metalmike Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Ολα ενταξει τελικα, η παραγγελια εγινε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Αν μου στείλουν στο PayPal χρήματα, πώς μπορώ εγώ να τα μεταφέρω μέσα στην Prepaid μου; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Αν μου στείλουν στο PayPal χρήματα, πώς μπορώ εγώ να τα μεταφέρω μέσα στην Prepaid μου; Δεν μπορεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Αν μου στείλουν στο PayPal χρήματα, πώς μπορώ εγώ να τα μεταφέρω μέσα στην Prepaid μου; Μόνο εάν δώσεις τον αριθμό του λογαριασμού σου και σου κάνουν κατάθεση το ποσό:rolleyes: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Συγνώμη, withdraw δεν μπορεί να κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Όχι, δυστυχώς, μόλις το τσέκαρα. Θέλει αριθμό λογαριασμού. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisK_ Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Παιδιά, γεια σας! Παρακολουθώ το forum και θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Σκοπεύω να βάλω προς πώληση στο eBay ένα κινητό τηλέφωνο. Έχω συνδέσει το λογαριασμό μου PayPal με την Prepaid Κύπρου που έχω. Το ερώτημά μου είναι, αν ο αγοραστής το αγοράσει και πληρώσει με PayPal, τα χρήματα θα είναι στο PayPal ή μετά από 2 μέρες θα μεταφερθούν και στην κάρτα; Αν όχι, τι μπορώ να κάνω για να μεταφερθούν; Ρωτάω, επειδή η εξυπηρέτηση μου είπε εντελώς διαφορετικά πράγματα (κάλεσα δύο φορές). Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Παιδιά, γεια σας! Παρακολουθώ το forum και θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Σκοπεύω να βάλω προς πώληση στο eBay ένα κινητό τηλέφωνο. Έχω συνδέσει το λογαριασμό μου PayPal με την Prepaid Κύπρου που έχω. Το ερώτημά μου είναι, αν ο αγοραστής το αγοράσει και πληρώσει με PayPal, τα χρήματα θα είναι στο PayPal ή μετά από 2 μέρες θα μεταφερθούν και στην κάρτα; Αν όχι, τι μπορώ να κάνω για να μεταφερθούν; Ρωτάω, επειδή η εξυπηρέτηση μου είπε εντελώς διαφορετικά πράγματα (κάλεσα δύο φορές). Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία; Ευχαριστώ! Σου απαντησα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisK_ Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Ευχαριστώ! Κάτι άλλο. Μπορώ να ρυθμίσω κάπως έτσι ώστε να παραλαμβάνω όλα αυτά που μου στέλνονται από κάποιο κατάστημα courier? Όχι να μου έρχονται στο χώρο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Ευχαριστώ! Κάτι άλλο. Μπορώ να ρυθμίσω κάπως έτσι ώστε να παραλαμβάνω όλα αυτά που μου στέλνονται από κάποιο κατάστημα courier? Όχι να μου έρχονται στο χώρο μου. Τα πραγματα που ερχονται ερχονται με διαφορους τροπους εμς, ελτα, κλπ πως θα τους συντονίσεις ολους αυτους να σου κανουν αυτη την χαρη. Εναλλακτικά μπορεις να νοικιάσεις ταχυδρομικά κουτια στις πιο γνωστες εταιρείες κουριερ και να στα βαζουν εκει μεσα. Αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisK_ Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Αν δηλώσω διεύθυνση οικίας και δεν είμαι εκεί όταν έρθουν, τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Αν μου στείλουν στο PayPal χρήματα, πώς μπορώ εγώ να τα μεταφέρω μέσα στην Prepaid μου; Πχ εμένα σε ένα refund τα χρήματα μπήκαν απευθείας στην προπληρωμενη Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisK_ Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Το θέμα ποιο είναι Ότι η μία υπάλληλος στο CC μου είπε πως έτσι γίνεται Σε 2 εργάσιμες Και, αν θυμάμαι, και εμένα, ένα refund σε 2 εργάσιμες μπήκε μέσα Ένας άλλος υπάλληλος μου είπε πως δε μπαίνουν. Δε ξέρω τι να κάνω, στο ebay θα πουληθεί σίγουρα αλλά τα χρήματα τα χρειάζομαι μετρητά :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Αν δηλώσω διεύθυνση οικίας και δεν είμαι εκεί όταν έρθουν, τι γίνεται; Αφηνουν χαρτακι. Πχ εμένα σε ένα refund τα χρήματα μπήκαν απευθείας στην προπληρωμενη Το θέμα ποιο είναι Ότι η μία υπάλληλος στο CC μου είπε πως έτσι γίνεται Σε 2 εργάσιμες Και, αν θυμάμαι, και εμένα, ένα refund σε 2 εργάσιμες μπήκε μέσα Ένας άλλος υπάλληλος μου είπε πως δε μπαίνουν. Δε ξέρω τι να κάνω, στο ebay θα πουληθεί σίγουρα αλλά τα χρήματα τα χρειάζομαι μετρητά :/ Μην τα μπερδεύετε αλλο το refund και αλλο η πώληση μεσω ebay. Το έχουμε πει και παλαιότερα για να είσαι πωλητής πρεπει να δηλωσεις τα παντα μπορεί να ζητηθεί απο της οικονομικές υπηρεσιες καθε κράτους απολογιστικό απο το paypal για το τι πουλάς και τι έσοδα εχεις, μην είστε αφελείς. Δεν μιλάμε για ερασιτεχνικές πωλήσεις οπου εκει υπάρχει ανοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisK_ Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Μα, ένα κινητό τηλέφωνο θέλω να πουλήσω :p Ένας φίλος 5 έχει δώσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Μερικά posts διεγράφησαν. Θυμίζω ότι πρέπει αυτά που γράφετε να είναι ουσιώδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 επειδή δε διάβασα όλη τη κουβέντα εξ αρχής θεώρησα οτι απλά θέλει να πουλήσει 1 αντικείμενο αν το θεωρεί εντελώς λάθος τοποθέτηση τότε τι να σου πω... ας σβήσει το ποστ ο mod :) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 επειδή δε διάβασα όλη τη κουβέντα εξ αρχής θεώρησα οτι απλά θέλει να πουλήσει 1 αντικείμενο αν το θεωρεί εντελώς λάθος τοποθέτηση τότε τι να σου πω... ας σβήσει το ποστ ο mod :) Virginia ειτε 1 πουλησεις ειτε 100 πρεπει να δεσεις το παυπαλ με τραπεζικο λογαριασμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 αν καποιος βαλει λεφτα στο paypal μου, αυτο ενημερωνεται ακαριαια?? και μετα η μεταφορα των χρηματων απο το paypal στον τρ. λογαριασμο θελει 2 εργασιμες? καλα τα λεω? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Από το Paypal στο λογαριασμό σου θέλε 5-7 εργάσιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 εγω προσπαθω να πουλισω ενα προιον στο facebook και μου στελνουν ολο μυνηματα οτι δηθεν θελουν το προιον και ολα τυχαιως ειανι απο Αφρικη. και μου στελνουν μετα δηθεν οτι απο paypal μηνυμα οτι εχουν στειλει τα λεφτα αλλα θελουν τον κωδικο της αποστολης για επιβαβαιωση.. επειδη πιστευω ειναι απατη το μοιραζομαι με ολους.. σας εχει τυχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Στο paypal τα λεφτά μπαίνουν αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 ναι οντως... απλα να προσεχετε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Σήμερα εβαλα λεφτά στην χρεωστικη στην Πειραιώς. Μπορώ να κάνω από σήμερα αγορές μέσω paypal η θα πρέπει να περιμένω μια ημέρα; Τώρα λέει λογιστικό ύπολοιπο 100 ευρώ και διαθέσιμο 20. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Σήμερα εβαλα λεφτά στην χρεωστικη στην Πειραιώς. Μπορώ να κάνω από σήμερα αγορές μέσω paypal η θα πρέπει να περιμένω μια ημέρα; Τώρα λέει λογιστικό ύπολοιπο 100 ευρώ και διαθέσιμο 20. Έχεις δηλώσει τον αριθμό της κάρτας σου στο Paypal? Εάν ναι, τότε μπορείς κανονικά να κάνεις αγορές. Για το λογιστικό και το διαθέσιμο υπόλοιπο, προφανώς υπήρξε κάποια συναλλαγή η οποία κόστισε 80€ και οσονούπω θα ολοκληρωθεί. Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή, το λογιστικό σου υπόλοιπο θα είναι ίδιο με το διαθέσιμο σου. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts