Jump to content

[Επίσημο] HTC Magic

miky7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά, κάτι έχει παιχτεί με τους drivers του κινητού στο pc και δεν μπορώ να μπω με τερματικό από fastboot. Εσείς με ποιό htc sync δουλεύετε?

Αυτή τη στιγμή έχω CM6.

Έχω windows vista.

Λεωνίδας

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω παλι σκεφτομαι να παω σε rogers 2.1 γιατι τραβαω κολληματα με το gps! οσο ειχα την 1 . 5 την επισημη που είχε έρθει μαζί με το κινητο ειχα το ndrive και με εβρισκε σε δευτερολεπτα! απο την ημερα που έχω βαλει cm οποιαδήποτε έκδοση όμως οποτε θέλει λειτουργει το gps! κατεβασα και το gps status για να κανω fix και παλι τιποτα !! κανει φιξ και παλι δεν δουλευει!! μετα απο 10 προσπαθειες ίσως !

έχει καμιά ιδεα για το πως θα το φτιαξω??

αν όχι σκεφτομαι να προχωρήσσω με την αναβαθμιση στην rogers 2.1 μηπως γιατο παραπανω προβλημα φτένε τα radio spl!

ιποιαδήποτε βοηθεια ευπροσδεκτη!

ευχαριστω εκ των προτέρων!!

καποια λυση ?? οι προαναφερομενες δεν εφεραν αποτελεσμα!!!

αν δεν βρεθει συντομα οδευω προσ rogers 2.1!

αλλα υπαρχει ενα προβλημα ! πως κανεις sync στην cm 6 me windows 7????

ευχαριστω εκ των προτερων

Δοκιμάζω απο χτες κι εγώ την Rogers 2.1 και μου φαίνεται πολύ αργή...δε νομίζω να φταίει το συγκεκριμένο mod καθώς ο kernel είναι ο stock από ότι κατάλαβα και γενικά δε φαίνεται να την έχει φορτώσει πολύ!

Πιο πολύ την έβαλα για να δω αν βοηθάει σε κατανάλωση μπαταρίας...δε πρόλαβα να την κρίνω σε αυτό αλλά έτσι πως είναι το φορτίζω και κάνω restore την αγαπημένη cm6.0.0....

Νομίζω ότι θα έχω για πάντα cm...σιγα σιγά θα του ρίξω και κανένα donate γιατί αξίζει!!

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

ρε παιδια με το bluetooth καιτο 3g τι γινετε με το πρωτο ενω συνδεται δεν κανει τιποτα αλλο και το 3g δεν το ενφανιζει στο τηλ!!!εχει καποιες ρυθμυσεις?

129€ στο Media Markt στην Πυλαία (Θεσ/νίκη). Λέτε να βρω απόθεμα?

Είχαν λίγα κομμάτια και τελείωσαν την ίδια μέρα.

Ρε παιδιά, κάτι έχει παιχτεί με τους drivers του κινητού στο pc και δεν μπορώ να μπω με τερματικό από fastboot. Εσείς με ποιό htc sync δουλεύετε?

Αυτή τη στιγμή έχω CM6.

Έχω windows vista.

Λεωνίδα έχει να κάνει με τους drivers. Όταν συνδέσεις το κινητό σου, φρόντισε στο ADB Devices (στον device manager) να γράφει "My HTC" και όχι κάτι άλλο. Δες στο πρώτο post για πιο αναλυτικές οδηγίες (είναι για τα 7 αλλά και στα Vista ισχύει το ίδιο).

ρε παιδια με το bluetooth καιτο 3g τι γινετε με το πρωτο ενω συνδεται δεν κανει τιποτα αλλο και το 3g δεν το ενφανιζει στο τηλ!!!εχει καποιες ρυθμυσεις?

Το bluetooth δε δουλεύει για μεταφορά αρχείων στην έκδοση 1.5. Για τις ρυθμίσεις του 3G και MMS ρίξε μια ματιά εδώ.

Edited by vman

ξερει κανεισ πως κανεισ να δουλεψει το htc sync με το cm6 στο magic??

Αν δεν κάνω λάθος, δεν μπορεί να γίνει. Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;

ξερει κανεισ πως κανεισ να δουλεψει το htc sync με το cm6 στο magic??

δεν μου φενεται να δουλευει...

212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

Καλησπέρα σε όλους!

Βρήκα μια εφαρμογή την auto wifi toggle υποτ΄ιθεται πως ανοιγει και ψάχνει για ασύρματα δίκτυα ανα κάποια ώρα που του ορίζεις εσύ και αν βρεί κάποιο ανοιχτό συνδέεται. Το θέμα είναι πως μπορείς κάπως να το ορίζεις αφού συνδεθεί, αν δεί πως δεν το χρησιμοποιείς να απενεργοποιεί το wifi? Γιατι απο οτι κατάλαβα, αυτό ανοίγει ψάχνει, συνδέεται αν βρει αλλά μένει συνδεμένο, δεν κλείνει δηλαδή. Ξέρει κανεις αν υπάρχει η δυνατότητα να το ρυθμίσεις να κλείνει σε 5 λεπτά π.χ αν δεν το χρησιμοποιείς?

OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

M.GANDHI

:)

Αν δεν κάνω λάθος, δεν μπορεί να γίνει. Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;

να αλλαξω ραδιο και σπλ για να βαλω ροτζερσ 2.1!!!

καμια ιδεα κανεις??

να αλλαξω ραδιο και σπλ για να βαλω ροτζερσ 2.1!!!

καμια ιδεα κανεις??

Δε χρειάζεται το HTC Sync, για να βάλεις τη Rogers. Για αλλαγή radio και SPL κοίταξε εδώ στην ενότητα "Αλλαγή σε radio 6.35.10.18 και SPL 1.76.2007". Στην ίδια ενότητα υπάρχουν και οδηγίες για την εγκατάσταση recovery ROM. Στη συνέχεια ακολούθησε τις οδηγίες στην ενότητα "Εγκατάσταση της HTC 3.05.401.3 ROM" χρησιμοποιώντας το zip με τη RCMagic ROM(είναι link από τη v20 και όχι τη v30 μιας και το xda δεν είναι προσπελάσιμο).

Edited by vman

Καλησπέρα σε όλους!

Βρήκα μια εφαρμογή την auto wifi toggle υποτ΄ιθεται πως ανοιγει και ψάχνει για ασύρματα δίκτυα ανα κάποια ώρα που του ορίζεις εσύ και αν βρεί κάποιο ανοιχτό συνδέεται. Το θέμα είναι πως μπορείς κάπως να το ορίζεις αφού συνδεθεί, αν δεί πως δεν το χρησιμοποιείς να απενεργοποιεί το wifi? Γιατι απο οτι κατάλαβα, αυτό ανοίγει ψάχνει, συνδέεται αν βρει αλλά μένει συνδεμένο, δεν κλείνει δηλαδή. Ξέρει κανεις αν υπάρχει η δυνατότητα να το ρυθμίσεις να κλείνει σε 5 λεπτά π.χ αν δεν το χρησιμοποιείς?

μα αν θυμαμαι σωστα το Magic εχει επιλογη στις ρυθμισεις να κλεινει αυτοματα το wifi οταν δεν χρεισιμοποιειται...

το λεw αυτο γιατι εγω που το εχω μονιμα ανοιχτο οταν κλεινει η οθονη μετα aπο λιγο αποσυνδεεται η πεφτει σε κατι σα ναρκη δεν ξερω. και αν ανοιξω την οθονη για 5 δευτερολεπτα Tο βλεπω αποσυνδεδεμενο και συνδεεται μετα τα 4-5 δευτερολεπτα..

edit: settings-wireless and networks-wifi settings-menu-advanced-wifi sleep policy! εκει ειναι η επιλογη :)

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

μα αν θυμαμαι σωστα το Magic εχει επιλογη στις ρυθμισεις να κλεινει αυτοματα το wifi οταν δεν χρεισιμοποιειται...

το λεw αυτο γιατι εγω που το εχω μονιμα ανοιχτο οταν κλεινει η οθονη μετα aπο λιγο αποσυνδεεται η πεφτει σε κατι σα ναρκη δεν ξερω. και αν ανοιξω την οθονη για 5 δευτερολεπτα Tο βλεπω αποσυνδεδεμενο και συνδεεται μετα τα 4-5 δευτερολεπτα..

edit: settings-wireless and networks-wifi settings-menu-advanced-wifi sleep policy! εκει ειναι η επιλογη :)

Θα το κοιτάξω σ ευχαριστώ πολύ.

Μήπως έχεις υπόψιν σου και κάτι άλο (μιας και το έχεις με τις ρυθμίσεις!)

Εχω ένα πρόβλημα.Οταν συνδέω το τηλέφωνο με το καλώδιο USB (ενώ έχω εγκαταστήσει στον υπολογιστή το Htc sync την τελευταία έκδοση) και ενώ αναγνωρίζει την κάρτα sd αν θέλω να δώ τα αρχεία, δέν μου δίνει την επιλογή για συγχρονισμό, και το htc sync στον υπολογιστή δεν αναγνωρίζει το κινητο.Στις συσκευές αν πάω στον υπολογιστή βλέπω το κινητο το αναγνωρίζει σαν MY HTC αλλα το htc sync τίποτα!

το κινητο το πηρα μεταχειρισμένο και αυτός που μου το έδωσε μου είπε πως εχει απενεργοποιήσει την επιλογή όταν το συνδέεις με usb στον υπολογιστή να σου δίνει την επιλογή συγχρονισμου και να σου δίνει μόνο την επιλογή του να διαβάζεις την κάρτα μνήμης,(γιατι αυτός δεν το χρησιμοποιούσε).

Ερώτηση: που ειναι η ρύθμιση αυτή στα μενού του τηλεφώνου γιατι θέλω να την αλλάξω και να βάλω πάλι να μου δίνει την δυνατότητα συγχρονισμού.

Έχω βγάλει τα μάτια μου αλλα τίποτα!

M.GANDHI

Θα το κοιτάξω σ ευχαριστώ πολύ.

Μήπως έχεις υπόψιν σου και κάτι άλο (μιας και το έχεις με τις ρυθμίσεις!)

Εχω ένα πρόβλημα.Οταν συνδέω το τηλέφωνο με το καλώδιο USB (ενώ έχω εγκαταστήσει στον υπολογιστή το Htc sync την τελευταία έκδοση) και ενώ αναγνωρίζει την κάρτα sd αν θέλω να δώ τα αρχεία, δέν μου δίνει την επιλογή για συγχρονισμό, και το htc sync στον υπολογιστή δεν αναγνωρίζει το κινητο.Στις συσκευές αν πάω στον υπολογιστή βλέπω το κινητο το αναγνωρίζει σαν MY HTC αλλα το htc sync τίποτα!

το κινητο το πηρα μεταχειρισμένο και αυτός που μου το έδωσε μου είπε πως εχει απενεργοποιήσει την επιλογή όταν το συνδέεις με usb στον υπολογιστή να σου δίνει την επιλογή συγχρονισμου και να σου δίνει μόνο την επιλογή του να διαβάζεις την κάρτα μνήμης,(γιατι αυτός δεν το χρησιμοποιούσε).

Ερώτηση: που ειναι η ρύθμιση αυτή στα μενού του τηλεφώνου γιατι θέλω να την αλλάξω και να βάλω πάλι να μου δίνει την δυνατότητα συγχρονισμού.

Έχω βγάλει τα μάτια μου αλλα τίποτα!

Εμενα στη 2.1 το εχει στο settings-connect to pc εκει επιλεγεις το default connection type καθως και το αν θελεις να σε ρωταει καθε φορα τι να κανει...

δεν ξερω τι ρομ εχεις ομως και αν στο εχει σαν επιλογη εκει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα στη 2.1 το εχει στο settings-connect to pc εκει επιλεγεις το default connection type καθως και το αν θελεις να σε ρωταει καθε φορα τι να κανει...

δεν ξερω τι ρομ εχεις ομως και αν στο εχει σαν επιλογη εκει!

Rom Δεν ξέρω συστυχώς αλλα λογικά δεν εχει καποια περίεργη πάνω! Android 1.6 ειναι σίγουρα χωρίς sense

Σ ευχαριστω

M.GANDHI

ρε παιδια εβαλα την rc magic 2.1 v3.0 που λεει οτι περιεχει και apns και δεν εχει μεσα apns για cosmote ενω παντα ειχα...και τωρα τα εβαλα χειροκινητα απ την σελιδα του βασιλη και δεν μπορω να στειλω mms... Edited by tass0s
212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

καλησπερα παιδια εχω 2 μερες που περασα την σμοκι 080 κ εδω κ καμια ωρα το κινητο το ανοιγο κ στο καπακι κλεινει καμια ιδεα κανεις?

εχουμε 2 htc magic αγορασμενα απο το media οταν τα δουλευουμε με το htc sync

το ενα αφου κανει τον συγχρονισμο λεει

Συγχρονισμος τωρα

Διαχειριση συγχρονισμου

ενω το αλλο τηλ εχει και μια αλλη επιλογει δηλαδη 3 επιλογες

ξερει κανεις τιποτα ?