Jump to content

sp375

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sp375

  1. sp375

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα σε όλους! Αγόρασα αυτό το τζάμι για την οθόνη που μου έσπασε αλλά τελικά δεν το χρησιμοποίησα γιατί δεν μπόρεσα να χωρίσω το τζάμι από την οθόνη και στο τέλος αγόρασα και οθόνη... Το πουλάω 10 ευρώ χωρίς τα εργαλεία. Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να μου στείλει pm.
  2. sp375

    Lenovo K3 Note

    Εγώ κατέληξα στην 1.5 του Ιταλού γιατί είναι η μόνη που παίζει σωστά με το Android Wear αλλά έχω πρόβλημα με το bluetooth headset. Ενώ το βλέπει κανονικά και με ειδοποιεί (χτυπάει) όταν έχω κλήση, όταν απαντάω (από το κουμπί του bluetooth) o ήχος γυρνάει στο κινητό.... Έχει κανείς άλλο αυτό το πρόβλημα;
  3. Αν προλαβαίνεις (κατά την γνώμη μου πάντα) ακύρωσε την παραγγελία! Αν όχι, μπορεί να είμαι απλά εγώ γκαντέμης :-) Άλλωστε και εγώ ελπίζω ότι αν μου αντικαταστήσουν την συσκευή η καινούρια δεν θα έχει προβλήματα... Άσχετο απλά καλό είναι να τα κάνουμε γνωστά αυτά. Η LG είναι απαράδεκτη γιατί μετά από επικοινωνία μαζί τους μου είπαν ότι η συσκευή είναι εισαγωγή του eshop από Γερμανία και παρά την ευρωπαϊκή εγγύηση αυτοί δεν το καλύπτουν γιατι έτσι είναι η πολιτική της εταιρίας :eek: !
  4. Εγώ το έχω από την Τετάρτη (από το eshop) το αναβάθμισα σε official ICS (μέσω pc) και τα random reboots συνεχίζονται σε πολύ ενοχλητικό βαθμό. Στην πραγματικότητα δεν μπορείς να δουλέψεις! Μετά από ψάξιμο σε xda και lg διαπίστωσα ότι το πρόβλημα είναι πολύ σύνηθες... Έχω δοκιμάσει διαφορετικές micro SD, format στις SD, hard reset και με 2.3 και με 4.0, διαφορετικές sim cards, απενεργοποίηση των 4G δικτύων.... μάταια! Την Δευτέρα το πάω στο eshop και ελπίζω για DOA αντικατάσταση...
  5. Thank you! Προφανώς δεν έψαξα αρκετά...:O
  6. Καλημέρα! Πέρασα την 2.3 (U8800Pro V100R001C00B512G001- Overseas Normal - Gingerbread), όλα ωραία και καλά αλλά... Στην 2.2 μπορούσα να "ανάψω" το κινητό και με το volume down ή up. Τώρα ανάβει μόνο με το power το οποίο δεν με βολεύει καθόλου (κυρίως λόγω της θήκης που έχω...). Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω να ανάβει πάλι και απο το volume;
  7. Ναι το είχα και πριν :( Μάλλον θα πρέπει απλά να το συνηθίσω γιατί για να το παω για service πρεπει να ξαναπεράσω την παλια rom και το παλιό radio κλπ. κλπ. (ταλαιπωρία) Άσε που δεν έχω όρεξη να μου το πειράζουν (καινουργιο κοσκινάκι...) Σ'ευχαριστώ πολύ!
  8. vman καταρχάς συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά σου εδώ και στο blog σου! Χάρη στους οδηγούς σου πέρασα την HTC 3.05.401.3 ROM σε Magic 32A της Vodafone μετά απο ξεκλείδωμα με goldcard του perfected spl 1.33.0014! Το μόνο μου θέμα πλέον είναι ότι εξακολουθώ να έχω 70 ελληνικούς χαρακτήρες στα SMS. Πρέπει να ρυθμίσω κάτι για να έχω 160; Σ'ευχαριστώ πολύ!
  9. Να'σαι καλά! Ησύχασα! :)
  10. Παιδιά θα τρελαθώ! Αγόρασα το Magic από την Vodafone αφού σιγουρεύτηκα ότι είναι το 32Α και τώρα βλέπω ότι ενώ είναι το 32Α, έχει 192mb RAM!!! Γίνεται αυτό; Μπορεί να είναι θέμα της rom; Σε fastboot μου βγάζει: SHAPPHIRE PVT 32A SHIP S-ON H HBOOT-1.33.0014 (SAPP10000) RADIO-3.22.23.18 Sep 2 2009, 17:42:56 Βοήθειααα!
  11. Σ' ευχαριστώ! Δεν είχα προσέξει το: "Στην Ελλάδα κατ’ εξαίρεση τα κινητά της Vodafone είναι 32A."
  12. Καλημέρα σε όλους! Μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί έχω μπερδευτεί με τα branded και τα unbranded, τα 32A και 32Β... Το HTC Magic που δίνει τώρα η Vodafone τι είναι; Είναι με 192 MB ram η με 288 MB που λέει εδώ: http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-26100,4580.action Είναι 32A ή 32Β, branded ή unbranded; Έχει καμιά διαφορά ή όχι;
  13. Ρε παιδια ξέρει κανείς αν αυτά τα τηλέφωνα συνχρονίζουν τις επαφές με το outlook? Αν ναι, με τι software?
  14. Όχι, θα το δοκιμάσω! Ευχαριστώ πολύ!
  15. Καλημέρα σε όλους! Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να στέλνει sms από το PC μέσω του eten μας και να δουλεύει; Δοκίμασα διάφορα αλλά δεν μου έκαναν την χάρη :(
  16. Μήπως τρεμοπαίζει μόνο στο "Σήμερα" και έχεις ανοιχτό το Quick Link; Αν ναι απενεργοποίησε το Quick Link και βάλε το iLauncher!
  17. Όταν πάω να κάνω register στο site της eten και διαλέγω "Greek" στο πεδίο "OS Language" μου βγάζει δίπλα ένα ακόμα πεδίο με επιλογές ή 0234 ή 273 ή 292. Τι πρέπει να διαλέξω;
  18. Καλημέρα σε όλους! Πήρα πρόσφατα το x500 και μετά τον πρώτο συντονισμό νομίζω, που έκανα με το pc μου, ο Internet Explorer στο x500 στα καλά του καθουμένου βγάζει μήνυμα λάθους ότι η διευθυνση που πληκτρολόγησα δεν είναι έγκυρη. Όπου και να προσπαθήσω να μπω! Αυτό γίνεται είτε είμαι συνδεμέμος με wi-fi είτε μέσω usb με το pc. O Opera δουλεύει κονονικά! Τι να κάνω; Θέλω να αποφύγω το hard reset... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  19. Καλησπέρα! Πήρα πρόσφατα το eten x500 (με ελληνικά windows mobile 5) και μετά τον πρώτο συντονισμό με το pc μου ο internet explorer (του x500) μου βγάζει μήνυμα λάθους ότι η διευθυνση που πληκτρολόγησα δεν είναι έγκυρη όπου και να προσπαθήσω να μπώ! Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  20. Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω πολυφωνικούς ή mp3 ήχους κλήσης όσο έχω συνδεμένο το Bluetooth handsfree? Ευχαριστώ εκ'των προτέρων!
×
×
  • Create New...