Jump to content

[Επίσημο] HTC Magic

miky7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εβαλα και εγω σημερα την προαναφερθεισα eclair και ειμαι ικανοποιημενος!

Την είχα δοκιμάσει το Σαββατοκύριακο και μου φάνηκε εξαιρετικά αργή σε σχέση με τη VmaSense που είχα πριν την εγκαταστήσω. Ωστόσο, έχει προοπτικές και μ' έναν καινούριο kernel θα είναι πολύ γρήγορη και σταθερή. Βγήκε η έκδοση 2 της εν λόγω ROM, αλλά απ' ότι μου είπε ο Suraj (ahmgsk) είχε κάποιο πρόβλημα και σύντομα θα ανεβάσει την έκδοση 2.1.

Νομιζω δεν ειναι rooted(βασικα δεν παιζει να ειναι rooted) :p

Ασφαλώς και δεν είναι rooted. Ωστόσο, εάν υπάρχει ενδιαφέρον, μπορώ να την κάνω.:D

Edited by vman

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι σημαινει να ειναι rooted?

Ρωταω επειδη τελικα μαλλον θα το παρω απο την vodafone και οχι απο την cosmote.

Διάβασε τις FAQs. Να σ'ενημερώσω ότι υπάρχει τρόπος να βάλεις την επίσημη αναβάθμιση με Sense UI σε κινητό Vodafone (αγορασμένο από Ελλάδα). Φυσικά, χρειάζεται να "λερώσεις" :lol: τα χέρια σου.

Καλημέρα σε όλους!

Μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί έχω μπερδευτεί με τα branded και τα unbranded, τα 32A και 32Β...

Το HTC Magic που δίνει τώρα η Vodafone τι είναι;

Είναι με 192 MB ram η με 288 MB που λέει εδώ: http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-26100,4580.action

Είναι 32A ή 32Β, branded ή unbranded;

Έχει καμιά διαφορά ή όχι;

Εβαλα και εγω σημερα την προαναφερθεισα eclair και ειμαι ικανοποιημενος! Κανενα FC μεχρι στιγμης,ειναι ομαλη,δεν εχει lag στο scrolling στο Contacts(ειχαν οι Cyanogen).Orientation δεν εχει,αλλα καποια live wallpapers παιζουν. Με το ελληνικο πληκτρολογιο δεν ξερω τι παιζει (εστω και 70chars/sms) καθοτι για να στειλεις μηνυμα απo messaging η πρεπει να θυμασαι το νουμερο απ εξω η να πας απ τα Contacts γιατι εχω τις επαφες στα ελληνικα και ελληνικο keyboard μεχρι στιγμης δε παιζει. 3D Gallery χωρις lag και με Multitouch. Τελικα δεν ειμαι τοσο fan του Sense,με βολεψε πιο πολυ το λιτο του Cyanogen

μπορείς να περάσεις το htc_ime! και δουλεύει μια χαρά..... οδηγίες εδώ.

• Administrators
Καλημέρα σε όλους!

Μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί έχω μπερδευτεί με τα branded και τα unbranded, τα 32A και 32Β...

Το HTC Magic που δίνει τώρα η Vodafone τι είναι;

Είναι με 192 MB ram η με 288 MB που λέει εδώ: http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-26100,4580.action

Είναι 32A ή 32Β, branded ή unbranded;

Έχει καμιά διαφορά ή όχι;

Ρίξε μια ματιά στο πρώτο post αν θέλεις.

Modpic.gif

τα android applications του store η και αυτα που μπορουμε να βρουμε απο αλλου, θα μπορουν να παιξουν σε επισημες roms? (της vodafone η και της ace)

Το market είναι ανεξάρτητο από τη ROM που έχει το κινητό σου. Περιορισμοί υπάρχουν μόνο γεωγραφικοί. Για παράδειγμα, στην Ελλάδα επίσημα δεν μπορούμε να δούμε και αγοράσουμε paid εφαρμογές. Ανεπίσημα, σε rooted ROMs μπορεί αυτό να αλλάξει με τη χρήση του market enabler ή του marketfix.

Δηλαδη με μη rooted rom δεν μπορουν να μπουν οι αλλες εφαρμογες manually?

Μονο οτι βλεπει επισημα απο το store?

Μάλλον δεν κατάλαβες. Manually μπορούν να μπουν εφαρμογές σε όλες τις ROM, αρκεί να έχεις το αρχείο apk της εφαρμογής. Απλά σε μη rooted ROMs δεν μπορείς να δεις εφαρμογές που είναι προς αγορά, που απ' ότι κατάλαβα δε σ' ενδιαφέρει.

Υπάρχει τέτοια πληθώρα free εφαρμογών στο market, που θεωρώ απίθανο να μη βρεις κάτι να σε καλύψει.

Aρα ολα μου κανουν!Ακομα και η ελληνικη vodafone rom.

Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου.

Οταν με το καλο παραλαβω, μπορει να προζωθω να βαλω καμμια custom rom ,απλα η διαδικασια με φοβιζει λιγο, μη γινει καμμια στραβη...

μπορείς να περάσεις το htc_ime! και δουλεύει μια χαρά..... οδηγίες εδώ.

δοκίμασα την έκδοση 2, μου έκανε πολλά κολήματα. FC κατά την εκκίνηση στον voice search. και κάθε που το κινητό πήγαινε σε sleep mode μέτα δεν μπορούσα με τίποτα να το κάνω να δουλέψει έμενε μαύρη η οθόνη και έμενε εκεί.

BUG.

Κάτι που είχα παρατηρήσει σε vodafone rom και θέλω να μου το επιβεβαιώσετε ή όχι.

Στο ιστορικό κλήσεων αντί για ώρα σε κάθε κλήση λέει ωω:λλ.

Αυτό συμβαίνει σε ολοκαίνουριο vodafone magic ακόμα και μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Ερωτηση: εχω συγχρωνισει καποιες επαφες με το facebook, για φωτογραφιες, events,γενεθλια κλπ... οταν εχει καποιος γενεθλια μου το δειχνει αμα παω στο people... γινεται να περαστει αυτο καπως και στο ημερολογιο να χτυπαει η να μου δειχνει ποιος εχει γεννεθλια? μπα ε? δεν βρηκα κατι λιγο που το εψαξα... :(
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ερωτηση: εχω συγχρωνισει καποιες επαφες με το facebook, για φωτογραφιες, events,γενεθλια κλπ... οταν εχει καποιος γενεθλια μου το δειχνει αμα παω στο people... γινεται να περαστει αυτο καπως και στο ημερολογιο να χτυπαει η να μου δειχνει ποιος εχει γεννεθλια? μπα ε? δεν βρηκα κατι λιγο που το εψαξα... :(

Καλημέρα,

Το EboBirthday κάνει αυτή τη δουλειά... Το είχα χρησιμοποιήσει μια φορά και όσες επαφές σου έχουν γενέθλια ή γιορτή στις εμφανίζει και έχεις επιλογές για ειδοποιήσεις, νέες γιορτές και γενέθλια και διάφορα άλλα.. Η εφαρμογή είναι free στο market.

Έχει καταφέρει κανείς να φτιάξει το πρόβλημα με τους 70 χαρακτήρες στα SMS στην cursorsense; Δοκίμασα να βάλω το HTC IME και δε μου δούλεψε... Συνεχίζει να γράφει μόνο 70...

Σε όσους δε δούλεψαν οι 160 χαρακτήρες εξ αρχής (στην cursorsense), δε δούλεψαν ποτέ. Το θέμα είναι ότι το ίδιο ίσχυσε και όταν εγκατέστησαν την επίσημη αναβάθμιση, γεγονός που μπορεί να υποδηλώνει θέμα hardware.

Όταν δεν είχα sense είχα κανονικά 160 χαρακτήρες.. Και όταν είχα βάλει την επίσιμη αναβάθμιση της Vodafone (χωρίς sense) πάλι είχα 160. Τώρα που έχω sense γράφει 70.. Θα δοκιμάσω τη δικιά σου Βασίλη (VmaSense) να δω αν θα έχει διαφορά.. Αν πάλι κάνει τα ίδια με βλέπω να το σουτάρω σιγά σιγά καθώς ζαχαρώνω το nexus one ήδη.. :p

Όταν δεν είχα sense είχα κανονικά 160 χαρακτήρες.. Και όταν είχα βάλει την επίσιμη αναβάθμιση της Vodafone (χωρίς sense) πάλι είχα 160. Τώρα που έχω sense γράφει 70.. Θα δοκιμάσω τη δικιά σου Βασίλη (VmaSense) να δω αν θα έχει διαφορά.. Αν πάλι κάνει τα ίδια με βλέπω να το σουτάρω σιγά σιγά καθώς ζαχαρώνω το nexus one ήδη.. :p

ποία εφαρμογή για sms χρησιμοποιείς? γιατί εμένα 160 μου έδινε μόνο αυτή που ήταν εγκατεστημένη στην ROm όλες οι άλλες 70!

δοκίμασα την έκδοση 2, μου έκανε πολλά κολήματα. FC κατά την εκκίνηση στον voice search. και κάθε που το κινητό πήγαινε σε sleep mode μέτα δεν μπορούσα με τίποτα να το κάνω να δουλέψει έμενε μαύρη η οθόνη και έμενε εκεί.

πρώτη φορά κατάφερα να στείλω αρχείο με BT!!!! να λάβω δεν μπορώ αλλά είναι μια αρχή και αυτή!

Edited by MALACHASKOS

Την προεγκατεστημένη που είχε η Rom.. Μήπως υπάρχει κάτι που μπορώ να πειράξω στις ρυθμίσεις;

Για πες για το ΒΤ.. Με ποια Rom, τι Spl και τι kernel; Επίσης ποια εφαρμογή χρησιμοποίησες για να στείλεις αρχείο; Με ενδιαφέρει πολύ το θέμα..

Την προεγκατεστημένη που είχε η Rom.. Μήπως υπάρχει κάτι που μπορώ να πειράξω στις ρυθμίσεις;

Για πες για το ΒΤ.. Με ποια Rom, τι Spl και τι kernel; Επίσης ποια εφαρμογή χρησιμοποίησες για να στείλεις αρχείο; Με ενδιαφέρει πολύ το θέμα..

αυτή την ROM. με καινούργιο SPL και RADIO. και με το bluetooth file transfer.

Πολύ καλή μου φαίνεται για τόσο νωρίς.. :) Θα τη δοκιμάσω προφανώς το βράδυ που θα έχω χρόνο και θα σου πω εντυπώσεις.. Ελληνικά έχεις βάλει με το locale; Στα μηνύματα γράφει κανονικά 160;