Jump to content

[Επίσημο] HTC Magic

miky7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά το κινητό μου είναι δαιμονισμένο.....:lol::lol::lol::lol::lol:

όταν του έρχεται.... και όποτε του έρχεται.... ξεκινάει και παίζει μουσική, απο εκεί που είχε σταματήσει χωρίς να δείχνει κάτι στην οθόνη....

έχω την cyanogen με το νέο radio!

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκιμάστε την v5.0.8 DS test1 που βγήκε μόλις πριν λίγο. Μεταξύ των άλλων, διόρθωσε και την εφαρμογή μουσικής.

Δοκιμάστε την v5.0.8 DS test1 που βγήκε μόλις πριν λίγο. Μεταξύ των άλλων, διόρθωσε και την εφαρμογή μουσικής.

Καλημερα! αν και το μονο μου προβλημα ειναι οτι παιζει το τελευταιο τραγουδι οταν ανοιγω τη μουσικη, μολις την κατεβασα θα postαρω later εντυπωσεις!!! :lol::lol:

δουλευει σωστα η μουσικη, εβαλε και μια επιλογη στο spare parts για customizing... H galery εχει και multitouch πλεον... μια χαραααα... σταθερη και ομορφη :):)

Ερωτησεις:

1. οποιος εχει χρησιμοποιησει τις cyanogen, στο dEV TOOLS εχει μια επιλογη στο development settings, που λεει: Show CpU... εμενα αυτο δεν μου tickαρεται... ισχυει σε κανεναν αλλο αυτο?

2. Το Accecibility στο μενου παλι δεν tickαρεται... τι ειναι αυτο?

3. και τελος, το terminal emulator τι χρειαζεται? αφου οταν παω να δωσω εντολη μου λεει οτι permission denied...

και απο το superuser permissions δεν μ αφηνει να το προσθεσω για να εχω administrator permissions!

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα Βασιλη!

"Σε αυτό το σημείο, εάν κάνετε "καθαρή" εγκατάσταση, εγκαταστήστε το google add on με "Flash zip from sd card"

Αυτο το εγκαθιστουμε τελευταιο ή αναμεσα στα 2 αλλα αρχεια?

3. και τελος, το terminal emulator τι χρειαζεται? αφου οταν παω να δωσω εντολη μου λεει οτι permission denied...

και απο το superuser permissions δεν μ αφηνει να το προσθεσω για να εχω administrator permissions!

Αυτό κατά πάσα πιθανότητα είναι bug.

Καλημερα Βασιλη!

"Σε αυτό το σημείο, εάν κάνετε "καθαρή" εγκατάσταση, εγκαταστήστε το google add on με "Flash zip from sd card"

Αυτο το εγκαθιστουμε τελευταιο ή αναμεσα στα 2 αλλα αρχεια?

Δεν έχει σημασία. Μπορείς να το εγκαταστήσεις με όποια σειρά θέλεις. Δηλαδή:

ROM - google addon - port ή

ROM - port - google addon

αρκεί να μην κάνεις wipe ενδιάμεσα και να κάνεις επανεκκίνηση, αφού έχεις εγκαταστήσει και τα τρία.

Δεν έχει σημασία. Μπορείς να το εγκαταστήσεις με όποια σειρά θέλεις. Δηλαδή:

ROM - google addon - port ή

ROM - port - google addon

αρκεί να μην κάνεις wipe ενδιάμεσα και να κάνεις επανεκκίνηση, αφού έχεις εγκαταστήσει και τα τρία.

Ωραια ευχαριστώ!:D

Αν περασεις απλα το update χωρις wipe δεν χανονται οι εφαρμογες που εχεις κατεβασει και οι ρυθμισεις ετσι?

Ωραια ευχαριστώ!:D

Αν περασεις απλα το update χωρις wipe δεν χανονται οι εφαρμογες που εχεις κατεβασει και οι ρυθμισεις ετσι?

Όχι, δε χάνοντα. Ωστόσο, πάντα συνιστώ να κάνετε nandroid backup πριν την εγκατάσταση μια ROM ή αναβάθμισης. Έτσι, μπορείτε να γλιτώσετε κόπο, στην περίπτωση που δεν πάει κάτι καλά.

vman μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που ακριβως μπορω να βρω τη ρομ??την εχω ηδη κατεβασει απο το blog σου αλλα μου κανει εντυπωση οτι δεν μπορω να τη βρω ουτε στο φορουμ του,ουτε στους xda,και δεν εχει γραψει και τιποτα στο twitter.Eνω δηλαδη υπαρχει το changelog δεν υπαρχει καπου η ρομ.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0

HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext

Εγώ είδα στο twitter το port του Brian Crook κι από εκεί κατάλαβα ότι βγήκε καινούρια έκδοση. Όταν το είδα, δεν υπήρχει post στο blog του Cyanogen ή στο forum. Φαντάζομαι είναι θέμα χρόνου να υπάρξει η σχετική ενημέρωση.

Εγώ είδα στο twitter το port του Brian Crook κι από εκεί κατάλαβα ότι βγήκε καινούρια έκδοση. Όταν το είδα, δεν υπήρχει post στο blog του Cyanogen ή στο forum. Φαντάζομαι είναι θέμα χρόνου να υπάρξει η σχετική ενημέρωση.

OK ευχαριστω παντως ακομα τιποτα δεν εχει ανεβασει αν και εχει αλλαξει την υπογραφη του στους xda

edit εδωσε ενα link στους xda http://n0rp.chemlab.org/android/testing/

Edited by sardas

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

Καλημερα! αν και το μονο μου προβλημα ειναι οτι παιζει το τελευταιο τραγουδι οταν ανοιγω τη μουσικη, μολις την κατεβασα θα postαρω later εντυπωσεις!!! :lol::lol:

δουλευει σωστα η μουσικη, εβαλε και μια επιλογη στο spare parts για customizing... H galery εχει και multitouch πλεον... μια χαραααα... σταθερη και ομορφη :):)

Ερωτησεις:

1. οποιος εχει χρησιμοποιησει τις cyanogen, στο dEV TOOLS εχει μια επιλογη στο development settings, που λεει: Show CpU... εμενα αυτο δεν μου tickαρεται... ισχυει σε κανεναν αλλο αυτο?

2. Το Accecibility στο μενου παλι δεν tickαρεται... τι ειναι αυτο?

η galery έχει multitouch και στην 5.0.7 που έχω (ίσως επειδή είναι port για το νέο radio.

μια ερώτηση:

έχει δοκιμάσει κανείς την 5.0.7 για το νέο radio και για το παλιό να μας πεί αν τρέχει καλύτερα στο παλιό; γιατί καλά πάει δεν λέω αλλά χτες δοκίμασα για την smoki και σε σχέση με την cm πήγαινε σφαίρα...

υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσει η δοκιμαστική διάθεση της 2.2 του cyanogen?

η galery έχει multitouch και στην 5.0.7 που έχω (ίσως επειδή είναι port για το νέο radio).

γιαυτο, γιατι εγω με την 5.0.7 δεν ειχα multitouch με το παλιο radio!

[sIGPIC][/sIGPIC]

edit εδωσε ενα link στους xda http://n0rp.chemlab.org/android/testing/

Το συγκεκριμένο link είναι αυτό στο οποίο ανεβάζει τις δοκιμαστικές εκδόσεις. Αν δεις το mirror στο blog μου, είναι από αυτό το site.

υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσει η δοκιμαστική διάθεση της 2.2 του cyanogen?

Θα πρέπει να δώσει η google τον κώδικα, που φαντάζομαι ότι θα γίνει σχετικά σύντομα. Ωστόσο, προτεραιότητα και πάλι θα έχει το Nexus.

Αν δεν εχεις προβλημα με τον ChiefzReloaded , εχεις data plan ... και μπορεις να ζησεις χωρις (εξωτερικους ηχους, καμερα, wifi, gps) ... προς το παρον :ninja: .... μπορεις να δοκιμασεις την froyo-τεστ16 32a/b - 3.22 radio ,που ανεβηκε σημερα και θα εκπλαγεις απο την σταθεροτητα και την ταχυτητα που κατεβαζει ο browser, αλλα και την καλυτερη εφαρμογη επαφων, launcher .... :D

- Απο τις 29 Μαιου εχω βαλει την τεστ15 και μπορω να πω οτι ειμαι καλυτερα (ιδιως στο browsing ,... ταχυτατο ,καμια σχεση με 5.0.7) .... εστω και με δονηση μονο για την ωρα ...

- Τωρα περασα την τεστ16 ....

- thread on XDA's

- Stathis -

Αν δεν εχεις προβλημα με τον ChiefzReloaded , εχεις data plan ... και μπορεις να ζησεις χωρις (εξωτερικους ηχους, καμερα, wifi, gps) ... προς το παρον :ninja: .... μπορεις να δοκιμασεις την froyo-τεστ16 32a/b - 3.22 radio ,που ανεβηκε σημερα και θα εκπλαγεις απο την σταθεροτητα και την ταχυτητα που κατεβαζει ο browser, αλλα και την καλυτερη εφαρμογη επαφων, launcher .... :D

- Απο τις 29 Μαιου εχω βαλει την τεστ15 και μπορω να πω οτι ειμαι καλυτερα (ιδιως στο browsing ,... ταχυτατο ,καμια σχεση με 5.0.7) .... εστω και με δονηση μονο για την ωρα ...

- Τωρα περασα την τεστ16 ....

- thread on XDA's

Κριμα να μην μπορουμε να βαλουμε και 2η ρομ και να μας ροταει στην αρχη πια θελουμε να τρεξουμε! :lol::lol::lol::lol::X:X

[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε σε εμενα δουλευει κανονικα το terminal emulator στην 5.0.8 test1

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

φιλε σε εμενα δουλευει κανονικα το terminal emulator στην 5.0.8 test1

για πες μου ας πουμε μια εντολη που γραφεις και δουλευει! εμενα μονο η εντολη exit δουλευει! :lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

για πες μου ας πουμε μια εντολη που γραφεις και δουλευει! εμενα μονο η εντολη exit δουλευει! :lol::lol::lol:

χθες με το που πέρασα τη ρομ έκανα fix permissions,οπότε

su

fix_permissions

reboot

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

καλησπερα,

εβαλα σημερα το handcet sms, και εχω μεσα την εφαρμογη greek input method.

Ωστοσο στην εφαρμογη handcet sms δυστυχως στελνει 70 chars

εβαλα το HTC.IME απο το site του vman αλλα και στη μαμα εφαρμογη για μνματα με το HTC.IME παλι στελνει μολις 70 χαρακτηρες.

Εχω φτιαξει τις ρυθμισεις που εχει για να στελνει sms με 7bists chars

εχει βρει κανενας λυση? ty

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Καλησπερες!!

Εδω και 2 μερες εφυγα απο Cyanogen καθοτι ειχα καιρο να αλλαξω developer και επισης τωρα τελευταια τραβουσε κατι laggia η 5.0.7. Εβαλα την superE που ειναι για το παλιο radio και μπορω να πω οτι εμεινα εντυπωσιασμενος. Ειναι σφεντονα,δεν εχει lag και μεχρι στιγμης δεν μου εχει βγαλει προβληματα. Aπ οτι διαβασα κιολας εχει ενεργοποιημενο το multitouch στον kernel μεχρι και για 2-3 προγραμματα. Φιλος με 32B συσκευη επιχειρησε και overclock απο εδω αλλα σε μενα δε δουλεψε. Φαινεται παιζει καποιο conflict με το port gia 32A και τον kernel patch για το overclock(το ενα κανει overwrite το αλλο). Εχει τολμησει κανενας overclock? Kαι επισης θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανει κανενας enable το περιφημο JIT της Froyo σε 2.1.

Ευχαριστω για το λινκ,το ειχα δει και πιο πριν αλλα δν εκανα κατι καθως ειναι για το Motorola Droid αλλα τελικα το εδωσα μια προσπαθεια.. Με μια αλλαγη,αντι για mtdblock4 εβαλα mtdblock3 και μετα το reboot,με ταραξε στα FC.

O προαναφερθεν φιλος παντως το ενεργοποιησε φλασαροντας αυτό. Δεν ξερω αν θα βγαλει FC's η reboots(προς το παρον ειναι κομπλε) και το Linpack εδειξε 4,4 MFlops απο 2,5 που ηταν προηγουμενως. Σε μενα κολλησε παντως,μαλλον δεν τα παει καλα με το port της ROM. Επισης μολις flashara αυτη τη ROM ( καιρος εξεταστικης,κλεισμενος στο σπιτι και βγαζουμε τα σπασμενα στο κινητο :p). Εκ πρωτης οψεως φαινεται αξιοφλασαριστη ;)