Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ανανεωση συμβολαιου θα κανω.

Στην ιδια φαση ειμαι και εγω, που τελειωσε το συμβολαιο μου με τη Wind και θελω να παρω το Diamond 2, αλλα θα ψαξω για αλλη πορτοκαλια. :cool:

Μηπως το diamond 2 βγαινει και σε αλλο χρωμα εκτος απο αυτο που βλεπω στις φωτο(πχ ολο σε ασημι) η ειναι μονο αυτο(μαυρο)????
[sIGPIC][/sIGPIC]

Είμαι στην δεύτερη φόρτιση (αλλά έχω κάνει και όλα αυτά που γράφονται εδώ) σχετικά με την μπαταρία του. Το φόρτισα Σάββατο απόγευμα και τώρα είναι στο 70% (Δευτέρα 08:30) με νορμάλ χρήση ως τηλέφωνο και ως PPC. (το LUMOS κατά την γνώμη μου έκανε την διαφορά.) Αυτά με την μπαταρία και από εμένα.

Έχω ώμος το εξής πρόβλημα. ! Πέρασα ένα video τραβηγμένο με το Ν82 της γυναίκας μου στο Diamond2 και το παίζει άθλια (με υπερβολικά σπασίματα). Το έβαλα και στης 2 μνήμες αλλά το έπαιξα και με core αλλά δεν .

Που είναι το πρόβλημα? Γιατί δεν δέχομαι ότι δεν μπορεί να αναπαράγει σωστά video από ένα Ν82.

Είμαι στην δεύτερη φόρτιση (αλλά έχω κάνει και όλα αυτά που γράφονται εδώ) σχετικά με την μπαταρία του. Το φόρτισα Σάββατο απόγευμα και τώρα είναι στο 70% (Δευτέρα 08:30) με νορμάλ χρήση ως τηλέφωνο και ως PPC. (το LUMOS κατά την γνώμη μου έκανε την διαφορά.) Αυτά με την μπαταρία και από εμένα.

Έχω ώμος το εξής πρόβλημα. ! Πέρασα ένα video τραβηγμένο με το Ν82 της γυναίκας μου στο Diamond2 και το παίζει άθλια (με υπερβολικά σπασίματα). Το έβαλα και στης 2 μνήμες αλλά το έπαιξα και με core αλλά δεν .

Που είναι το πρόβλημα? Γιατί δεν δέχομαι ότι δεν μπορεί να αναπαράγει σωστά video από ένα Ν82.

εμένα προσωπικά αν μου λέγανε ότι παίζει καλύτερα το N82 θα το πίστευα. τα pda στο θέμα video είναι "πάλι καλά που παίζει" να σου πω όμως πως να το λύσεις.

1) στο core αν πας στο video settings, έχει κάπου ρυθμίσεις. βάλε medium και DirectDraw.

2η λύση) κάνε μετατροπή το video σε Flv μορφή με τον Super Converter, και θα δείς ότι θα πηγαίνει μια χαρά. βασικά εγώ τα πάντα τα γυρίζω σε flv επειδή πιάνουν λιγότερο χώρο και είναι 100% βεβαιωμένο ότι το τηλέφωνο διαβάζει πιο γρήγορα flv αρχεία απο την Storage.

η κατανάλωση της μπαταρίας σου είναι μια χαρά. μην ξεχνάτε ότι διαφορά στην μπαταρία θα δείτε και με μία νέα radio. εγώ έχω 4.47.25.31

H wind με επιδοτηση μου δινει το diamond 2 στα 230 ευρω,αξιζει να το παρω????

αν ρωτάς για το αν είναι καλό το τηλέφωνο, τότε είναι άψογο. εφόσον βλέπεις εμένα τον περίεργο να μην παραπονιέμαι τότε μην φοβάσαι τίποτα :D

εμένα προσωπικά αν μου λέγανε ότι παίζει καλύτερα το N82 θα το πίστευα. τα pda στο θέμα video είναι "πάλι καλά που παίζει" να σου πω όμως πως να το λύσεις.

1) στο core αν πας στο video settings, έχει κάπου ρυθμίσεις. βάλε medium και DirectDraw.

2η λύση) κάνε μετατροπή το video σε Flv μορφή με τον Super Converter, και θα δείς ότι θα πηγαίνει μια χαρά. βασικά εγώ τα πάντα τα γυρίζω σε flv επειδή πιάνουν λιγότερο χώρο και είναι 100% βεβαιωμένο ότι το τηλέφωνο διαβάζει πιο γρήγορα flv αρχεία απο την Storage.

η κατανάλωση της μπαταρίας σου είναι μια χαρά. μην ξεχνάτε ότι διαφορά στην μπαταρία θα δείτε και με μία νέα radio. εγώ έχω 4.47.25.31

επειδη δεν καταλβα τελικα ποιος ειναι ο σωστος τροπος της πρωτης φορτησης?

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

άλλη radio πως βάζουμε? Χάνεται η εγγύηση αν το κάνουμε?

Για να βαλεις αλλη radio πρεπει να εγκαταστησεις hspl και αν το κανεις φυσικα χανεις την εγγυηση. Μπορεις βεβαια παντα να περασεις την παλια radio και να αφαιρεσεις το hspl πριν πας το τηλεφωνο για service οποτε δε θα καταλαβει κανεις τιποτα. :shifty:

Να το βάλεις όταν το πάρεις και να το φορτίσεις, μην το βγάλεις την ώρα της φόρτισης αλλά όταν τελειώσει. Δεν χρειάζεται 8 ώρες όπως λένε οι πωλητές αλλά την ώρα που θα δείξει ότι φόρτισε το βγάζεις ;) Η μπαταρία επίσης μπορεί να βελτιωθεί με αλλαγή ROM και Radio

WebVirus, δεν τα παίζει με τίποτα. Δοκίμασα και εγώ παλαιότερα με το HD αλλά τίποτα. Φταίει ίσως ότι τραβάει σε ανάλυση VGA και στα 30 fp/s που ίσως ο επεξεργαστής (ή το λειτουργικό? ο coreplayer?) να μην τα υποστηρίζει - να μην τα τραβάει.

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

τα περισσότερα Diamond 2, ήταν ήδη φορτισμένα. εγώ δεν έχω υπομονή σε τίποτα που αγοράζω, να κάτσω να περιμένω πότε θα φορτίσει. ο σωστός τρόπος είναι όταν κουραστείς και πέσεις για ύπνο, να βάλεις και το D2 για ύπνο :p

Για να βαλεις αλλη radio πρεπει να εγκαταστησεις hspl και αν το κανεις φυσικα χανεις την εγγυηση. Μπορεις βεβαια παντα να περασεις την παλια radio και να αφαιρεσεις το hspl πριν πας το τηλεφωνο για service οποτε δε θα καταλαβει κανεις τιποτα. :shifty:

υπάρχει κάπου η διαδικασία ακριβώς να το κάνω? Επίσης δεν θέλω να χαθεί ττπ από ότι έχω σεττάρει.

υπάρχει κάπου η διαδικασία ακριβώς να το κάνω? Επίσης δεν θέλω να χαθεί ττπ από ότι έχω σεττάρει.

Για να ξεκλειδώσεις τη συσκεύη οδηγίες και πρόγραμμα εδώ.

Για να αλλάξεις τη radio της συσκευής εδώ.

Δέν θα χαθεί τίποτα από ότι έχεις περάσει αλλά μόλις ξεκλειδώσεις τη συσκευή χάνεις την εγγύηση. Εάν απόφασίσεις να το κάνεις εγώ προσωπικά προτείνω την νεότερη radio που υπάρχει στο link που έδωσα.

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΞΗΓΕΙΣ - ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ...

Δεν έχω καταφέρει να κάνω να δουλέψει το IGO και μου φαίνετε θα βάλω το garmin μιας και το έχω φάει στην μάπα από πλευράς εγκατάστασης και το παίζω στα δάχτυλα. :rolleyes:

Υπάρχει κάπου στο myphone αναλυτικός οδηγός εγκατάστασης για το IGO όπως υπάρχει για το garmin ? :confused:

To garmin δουλεύει με τους χάρτες ανάβασης που είναι πολύ καλοί. Το igo με ποιους χάρτες δουλεύει ? είναι αναλυτικοί σε επίπεδο μικρόν πόλεων και χωριών Ελλάδας.?:!:

Το iGO μάλλον δεν δουλεύει λόγω του ότι το Diamond έχει WVGA οθόνη και χρειάζεται την τελευταία έκδοση. Ψάξε στο γνωστό forum και θα το βρεις ;)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Το iGO μάλλον δεν δουλεύει λόγω του ότι το Diamond έχει WVGA οθόνη και χρειάζεται την τελευταία έκδοση. Ψάξε στο γνωστό forum και θα το βρεις ;)

Καλημέρα. Πίο είναι το γνωστό forum;

Μετά από αρκετές δοκιμές κατέληξα πως μου αρέσει το igo. Σε περίπτωση που αποφασίσω να το αγοράσω ξέρει κανείς από πού, πόσο κτλ; Επίσης από ότι έχω καταλάβει αυτά έρχονται σε κλειδωμένες sd. Εγώ απλά θέλω το πρόγραμμα με τους χάρτες να το βάλω στην δικία μου κάρτα. Υπάρχει πιθανότητα να γίνει αυτό;

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΞΗΓΕΙΣ - ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ...

Για να ξεκλειδώσεις τη συσκεύη οδηγίες και πρόγραμμα εδώ.

Για να αλλάξεις τη radio της συσκευής εδώ.

Δέν θα χαθεί τίποτα από ότι έχεις περάσει αλλά μόλις ξεκλειδώσεις τη συσκευή χάνεις την εγγύηση. Εάν απόφασίσεις να το κάνεις εγώ προσωπικά προτείνω την νεότερη radio που υπάρχει στο link που έδωσα.

Ακριβως οπως τα λεει ο φιλος ειναι εκτος του οτι μπορεις παντα να αφαιρεσεις το hardspl και να κανεις το D2 ακριβως οπως ηταν οταν το πηρες (αφου βεβαια περασεις μεσα την εργοστασιακη ROM και Radio). Να σημειωσω κι εγω οτι η τελευταια Radio (4.47.25.31) ειναι η καλυτερη που εχει βγει για το τηλεφωνο.

Καλησπέρα από εμένα. Νέος στο φόρουμ και νέος και στο Diamond 2. Πριν μπώ στο φόρουμ είχα μια απορία για την μπαταρία αλλά μόλις είδα το ποστ του webvirus οπότε θα δοκιμάσω τις λύσεις του και θα σας πω. Μία ερώτηση που έχω είναι το τι εφαρμογές προτείνεται να περάσω στο d2 μιας που είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ ένα τέτοιο κινητό.

Επίσης κάτι άσχετο, ήθελα να πάρω θήκη για το κινητό και καταλάθος πήρα με 20 ευρώ μία για το diamond το πρώτο. Είναι λίγο στενή αλλά το d2 μπαίνει. Λέτε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη συσκευή;

Καλησπέρα από εμένα. Νέος στο φόρουμ και νέος και στο Diamond 2. Πριν μπώ στο φόρουμ είχα μια απορία για την μπαταρία αλλά μόλις είδα το ποστ του webvirus οπότε θα δοκιμάσω τις λύσεις του και θα σας πω. Μία ερώτηση που έχω είναι το τι εφαρμογές προτείνεται να περάσω στο d2 μιας που είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ ένα τέτοιο κινητό.

Επίσης κάτι άσχετο, ήθελα να πάρω θήκη για το κινητό και καταλάθος πήρα με 20 ευρώ μία για το diamond το πρώτο. Είναι λίγο στενή αλλά το d2 μπαίνει. Λέτε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη συσκευή;

Καλημερα. Τα παιδια αρκετες σελιδες πιο πισω εχουν δωσει μια λιστα με προγραμματα. Βασικα μπορεις να βαλεις ο,τι τραβαει η ψυχη σου:

Εγω θα προτεινα να βαλεις το modaco nodata γιατι το διαμαντακι μας εχει την κακη συνηθεια να προτιμαει να συνδεεται στο ιντερνετ μεσω της καρτας sim ακομη και οταν εχεις ανοικτο το wifi.

Μετα ενας file explorer (resco) θα ηταν καλη ιδεα γιατι ο προεγγατεστημενος δεν βοηθαει πολυ.

Πολυ σημαντικο ειναι να κανεις back up (sprite) τη συσκευη ανα τακτα χρονικα διαστηματα γιατι λαθη γινονται και το σεταρισμα της συσκευης απο την αρχη ειναι το λιγοτερο χρονοβορο.

Καλη διασκεδαση να εχεις και μεγια σου.

Έβαλα και τα προγραμματάκια για την μπαταρία και ότι προγράμματα γενικότερα βρήκα. Τώρα έχω άλλη ερώτηση. Αυτά τα rom τι ακριβώς είναι;

Έβαλα και τα προγραμματάκια για την μπαταρία και ότι προγράμματα γενικότερα βρήκα. Τώρα έχω άλλη ερώτηση. Αυτά τα rom τι ακριβώς είναι;

είσαι πολύ νέος ακόμα στο χώρο αυτό και θα φας τα μούτρα σου. γνώμη μου είναι να περιμένεις λίγο. για να σου δώσω μια ιδέα όμως στο περίπου....

rom είναι σαν να λέμε το λειτουργικό του τηλεφώνου. υπάρχουν διάφορες ρομ (Cooked rom) οι οποίες έχουν το ίδιο λειτουργικό με αυτό που έχεις ήδη (υπάρχουν και τα 6.5 αλλά αυτά ξέχνα τα). Οι διαφορές είναι στις ρυθμίσεις κυρίως. οι κάθε ρομ έχει διαφορετικές ρυθμίσεις.

Δεν με ενδιαφέρει για τώρα τουλάχιστον να κάνω κάτι τέτοιο στη συσκευή. Απλά απορίες ξανά. Δοκίμασα το nodata από 5 διαφορετικά site και κάθε φορά που το τρέχω από το d2 μου λέει unexpected error. Μπορεί να βοηθήσει κανείς σε αυτό; Και δεύτερο υπάρχει πρόγραμμα να οριζοντιοποιεί και το μενού πλην του ίντερνετ μόνο;

Παιδια καλησπέρα να κάνω μια χαζή ερώτηση και εγώ....

Εχω εγκατεστημένο και το destinator kai to igo8 και δεν εχω κανενα προβλημα πλοήγησης.

ΑΠλά σήμερα που δοκίμαζα το google maps Που έχει απο την μάνα του είδα πως εχει την επιλογη να κανεις χρηση του gps αν δεν εχεις συνδεση αλλα internet .

Προσπαθησα να κανω χρηση gps αλλα ματαια δεν κατεβαινε ουτε έδειχνε τιποτα ο χαρτης.

Είναι κάποιο προβλημα της συσκευης αυτο ?

Λυνεται καπως με εγκατασταση καποιου αρχειου μηπως?

Η δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τους googlemaps μονο με gps???