Jump to content

kiki11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kiki11

  1. γεια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το omnia i 800 εχω μπερδευτει σχετικα με το πως στελνεις καποιο αρχειο μεσω bluetooth θα μπορουσε κανεις να με βοηθησει .ευχαριστω .
  2. συμφωνω με τον athanaso77..aφου δε εχεις προβληματα.
  3. Οσο για την αναφορα του προηγουμενου..με το προβλημα του zoom ..εγω εχω καποιο αλλο..οταν βγαζω φωτο παντα βγαινουν με κοκκινα ματια .Θα πρεπει να κανω καποια ρυθμιση γενικη ή καθε φορα που θα θελω να βγαζω θα πρεπει να το ρυθμιζω?
  4. Γεια..θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το Omnia..εχω ενα προβλημα με την αποστολη αρχειων μεσω bluetooth..μπορει καποιος να βοηθησει..please..
  5. Συμφωνω και εγω με athanaso77..
  6. γεια σας παιδια ..ειμαι καινουριο μελος εδω και δε ξερω εαν αυτο που θελω να γραψω ειμαι στο σωστο site.Προσφατα αγορασα το Samsung Omnia GT-I800.Tο προβλημα μου ειναι οτι δε μπορω ν αστειλω καποιο αρχειο οπως τραγουδι ή φωτο ή βιντεο σε αλλο κινητο μεσω bluetooth..οπως κανουμε με τα αλλα κινητα.το ελω αυτο γιατι το συγκεκριμενο κιντο ειναι καπως ιδαιτερο.Παρακαλω οποιος γνωριζει ας με ενημερωσει ,ευχαριστω.:)
  7. Γεια σας παιδια ειμαι καινουριο μελος εδω..καταρχην δε ξερω εαν ειμαι στο σωστο θεμα για να ρωτησω αυτο που θελω για αυτο να με συγχωρεσετε.Προσφατα αγορασα το Samsung Omnia GT-I8000.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι επειδη εχω ψαξει πολλες φορες τις ρυθμισεις και δε μπορω να βγαλω ακρη ..ειναι..πωςμπορω να στειλω καποιο τραγουδι ή φωτογραφια ή οποιοδηποτε αρχειο μεσω bluetooth..οπως κανουμε και με τα αλλα κινητα και το λεω αυτο επειδη αυτο το κινητο ειναι καπως ιδαιτερο..περιμενω απαντηση ,ευχαριστω.
×
×
  • Create New...