Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια χρονια πολλα και απο μενα επειδη ειμαι φανταρος δεν μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες θα ηθελα ενα γενικο σχολιο για το κινητο πως ειναι η καμερα το gps οι εφαρμογες αυτονομια και οτι αλλο σκεφτειτε α και το touch2 τι λεει ειναι ποιο καινουργια συσκευη μην με βριζεται απλα δεν εχω ιντερνετ οσοι ωρα θελω ωστε να ενημερωθω πληρως

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το skype δουλεύει όπως στον υπολογιστή σου. Βιντεοκλήσεις;

εννοεί ο φίλος αν γίνετε να επικοινωνήσεις και με εικόνα....

σαν την webcam του υπολογιστή....:)

στην δικιά μου έκδοση πάντως δεν γίνετε μόνο με φωνή...:(

"Imagination is more important than knowledge."

Albert Einstein.

Με την πολύτιμη βοήθεια του athanaso και του webvirus καταφερα να προσθέσω το geotagging στην καμερα του topaz.Η συσκευή έχει το copilot 7 σε πλήρη έκδοση και οπως ήδη έχω αναφέρει είναι αρκετά καλό πρόγραμμα.Απ' όσο διαβάζω όμως μόνο η νέα εκδοση copilot 8 υποστηρίζει geotagging.Βρίσκομαι σε δίλημμα...Να αναβαθμίσω ή να βάλω κάποιο άλλο πρόγραμμα απο αυτά που κυκλοφορούν σπασμένα και από αυτά ποιό υποστηρίζει geotagging;Θα μπορούσε κανείς να με καθοδηγήσει;

Ευχαριστώ.

Για κοιτάξτε εδώ....

http://htcdevs.nstars.org/forum-f1/topic-t1.htm

και προσπαθήστε να μην κλάψετε όπως εγώ..........

....ακόμα να χαρούμε το topaz και να το DIAMOND 3!!!!!!

Απαράδεκτη κίνηση για όσους ξοδεύτηκαν για το 2.Τουλάχιστον θα πέσει η τιμή για όσους θα το ήθελαν και δε μπορούν να τα σκάσουν για το 3.Ας είναι...Έτσι συνήθως γίνεται με τα της τεχνολογίας αλλά άσε μας ρε HTC να προλάβουμε να χαρούμε το 2 κάνα χρόνο...Και να σκεφτείτε πως το αγόρασα πριν ενα μήνα με 40(!) άτοκες.

Φτου.....

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

καλα.... τα μισα χαρακτηριστικα απλα δεν παιζουν....!!!

απο cpu θες?

απο ανάλυση οθόνης?

απο μέγεθος και διάρκεια μπαταρίας?

Απο μοντέλο σε μοντέλο οι διαφορές είναι πάντα με το σταγονόμετρο!!!!

Όσο για τις φωτό.... totally photoshop!!!!

Υ.Γ.: ξεχασε ο phtoshoπας να βάλει manila2.5 οπως αναφέρει στα χαρακτηριστικά του (sense UI)

παιδια χρονια πολλα και απο μενα επειδη ειμαι φανταρος δεν μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες θα ηθελα ενα γενικο σχολιο για το κινητο πως ειναι η καμερα το gps οι εφαρμογες αυτονομια και οτι αλλο σκεφτειτε α και το touch2 τι λεει ειναι ποιο καινουργια συσκευη μην με βριζεται απλα δεν εχω ιντερνετ οσοι ωρα θελω ωστε να ενημερωθω πληρως

Χρόνια πολλά και σε σένα!

Η συσκευή είναι πολύ καλή. Κατά τη γνώμη μου, τα αρνητικά που έχω συναντήσει μέχρι στιγμής, είναι η έλλειψη φλάς (η νυχτερινή λήψη παρότι είναι πολύ καλή, δεν μπορεί να αντικαταστήσει το φλας) καθώς και οι συχνές φορτίσεις (βέβαια το κινητό το χειρίζομαι πολύ, οπότε μπορείς να πεις ότι είναι λογικό).

Προς το παρόν τουλάχιστον, δεν μου έρχεται στο μυαλό κάτι άλλο που με έχει ενοχλήσει στη συσκευή.

Για κοιτάξτε εδώ....

Αν και είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος από το κινητό μου, το ψιλοέψαξα στο Google και δεν βρήκα απολύτως καμία αναφορά στον αντικαταστάτη του D2. Μόνο για κάτι μελάνια έβγαζε. Οπότε πιο πολύ μούφα μου κάνει.

εγώ μετά το cruise είμαι πολύ ευχαριστημένος με το διαμαντάκι μου βλέπω να το αλλάζω όταν βγει diamond 5....:lol: για να είναι τεράστιες οι διαφορές τους.....

Albert Einstein.

• Administrators

Δεν υπάρχει κάτι για να κλάψεις. Δεν έχουμε επίσημη αναφορά για κάτι τέτοιο, κατά συνέπεια δεν βρίσκω λόγο να ασχολούμαστε. Κάποια στιγμή θα δούμε συσκευές με τέτοια χαρακτηριστικά αλλά αυτή η στιγμή δεν έχει έρθει ακόμα.

Modpic.gif

το πήρε κανένας από το public στα 299? έχει κάποια διαφορά από της vodafone ή του πλαισίου? εννοώ οσο αναφορά την εισαγωγή ή την εγγύηση...

έχω μια έκπτωση 100 ευρώ από vodafone αλλά άμα έρχεται μια ή άλλη και δεν έχουν διαφορά να πάρω κάτι άλλο με τα 100 ε......

Για κοιτάξτε εδώ....

http://htcdevs.nstars.org/forum-f1/topic-t1.htm

Απαράδεκτη κίνηση για όσους ξοδεύτηκαν για το 2.Τουλάχιστον θα πέσει η τιμή για όσους θα το ήθελαν και δε μπορούν να τα σκάσουν για το 3.Ας είναι...Έτσι συνήθως γίνεται με τα της τεχνολογίας αλλά άσε μας ρε HTC να προλάβουμε να χαρούμε το 2 κάνα χρόνο...Και να σκεφτείτε πως το αγόρασα πριν ενα μήνα με 40(!) άτοκες.

Φτου.....

φίλε μου αυτό το ποστ είχε σκάσει μύτη και πιο παλιά. μην το παίρνεις στα σοβαρά. το παλικάρι που το έγραψε είναι για το π30ς καβάλα.

όσο για το "να το χαρούμε κανα χρόνο", δεν λέω το αγαπάω αυτό το Pda. ίσως το καλύτερο που είχα ποτέ μου (σίγουρα όχι το γρηγορότερο).

αλλά σιγά σιγά πρέπει να αρχίσει να σκάει μύτη κανα D3.

δεν θέλω να βιαστεί η HTC όμως, γιατί το HD2 είναι μια beta συσκευή, και απο αυτή η HTC θα μάθει τι πρέπει να φτιάξει στα νέα τηλέφωνα και που έκανε λάθος.

αν μου μεγαλώσουν το μέγεθος του D2 Θα τους κλωστάω.

δεν ζητάω πολλά. 1 GHz CPU, και led flash στη συσκευή του D2 θέλω.....

• Administrators
το πήρε κανένας από το public στα 299? έχει κάποια διαφορά από της vodafone ή του πλαισίου? εννοώ οσο αναφορά την εισαγωγή ή την εγγύηση...

έχω μια έκπτωση 100 ευρώ από vodafone αλλά άμα έρχεται μια ή άλλη και δεν έχουν διαφορά να πάρω κάτι άλλο με τα 100 ε......

Το public πουλάει την αγγλική έκδοση ενώ το Πλαίσιο την ελληνική.

Modpic.gif

Τι τιμή πρέπει (και πού) στη registry για να σου επιτρέπει η Opera να ανοίγεις πάνω από 3 tabs, που είναι το default;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Το public πουλάει την αγγλική έκδοση ενώ το Πλαίσιο την ελληνική.

πέρα από αυτό( το οποίο δεν με απασχολεί καθόλου);

του public έχει τα wm 6.1...λογικά θα γίνεται αναβάθμιση στα 6.5, σωστά;

Παιδια μια ερωτησουλα...

Προσπαθησα να δοκιμασω το Destinator 9 και δε μου τρεχει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Παει να ξεκινησει να φορτωνει τις μπαριτσες και τελικα δεν ξεκιναει το προγραμμα... :cry:

Ρωταω εδω που εχουμε ολοι την ιδια συσκευη, γιατι πολλα αλλα ατομα με διαφορετικες συσκευες λενε οτι "ολα καλα".

Αλλοι παλι μιλανε για ενα προβληματακι με το skin που τελικα λυθηκε...

Και εγω ειμαι ο μονος που δε μου ξεκιναει καθολου το Destinator 9. :p

πέρα από αυτό( το οποίο δεν με απασχολεί καθόλου);

του public έχει τα wm 6.1...λογικά θα γίνεται αναβάθμιση στα 6.5, σωστά;

Ναι γίνεται από το official site της HTC.....

Albert Einstein.

Ερωτήσεις από τον άσχετο:

1.Ετοιμάζομαι να αλλάξω την κάρτα αποθήκευσης της συσκευής 2GB, με μεγαλύτερη 8GB. Πως θα γίνει η αντιγραφή των αρχείων και αν πρέπει να προσέξω κάτι.

2. Πως γίνεται να κάνω αλλαγές στα αρχεία sys.txt προγραμμάτων που έχω εγκαταστήσει, όχι απευθείας από το resco explorer μέσα από τη συσκευή, αλλά μέσω του PC, στη συνδεδεμένη με αυτό συσκευή.

Ευχαριστώ.

• Administrators
Ερωτήσεις από τον άσχετο:

1.Ετοιμάζομαι να αλλάξω την κάρτα αποθήκευσης της συσκευής 2GB, με μεγαλύτερη 8GB. Πως θα γίνει η αντιγραφή των αρχείων και αν πρέπει να προσέξω κάτι.

2. Πως γίνεται να κάνω αλλαγές στα αρχεία sys.txt προγραμμάτων που έχω εγκαταστήσει, όχι απευθείας από το resco explorer μέσα από τη συσκευή, αλλά μέσω του PC, στη συνδεδεμένη με αυτό συσκευή.

Ευχαριστώ.

1. Από την μία κάρτα στον υπολογιστή και μετά στην νέα κάρτα. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

2. Δεν υπάρχουν πολλά αρχεία sys.txt. Ένα είναι και αυτό είναι στον φάκελο του iGO. Το περνάς στον υπολογιστή σου, το αλλάζεις και μετά το πετάς στη συσκευή σου αντικαθιστώντας το παλιό.

Παιδια μια ερωτησουλα...

Προσπαθησα να δοκιμασω το Destinator 9 και δε μου τρεχει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Παει να ξεκινησει να φορτωνει τις μπαριτσες και τελικα δεν ξεκιναει το προγραμμα... :cry:

Ρωταω εδω που εχουμε ολοι την ιδια συσκευη, γιατι πολλα αλλα ατομα με διαφορετικες συσκευες λενε οτι "ολα καλα".

Αλλοι παλι μιλανε για ενα προβληματακι με το skin που τελικα λυθηκε...

Και εγω ειμαι ο μονος που δε μου ξεκιναει καθολου το Destinator 9. :p

Μην ασχολείσαι καθόλου με το 9. Δεν υπάρχει κανένας λόγος κατά τη γνώμη μου.

Modpic.gif

Ρε παιδιά έχω μια απορία...Οταν πήρα το τηλέφωνο πάνω δεξιά,εκεί που λέει info για τη μνήμη μου έγραφε 63%(τι είναι αυτό;).Εγκατέστησα λοιπόν τα:NODATA,FACEBOOK IM μόνο(στη κάρτα) και από τότε είμαι στο 83%(χωρίς να "τρέχουν"προγράμματα μέσα).Πόσο είναι καλό να τη κρατάμε αυτή τη τιμή?

Μην ασχολείσαι καθόλου με το 9. Δεν υπάρχει κανένας λόγος κατά τη γνώμη μου.

Nα σου πω την αληθεια, κρινοντας απο το 8, δεν περιμενα τιποτα το ενδιαφερον απο το 9αρι.

Απλα ειπα να το δοκιμασω απο περιεργεια...

Απο εκει και περα, πεισμωσα απλα για να δω τι μπορει να φταιει που δεν ανοιγει το προγραμμα. :confused:

Ρε παιδιά έχω μια απορία...Οταν πήρα το τηλέφωνο πάνω δεξιά,εκεί που λέει info για τη μνήμη μου έγραφε 63%(τι είναι αυτό;).Εγκατέστησα λοιπόν τα:NODATA,FACEBOOK IM μόνο και από τότε είμαι στο 83%(χωρίς να "τρέχουν"προγράμματα μέσα).Πόσο είναι καλό να τη κρατάμε αυτή τη τιμή?

Αυτη η τιμή σου δείχνει πόση μνήμη χρησιμοποιείται. Όταν το τηλέφωνο ξεκινάει (με την stock RΟΜ) καταλαμβάνεται περίπου ένα 50% της μνήμης σου.

Σε εσένα πάντως το 83% είναι αρκετά μεγάλο, πράγμα όχι και τόσο καλό για την απόδοση του κινητού σου.

Είχε μέσα και το COPILOT(NAVIGATOR),το απεγκατέστησα και παρόλα αυτά 83% πάλι.........50% δεν έχω δει από τη πρώτη μέρα που το πήρα.......!Μήπως όταν σερφάρω στο internet μου κρατάει TEMP που με φτάνουν στο 83%?Μήπως οι 250 επαφές περίπου που έχω στη συσκευή;Τι μπόρω να κάνω για να το "ξεφορτώσω";

Soft Reset (επανεκκίνηση) να φανταστώ έχεις δοκιμάσει σωστά; Αν ναί, αποτέλεσμα δεν είχε;

Αν πάντως δοκίμασες soft reset και δεν άλλαξε τίποτα, καλό θα ήταν κατά τη γνώμη μου να δοκιμάσεις να κάνεις ένα hard reset. Έχε υπόψιν όμως, ότι με αυτό, διαγράφονται τα πάντα από τη συσκευή (μηνύματα, τηλέφωνα κτλ). Οπότε αν τυχόν το κάνεις, κράτα ένα back-up (πριν το hard reset προφανώς) με αυτό το προγραμματάκι για να τα επαναφέρεις όλα. Μην νομίζεις, ότι είναι κάτι το δύσκολο, μία απλή διαδικασία είναι.

Πάντως να ξέρεις ότι, όσο πιο πολύ χρησιμοποιείς τη συσκευή, τόσο θα ανεβαίνει η χρήση της μνήμης. Ωστόσο, με μία απλή επανεκκίνηση, θα πρέπει να επανέρχεται σε λογικά επίπεδα (50 με 60 %).

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!

Μερικες ερωτησεις...

Eνω συνδεομαι κανονικα με το wifi router, καθε 3-5 μερες μου ζηταει να ξανακαταχωρησω το key.Δεν μπορει να το αποθηκευσει?

Εβαλα το destinator 7 αλλα μερικες φορες το πληκτρολογιο δεν ανταποκρινεται.Υπαρχει καποια λυση?

Εχετε βρει καποιο εορτολογιο που να δουλευει κανονικα σε wm 6.5 ?

Ευχαριστω

KAVALA - MACEDONIA - HELLAS

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ