miky7 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 ναι αλλα χθες αν έκανα click μου έβγαζε για developers και κάτι τετοια... Μήπως το έχεις δηλωμένο σαν developer; Εμένα πάντως στο iTouch δεν βγάζει νέα έκδοση. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 τελικα η GM ειναι και η final version... Αν κανετε click sto itunes για update θα σας πει οτι ειναι updated στην τελευταία... Αρα το ανακοίνωσε και η apple.... Τωρα να δούμε τι θα γινει με το JB :) Μα ούτως ή άλλως δεν έχει βγει ακόμη η final έκδοση άρα που να βρεί την νεώτερη; Ακριβώς!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Μήπως το έχεις δηλωμένο σαν developer; Εμένα πάντως στο iTouch δεν βγάζει νέα έκδοση. οχι δεν το έχω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 ρε παιδια εχω ενα προβλημα...προσπαθω σε mac να κατεβασω iphone firmware files και εμφανιζονται στα downloads ως φακελοι που μπορεις να ανοιξεις και υπαρχουν αλλα αρχεια μεσα...δεν κατεβαινει δηλαδη ως ενα (με το icon του itunes το κλασσικο) και δεν μπορω να το επιλεξω για να κανω restore....τι παιζει?? Στα preferences του safari ξετσεκάρισε το "Open safe files...". Αν συνεχίζει το πρόβλημα, τότε πρόσθεσε εσύ την κατάληξη ".ipsw" στην ονομασία του φακέλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Το iTunes τις αναγνωρίζει όλες σαν έκδοση 3.0 οπότε πιθανόν να μη βγάλει μήνυμα. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Για να αναβαθμιστούμε από τη GM στη final απλά θα τρέξουμε το update που θα μας βγάλει το itunes; Χρειάζεται μήπως downgrade; Η GM (Golden Master) ΕΙΝΑΙ η final. Είναι η έκδοση που διανεμήθηκε ως τελική στους developers και πρέπει να συμβούν "πράματα και θάματα" για να αλλάξει από αυτή που θα διανεμηθεί την 17η. Όσοι έβαλαν την GM αρκεί να ελέγξουν την έκδοση (7A341) με αυτή της τελικής για να δουν αν κάτι άλλαξε. Μόνο τότε θα χρειαστεί update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_George Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Εμεις εδώ στην Ελλάδα τι ώρα περιμένουμε το OS 3 ?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Αυριο πρωί-μεσημεράκι λογικά. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Μια μέρα που είχα συνδεθεί με το itunes μου ζήτησε να στείλει feedback στην apple το iphone μου. Πάντα γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdiamant Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Παιδιά μια ερώτηση. Έχω το iPhone 3G Vodafone GR και είναι Jailbreak. Αύριο όταν βγεί η 3 έκδοση και θα πάω να την περάσω το μόνο που κάνω είναι update απο το iTunes ή τίποτα διαφορετικό λόγω του ότι το τηλέφωνο είναι Jailbreak? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Παιδιά μια ερώτηση. Έχω το iPhone 3G Vodafone GR και είναι Jailbreak. Αύριο όταν βγεί η 3 έκδοση και θα πάω να την περάσω το μόνο που κάνω είναι update απο το iTunes ή τίποτα διαφορετικό λόγω του ότι το τηλέφωνο είναι Jailbreak? Ευχαριστώ! έχει αναφερθεί 1 σελιδα πιο πριν...τόσο δύσκολο είναι να διαβάσετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdiamant Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 έχει αναφερθεί 1 σελιδα πιο πριν...τόσο δύσκολο είναι να διαβάσετε? Σε ευχαριστώ! Απλά βιαζόμουνα...δίκιο έχεις! Καλό update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Μια μέρα που είχα συνδεθεί με το itunes μου ζήτησε να στείλει feedback στην apple το iphone μου. Πάντα γίνεται αυτό; Έγινε ξανα τώρα. http://img19.imageshack.us/img19/3737/picture2jxv.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilda Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Έγινε ξανα τώρα. http://img19.imageshack.us/img19/3737/picture2jxv.png παντα γινεται εκτος αν το απενεργοποιησεις απο την επιλογη που σου δινει. Παράθεση iphone classic 1.1.2 otb iphone 3G 2.1 iphone 3GS 16GB white iphone 4 16gb black:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk79 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Έγινε ξανα τώρα. http://img19.imageshack.us/img19/3737/picture2jxv.png αυτό γίνεται όταν το κινητό έχει κρασαρει ( η κάποια εφαρμογή του) και απλά στέλνει πληροφορίες για την κατάσταση του συστήματος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ( τι έτρεχε, πόση μνήμη ήταν διαθέσιμη κτλ κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliswp Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 καλημερα!βρικα αυτο το λινκ http://breezer.pblogs.gr/2009/06/to-iphone-os-3-0-dierrefse-se-torrent.html και το κατεβασα.τωρα το περναω να δω τι μελει γενεσθαι!!! καλημερα!βρικα αυτο το λινκ http://breezer.pblogs.gr/2009/06/to-iphone-os-3-0-dierrefse-se-torrent.html και το κατεβασα.τωρα το περναω να δω τι μελει γενεσθαι!!! τπτ τελικα μου βγαζει το εξης σφαλμα στην ενεργοποιηση We could not complete your itunes store request.An unknown error occurred (-50)There was an error in the itunes store. τπτ τελικα μου βγαζει το εξης σφαλμα στην ενεργοποιηση We could not complete your itunes store request.An unknown error occurred (-50)There was an error in the itunes store. ουτε restore δεν μπορω να κανω!χαχα πλακα εχει...¨(:cry::wacko: ουτε restore δεν μπορω να κανω!χαχα πλακα εχει...¨(:cry::wacko: μετα απο restart στο pc εγινε κανονικα activation και ολα δουλευουν μια χαρα με την 3.0!:D:lol: συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την Τροποποιηση μηνυματος & την ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 εγω χρησιμοποιησα αυτο τον οδηγο και ειμαι τωρα σε 3.0 στο 2g μου (sim της cosmote σε δικτυο του εξωτερικου) αλλα δεν εχω καποια πραγματα... - Δεν βλεπω πουθενα settings για mms... - Δεν υπαρχουν ρυθμισεις και για tethering... - Cannot connect to youtube... - Στο copy-paste δεν μπορω να επιλεξω τμημα της προτασης-λεξης για copy-cut... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 τελικα εχει γινει jailbreak η εκδοση 3.0?χρησιμοποιουμε τον ηδη υπαρχοντα οδηγο η βγηκε κατι νεο? επισης η gm ειναι κ η τελικη εκδοση ,ετσι λεει το itunes ... Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα η 3.0, μόνο η GM είναι διαθέσιμη. Μπορεί βέβαια να είναι οι ίδιες, αλλά ακόμα δεν έχουμε νεότερα. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest17 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Ρε παιδια το iTunes σημερα λεει επομενος ελεγχος για αναβαθμιση 22\6\09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Ρε παιδια το iTunes σημερα λεει επομενος ελεγχος για αναβαθμιση 22\6\09 αυτό είναι πότε το iTunes θα κάνει έλεγχο για αναβάθμιση και οχι πότε θα υπάρξει επόμενη αναβάθμιση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Έτσι το λέει. Το κουτοπόνηρο, θεέ μου :lol: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcDim Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 τωρα σε 3.0 στο 2g μου αλλα δεν εχω καποια πραγματα... - Δεν βλεπω πουθενα settings για mms... - Δεν υπαρχουν ρυθμισεις και για tethering... Αυτά δεν υποστηρίζονται στο 2g. Για τα άλλα δυο δεν ξέρω. Ρε παιδια το iTunes σημερα λεει επομενος ελεγχος για αναβαθμιση 22\6\09 Μπορείς να κάνεις τον έλεγχο μόνος σου. Αυτός είναι ο default έλεγχος που κάνει το itunes περιοδικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 εγω χρησιμοποιησα αυτο τον οδηγο και ειμαι τωρα σε 3.0 στο 2g μου (sim της cosmote σε δικτυο του εξωτερικου) αλλα δεν εχω καποια πραγματα... - Δεν βλεπω πουθενα settings για mms... - Δεν υπαρχουν ρυθμισεις και για tethering... - Cannot connect to youtube... - Στο copy-paste δεν μπορω να επιλεξω τμημα της προτασης-λεξης για copy-cut... Το 2G νομίζω δεν υποστηρίζει mms & tethering. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 καλημερα σιγουρα βγενει σημερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts