chriszamanis Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Οχι η HTC σταματησε την αναπτυξη αυτου του τηλεφωνου. Ναι δες την επισημη δεν κολαει και ειναι ομορφη, αλλα ειναι 1.5, ουτε 1.6! Smoki φιλε ειναι για μενα κορυφαια, ειναι 2.1 με sense. Τεσπα, ειθελα να ρωτησω γιατι δεν εχουμε υποστηριξη flash στο 2.2 και εχει αυτο :blink::confused: Δηλαδή η smoki είναι η καλύτερη? γιατι πιο πολύ για την cyanogen ακούω (συγνωμη για τις πιθανα χαζές ερωτήσεις αλλα είμαι ψιλοάσχετος!) Με την smoki δουλευουν όλα ? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 (edited) Αν κανεις reset το κινητο και δωσεις το μειλ που θες στις αρχικες ρυθμισεις..εγω ετσι το εκανα. Κ αν θες δευτερο μειλ τοτε χρησιμοποιησε το αλλο προγραμμα μειλ του κινητου 1) reset πως γινεται? (χωρις να χασω οτι υπαρχει εγκατεστημενο?) 2) Σωστος, με το αλλο προγραμμα mail Αν εννοείς να αλλάξεις λογαριασμό στο κινητό σου και να βάλεις άλλο gmail τότε γίνεται στο accounts & sync στις ρυθμίσεις σου. Μου βγαζει το μηνυμα "Cannot connect to exchange server." Στο "Server address" εχω την λεξη "gmail" Edited September 7, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Δηλαδή η smoki είναι η καλύτερη? γιατι πιο πολύ για την cyanogen ακούω (συγνωμη για τις πιθανα χαζές ερωτήσεις αλλα είμαι ψιλοάσχετος!) Με την smoki δουλευουν όλα ? Φιλε, δοκιμαζεις και ξερεις τι σου αρεσει, εβαζα cyanogen apo 5.0.7. και μου κολουσε πολλες φορες, σε προγραμματα στο μενου στο κλειδωμα στο τηλεφωνο, καποιοι αλλοι δεν εχουν ασ πουμε αυτα τα προβληματα.Εβαλα την σμοκι και δεν ειχα πολλα προβληματα, ειχε και το sense που το λατρευω....ετσι την αγαπησα την rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Φιλε, δοκιμαζεις και ξερεις τι σου αρεσει, εβαζα cyanogen apo 5.0.7. και μου κολουσε πολλες φορες, σε προγραμματα στο μενου στο κλειδωμα στο τηλεφωνο, καποιοι αλλοι δεν εχουν ασ πουμε αυτα τα προβληματα.Εβαλα την σμοκι και δεν ειχα πολλα προβληματα, ειχε και το sense που το λατρευω....ετσι την αγαπησα την rom... Είσαι κοντά στο να με "ψήσεις"! Μια τελευταία ερώτηση, παίζουν όλα ? ή έχουμε προβλήματα? Εννοώ καμερα, wifi , blutooth κ.τ.λ και κάποιος αναλυτικός οδηγός για χαζούς (σαν εμένα εννοώ!) υπαρχει? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Είσαι κοντά στο να με "ψήσεις"! Μια τελευταία ερώτηση, παίζουν όλα ? ή έχουμε προβλήματα? Εννοώ καμερα, wifi , blutooth κ.τ.λ και κάποιος αναλυτικός οδηγός για χαζούς (σαν εμένα εννοώ!) υπαρχει? Ναι πεζουν όλα, καποιοσ μου ειπε οτι στην καμερα καποια φορα μπορει να κανει restart, δεν το εχω προσεξει ποτε.για να το βαλεις μονο το spl αλλαζεις απο εδω http://magic-tips.blogspot.com/search/label/perfected%20SPL%201.76.0009 και μετα την 0.8 απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=666859 και να διαβασεις οτι γραφει για να μην εχεις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 1)Απλά την flashάρεις από πάνω και δουελεύει. Tώρα...αν υπάρχει επιλογή για wipe recovery (έχω καιρό να το κάνω χειροκίνητα και δε θυμάμαι) δεν βλάπτει κάτι να το κάνεις πριν βάλεις την Amon_RA 2)Εγώ δεν έχω σβήσει ποτέ κανέναν. Στο sense προστίθενται διάφορα τέτοια... αν θες την πιο καθαρή εγκατάσταση (αν και πιστεύω ότι δε παίζει ρόλο τι είναι στην κάρτα...αν δεν έχεις apps2sd τουλάχιστον) κάνε ένα backup και κάνε format και την κάρτα. 3)Αν έχεις σκοπό να κάνεις καθαρή εγκατάσταση σβήστα όλα...μόνο να κάνεις wipe battery stats μόνο με full γεμισμένη μπαταρία...το διάβασα κάπου ως συμβουλή για να βελτιωθεί η ζωή της μπαταρίας (ουσιαστικά είναι κάτι σαν calibration της μπαταρίας στο πως την βλέπει το λειτουργικό) και δούλεψε. Οπότε αν δεν είναι γεμάτα απλά κάνε wipe τα πάντα εκτός από αυτό.. Eυχαριστω kapsidi! Την περασα τελικα, μολις τη δοκιμασω θα πω εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 1) reset πως γινεται? (χωρις να χασω οτι υπαρχει εγκατεστημενο?) Με reset τα χανεις ολα αρκει να κανεις backup τα παντα..ειναι ευκολο να γινει αλλα σπαστικο να κανεις κατι τετοιο επειδη δεν μπορεις να αλλαξεις account..ειναι κριμα που σε νεοτερες εκδοσεις αυτο γινεται και το magic το αφησαν για παντα στην 1.5! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 1) reset πως γινεται? (χωρις να χασω οτι υπαρχει εγκατεστημενο?) Υπάρχει λύση χωρίς reset. Πήγαινε απο το Application και σε όλες τις εφαρμογές της google κάνε clear data και μετα οταν πας να μπείς στο gmail σου λέει να ξαναδώσεις το εμαιλ γιατι δεν το εχει και όλα καλα! Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Ναι πεζουν όλα, καποιοσ μου ειπε οτι στην καμερα καποια φορα μπορει να κανει restart, δεν το εχω προσεξει ποτε.για να το βαλεις μονο το spl αλλαζεις απο εδω http://magic-tips.blogspot.com/search/label/perfected%20SPL%201.76.0009 και μετα την 0.8 απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=666859 και να διαβασεις οτι γραφει για να μην εχεις προβλημα. Σ ευχαριστώ πολύ! Δεν υπάρχει κανενας οδηγός σε Ελληνικά, γιατι τα αγγλικά μου δεν ειναι και τα καλύτερα και φοβαμαι μην κάνω καμια χαζομάρα. Ερώτηση...στο 2ο λινκ που είναι για την Rom λέει πως ειναι για 32Α το δικο μου είναι 32Β, κάνει αυτή η ROM? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Σ ευχαριστώ πολύ! Δεν υπάρχει κανενας οδηγός σε Ελληνικά, γιατι τα αγγλικά μου δεν ειναι και τα καλύτερα και φοβαμαι μην κάνω καμια χαζομάρα. Ερώτηση...στο 2ο λινκ που είναι για την Rom λέει πως ειναι για 32Α το δικο μου είναι 32Β, κάνει αυτή η ROM? 32B?φτου! καλυτερα βαλε cyanogen...δεν ειναι για 32Β η smoki...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 32B?φτου! καλυτερα βαλε cyanogen...δεν ειναι για 32Β η smoki...:( Ωχ σίγουρα? Χαλάστηκα τώρα! Το SPL πάλι πρεπει να αλλάξει και για την cyanogen έτσι? Υπάρχει κανενας οδηγός γι αυτήν? (cyanogen) Έχει το sense αυτή? (σε έπρηξα στις ερωτήσεις!) Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderGod Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Είμαι εδώ και κάποιες ώρες με την smoki 0.7, μετά απο την επίσημη 1.5 HTC. Ειναι πραγματικά λες και έχω αλλάξει κινητό, έχω εντυπωσιαστεί! Με το καλό να δούμε κ την 2.2 σε Sense UI έκδοση, να την ευχαριστηθούμε ακόμα περισσότερο! Γρήγορη ερώτηση και από μεριάς μου: οι μετέπειτα εκδόσεις smoki, 0.7.7 μέχρι και 0.8 έχουν παρουσιάσει κάποιο γνωστό πρόβλημα; Έβαλα την 0.7 δοκιμαστικά γιατι έβλεπα παντού να προτείνουν τη συγκεκριμένη έκδοση, αλλά μήπως είναι τυχαίο τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Είμαι εδώ και κάποιες ώρες με την smoki 0.7, μετά απο την επίσημη 1.5 HTC. Ειναι πραγματικά λες και έχω αλλάξει κινητό, έχω εντυπωσιαστεί! Με το καλό να δούμε κ την 2.2 σε Sense UI έκδοση, να την ευχαριστηθούμε ακόμα περισσότερο! Γρήγορη ερώτηση και από μεριάς μου: οι μετέπειτα εκδόσεις smoki, 0.7.7 μέχρι και 0.8 έχουν παρουσιάσει κάποιο γνωστό πρόβλημα; Έβαλα την 0.7 δοκιμαστικά γιατι έβλεπα παντού να προτείνουν τη συγκεκριμένη έκδοση, αλλά μήπως είναι τυχαίο τελικά; εγω 0.8.1 φορω και ειμαι μια χαρα! και φιλε chriszamanis δεν ξερω για 32Β, ψαξε κατι θα βρεις...ευκολο θα ναι δεν ειναι perfected. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 εγω 0.8.1 φορω και ειμαι μια χαρα! και φιλε chriszamanis δεν ξερω για 32Β, ψαξε κατι θα βρεις...ευκολο θα ναι δεν ειναι perfected. Σ ευχαριστλω πολύ ...τι να πώ θα το ψάξω! Αλλη μία ερώτηση, το wifi το αφήνεται ανηχτό να ψάχνει συνέχεια ή τρώει πολύ μπαταρία έτσι? Συνφέρει απλα να το ανοιγεις καποιοες φορές εσύ και να ψάχνεις ή να το έχεις μόνιμα ανοιχτό? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Σ ευχαριστλω πολύ ...τι να πώ θα το ψάξω! Αλλη μία ερώτηση, το wifi το αφήνεται ανηχτό να ψάχνει συνέχεια ή τρώει πολύ μπαταρία έτσι? Συνφέρει απλα να το ανοιγεις καποιοες φορές εσύ και να ψάχνεις ή να το έχεις μόνιμα ανοιχτό? Μπορείς να εγκαταστήσεις το Y5 battery saver από το market και να το ανοιγοκλείνει αυτόματα, ανάλογα που είσαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Μπορείς να εγκαταστήσεις το Y5 battery saver από το market και να το ανοιγοκλείνει αυτόματα, ανάλογα που είσαι :) Καλό αυτό! Γενικώς αν είναι πάντα ανοιχτό τρώει μπαταρία ετσι? Καμια γνώμη για καμια Rom για το 32Β κανεις?! :p Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Σκεφτομαι κ γω να βαλω καποια custom rom αλλα παντου οπου διαβαζω δεν μπορω να παρω απαντηση στο εξης ερωτημα: πως επιστρεφω στην rom που ειχα? Καλα,την κανω backup αλλα restore? Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Καλό αυτό! Γενικώς αν είναι πάντα ανοιχτό τρώει μπαταρία ετσι? Καμια γνώμη για καμια Rom για το 32Β κανεις?! :p Για 32B η Cyanogen μάλλον είναι η καλύτερη που υπάρχει. Δε νομίζω ότι θα βρεις ROM με Sense για 32B. Σκεφτομαι κ γω να βαλω καποια custom rom αλλα παντου οπου διαβαζω δεν μπορω να παρω απαντηση στο εξης ερωτημα: πως επιστρεφω στην rom που ειχα? Καλα,την κανω backup αλλα restore? Εάν έχεις κάνει nandroid backup πολύ εύκολα μπορείς να κάνεις (μέσα από τη recovery) και restore. Διαφορετικά, για να βάλεις το κινητό σου εντός εγγύησης, τρέχεις το RUU από την HTC (ή τη Vodafone σε περίπτωση που έχεις πάρει από εκεί το Magic σου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Βουρ για cyanogen οι 32Β...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Καλό αυτό! Γενικώς αν είναι πάντα ανοιχτό τρώει μπαταρία ετσι? Καμια γνώμη για καμια Rom για το 32Β κανεις?! :p Ναι το σκασμένο, τρώει πολύ. Έχει ένα configuration file που έχει κλειστό όλο το wifi powersave, θα δοκιμάσω να το ανοίξω και θα μεταφέρω εντυπώσεις σε 2-3 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Για 32B η Cyanogen μάλλον είναι η καλύτερη που υπάρχει. Δε νομίζω ότι θα βρεις ROM με Sense για 32B. . H cyanogen δεν έχει sense? κάπου νομίζω πως είδα οτι έχει... Κανέναν οδηγό για εμας τα στραβάδια με 32Β (στα Ελληνικα αν υπάρχει! λέμε αν!) Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrsaccess Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Χμμ, νομίζω πως σήμερα ξεκίνησε η Rogers να δίνει το επίσημο 2.1 στα magic των συνδρομητών της! Παράθεση σας αρέσει το linux; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Χμμ, νομίζω πως σήμερα ξεκίνησε η Rogers να δίνει το επίσημο 2.1 στα magic των συνδρομητών της! Οχι γιατι σε φιλο η htc ειπε οτι απλα ακουγονται αυτα,τιποτα δεν ειναι επισημο.. Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrsaccess Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Οχι γιατι σε φιλο η htc ειπε οτι απλα ακουγονται αυτα,τιποτα δεν ειναι επισημο.. http://androidforums.com/rogers/171061-rogers-magic-android-2-1-update-now-available.html Και άσε την HTC να τραγουδάει (πιθανώς γιατί δεν θέλει να μας την δώσει για να μην αναλάβει και το support). ;) Παράθεση σας αρέσει το linux; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Ρε παιδιά όποιος μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ. Γιατί ειμαι νέος στο Magic αλλα και στο android αλλα θα ξεχάσω και αυτά τα λίγα που ξέρω. Πήρα το κινητό μεταχειρισμένο. Δεν είναι κάποιας εταιρίας(vodafon κ.τ.λ) έτσι μου είπε αυτός που μου το έδωσε αλλα και επάνω δεν γραφει κάτι. Απο πίσω στο κάλυμα της μπαταρίας γράφει "DEVELOPER CONFERENCE". Τα στοιχεία που τα είδα κάνοντας το γνωστό κόλπο είναι : SAPHIRE PTV 32B SHIP S-ON H HBOOT - 1.33.0009 (SAPP 30000) CPLD - 10 RADIO - 2.22.19.26I MAY 8.2009,21:02:32 το πρώτο που μου έκανε εντύπωση είναι πως τα κινητα θεωρητικα που δεν είναι εταιρίας είναι 32Α (ετσι διάβασα κάπου!) αυτο είναι 32Β αντε καλα. Πάω στη σελίδα της HTC δηλαδή εδώ http://www.htc.com/gr/supportdownloadlist.aspx?p_id=272&act=sd&cat=all και πάω να κατεβάσω την ROm που δίνει και όταν βάζω τον σειριακό αριθμό του τηλεφώνου, μου λέει πως το λογισμικό δεν σχεδιάστηκε για το τηλέφωνό σας! Ξέρει κανεις τι μπορεί να παίζει? Βασικά μιά Rom ψάχνω που να μπορώ να περάσω να έχω ελληνικά και να δουλευουν όλα χωρίς πρόβλημα (θα προτιμούσα κάτι σε 2.1 android με sense βέβαια!) Οποιος μπορεί και εχει καμια ιδέα..... Ευχαριστώ πολύ Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts