κρατρήσει την προμήθεια μετατροπής ( από 1,5 - 2,5% Ανάλογα την τράπεζα)

Για να μην πληρώνεις προμήθεια , βγάζεις μία πιστωτική κάρτα. Αν δεν θέλεις ή δεν σου βγάζουν πιστωτική , βγάζεις μία χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη δηλαδή με λογαριασμό.

Στον λογαριασμό αυτό μπορείς να βάζεις ότι μικροποσό θές χωρίς έξοδα.

Γενικά ψωνίζουμε από όπου μας συμφέρει καλύτερα.

Να βγάλετε χρεωστική που δεν είναι maestro. Τόσες υπάρχουν...

Θα μπορουσες να γινεις ποιο συγκεκριμενος? Δωσε λιγη βοηθεια.

Θα μπορουσες να γινεις ποιο συγκεκριμενος? Δωσε λιγη βοηθεια.

Δεν είναι το κατάλληλο thread εδώ για τέτοιες ερωτήσεις. Ρώτα εδώ.

Ασχετο - σχετικό. Αλλαξε αρκετα το interface του mobile app με την τελευταία αναβάθμιση σε iOS. Κάπου γράφει για νέες δυνατότητες πληρωμής σκαφετεριες κλπ, έχετε παρατηρήσει κάτι σχετικό;

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Δεν είναι το κατάλληλο thread εδώ για τέτοιες ερωτήσεις. Ρώτα εδώ.

Οk! Δεν το ηξερα αυτο το thread. Eυχαριστω.

Καλησπέρα, προσπαθώ να βάλω προ πληρωμένη στο PayPal και μου βγάζει αυτο Error Message

Card Number: You have entered an invalid or partial credit or debit card number. Please check your entry and try again.

Card Security Code: Please enter a valid verification number. The verification number is a 3-digit number printed on the back of your card. For American Express cards, the verification number is a 4-digit number printed on the front of your card.

Τι να κανω;

Edit:κατάφερα να την βάλω τώρα τι πρεπει να κανω;

Edited by panathare

http://gofortech.wordpress.com/

Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία.

Μπορώ όμως μέχρι να τον βάλω να αγοράσω ότι θέλω κανονικά έτσι;

http://gofortech.wordpress.com/

Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία.

μία ερώτηση κ από μένα....Θέλω να προσθέσω μία Visa από εξωτερικό κ μ βγάζει μόνο Ελλάδα στην τελευταία επιλογή πώς κ αν μπορώ να το αλλάξω;

ευχαριστώ

Μπορώ όμως μέχρι να τον βάλω να αγοράσω ότι θέλω κανονικά έτσι;

Ναι

μία ερώτηση κ από μένα....Θέλω να προσθέσω μία Visa από εξωτερικό κ μ βγάζει μόνο Ελλάδα στην τελευταία επιλογή πώς κ αν μπορώ να το αλλάξω;

ευχαριστώ

Δεν μπορείς, για λόγους ασφαλείας η χώρα είναι μια και σταθερή. Αν θες να την αλλάξεις, πρέπει να κλείσεις τον λογαριασμό σου και να ανοίξεις άλλον.

Από τότε που δήλωσα μια χρεωστική VISA της Eurobank, μου κράτησε και μου επέστρεψε το 1,50€ αλλά αυτό το εξτραδάκι των 0,75€ παραμένει δεσμευμένο και δεν το δείχνει πουθενά στις συναλλαγές...

Πότε θα μου επιστραφεί αυτό το ρημαδοποσό;:worry:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Γνωρίζει κανείς τη συνολική χρέωση που θα υπάρχει εάν, στον ελληνικό λογαριασμό μου paypal κάνω μεταφορά των χρημάτων από τον καταθετικό μου λογαριασμό αλλά σε διαφορετικό νόμισμα;

Δλδ. 1000€ από την τράπεζα μπαίνουν σε λίρες στο ελληνικό μου paypal κι από κει στέλνονται σε κάποιον άλλο χρήστη με αγγλικό paypal.

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Γνωρίζει κανείς τη συνολική χρέωση που θα υπάρχει εάν, στον ελληνικό λογαριασμό μου paypal κάνω μεταφορά των χρημάτων από τον καταθετικό μου λογαριασμό αλλά σε διαφορετικό νόμισμα;

Δλδ. 1000€ από την τράπεζα μπαίνουν σε λίρες στο ελληνικό μου paypal κι από κει στέλνονται σε κάποιον άλλο χρήστη με αγγλικό paypal.

Δεν μπορείς να κάνεις κατάθεση στο δικό σου PayPal σε άλλο νόμισμα παρά μόνο σε ευρώ. Αυτό γίνεται με τραπεζική εντολή προς το υποκατάστημα της Bank of America στην Ελλάδα και η χρέωση εξαρτάται από την τράπεζά σου. Από εκεί και πέρα, όταν στείλεις τα χρήματα στο αγγλικό paypal, θα γίνει η μετατροπή σε λίρες σύμφωνα με την ισοτιμία του PayPal, η οποία περιλαμβάνει και μία προμήθεια.