Jump to content

s2t2s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About s2t2s

  • Ημ. Γέννησης 22/07/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

s2t2s's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. s2t2s

    Huawei P30 Pro

    . Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Ίσως και πιο έντονο. Έχω τζαμακι Τ-ΜΑΧ.
  2. s2t2s

    Huawei P30 Pro

    Ναι μου συμβαίνει. Νομίζω γίνεται επειδή διαχέεται το φως από τo tempered glass προς την κάμερα γιατί αν απενεργοποιησω το φλας η φωτογραφίες βγαίνουν μια χαρά.
  3. s2t2s

    Huawei P30 Pro

    Καλησπερα, εγώ τα έχω κ τα δύο, κλείνει μια χαρά. Δεν βρίσκει η θήκη στο γυαλί καθόλου. Αν πας σε αυτή τη θήκη να έχεις υπόψιν πως τα κουμπιά της έντασης και power γίνονται αρκετά σκληρά. Για το τζαμακι είναι το καλύτερο που έχω βάλει σε κινητό.
  4. s2t2s

    Huawei P30 Pro

    Καλησπέρα σας. Υπάρχει κάποια ενημέρωση για την εκδοχή amber sunrise (το πορτοκαλί - κόκκινο); Δεν βρήκα πληροφορίες για διαθεσημοτητα.
  5. Καλησπέρα σας. Είμαι σε beta έκδοση με ημερομηνία security update 5 Νοεμβρίου. Κατεβάσε το Δεκέμβριο ένα update, το έκανε εγκατάσταση κ μετά μου έβγαλε μήνυμα πως απέτυχε η εγκατάσταση. Από τότε δεν έχει κατεβάσει κάποιο update. Είμαι σε έκδοση OPP6. 171019012. υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να το ξεκολλήσω; ευχαριστώ πολύ.
  6. Καλημέρα. Από τη συσκευασία δε γνωρίζω, αλλά από τη συσκευή πας ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο.,ρυθμιστικες πληροφορίες και πάνω πάνω θα σου βγάλει H1512 αν είναι Ευρωπαικό, η τον άλλο κωδικό αν είναι αμερικάνικο.
  7. Ευχαριστώ πολύ. Δεν είχα ενεργοποιημενο το 4g από την COSMOTE.
  8. Υπάρχει κάποιος με stock rom να μου πει αν έχει δει το 6p με εικονίδιο με 4g; Είμαι με COSMOTE sim αν παίζει ρόλο. Στις ρυθμίσεις είναι επιλεγμένο το 4g. Ευχαριστώ πολύ.
  9. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το κινητό βγάζει εικονίδιο για 4g. Μόνο H έχω δει να βγάζει. Πως μπορώ να το ελέγξω;
  10. Καλησπέρα σας. Παρατήρησα πως από Chrome με στέλνει αρκετά συχνά σε μια σελίδα που μου ζητάει να κάνω εγκατάσταση antivurus γιατί κ καλά έχει ιό το κινητό μου. Φυσικά και δεν το έκανα αλλά ει αι ενοχλητικό. Ότι εφαρμογές έχω τις έχω κάνει εγκατάσταση από playstore. Έχει συμβεί σε κανένα από σας; Πώς το αντιμετώπισατε;
  11. Καλησπέρα σας. Μετά από καιρό που παρακολουθώ το θέμα αποφάσισα να πάρω και γω αυτό το κινητό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Φοβερή συσκευή. Αν μπορεί κανείς να μου απαντήσει έχω κάποιες ερωτήσεις: 1) Μάλλον έσβησα κατα λάθος τη stock live wallpaper του κινητού. Έψαξα μπας και τη βρω από κάπου αλλά τίποτα. Υπάρχει κάπου να τη βρω; 2) Διαβάζω για custom kernel και rom (rom φαντάζομαι είναι το λειτουργικό-έτσι το λέγανε όταν πέρναγα custom rom στο HTC diamond 2, από τότε έχω να ασχοληθώ). Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός αν αποφασίσω να μπω στη διαδικασία; Χάνω πολλά αν μείνω σε pure android; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  12. Καλησπερα παιδια. Εχω το vibe z και θελω να παρω καινουριο κινητο. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο και ενδιαφερομαι να παω η στο vibe z2 pro η στο m8-m8s. Μπορει καποιος βοηθησει στη σύγκριση;
  13. Ευχαριστώ πολυ τον φιλο για την απάντηση μιας και εγώ δεν μπορούσα να απαντήσω εγκαιρως. Καμιά προτίμηση σε cooked rom με 6.5.5? Εχω εγκαταστήσει την τελευταια rom του energy, αλλά οταν πάω να πάρω τηλ επείδη έχω ολες τις επαφες στα ελληνικά δεν μου βγάζει τιποτα. Δοκιμασα το grey dialler αλλά δεν δείχνει την τελευτάια σειρά αριθμών. Καμιά άλλη λύση υπάρχει η θα παίρνω τηλ από τις επαφές μόνο?
  14. Καλημερα. Εγω εχω 2 μπαταριες 2600Mah (για το στρατο) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Το μονο αρνητικο ειναι πως το κινητο γινεται λιγο βαρυ και σχεδον διπλασιο σε μεγεθος. Αλλα βγαζει περιπου 8 ωρες βιντεο με τερμα φωτεινοτητα με core player. Αυτα, ελπζω να βοηθησα.
  15. Καλημέρα. Την ΤESS Pride III δεν την δοκίμασα αλλά δοκίμασα την άλλη 6.5 που βγάζει ο ίδιος "μάγειρας" που έχει το Sence 2.5 η οποία μου αρέσει οπτικά αλλά έχει προβλήματα και μικροκολλήματα και μετά από μια μέρα επέστρεψα σε αυτή που σε είπα. Έχω δοκιμάσει άλλες 2 πειραγμένες των 6.5 και τις επίσημες στο site της HTC αλλά αυτην δεν την αλλάζω με τίποτα. Κατά την άποψη μου το Sense 2.1 δεν έχει πολλη διαφορά με αυτό των wm 6.1 γι' αυτό και δεν το προτιμώ και το Sence 2.5 αν και είναι όμορφο στο μάτι πιστέυω πως πεύτει λίγο βαρύ για το διαμαντάκι μας. Για να βάλεις non-official ROM ή να αλλάξεις radio στη συσκευή πρέπει να περάσεις το Hard spl (HSPL v1.83) που θα σου ακύρώσει την εγγύηση, αλλά μπορείς αφού περάσεις (σε περίπτωση που χρειαστεί-χτύπα ξύλο) την αρχική σου radio και Rom να το ξανακλειδώσεις και θα έχεις και πάλυ εγγύηση. Με το που περνάς μια άλλη rom από αυτή που είχε η συσκευή σου πάνω όταν την αγόρασες διαγράφεις την προηγούμενη. Οπότε αν κάνεις hard reset θα κάνεις εγκατάσταση τη rom που έχεις περάσει τελευταία. Ελπίζω να βοήθησα.
×
×
  • Create New...