Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro 2 (Rhodium)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και βέβαια. Είτε μιλάς για απλή ηχογράφηση ή για ηχογράφηση συνομιλίας

Μπορείς να μου πεις πως γίνεται ακριβώς; τι πρέπει να ρυθμίσω;

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορείς να μου πεις πως γίνεται ακριβώς; τι πρέπει να ρυθμίσω;

Ανοίγεις το "Σημειώσεις" επιλέγεις "Μενού" και "Προβολή εργαλείων εγγραφής".

Δεν ξέρω αν δουλεύει σε συνομιλία δεν το έχω δοκιμάσει.

Edited by morfeass

Εντάξει με τη λειτουργία στις σημειώσεις δεν το ήξερα, ευχαριστώ morfeass.

Για τη συνομιλία χρειάζεται κάτι άλλο πχ έξτρα πρόγραμμα; μήπως ξέρεις SCHUMIFER;

• 2 weeks later...
Τι δεν κανω σωστα και δεν μπορω να στειλω mms εχω Q.Περασα ενα cab με Q ρυθμισεις περασα και συμπληρωματικα που ζηταει το κινητο αλλα τιποτα.Εχω την γνησια Ρομ την τελευταια

Παιδιά γνωρίζει κάποιος πως και αν μπορώ να αλλάξω τους ήχους για το ξυπνητήρι καθόρι αυτοί που έχει είναι ψιλοαπαράδεκτοι;

Παιδιά γνωρίζει κάποιος πως και αν μπορώ να αλλάξω τους ήχους για το ξυπνητήρι καθόρι αυτοί που έχει είναι ψιλοαπαράδεκτοι;

Θα φτιαξεις εναν φακελο στην καρτα μνημης που θα λεγεται My Documents. Eκει θα βαζεις χυμα ολους τους ηχους (ringtones, ξυπνητηρια κλπ). Αν και για μενα ξεχνα το ξυπνητηρι αυτο και βρες το G -Alarm, παρα πολυ καλυτερο απο το default.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• 2 weeks later...

καλημέρα σε όλους! επαναφέρω λίγο το θέμα με τις ROMs (διάβασα τις προηγούμενες σελίδες αλλά θα ήθελα κάποια σχόλια μιας και πέρασαν κάποιοι μήνες από τότε!)

φοράω την WM6.5-ELL_1.86.482.1_Radio_4.49.25.17

και έχω αρκετά SOD, απ ότι είδα είπατε όσον αφορά την radio με την 4.49.25.91 κλειδώνει πιο γρήγορα δορυφόρους, αλλά για να λυθεί το πρόβλημα θέλει και την rom και την radio rom?

ποια είναι η πιο καλή ελληνική που παίζει στο ΤΡ2???

edit:

επίσης το g-alarm που αναφέρατε παίζει καλύτερα από το pTravel Alarm?

ευχαριστώ πολύ!!

Edited by kthanassis
l33t )3\/&1_[]|* &2

• Administrators

Βάλε την τελευταία επίσημη... http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=250&cat=2&dl_id=913

Όσον αφορά το G-Alarm, το προτείνουμε επειδή είναι πιο μοντέρνο και πιο κοντά στην νοοτροπία των συσκευών της HTC από άποψη interface, όντας το ίδιο αξιόπιστο με το pTravelAlarm και παρέχοντας περισσότερες δυνατότητες.

Modpic.gif

Βάλε την τελευταία επίσημη... http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=250&cat=2&dl_id=913

Όσον αφορά το G-Alarm, το προτείνουμε επειδή είναι πιο μοντέρνο και πιο κοντά στην νοοτροπία των συσκευών της HTC από άποψη interface, όντας το ίδιο αξιόπιστο με το pTravelAlarm και παρέχοντας περισσότερες δυνατότητες.

Σ ευχαριστώ πολύ!!

θα μπορούσε κάποιος να ανεβάσει το αρχείο στο rapidshare??:worry:

l33t )3\/&1_[]|* &2

Προχώρησα στην αναβάθμιση της ROM στην 2.07.482.2 (80803) ELL και από τότε έχω τα εξής προβλήματα:

1. Συνεχώς εμφανίζεται η οθόνη 'Ρυθμίσεις, Μπαταρία & Οπίσθιος φωτισμός'.

Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί;

2. Το σήμα στο GPS μερικές φορές κλειδώνει πολύ δύσκολα (πλεον της μισης ώρας σε καθαρό ουρανό και με update το AGPS). Άλλες πάλι κλειδώνει αμέσως.

Καμμιά ιδέα;

3. Δεν υπάρχει τρόπος εναλλαγής μεταξύ των εφαρμογών. Οι εφαρμογές κλείνουν ή παραμένουν ανοιχτές και χρειάζεται restart για να κλείσουν;

Τέλος, υπάρχει κάποιο manual για το HTC Sense;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.

• Administrators
Μετά το πέρασμα της νέας rom... hard reset έκανες; Εάν όχι... να κάνεις. Εάν ναι... να ξανακάνεις και εάν τα προβλήματα συνεχιστούν, το ξανασυζητάμε.

Modpic.gif

Ποιο αρχείο; Την rom εννοείς; Δεν μπορείς να την κατεβάσεις κατευθείαν από το link που σου έδωσα;

δεν είναι ελληνική η συσκευή ;) με hardspl το περνάω, άρα δεν λειτουργεί και ο S/N μου!

l33t )3\/&1_[]|* &2

• Administrators
δεν είναι ελληνική η συσκευή ;) με hardspl το περνάω, άρα δεν λειτουργεί και ο S/N μου!

http://htcpedia.com/official_ell_rom_update_for_touch_pro2/soft/htc-rhodium-rom.html

Modpic.gif

Μετά το πέρασμα της νέας rom... hard reset έκανες; Εάν όχι... να κάνεις. Εάν ναι... να ξανακάνεις και εάν τα προβλήματα συνεχιστούν, το ξανασυζητάμε.

Hard reset έκανα τότε αλλά και τώρα. Τα προβλήματα όμως συνεχίζουν να εμφανίζονται (μετά από κάθε hard reset επαναφέρω όλες τις ρυθμίσεις & προγράμματα με το SPB Backup). Προσπαθώ να αποφύγω να κάνω καινούργιες ρυθμίσεις και επανεγκατάσταση όλων των προγραμμάτων - και είναι πολλά!

Υπάρχει κάποια άλλη λύση ή θα πρέπει να τα εγκαταστήσω όλα πάλι από την αρχή;

• Administrators
Επαναφέροντας το backup που έχεις πάρει, επαναφέρεις και τα προβλήματα. Χρειάζεται στήσιμο από την αρχή.

Modpic.gif

AthineOS S2 v2 23569 Max Sense 1.04.2 Touch pro2 Custom ROM

http://briefcases.pathfinder.gr/download/618611

Change LOG for Max Sense rom

* you can customise any of the 3 home screens with many widget..

* 12 button Action Screen have added

* Thanks Maxycy for that MOD

* i have fix the sms problem.. on 1.04.2 message tab does not working

AthineOS S2 v2 23569 Sense 2.5.2016

Download HERE (Techtacy.blogspot.com)

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=265646&d=1263062182

Change Log 23569 v2 4/07/10

*Footprints Working NOW

*Volume Bar on Music TAB Working NOW

Change Log 23569 29/06/10

*Manila 2.5.2016

*Facebook tab added

*New Facebook MS App 1.1.0.17

*New Facebook Tabs ICON

*Newer Black and White Slide bars icons

*HTC Client 1.8.2016

*New HTC LockScreen

*New Start Menu Background

*Notification 2016

*AdobePDF_2_5_1_0_404840_06

*Audio Booster 2015

*Audio Manager Engine 2016

*RSSHub_2_1_2_1110_03

*Teeter_2_0_20151631_p0

*Voice_Recorder_2_0_20153728_0

*Documents Tab Added

*New Rintone

*New SMS Sound

*NEW first startup customize Screen

More..

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Να ρωτήσω μιας και δεν πολυγνωρίζω, εδώ παρουσιάζεται μια συγκεκριμένη έκδοση άλλης rom εκτός αυτής που συνοδεύει τη συσκευή και προτείνει ή υπαγορεύει αν θέλετε ο κατασκευαστής του.

Τι κινδύνους μπορεί να έχω για τη σωστή λειτουργία της συσκευής εφόσον περάσω μια οποιαδήποτε άλλη rom;

Αν δεν μου αρέσει μπορώ να επαναφέρω τη συσκευή στην αρχική της κατάσταση; πχ hardreset ή θα χρειαστεί κάτι άλλο;

Από τις φώτο που βλέπω απουσιάζουν τα ελληνικά; και γενικά θα αλλάξει όλη η γλώσσα του τλφ;

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα στην ήδη υπάρχουσα κατάσταση "μανίσια" της συσκευής μου να είχα στην αρχική οθόνη 3-4 χρήσιμα εικονίδια ακόμη γρήγορης πρόσβασης για μεγαλύτερη ταχύτητα. Απ΄ότι βλέπω όμως, εκτός αν κάνω λάθος, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με εγκατάσταση κάποιων άλλων μικρών ή μεγαλύτερων προγραμμάτων που ίσως να "επιβαρύνουν" τη λειτουργία της συσκευής, εννοώ σε απόκριση και ταχύτητα.

AthineOS S2 v2 23569 Max Sense 1.04.2 Touch pro2 Custom ROM

http://briefcases.pathfinder.gr/download/618611

Change LOG for Max Sense rom

* you can customise any of the 3 home screens with many widget..

* 12 button Action Screen have added

* Thanks Maxycy for that MOD

* i have fix the sms problem.. on 1.04.2 message tab does not working

AthineOS S2 v2 23569 Sense 2.5.2016

Download HERE (Techtacy.blogspot.com)

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=265646&d=1263062182

Change Log 23569 v2 4/07/10

*Footprints Working NOW

*Volume Bar on Music TAB Working NOW

Change Log 23569 29/06/10

*Manila 2.5.2016

*Facebook tab added

*New Facebook MS App 1.1.0.17

*New Facebook Tabs ICON

*Newer Black and White Slide bars icons

*HTC Client 1.8.2016

*New HTC LockScreen

*New Start Menu Background

*Notification 2016

*AdobePDF_2_5_1_0_404840_06

*Audio Booster 2015

*Audio Manager Engine 2016

*RSSHub_2_1_2_1110_03

*Teeter_2_0_20151631_p0

*Voice_Recorder_2_0_20153728_0

*Documents Tab Added

*New Rintone

*New SMS Sound

*NEW first startup customize Screen

More..

φίλε αυτή είναι μόνο Αγγλική? σε ελληνικά έχεις τίποτα??

μπορεί κάποιος να ανεβάσει την official??

Ευχαριστώ πολύ!

l33t )3\/&1_[]|* &2

Για σας παιδια θελω μια βοηθεια εχς ενα htc touch pro 2 απο Γερμανια και θα ηθελα να περασω Ελληνικα αλλα δεν μπορω να βρω την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω αν γνωριζει καποιος θα το εκτιμουσα αν μου ελεγε εχει windows mobile 6.5

ce os 5.2.21854 (build 21854.5.0.80)

NGAITA

Για σας παιδια θελω μια βοηθεια εχς ενα htc touch pro 2 απο Γερμανια και θα ηθελα να περασω Ελληνικα αλλα δεν μπορω να βρω την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω αν γνωριζει καποιος θα το εκτιμουσα αν μου ελεγε εχει windows mobile 6.5

Καλημέρα φίλε!

φορτίζεις το κινητό, ξεκλειδώνεις το κινητό κάνοντας HardSPL και μετά τρέχεις το exe της rom που θέλεις να εγκαταστήσεις! ακόμη και official να είναι!! με πολύ απλά λόγια αυτά!

δες εδώ για λεπτομέρειες!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=550540

Ποια official; Γιατί δεν την κατεβάζεις από εδώ;

γιατί μου ζητάει Serial Number και η συσκευή μου δεν είναι ελληνική!

EDIT: παίρνω αυτό ως απάντηση

"Σας ζητούμε συγνώμη, το λογισμικό αυτό δεν σχεδιάστηκε για τη συσκευή σας."

Edited by kthanassis
l33t )3\/&1_[]|* &2

Λοιπον επειδη δεν εχω λινκ προχειρο αυτην τη στιγμη θα σου περιγραψω τι ακριβως θελεις να κανεις ουτως ωστε να το ψαξεις. Εδω υπαρχουν αναφορες οποτε ξεκινα το ψαξιμο απο εδω (αν και πιθανοτατα θα βρεθει καποιος αλλος να σου παραθεσει λινκς).

Στην ουσια εχεις δυο επιλογες. Η πρωτη ειναι να περασεις καποιο ελληνικο πληκτρολογιο το οποιο θα σου επιτρεψει να στελνεις μηνυματα και τελος παντων να γραφεις ελληνικα. Αυτο αν δεν εχεις προβλημα που ολα τα υπολοιπα ειναι στα γερμανικα οπως φανταζομαι. Το καλυτερο το εχει ποσταρει εδω ο b16b (ελπιζω να γραφω σωστα το nick).

Αν θελεις ελληνικα γενικοτερα θα πρεπει να αλλαξεις rom. Αρα θελεις να κανεις hspl την συσκευη σου. Επειτα περνας την επισημη ελληνικη (και αυτη εχει ποσταριστει καπου εδω) ή καποια αγγλικη (αρα το μενου κλπ θα ειναι στα αγγλικα) και το παραπανω ελληνικο πληκτρολογιο.

Δεν πρεπει να βοηθησα ιδιαιτερα αρα ειμαστε εν αναμονη καποιου αλλου μελους που θα μπορεσει να σου δωσει και λινκς. :)

edit: kthanassis καπου στους xda στο θεμα των επισημων rom ή στο htcpedia κυκλοφορει αυτη που θελεις...

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος