Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Από τη στιγμή που δεν έχω επαρκείς πληροφορίες για αυτό που κατέβασες, δεν μπορώ να σε βοηθήσω περαιτέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavala21 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Δεν βρισκω το link αλλα μεσα το rar. εχει ενα αλλο rar με ονομα WM6_PPC_HTC_Opera9_WWE (9.5 build 16070). Οταν απλα το περασα στο κινητο μου βγαζει το μηνυμα οτι πρεπει να το ανοιξω μεσα απο την εφαρμογη Παράθεση KAVALA - MACEDONIA - HELLAS ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Δεν βρισκω το link αλλα μεσα το rar. εχει ενα αλλο rar με ονομα WM6_PPC_HTC_Opera9_WWE (9.5 build 16070). Οταν απλα το περασα στο κινητο μου βγαζει το μηνυμα οτι πρεπει να το ανοιξω μεσα απο την εφαρμογη Απ' ό,τι καταλαβαίνω, είναι η Opera που έδωσε ο webvirus, ώστε να μπορείς να παίζεις flash. Αυτό το rar αρχείο πρέπει να το αποσυμπιέσεις, να το περάσεις στο κινητό σου (το αρχείο cab) και από εκεί με τον διαχειριστή αρχείων του κινητού σου να το εκτελέσεις ώστε να σου εγκατασταθεί η Opera. Θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι. Γιατί όταν εκτελώ το quickgps μου αλλάζει την ώρα του συστήματος; Και επίσης, προσφέρει κάτι στο ταχύτερο κλείδωμα των δορυφόρων ή μάταια ασχολούμαι με αυτό. Πάντως, είναι γεγονός, σήμερα που το ενημέρωσα το mireo black edition που έχω, κλείδωσε αμέσως. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Δε μπορω να καταλαβω ενα πραγμα... Παω να γραψω μηνυμα με το HTC Messaging και ενω μου γραφει 0/160 χαρακτηρες, με τον πρωτο χαρακτηρα που γραφω, αλλαζει η επιλογη σε 70 χαρακτηρες ανα SMS. Στην αρχη νομιζα οτι ειναι λογω του πληκτρολογιου, αλλα και το FingerKeyboard που δοκιμασα το ιδιο μου κανει. :confused: Στα Αγγλικα γραφει κανονικα 160 χαρακτηρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Δε μπορω να καταλαβω ενα πραγμα... Παω να γραψω μηνυμα με το HTC Messaging και ενω μου γραφει 0/160 χαρακτηρες, με τον πρωτο χαρακτηρα που γραφω, αλλαζει η επιλογη σε 70 χαρακτηρες ανα SMS. Στην αρχη νομιζα οτι ειναι λογω του πληκτρολογιου, αλλα και το FingerKeyboard που δοκιμασα το ιδιο μου κανει. :confused: Στα Αγγλικα γραφει κανονικα 160 χαρακτηρες. πρέπει να γράφεις κεφαλαία. Δεν βρισκω το link αλλα μεσα το rar. εχει ενα αλλο rar με ονομα WM6_PPC_HTC_Opera9_WWE (9.5 build 16070). Οταν απλα το περασα στο κινητο μου βγαζει το μηνυμα οτι πρεπει να το ανοιξω μεσα απο την εφαρμογη παιδιά για τα cabs μου μιλάτε (σου απάντησα και στο προηγούμενο post που έκανα, αλλά δεν το είδατε μαζί με το γιάννη :) (έχω απαντήση μέσα στο QUOTE). το pda σου ανοίγει το zip file. μέσα στο zip θα βρείς το αρχείο που λες. το κάνεις 2πλο κλίκ και θα σου κάνει install. Θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι. Γιατί όταν εκτελώ το quickgps μου αλλάζει την ώρα του συστήματος; Και επίσης, προσφέρει κάτι στο ταχύτερο κλείδωμα των δορυφόρων ή μάταια ασχολούμαι με αυτό. Πάντως, είναι γεγονός, σήμερα που το ενημέρωσα το mireo black edition που έχω, κλείδωσε αμέσως. αυτό με την ώρα πρώτη φορά το ακούω. κάπου έχει μέσα στο system μία επιλογή να μην αλλάζει την ώρα μόνο του. το quickgps κάνει διαφορά. αν δεν είναι ενημερωμένο, μπορεί να σου κάνει αρκετή ώρα να κλειδώσει. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 πρέπει να γράφεις κεφαλαία. Ναι το ξερω. Αλλα και παλι μου κανει αυτο το περιεργο. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 αυτό με την ώρα πρώτη φορά το ακούω. κάπου έχει μέσα στο system μία επιλογή να μην αλλάζει την ώρα μόνο του. το quickgps κάνει διαφορά. αν δεν είναι ενημερωμένο, μπορεί να σου κάνει αρκετή ώρα να κλειδώσει. Στο System δε βρίσκω κάποια τέτοια επιλογή να μην αλλάζει την ώρα μόνο του. Μήπως ξέρεις ακριβώς που βρίσκεται αυτό; Edit Τώρα που το έκανα update δε μου την άλλαξε την ώρα. Επίσης, στο quickgps, εκεί που λέει πότε έγινε η τελευταία ενημέρωση, ενώ την έκανα εγώ μετά τις 19:00, μου έβγαζε γύρω στις 14:00, ενώ τώρα μου τη βγάζει κανονικά. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavala21 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 το pda σου ανοίγει το zip file. μέσα στο zip θα βρείς το αρχείο που λες. το κάνεις 2πλο κλίκ και θα σου κάνει install. Aντεγραψα στην καρτα μνημης το .rar οπως το εχεις.Οταν του κανω κλικ μεσω του file explorer, μου βγαζει το μηνυμα "δεν υπαρχει εφαρμογη που να σχετιζεται με το αρχειο opera_flash. Ανοιξτε πρωτα την εφαρμογη και στη συνεχεια ανοιξτε το αρχειο μεσα απο την εφαρμογη"... ?? Τι κανω λαθος?Ευχαριστω Παράθεση KAVALA - MACEDONIA - HELLAS ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 ανοιξέ το με το Resco Explorer. όχι με το File Explorer. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Δε μπορω να καταλαβω ενα πραγμα... Παω να γραψω μηνυμα με το HTC Messaging και ενω μου γραφει 0/160 χαρακτηρες, με τον πρωτο χαρακτηρα που γραφω, αλλαζει η επιλογη σε 70 χαρακτηρες ανα SMS. Στην αρχη νομιζα οτι ειναι λογω του πληκτρολογιου, αλλα και το FingerKeyboard που δοκιμασα το ιδιο μου κανει. :confused: Στα Αγγλικα γραφει κανονικα 160 χαρακτηρες. Στη συσκευή σου έχεις official ROM; WM6.1 ή 6.5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Γνωρίζει κανείς ποιόν task manager είχε ενσωματωμένο η Dutty ROM; Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Στη συσκευή σου έχεις official ROM; WM6.1 ή 6.5; Τα παραπανω γινανε με την 6.5 ROM του Dutty. Βασικα με το HTC Messaging, παιζουν διαφορα τετοια θεματακια απο οτι διαβασα. Το περιεργο ειναι οτι ακομα και μετα την απενεργοποιηση του HTC Messaging, βρηκα 2 κουσουρια. 1) Αυτο που σας ειπα με τους 70 χαρακτηρες ανα SMS. 2) Δεν παιζανε τα MMS. (το αναφερει και ο ιδιος ο Dutty στη σελιδα της ROM). Παντως τωρα περασα την EnergyROM_TOPAZ_20090921_StandardM2.5 και παιζουν ολα καλα μετα την απενεργοποιηση του HTC Messaging. Aσε που εχει μεσα 10αδες απιστευτα προγραμματα προεγκατεστημενα, χωρις αυτο να την κανει να σερνεται. Πραγματικα πολυ καλη δουλεια απο το μαγειρα. :D ... ... ... ... ... ... ... Εχει αρχισει και με τσακιζει το θεμα.:mad: Στην Energy που με βολευε απο ολες τις υπολοιπες πλευρες, δεν επαιζε καλα ο Topaz Grey Dialer του Panosha που ειναι στα Ελληνικα και τον βαζω παντα. Για την ακριβεια πετσοκοβε την πανω σειρα αριθμων (1,2,3). Ειναι η πρωτη Rom που το κανει αυτο. Ειπα λοιπον να βαλω την Cheetah 0.1 που ηταν η μονη που δεν ειχα περασει (ξεκινησα με την 0.2 πριν γινει η διευκρινηση απο τον WebVirus και δε μου αρεσε πολυ οποτε συνεχισα να δοκιμαζω και αλλες). Με την cheetah 0.1, δεν παιζουν σωστα τα MMS. Μου κανει ακριβως τα ιδια με τη Rom του Dutty. Δοκιμασα και το archsoft MMS, αλλα παλι τα ιδια.:cry: Σε εσενα WebVirus παιζουν κανονικα τα MMS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavala21 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 ΒΟΗΘΕΙΑ! Πήρα και ετρεξα απο τον file explorer τα htc icon, prince of persia,advanced task manager0.7, core player, extra camera mode και αφου μου ζητησε να κανε επανεκινηση και την εκανα, δεν ανταποκρινεται καθολου η πανω μπαρα(ΕΝΑΡΞΗ,μπαταρια...δεν μπορω να μπω να τα απεγκαταστησω ενω ουτε το κουμπι των windows ανταποκρινεται) ενω η κατω μπαρα ανταποκρινεται αλλα με καθυστερηση. Τι πρεπει να κανω? To προβλημα πρεπει να δημιουργηθηκε απο το htc icon αλλα δεν ξερω τι να κανω. Το κουμπι Χ πανω δεξια δεν εμφανιζεται αλλα αν πατησω σε κεινο το σημειο που ΘΑ επρεπε να βρισκεται, ανταποκρινεται ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση KAVALA - MACEDONIA - HELLAS ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Παιδια εχω και εγω μια απορια. Ποιοι αλλοι dialers παιζουν με Ελληνικα γραμματα οπως ο Topaz Grey Dialer GR του panosha? Αυτος ο dialer που με βολεψε τοσο πολυ δεν παιζει με τιποτα σε WM6.5. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 σε μενα γιατι παιζει μια χαρα ο topaz grey dialerGR? DUTTY HG R1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 σε μενα γιατι παιζει μια χαρα ο topaz grey dialerGR? DUTTY HG R1 Βασικα στην EnergyROM_21876 που με ενδιαφερερει κυριως το δειχνει λαθος. Επισης στην TESS_V4.2 WWE το δειχνει με τον ιδιο λανθασμενο τροπο. Σε μερικες αλλες οπως η Cheetah και 1-2 ακομα που δοκιμασα δεν προλαβα να το εγκαταστησω, γιατι με απασχολησε το προβλημα με τα MMS που δεν καταφερα να λυσω με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Αυτον τον τροπο ψαχνω και δε βρισκω. :( Δε με χαλανε καθολου τα menu και τα προγραμματα στα Αγγλικα, αλλα δυο πραγματακια θα τα προτιμουσα στα Ελληνικα. 1) Το Keyboard. 2) Το ενσωματωμενο προγραμμα που εχει για τις επαφες. Ξερω οτι πολλοι θα πειτε... υπαρχουν και αλλα προγραμματα που παιζουν στα Ελληνικα και μαλιστα ειναι και καλυτερα... απλα εχω κολλησει λιγο να κανω τα συγκρεκριμενα να παιξουν Ελληνικα. ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ. :rolleyes: Ακριβως αυτο ψαχνω, ας εχω αγγλικο μενου αρκει να εχω το πληκτρολογιο και την αλφαβητικη μπαρα στο πλαι με ελληνικα, (κατι που στο διαμαντη ενα δεν το καταφερα :( ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Ακριβως αυτο ψαχνω, ας εχω αγγλικο μενου αρκει να εχω το πληκτρολογιο και την αλφαβητικη μπαρα στο πλαι με ελληνικα, (κατι που στο διαμαντη ενα δεν το καταφερα :( ) Φιλε αν μιλαμε για το ιδιο προβλημα, σχεδον βρηκα την ακρη, αλλα πρεπει να φυγω βιαστικα τωρα. Θα πω τις εξελιξεις... :D Για τη μπαρα με τα Ελληνικα στο πλαι, διαβασε τι ειπε ο athanaso77 λιγα μηνυματα πριν. Για τον Dialer περιμενε λιγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavala21 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Ρε παιδια σας παρακαλω ας μου πει καποιος πως βγαζω το htc icon που λογικα μου δημιουργησε προβλημα και δεν ανταποκρινεται το εναρξη. Δεν βρισκω το αφαιρεση προγραμματων! Παω ρυθμισεις αλλα την επιλογη συστημα(...αφαιρεση προγραμματων)δεν την εχει πουθενα! Παράθεση KAVALA - MACEDONIA - HELLAS ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Φιλε αν μιλαμε για το ιδιο προβλημα, σχεδον βρηκα την ακρη, αλλα πρεπει να φυγω βιαστικα τωρα. Θα πω τις εξελιξεις... :D Για τη μπαρα με τα Ελληνικα στο πλαι, διαβασε τι ειπε ο athanaso77 λιγα μηνυματα πριν. Για τον Dialer περιμενε λιγο... ωραια περιμενω νεα σου :) γιατι ειναι ο μονος λογος που μενωρίς με την stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 δεν ξέρω γιατί δεν παίζουν τα MMS σας. δεν στέλνω και δεν παίρνω MMS. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Ρε παιδια σας παρακαλω ας μου πει καποιος πως βγαζω το htc icon που λογικα μου δημιουργησε προβλημα και δεν ανταποκρινεται το εναρξη. Δεν βρισκω το αφαιρεση προγραμματων! Παω ρυθμισεις αλλα την επιλογη συστημα(...αφαιρεση προγραμματων)δεν την εχει πουθενα! Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός; Είσαι με WM6.5; Εγκατέστησες κάποιον άλλο task manager; Από πότε δημιουργήθηκε το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Ποιο πρόγραμμα έχετε για να κρατάτε τους κωδικούς (κάρτες ανάληψης, πιστωτικές κτλ); Ψάχνω κάποιο δωρεάν και διαπιστωμένα ασφαλές. Πριν χρησιμοποιούσα το CryptoCard με το οποίο δεν είχα προβλήματα αλλά δεν έχω δει κανένα να το αναφέρει. Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 για δωρεαν δεν ξερω. εγω χρησιμοποιω το spb wallet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Να γραψω μερικες παρατηρησεις που εκανα και τις λυσεις που βρηκα μετα απο πολυ ψαξιμο. Μιλαω παντα για WM6.5 με sense 2.5 (αν παιζει ρολο). Οσον αφορα τα MMS. Παιζουν κανονικα, με το HTC Messaging. Αλλα με το HTC Messaging δεν καταφερα να γραψω μηνυμα με 160 χαρακτηρες, ακομα και με πληκτρολογια που παλιοτερα παιζανε μια χαρα. Απενεργοποιωντας το (ουτως ή αλλως) κακο HTC Messaging γραφονται κανονικα μηνυματα με 160 χαρακτηρες, αλλα σταματανε να λειτουργουνε τα MMS. Δοκιμαζοντας σχεδον ολες τις τελευταιες Roms, κατεληξα οτι η μονη που καταφερνει να στειλει MMS μετα την απενεργοποιηση του HTC Μessaging, ειναι η Topaz EnergyROM "Leo". Αυτο γινεται, γιατι εχει ενσωματωμενο το Arcsoft MMS. Οσο και να προσπαθησα να κανω αλλες Roms να παιξουν εγκαθιστωντας το Arcsoft MMS, δεν το καταφερα. Ισως γιατι η εκδοση του προγραμματος που καταφερα να βρω, δεν ειναι συμβατη με τα WM6.5. Οσον αφορα τo Greek Dialer. Χρησιμοποιουσα το TopazGreyDialerGR εδω και καιρο με τα WM6.1 και μου αρεσε πολυ. Τωρα που δοκιμασα να το βαλω ανακαλυψα πως κοβει μια σειρα αριθμων του Dialer. Δοκιμασα και αλλα αντιστοιχα Greek Dialers σε διαφορες Roms και το αποτελεσμα ηταν παντα το ιδιο. Ηταν μετατοπισμενοι οι αριθμοι και εκτος του οτι δε φαινοταν η τελευταια σειρα, δεν αντιστοιχουσαν σωστα τα γραμματα που εβλεπες με αυτα που πατουσες. [ATTACH]14941[/ATTACH] Στη συνεχεια μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα τον Black Dialer GR που ειναι μαυρος και μου αρεσε περισσοτερο και απλα επρεπε να φτιαξω το προβλημα με τους αριθμους που δεν φαινοντουσαν. Τελικα κατεληξα στην παρακατω τροποποιηση, στην οποια προσεθεσα και τα χρωματιστα εικονιδια για τις εισερχομενες, εξερχομενες και αναπαντητες. [ATTACH]14942[/ATTACH] Σιγουρα οι χρωματισμοι ειναι θεμα γουστου και τωρα που βρηκα το κολπο σε καποια φαση θα προσπαθησω να το βελτιωσω ακομα περισσοτερο. Σε πρωτη φαση ηθελα απλα να λυσω το προβλημα, οποτε ολα καλα. :D Ευχαριστω ολα τα παιδια που ανεβασανε του dialers οπως και τα προτοτυπα αρχεια που τροποποιησα μονος μου. Sorry που δεν αναφερω τα ονοματα τους, αλλα κατεβασα τοσα πολλα διαφορετικα προγραμματα και αρχεια, που απλα εχασα τη μπαλα οσον αφορα την προελευση του καθενος. :p Αν καποιος εχει το αντιστοιχο προβλημα, ας μου πει να του πω τι εκανα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts