hitech Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 παντως γενικα ρε παιδια πως γινεται σε καποιον να κανει ενα προβλημα, σε καποιον αλλλο οχι? αυτο μου δινει την εντυπωση (χωρις να μαι και σιγουρος) οτι κατι παει στραβα κατα την εγκατασταση? - Εχει σχεση και η "σαβουρα" που φορτωνουμε ..... ή καποιο backup που επαναφερουμε και γενικα οτι εφαρμογη εχει να κανει με το συστημα .... αποψη μου :ninja: Εμενα φορτισε κανονικα (πρασινισε) και ηταν η συσκευη σε κατασταση αναμονης .Οταν αποσυνδεσα τον φορτιστη και ενεργοποιησα την οθονη η ενδειξη της μπαταριας ηταν φουλ αλλα χωρις ποσοστιαια ενδειξη .... η οποια εμφανιστηκε οταν η μπαταρια εχασε ενεργεια και εδειξε 99% -- Ασχετο με το παραπανω: Εβαλα την 5.0.7-2 κανοντας wipe reset all data ,δηλαδη φτου κι απ' την αρχη ολα ,αλλα μετα την εγκατασταση της ρομ ,με το σεταρισμα του gmail, επανεγκατασταθηκαν ολες οι εφαρμογες που ειχα καθως και οι επαφες ,αλλα και το δικο μου wallpaper, αυτοματα :blink: .... και απ' οτι καταλαβα γι'αυτο ευθυνεται το τσεκαρισμα που εκανα στο accounts & sync/auto sync ,στα settings (στην test1) ,οπου συγχρονιζει αυτοματα επαφες,εφαρμογες κτλ ,με τον λογαριασμο του gmail . - Νομιζω πως καλο ειναι να το ξερουν καποιοι ,που αναρωτουνται πώς θα ξαναπερασουν τις εφαρμογες τους ,σε περιπτωση αλλαγης ρομ Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 επίσημη HTC αναβαθμισμένη ROM έχω. Το soft reset δε μου είναι και πολύ εύκολο αυτήν την περίοδο, αλλά θα είναι η τελευταία λύση... Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 (edited) Έχοντας τώρα μετά από αρκετές δοκιμές την cursorsense 1.2.6.1 είμαι πολύ ευχαριστημένος το κινητό πάει σφαίρα και όχι μόνο. προσέξτε όμως τη μου έκανε το magic 3,4 φορές τώρα τελευταία .Με πήραν τηλέφωνο και ενώ έδειχνε (σε αυτόν που με έπερνε) ότι καλεί κανονικά το κινητό δεν έκανε τίποτα σαν να μην με καλούσε κανένας ,ούτε μετά ήρθε μήνυμα για αναπάντητη . Όταν προσπάθησα εκείνη τη στιγμή να κάνω κλήση εγώ δείχνει ότι παει να καλέσει κανονικά και τότε για μισό λεπτό περίπου κολλάει και μετά τερματίζει την κλήση. Τότε κάνω επανεκκίνηση και στο τηλέφωνο μετά όλα κανονικά λειτουργούν .δεν το κάνει πάντα έτυχε μέχρι στιγμής 3,4 φορές. Τι φταίει η ROM η το κινητό?????? Δεν φταίει το κινητό. Είναι θέμα που οφείλεται είτε σε κάποια εφαρμογή που εγκατέστησες είτε σε κάτι εντελώς τυχαίο. Όπως κι αν έχει, εάν στο ξανακάνει, κάνε ένα soft reset κι ένα format την κάρτα σου κι όλα θα στρώσουν. επίσημη HTC αναβαθμισμένη ROM έχω. Το soft reset δε μου είναι και πολύ εύκολο αυτήν την περίοδο, αλλά θα είναι η τελευταία λύση... Το soft reset θα σου πρότεινα κι εγώ ως λύση. Υπάρχουν κάποια battery stats. Αν είχες custom recovery ROM, θα μπορούσες να κάνεις reset μόνο τα battery stats και δε θα χρειαζόταν να καταφύγει σε soft reset. Edited May 5, 2010 by vman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Επειδη με το G1 δεν βλεπω να ασχολειται κανενας αλλος θελω να ρωτησω οσους κατοχους magic εχουν τη ρομ του cyanogen αν εχουν το ιδιο προβλημα με εμενα. Και στις δυο ρομ(test1-test2) εχω το εξης προβλημα:καθε φορα που συνδεομαι στο ιντερνετ με wifi και μετα αποσυνδεομαι,διαπιστωνω οτι δεν μπορω να μπω ιντερνετ με 3g,και μου βγαινει σφαλμα στις ρυθμισεις δικτυου.Το προβλημα λυνεται μονο οταν ξανα-αποθηκευσω τις ρυθμισεις και κανω reboot Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Επειδη με το G1 δεν βλεπω να ασχολειται κανενας αλλος θελω να ρωτησω οσους κατοχους magic εχουν τη ρομ του cyanogen αν εχουν το ιδιο προβλημα με εμενα. Και στις δυο ρομ(test1-test2) εχω το εξης προβλημα:καθε φορα που συνδεομαι στο ιντερνετ με wifi και μετα αποσυνδεομαι,διαπιστωνω οτι δεν μπορω να μπω ιντερνετ με 3g,και μου βγαινει σφαλμα στις ρυθμισεις δικτυου.Το προβλημα λυνεται μονο οταν ξανα-αποθηκευσω τις ρυθμισεις και κανω reboot Και στις 2 ρομ ,δεν ειχα τετοιο προβλημα ,δουλευει κανονικα στο magic .... Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Επειδη με το G1 δεν βλεπω να ασχολειται κανενας αλλος θελω να ρωτησω οσους κατοχους magic εχουν τη ρομ του cyanogen αν εχουν το ιδιο προβλημα με εμενα. Και στις δυο ρομ(test1-test2) εχω το εξης προβλημα:καθε φορα που συνδεομαι στο ιντερνετ με wifi και μετα αποσυνδεομαι,διαπιστωνω οτι δεν μπορω να μπω ιντερνετ με 3g,και μου βγαινει σφαλμα στις ρυθμισεις δικτυου.Το προβλημα λυνεται μονο οταν ξανα-αποθηκευσω τις ρυθμισεις και κανω reboot Είναι γνωστά bugs και ο Cyanogen προσπαθεί να τα διορθώσει. Ρίξε μια ματιά στον bug tracker και θα τα δεις ότι αναφέρονται εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Είναι γνωστά bugs και ο Cyanogen προσπαθεί να τα διορθώσει. Ρίξε μια ματιά στον bug tracker και θα τα δεις ότι αναφέρονται εκεί. ευχαριστω vman αλλα επειδη το ψαχνω κι εγω απο την πρωτη μερα,οι περισσοτεροι εχουν προβληματα απωλειας σηματος ή μη λειτουργιας του wifi.Σε εμενα ολα δουλευουν κανονικα,μεχρι τη στιγμη που ενεργοποιω το wifi.Eπειτα εξαφανιζεται το apn μου ή απλα δεν δουλευει. Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 ευχαριστω vman αλλα επειδη το ψαχνω κι εγω απο την πρωτη μερα,οι περισσοτεροι εχουν προβληματα απωλειας σηματος ή μη λειτουργιας του wifi.Σε εμενα ολα δουλευουν κανονικα,μεχρι τη στιγμη που ενεργοποιω το wifi.Eπειτα εξαφανιζεται το apn μου ή απλα δεν δουλευει. Αν δεν κάνω λάθος, αυτό είναι το δικό σου bug. Για να μη βγούμε περισσότερο off topic, ας συνεχίσουμε τη συγκεκριμένη συζήτηση στο thread του Dream. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 καλημερα, ξερει κανεις γιατι δεν μου δουλευει το fennek? εχει κανεις αλλος προβλημα? το εχει δοκιμασει κανεις? το γραφω εδω γιατι ψηλιαζομαι οτι ειναι θεμα rom! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas751 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 (edited) Δεν φταίει το κινητό. Είναι θέμα που οφείλεται είτε σε κάποια εφαρμογή που εγκατέστησες είτε σε κάτι εντελώς τυχαίο. Όπως κι αν έχει, εάν στο ξανακάνει, κάνε ένα soft reset κι ένα format την κάρτα σου κι όλα θα στρώσουν. Σευχαριστω για την απάντηση και για όλοι τη βοήθεια που μας δίνεις vman. Όχι τίποτα με τόσες αλαγες που έχει φάει το magic (radio , spl , από μαύρο άσπρο) δεν σκέφτομαι όχι να πάω ούτε απέξω να περάσω από την htc:lol::lol: . Edited May 6, 2010 by kostas751 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iGNiTEd Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 (edited) FYI Μεγάλη απογοήτευση από την marsdroid ... βάζω πάλι την original. Έχει πολλά καλά αλλά μου λείπουν αρκετές δυνατότητες της original έκδοσης που της λείπουν... λιγο help παιδιά! Έχω χρησιμοποιήσει τον οδηγό του vman (και με λίγη κατ ιδίαν βοήθεια από τον ίδιο) ξεκλείδωσα το spl μου. Μετά έβαλα την marsdroid και τώρα που θέλω να την βγάλω και θέλω την επίσημη τι να βάλω;; πήγα να ξανακάνω τα βήματα από τον οδηγό ξεκλειδώματος του spl αλλά με την marsdroid den doulevei to htc sync. Πως μπορώ και ποιά έκδοση της επίσημης να βάλω; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited May 6, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Πως μπορώ και ποιά έκδοση της επίσημης να βάλω; Ο οδηγός για το ξεκλείδωμα του SPL είναι μόνο για το ξεκλείδωμα του SPL. Δεν το χρησιμοποιείς, για να εγκαταστήσεις ROM. Για την επίσημη ελληνική έκδοση έχεις δύο επιλογές. Την επίσημη χωρίς αλλαγές (είναι rooted) και τη δική μου (VmaSense) η οποία έχει κάποιες βελτιώσεις και φυσικά είναι rooted. Από εκεί κι έπειτα σε μη ελληνικές, αλλά με υποστήριξη ελληνικών, θεωρώ ότι η πιο αξιόπιστη είναι η CursorSense. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 καλημερα, ξερει κανεις γιατι δεν μου δουλευει το fennek? εχει κανεις αλλος προβλημα? το εχει δοκιμασει κανεις? το γραφω εδω γιατι ψηλιαζομαι οτι ειναι θεμα rom! εχεις ενεργοποιημενο το apps2sd?αν ναι εκει ειναι το προβλημα (εννοειται οτι εχεις καποια eclair rom) Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 εχεις ενεργοποιημενο το apps2sd?αν ναι εκει ειναι το προβλημα (εννοειται οτι εχεις καποια eclair rom) εχω cyanogen 5.07 test 2... τι ειναι το apps2sd? δεν καταλαβα! μονο στην Eclair δουλευει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 εχω cyanogen 5.07 test 2... τι ειναι το apps2sd? δεν καταλαβα! μονο στην Eclair δουλευει? ο fennec δουλευει απο android 2.0 και πανω οποτε εισαι ok.Το apps2sd ειναι η δυνατοτητα να αποθηκευεις τις εφαρμογες στην καρτα και οχι στη μνημη του τηλεφωνου.Αν το εχεις ενεργοποιησει στη ρομ του cyanogen τοτε πηγαινε εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων-βρες το fennec και επελεξε μετακινηση στη μνημη τηλεφωνου,γιατι ο fennec δουλευει μονο εαν εγκατασταθει εκει Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 καλημερα, ξερει κανεις γιατι δεν μου δουλευει το fennek? εχει κανεις αλλος προβλημα? το εχει δοκιμασει κανεις? το γραφω εδω γιατι ψηλιαζομαι οτι ειναι θεμα rom! Οι developers του fennec έχουν δοκιμάσει τη συγκεκριμένη έκδοση σε Nexus και Motorola Droid. Δεν αποκλείεται να μη δουλεύει σε Magic. Μπορείς να διαβάσεις για τα προβλήματα του fennec στο blog ενός από τους developers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Μπορούμε να βάλουμε WM στο Magic? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Μπορούμε να βάλουμε WM στο Magic? Παιδάκι μου, δεν τα λένε εδώ αυτά, θα σε γδάρουνε! Είναι σαν να λέμε οτι βρίσκεσαι σε έναν anti-WM κόσμο. :p Δηλαδή και να υπάρχει τρόπος δεν πρόκειται κανένας να ασχοληθεί για κάτι τόσο χαμηλού επιπέδου! ANDROID :love: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Μπορούμε να βάλουμε WM στο Magic? Όχι. Αν θέλεις windows mobile, πρέπει να πας σε αντίστοιχη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 εχω cyanogen 5.07 test 2... τι λέει η Cyanogen? πες εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 τι λέει η Cyanogen? πες εντυπώσεις! Εγω προσωπικα, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.. εχει σχεδον τα παντα κ νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο μετα απο την επισημη ελληνικη... δουλευουν "τα παντα" ( δεν εχω συναντησει κατι που να μην δουλευει).. απο τα θετικα που εχω δει εγω και με ενδιαφερουν ειναι το Btooth kai η ταχυτητα... εξαλλου δεν ειναι κατι δυσκολο να την περασεις! μια δοκιμη και θα σε πεισει αν θα την κρατησεις η οχι! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 καλησπερα, εχω μια απορια. ξεκλειδωσα το κινητο γτ ειχα perfect spl αλλα εχω μια απορια σχετιακ με τα radios και τις roms θα βαλω αυριο την cyanogen που θελει το radio 3.22..... και πανω εχω το 6,35 (καπως ετσι, δε το θυμαμαι τωρα απεξω) οταν κατεβασω radio θα μπορεσω να μπω στην rom την υπαρχουσα με το htc sense η θα κολλησει το κινητο? ρωτω γτ αν δεν υπαρχει προβλημα να το αφησω λιγη ωρα με αυτο το radio (οχι οτι υπαρχει λογος απλως απο περιεργεια ρωτω) ty Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 θα βαλω αυριο την cyanogen που θελει το radio 3.22..... και πανω εχω το 6,35 (καπως ετσι, δε το θυμαμαι τωρα απεξω) οταν κατεβασω radio θα μπορεσω να μπω στην rom την υπαρχουσα με το htc sense η θα κολλησει το κινητο? Η ROM με το Sense UI δε δουλεύει με το παλιό radio και SPL. Από τη στιγμή που θα βάλεις το 3.22.xx.xx radio και το 1.33.xx.xx SPL θα πρέπει να προχωρήσεις στην εγκατάσταση της cyanogen, για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Καλησπέρα παίδες. Έβαλα την καινούρια cyanogen και όλα φαίνονται να δουλεύουν μια χαρά. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να κάνω sign in στο google account μου... Έχει κανένας κάτι να προτείνει? Internet έχω κανονικά και με wifi και μεσω apn. Reboot δοκίμασα. Να ξανακάνω καθαρή εγκατάσταση της rom? Εννοείται πως κατά την αρχική εγκατάσταση είχα κάνει wipe μέσω command prompt και μεσω recovery... A ξέχασα, όταν bootarei to κινητό μου βγάζει force close το: process android.process.media Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Καλησπέρα παίδες. Έβαλα την καινούρια cyanogen και όλα φαίνονται να δουλεύουν μια χαρά. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να κάνω sign in στο google account μου... Έχει κανένας κάτι να προτείνει? Internet έχω κανονικά και με wifi και μεσω apn. Reboot δοκίμασα. Να ξανακάνω καθαρή εγκατάσταση της rom? Εννοείται πως κατά την αρχική εγκατάσταση είχα κάνει wipe μέσω command prompt και μεσω recovery... A ξέχασα, όταν bootarei to κινητό μου βγάζει force close το: process android.process.media Το καλύτερο που έχεις να κάνεις Λεωνίδα, είναι να ξαναεγκαταστήσεις τη ROM. Κάνε format και την SD σου (αφού προηγουμένως κάνεις backup). Αυτό το FC που σου βγάζει δείχνει ότι κάτι δεν πήγε καλά κατά την αρχική εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts