ua1313 Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Πλέον το χει και το πλαίσιο 399 από όπου μπορώ να πάρω την επιδότηση της vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 xaxa γιατί ρε παιδιά, τόση αρνητική ενέργεια για την Cheetah? :D γιατί την θεωρείς την χειρότερη? αν μου πεις ότι δεν έχει εφαρμογές θα σε χτυπήσω. πάντως διαβάζω ότι η Tess η τελευταία είναι πάρα πολύ καλή. αν θέλετε δοκιμάστε την. Φιλε μου δεν ειμαι προκατειλημμενος απεναντι σε καμια Rom. Ουτε θετικα ουτε αρνητικα. :cool: Οσον αφορα την cheetah, απλα μου φανηκε πως κανει πολλα κολληματακια στα ξαφνικα. Μπορει εσυ να κρινεις μια Rom με βαση τα benchmark tests, αλλα εγω την κρινω με βαση την καθημερινη λειτουργια και εκει η cheetah μου φανηκε μετριοτατη. Οσον αφορα τα προγραμματα, μαλλον δεν καταλαβες καλα. Εγω απο οσα εχει προεγκατεστημενα, ζητημα να χρησιμοποιω 1-2, οποτε θα προτιμουσα να μην τα εχει ολα αυτα και να βαλω εγω οτι θελω. Απλα το αναφερω, με το σκεπτικο οτι ειναι τοσο γρηγορη παροτι ειναι τοσο "φορτωμενη". Επισης το μεγαλο μειονεκτημα της cheetah σε σχεση με την NRG στην οποια κατεληξα, ειναι αυτο που ειπα σε προηγουμενο post μου. Οτι για να εχεις 160 χαρακτηρες στο SMS πρεπει να απενεργοποιησεις το HTC messaging και αν το απενεργοποιησεις, δεν παιζουν τα MMS. Αν καποιος εχει βρει μια λυση που να τα βολευει ολα μαζι ας μου το πει και εμενα, γιατι εγω μονο με την NRG το καταφερα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 όπως πάντα οι ανάγκες του κάθε χρήστη είναι διαφορετικές. εγώ δεν έχω κολλήσει την cheetah ποτέ, δεν λέω ότι είναι η καλύτερη. μακάρι να μην είναι. δεν έβγαλα ποτέ benchmark, αυτό που έχω δώσει είναι στατιστικά ρύθμισης. το htc messaging δεν το χρησιμοποιώ μιας και είναι αργό. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Δοκίμασα πριν λίγο να περάσω την TESS, αλλά κολλάει το κινητό στην αρχική οθόνη (αυτή που εμφανίζεται μόλις ανοίξω το κινητό κρατώντας πατημένο το πλήκτρο της έντασης). Τώρα κατεβάζω την R6 του Dutty... Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaannoosss Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 θεματα οθονης που μπορω να βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 θεματα οθονης που μπορω να βρω? Τι θέματα ακριβώς; Για το TF3D; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaannoosss Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Τι θέματα ακριβώς; Για το TF3D; yes Για το TF3D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Εδώ και εδώ θα βρεις ενδιαφέρονται πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Μετά από 1 εβδομάδα με την Cheetah και τα tweaks του WebVirus δυστυχώς δεν έχω βγάλει άκρη... Πυκνά συχνά το κινητό ψιλοκολλάει και αρκετά προγράμματα όταν πάω να τα κλείσω αργούν να ανταποκριθούν. Οπότε είμαι σε αναζήτηση νέας ROM. Έχει κανείς να προτείνει τίποτα; Να πάω ξανά σε Dutty ή έχει βγει τίποτα άλλο; TESS και από εμένα. Μια φορά «παραστράτησα» και δοκίμασα ROM του Dutty αλλά γύρισα πάλι στην TESS. :) Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavala21 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Δεν μπορω να καταλαβω τι παει στραβα. Εβαλα το HTC icon και την Τsipistri top bar αλλα και τις 2 φορες αναγκαστηκα να κανω hard reset γιατι δεν ανταποκρινονταν η μπαρα εναρξη και η κατω μπαρα μου. Tι μπορει να φταιει? εχω 6.5 topaz Παράθεση KAVALA - MACEDONIA - HELLAS ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitadim Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Κάποιος αν μπορεί να μου πεί πιο είναι το γνήσιο πληκτρολόγιο της HTC που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στις αγγλικές ROM και να γράφουμε μηνύματα με 160 χαρακτήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 εξαρταται τη rom.αν ειναι leo η οχι πες μας ποια ρομ φορας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitadim Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 εξαρταται τη rom.αν ειναι leo η οχι πες μας ποια ρομ φορας Την NRGZ28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 βαλε το δευτερο του tsipistri απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2987890#post2987890 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitadim Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 βαλε το δευτερο του tsipistri απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2987890#post2987890 Ευχαριστώ, δουλεύει, στο MANILA δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 τι να πω....κατι παιζει με την ρομ σου γιατι σε ολες τις dutty rom παιζει και στο μανιλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Κάποιος αν μπορεί να μου πεί πιο είναι το γνήσιο πληκτρολόγιο της HTC που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στις αγγλικές ROM και να γράφουμε μηνύματα με 160 χαρακτήρες; Φιλε δεν ξερω αν μιλαμε για το ιδιο θεμα αλλα ξαναλεω τι προσεξα εγω δοκιμαζοντας ολες τις τελευταιες rom με wm6.5 και manila 2.5. Σε καμια δεν παιζουν Ελληνικα SMS 160 χαρακτηρων. Για να παιξουν πρεπει να τρεξουμε το cab που απενεργοποιει το HTC Messaging. Απενεργοποιωντας ομως το HTC Μessaging, δεν δουλευουν τα MMS. H μονη ROM που καταφερα να λειτουργουν τα MMS μετα την απενεργοποιηση του HTC Messaging ειναι η Topaz EnergyROM "Leo" 21877, οποια γενικοτερα ειναι καταπληκτικη ROM. Πολυ γρηγορη, χωρις καθολου bugs και κολληματα και οικονομικη στη μπαταρια. Επισης για τους τεμπεληδες να πω οτι εχει μεσα προεγκατεστημενη οτι εφαρμογη μπορει να φανταστει καποιος. Αν καποιος βρει μια αλλη ROM με WM 6.5 και manila 2.5 που να παιζουν ταυτοχρονα MMS και SMS 160 χαρακτηρων, ας μας το πει γιατι με κουρασε πολυ το ψαξιμο και ειμαι περιεργος μπας και κανω εγω κατι λαθος. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 τι να πω....κατι παιζει με την ρομ σου γιατι σε ολες τις dutty rom παιζει και στο μανιλα Φιλε εχω την εντυπωση οτι ουτε στη Rom του Dutty συμβαδιζουν SMS 160 χαρακτηρων και MMS. Mιλαω παντα για Rom με Manila 2.5. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 mms δεν εχω στειλει αλλα sms στελνει κανονικοτατα με 160. χωρις disable htc mesaging παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 mms δεν εχω στειλει αλλα sms στελνει κανονικοτατα με 160. χωρις disable htc mesaging παντα. Μπορεις να μας πεις ΑΚΡΙΒΩΣ ποια rom? Γιατι υποψιαζομαι οτι μιλας για παλιοτερη και οχι για Rom με manila 2.5. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Παιδια με ποια ρομ μπορω να εχω το phonepad, αυτο με τα 12 πληκτρα, και με 160 χαρακτηρες βεβαια. Και με ποια ρομ μπορω να εχω ηχογραφιση κλησεων, η οποια να ηχογραφει το αλλο μερος δυνατα και καθαρα; Η μηπως δεν γινετε με καμια ρομ; Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Γιατι υποψιαζομαι οτι μιλας για παλιοτερη και οχι για Rom με manila 2.5. ;) Dutty s holy grail R1 MANILA 2.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Dutty s holy grail R1 MANILA 2.5 Να σου πω την αληθεια δοκιμασα κατευθειαν την R6 και αν δεν κανω λαθος ειχα το ιδιο προβλημα που ανεφερα. Στην R1 παιζουν και τα MMS κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 ΝΟΜΙΖΩ.κατσε να στειλω ενα και θα σου πω με σιγουρια λοιπον στελνει Mms και με ελληνικο κειμενο με το πληκτρολογιο του tsipistri που χρησιμοποιω εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitadim Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Τα καλύτερα για εμένα πληκτρολόγια είναι τα original της ελληνικής ROM. Μήπως κάποιος ξέρει που μπορούμε να βρούμε το παρακάτω πληκτρολόγιο; http://photoshosting.net/image-33A5_4B176D7B.jpg\ http://photoshosting.net/image-8B3A_4B176D7B.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts