Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro 2 (Rhodium)


DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Hello all,

 

Μετά απο αρκετό ψάξιμο έχω καταλήξει ότι το Pro2 θα είναι το επόμενο μου κινητό (και μάλιστα πολύ σύντομα :D ).

 

Το μοναδικό θέμα που με απασχολεί είναι τα wm 6.5. Βασικά είναι σοβαρό θέμα για εμένα να αγοράσω τώρα το κιν, να αφιερώσω 2-3 μέρες να το "στρώσω" όπως θέλω (προγράμματα, ρυθμίσεις κτλ) και μετά απο 1 μήνα να πρέπει να ξανακάνω τα ίδια μόνο και μόνο επειδή θα έχουν βγει τότε τα wm 6.5 (τα οποία και φυσικά θα περάσω).

 

Αν και έχει ανακοινωθεί ότι τα wm 6.5 θα είναι διαθέσιμα στην αγορά απο 6 Οκτ. (και καλά σε παγκόσμια κλίμακα) δεν έχω βρει πουθενά τίποτα για το τι θα γίνει στην Ελλάδα με την Ace Hellas.

 

Και ρωτώ:

1) Έχει κανείς καμμια ιδέα για το πότε να περιμένουμε την ελληνική έκδοση των wm 6.5?

2) Όταν κυκλοφορήσει η ελληνική έκδοση των wm 6.5, τα νέα Pro2 που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά θα έχουν εγκατεστημένα τα wm 6.5 ή όλα τα Pro2 πάντα θα κυκλοφορούν με wm 6.1 και απλά θα πρέπει να κάνουμε αναβάθμιση απο το site της ace hellas?

 

Αν έχει κανείς καμμιά ιδέα ας μου πεί καθώς περιμένω να δω τι θα γίνει με αυτό το θέμα για να αγοράσω το κιν.

 

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

φιλε μου μην περιμενεις προκοπη απο ace δυστηχως ειναι πολυ αργοκινητη σε τετοια θεματα και γεματη δικαιολογιες...

αν βαλει wm 6.5 θα τα βαλει μετα απο κανα χρονο και αυτο επειδη θα γκρινιαξουν μερικοι...

Καλυτερα περιμενε καποιον developer να βγαλει ελληνικα(και αν θες την γνωμη μου μην παρεις συσκευη απο ace μιας και το μονο παραπανω που εχει ειναι η τιμη της...

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα παιδια.. να ρωτηω.. υπαρχει το προγραμμα eortologio για wm6.1??? για 6 βρηκα.. το ειχα στο iphone.. και βολευε πολυ!!!!!
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

@hypersonic:

Νομίζω ότι αγχώνεσαι άδικα. Τα WM6.5 θα βγουν σύντομα για τη συσκευή σου και η ACE Hellas θα φροντίσει για την ελληνική τους έκδοση άμεσα. Δεν αποτελεί λόγο για να μην αγοράσεις τη συσκευή.

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

μαα δεν ειπα να μην παρει την συσκευη απλα να μην ειναι ace hellas (γνωμη μου) αν δεις στο φοορουμ της ειδικα στο προ 1 εχει παρατησει το support εδω και κανα χρονο και ολοι γκρινιαζουν...

Γιατι να παρει καποιος ξανα δλδ συσκευη ace ευτηχως εχουν αρχισει και υπαρχουν και ελληνες coockers και θα βγαινει καμια ελληνικη (δεν ειναι και σιγουρο ομως..)

αλλα οπως και να εχει και απο ace οσοι ψωνιζουν καποια στιγμη φευγουν απο official rom...

για το σερβις της δεν μιλαω γιατι δεν μπορει ενας κακος υπαλληλος να χαρακτιρησει ολη την εταιρεια..

ευτηχως εχει και καλα παιδια εκει μεσα..

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Δεν διαφωνώ μαζί σου, απλά υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που δεν θέλουν να μπουν στη διαδικασία "πειράγματος" της συσκευής με το ενδεχόμενο να βρεθούν εκτός εγγύησης σε περίπτωση προβλήματος ενώ θέλουν απλά να κάνουν τη δουλειά τους.

 

Κατά τη γνώμη μου, η προτροπή σε κάποιον να ασχοληθεί με cooked ROM και αυτό να αποτελεί κριτήριο για αγορά της συσκευής πριν καν αγοράσει τη συσκευή η οποία μάλιστα θα του στοιχίσει και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό... δεν είναι και ότι καλύτερο.

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

komos και athanaso77 σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και τη βοήθεια σας!!

 

Η συζήτηση για την ace γίνεται καθώς έχω πολύ καλή επιδότηση απο vodafone (και θα το πάρω απο Πλαίσιο) και επομένως εάν πάω με ανανέωση συμβολαίου είναι μονόδρομος η συγκεκριμένη επιλογή.

 

Το θέμα για εμένα είναι ακριβώς αυτό:

@hypersonic:

Τα WM6.5 θα βγουν σύντομα για τη συσκευή σου και η ACE Hellas θα φροντίσει για την ελληνική τους έκδοση άμεσα. Δεν αποτελεί λόγο για να μην αγοράσεις τη συσκευή.

Αυτό το "σύντομα" και "άμεσα" με ανησυχεί. Είμαι πελάτης της ace hellas εδώ και 5 χρόνια και έχω πραγματικά πολύ κακές εμπειρίες απο αυτή την εταιρία. Έχε χάρη που είμαι λάτρης της htc και των windows mobile και "αναγκαστικά" καταλήγω πάλι εκεί.

Όπως εξήγησα και προηγουμένως το θέμα είναι ότι είναι πολύ σπαστικό κάθε λίγο και λιγάκι να βγαίνει νέα αναβάθμιση για τη συσκευή και άντε πάλι απο την αρχή να τα περάσω όλα. Τη συσκευή θα την πάρω, αλλά θέλω να ξέρω τι γίνεται με τα WM 6.5 πριν την αγοράσω. Γιατί αν είναι να κάνουν κανά χρόνο απο την ace να βγάλουν τα ελληνικά wm 6.5 τότε θα αρχίσω να σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αφήσω την επιδότηση και να πάω σε expansys που είναι σίγουρο ότι μέσα στο μήνα θα έχει το Pro2 με wm 6.5.

 

@athanaso77

Μου κάνει εντύπωση πως αναφέρεις με τόση σιγουριά ότι "η ACE Hellas θα φροντίσει για την ελληνική τους έκδοση άμεσα". Ξέρεις κάτι ή απλά έτσι το λές?

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω κάτι εκ των έσω. Εντούτοις από την δική μου εμπειρία, η ACE Hellas δεν συνηθίζει να αργεί την δημιουργία των ελληνικών ROM όταν βγουν οι αντίστοιχες αγγλικές από HTC και ο λόγος είναι απλός... δεν θέλει να χάσει την πελατεία της. Έχω την αίσθηση ότι οι περισσότεροι την ίδια εντύπωση έχουν. Τώρα εάν εσύ από προσωπική εμπειρία δεν έχεις μείνει ικανοποιημένος θα το αποκαλούσα εξαίρεση και όχι γενικότερο πρόβλημα. Γνώμη μου πάντα όπως είπα από προσωπική εμπειρία σε πληθώρα συσκευών.

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ από αναφορές παιδιών που έχουν συσκευές της ACE, από εποχής Diamond κι έπειτα που παρακολουθώ τον χώρο, η αντίδραση της Ace σε κάθε αναβάθμιση της HTC είναι ικανοποιητική και με ενημέρωση στο forum της Ace.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα!

ρε παιδιά θέλω να τακτοποιήσω τα προγράμματα μου σε ένα φάκελο. Με Resco File Explorer εφτιαξα το φακελό μου στο Start Menu αλλα δεν το βλεπω πουθενα με το Touch Flow ενεργοποιημένο! πως θα γινει να το δω και να μπουν ολα σε ενα φακελο για γρηγοροτερη προσβαση?

 

Ευχαριστώ:)

Ό,τι ωριμάζει... σαπίζει !!
Link to comment
Share on other sites

βρε παιδιά μετά στις φωτιές απεβίωσε το kaiseraki μου ...! μου λείπει πολύ αλλά σκέφτοαμι το touch pro 2 . o λόγος που το σκέφτομαι είναι η τιμή του ή σκέφτομαι να πάω σε κανένα μεταχειρισμένο καισερ.

 

Ρωτάω τώρα.

 

είναι ποιο γρήγορο απο το καισερ ?

 

η όθόνη του σε βολευει να κάνεις Browsing ή θα βγάζεις τα μάτια σου όπως στο καισερ.

 

το μέγεθος του το συνιθίζεις ? ή είναι πολύ τέρας οπότε απλά το καταπίνεις ?

 

 

σσε γενικές γραμμές το καισερ σχεδον τα έβγαλε τα λεφτά του. Αυτό το pro θα τα βγάλει ?

 

για βοηθήστε λίγο ...!

LiteStep User

Παύλος :p

Link to comment
Share on other sites

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις! :confused:

 

 

θελω να συγκεντρωσω τα εικονιδια των εφαρμογων που εχω εγκαταστησει σε ένα φάκελο. Απο file explorer γινεται κανονικα. Αλλα όταν ειναι ενεργοποιημενο το touchflo και πηγαινεις στα προγραμματα ο φακελος δεν φαινεται γιατι η προβολη ειναι ολα μαζι σε λιστα. πως μπορω να κανω το φακελο αυτο να φαινεται?

ελπιζω να το εξηγησα καλυτερα:blink:

Ό,τι ωριμάζει... σαπίζει !!
Link to comment
Share on other sites

θελω να συγκεντρωσω τα εικονιδια των εφαρμογων που εχω εγκαταστησει σε ένα φάκελο. Απο file explorer γινεται κανονικα. Αλλα όταν ειναι ενεργοποιημενο το touchflo και πηγαινεις στα προγραμματα ο φακελος δεν φαινεται γιατι η προβολη ειναι ολα μαζι σε λιστα. πως μπορω να κανω το φακελο αυτο να φαινεται?

ελπιζω να το εξηγησα καλυτερα:blink:

 

δεν μπορεις να κανεις add φακελο μονο εφαρμογες... γιατι απλα μολις πατας πανω τρεχουν δν θα μπορουσε να ανοιγει αλλο μενου για να διαλεγεις τι θελεις απο τον φακελο

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Link to comment
Share on other sites

λοιπον παιδια σκεφτομαι να αρχισω το flashing της rom ωστε να βρω την καλυτερη και την πιο σταθερη.Μπορει καποιος να με βοηθησει ωστε να το κανω???Τι χρειαζεται ακριβως να κανω??

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Link to comment
Share on other sites

Μόλις γύρισα από Πλαίσιο...

 

το pro2 δεν είναι μεγαλύτερο από το HD... είναι απλά το ίδιο και ελάχιστα πιο παχύ. Η διαφορά όμως είναι μικρή και δεν νομίζω να μετράει σε σχέση με το πληκτρολόγιο που προσφέρει...

 

Η αλήθεια είναι ότι κρατήθηκα και μάλιστα ΠΟΛΥ... για να είμαι ειλικρινής ακόμα και τώρα κρατιέμαι που έφτασα στο γραφείο...

βλέπετε 5 λεπτά μόνο απέχει το γραφείο από το Πλαίσιο :p

 

Το θέμα όμως είναι το εξής :

 

Γιατί ένας ευχαριστημένος χρήστης HTC HD, να αγοράσει HTC Pro2 ?

 

Η απάντηση σας θα πέξει ΑΜΕΣΟ ρόλο στον επόμενο λογαριασμό της κάρτας μου :D αν βέβαια με προλάβετε και δεν έχω πάει ήδη να το χτυπήσω :ninja:

πριν λίγο καιρό είχα γράψει το παραπάνω μήνυμα.... εεεε εχθές πήγα πάλι στο Πλαίσιο. Δεν άντεξα και το χτύπησα, και μάλιστα στεγνά:

 

11:00 Μπήκα ΠΛΑΙΣΙΟ

11:01 Nick1150: Έχετε το Pro2 σφραγισμένο;

11:01 Πωλητής ΠΛΑΙΣΙΟ: Μάλιστα Κύριε

11:01 Nick1150: Φέρτο

11:01 Πωλητής ΠΛΑΙΣΙΟ: Να σας ρωτήσω τι σύνδεση έχετε μήπως μπορούμε να κάνουμε κάποια έκπτωση;

11:01 Nick1150: ΔΕΝ θέλω έκπτωση, φέρτο να φεύγω γιατί βιάζομαι.

11:01 Πωλητής ΠΛΑΙΣΙΟ: :blink:

11:02 Πληρώνω με 6 άτοκες με την κάρτα μου

11:03 Βγήκα ΠΛΑΙΣΙΟ

 

:lol:

 

Ακόμα πρέπει να είναι έτσι ο συμπαθέστατος πωλητής!!!!

 

Πρώτα συμπεράσματα..

1. δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει πουθενά αλλά η ανοικτή του ακρόαση είναι φοβερή. Χωρίς διακοπές, πεντακάθαρη και δυνατή. Για την ακρίβεια σήμερα έβγαλα και το BT ανοικτής ακρόασης που είχα στο αυτοκίνητο... δεν μου χρειάζεται πια :)

2. Πολύ πιο γρήγορο (τουλάχιστον έτσι είναι τώρα που είναι αρχή) από το HD

3. Τα 6,5 δείχνουν λίγο πιο εφετζίδικα... μου αρέσουν, αλλά θέλουν λίγο συνήθεια, χωρίς όμως μεγάλη προσπάθεια.

4. Το παραπάνω βάρος από το HD δεν είναι τίποτα... χειμώνας έρχεται κιόλας, οπότε οκ

5. Το παραπάνω πάχος από το HD και πάλι δεν είναι τίποτα... το keyboard είναι όλα τα λεφτά και σε αποζημιώνει για το εξτρά πάχος...

6. Το κουμπάκι GR/EN είναι πολύ χρήσιμο... σε σώνει από πολλά

7. Είναι πολύ cute το άτιμο

 

Τα αρνητικά:

1. Πρέπει να βάλω νέο iGO8 νομίζω :rolleyes: λόγω 6,5 εεεεε ; Έτρεξα το αρχείο ιGO8 που είχα στην SD μου και μου βγάζει: Error... failed to reserve virtual adress space.... να θεωρήσω ότι πρέπει να βάλω καινούριο iGO8 εεεε ;

2. Το BT Plantronics 925 που έχω δεν συνδέθηκε με την μια, και χρειάστηκε soft reset για να γίνει

3. Είναι πολύ εμφανήσιμο αλλά θεωρώ ότι είναι και πολύ ευαίσθητο στις γρατζουνιές, κλπ.... θέλει προσοχή.

 

Δεν έχω προλάβει να το δω καλά καλά... λίγο στην κίνηση σήμερα καθ'οδόν για το γραφείο (Κηφισός), οπότε δεν μπορώ να ξέρω άλλα ακόμα.

 

Καλημέρα παίδες

 

:)

Νίκος,

 

:)

Link to comment
Share on other sites

πριν λίγο καιρό είχα γράψει το παραπάνω μήνυμα.... εεεε εχθές πήγα πάλι στο Πλαίσιο. Δεν άντεξα και το χτύπησα, και μάλιστα στεγνά:

 

11:00 Μπήκα ΠΛΑΙΣΙΟ

11:01 Nick1150: Έχετε το Pro2 σφραγισμένο;

11:01 Πωλητής ΠΛΑΙΣΙΟ: Μάλιστα Κύριε

11:01 Nick1150: Φέρτο

11:01 Πωλητής ΠΛΑΙΣΙΟ: Να σας ρωτήσω τι σύνδεση έχετε μήπως μπορούμε να κάνουμε κάποια έκπτωση;

11:01 Nick1150: ΔΕΝ θέλω έκπτωση, φέρτο να φεύγω γιατί βιάζομαι.

11:01 Πωλητής ΠΛΑΙΣΙΟ: :blink:

11:02 Πληρώνω με 6 άτοκες με την κάρτα μου

11:03 Βγήκα ΠΛΑΙΣΙΟ

 

:lol:

 

Ακόμα πρέπει να είναι έτσι ο συμπαθέστατος πωλητής!!!!

 

Πρώτα συμπεράσματα..

1. δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει πουθενά αλλά η ανοικτή του ακρόαση είναι φοβερή. Χωρίς διακοπές, πεντακάθαρη και δυνατή. Για την ακρίβεια σήμερα έβγαλα και το BT ανοικτής ακρόασης που είχα στο αυτοκίνητο... δεν μου χρειάζεται πια :)

2. Πολύ πιο γρήγορο (τουλάχιστον έτσι είναι τώρα που είναι αρχή) από το HD

3. Τα 6,5 δείχνουν λίγο πιο εφετζίδικα... μου αρέσουν, αλλά θέλουν λίγο συνήθεια, χωρίς όμως μεγάλη προσπάθεια.

4. Το παραπάνω βάρος από το HD δεν είναι τίποτα... χειμώνας έρχεται κιόλας, οπότε οκ

5. Το παραπάνω πάχος από το HD και πάλι δεν είναι τίποτα... το keyboard είναι όλα τα λεφτά και σε αποζημιώνει για το εξτρά πάχος...

6. Το κουμπάκι GR/EN είναι πολύ χρήσιμο... σε σώνει από πολλά

7. Είναι πολύ cute το άτιμο

 

Τα αρνητικά:

1. Πρέπει να βάλω νέο iGO8 νομίζω :rolleyes: λόγω 6,5 εεεεε ; Έτρεξα το αρχείο ιGO8 που είχα στην SD μου και μου βγάζει: Error... failed to reserve virtual adress space.... να θεωρήσω ότι πρέπει να βάλω καινούριο iGO8 εεεε ;

2. Το BT Plantronics 925 που έχω δεν συνδέθηκε με την μια, και χρειάστηκε soft reset για να γίνει

3. Είναι πολύ εμφανήσιμο αλλά θεωρώ ότι είναι και πολύ ευαίσθητο στις γρατζουνιές, κλπ.... θέλει προσοχή.

 

Δεν έχω προλάβει να το δω καλά καλά... λίγο στην κίνηση σήμερα καθ'οδόν για το γραφείο (Κηφισός), οπότε δεν μπορώ να ξέρω άλλα ακόμα.

 

Καλημέρα παίδες

 

:)

 

6.1 εχει. τα 6.5 δεν εχουν βγει ακομα για αυτη τη συσκευη;)

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Link to comment
Share on other sites

μλκια είπα δλδ εεεε ;

 

έχει διαφορετικό περιβάλλον πάντως :rolleyes:

 

thanks :)

 

για το iGO8 κάποιο link για βοήθεια παιδιά ;

Νίκος,

 

:)

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
λοιπον παιδια σκεφτομαι να αρχισω το flashing της rom ωστε να βρω την καλυτερη και την πιο σταθερη.Μπορει καποιος να με βοηθησει ωστε να το κανω???Τι χρειαζεται ακριβως να κανω??

 

Εδώ θα βρεις αναλυτικές οδηγίες.

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

πριν λίγο καιρό είχα γράψει το παραπάνω μήνυμα.... εεεε εχθές πήγα πάλι στο Πλαίσιο. Δεν άντεξα και το χτύπησα, και μάλιστα στεγνά:

 

11:00 Μπήκα ΠΛΑΙΣΙΟ

11:01 Nick1150: Έχετε το Pro2 σφραγισμένο;

11:01 Πωλητής ΠΛΑΙΣΙΟ: Μάλιστα Κύριε

11:01 Nick1150: Φέρτο

11:01 Πωλητής ΠΛΑΙΣΙΟ: Να σας ρωτήσω τι σύνδεση έχετε μήπως μπορούμε να κάνουμε κάποια έκπτωση;

11:01 Nick1150: ΔΕΝ θέλω έκπτωση, φέρτο να φεύγω γιατί βιάζομαι.

11:01 Πωλητής ΠΛΑΙΣΙΟ: :blink:

11:02 Πληρώνω με 6 άτοκες με την κάρτα μου

11:03 Βγήκα ΠΛΑΙΣΙΟ

 

:lol:

 

Ακόμα πρέπει να είναι έτσι ο συμπαθέστατος πωλητής!!!!

 

Πρώτα συμπεράσματα..

1. δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει πουθενά αλλά η ανοικτή του ακρόαση είναι φοβερή. Χωρίς διακοπές, πεντακάθαρη και δυνατή. Για την ακρίβεια σήμερα έβγαλα και το BT ανοικτής ακρόασης που είχα στο αυτοκίνητο... δεν μου χρειάζεται πια :)

2. Πολύ πιο γρήγορο (τουλάχιστον έτσι είναι τώρα που είναι αρχή) από το HD

3. Τα 6,5 δείχνουν λίγο πιο εφετζίδικα... μου αρέσουν, αλλά θέλουν λίγο συνήθεια, χωρίς όμως μεγάλη προσπάθεια.

4. Το παραπάνω βάρος από το HD δεν είναι τίποτα... χειμώνας έρχεται κιόλας, οπότε οκ

5. Το παραπάνω πάχος από το HD και πάλι δεν είναι τίποτα... το keyboard είναι όλα τα λεφτά και σε αποζημιώνει για το εξτρά πάχος...

6. Το κουμπάκι GR/EN είναι πολύ χρήσιμο... σε σώνει από πολλά

7. Είναι πολύ cute το άτιμο

 

Τα αρνητικά:

1. Πρέπει να βάλω νέο iGO8 νομίζω :rolleyes: λόγω 6,5 εεεεε ; Έτρεξα το αρχείο ιGO8 που είχα στην SD μου και μου βγάζει: Error... failed to reserve virtual adress space.... να θεωρήσω ότι πρέπει να βάλω καινούριο iGO8 εεεε ;

2. Το BT Plantronics 925 που έχω δεν συνδέθηκε με την μια, και χρειάστηκε soft reset για να γίνει

3. Είναι πολύ εμφανήσιμο αλλά θεωρώ ότι είναι και πολύ ευαίσθητο στις γρατζουνιές, κλπ.... θέλει προσοχή.

 

Δεν έχω προλάβει να το δω καλά καλά... λίγο στην κίνηση σήμερα καθ'οδόν για το γραφείο (Κηφισός), οπότε δεν μπορώ να ξέρω άλλα ακόμα.

 

Καλημέρα παίδες

 

:)

Αγαπητέ Αθανάσο διάβασες εσύ πουθενά για παράνομο υλικό στο παραπάνω θέμα μου ;

 

Παρακαλώ για την απάντηση σου.

 

Νίκος

Νίκος,

 

:)

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
Αγαπητέ Αθανάσο διάβασες εσύ πουθενά για παράνομο υλικό στο παραπάνω θέμα μου ;

 

Παρακαλώ για την απάντηση σου.

 

Νίκος

 

Έχεις δίκιο, δεν κατάλαβα ότι επρόκειτο για παραπομπή στο προηγούμενο post σου. Θα διορθώσω και το post.

 

Όσον αφορά το πρόβλημά σου, πες μου ποια έκδοση του iGO χρησιμοποιείς.

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...