Jump to content

skoubri

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

skoubri's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. athanaso77 και b16b ευχαριστω για τις απαντησεις σας! σε προβολή touch flo δεν μπορω να εμφανισω φακελο, μονο σε classic τελικά! :O
  2. θελω να συγκεντρωσω τα εικονιδια των εφαρμογων που εχω εγκαταστησει σε ένα φάκελο. Απο file explorer γινεται κανονικα. Αλλα όταν ειναι ενεργοποιημενο το touchflo και πηγαινεις στα προγραμματα ο φακελος δεν φαινεται γιατι η προβολη ειναι ολα μαζι σε λιστα. πως μπορω να κανω το φακελο αυτο να φαινεται? ελπιζω να το εξηγησα καλυτερα:blink:
  3. Καλησπέρα! ρε παιδιά θέλω να τακτοποιήσω τα προγράμματα μου σε ένα φάκελο. Με Resco File Explorer εφτιαξα το φακελό μου στο Start Menu αλλα δεν το βλεπω πουθενα με το Touch Flow ενεργοποιημένο! πως θα γινει να το δω και να μπουν ολα σε ενα φακελο για γρηγοροτερη προσβαση? Ευχαριστώ:)
  4. miky7 θα το δοκιμασω και θ αναφερω εντυπωσεις! thanks
  5. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις! ξερω πως ειναι τα windows κινητα (και τα htc με touchFlo), εχει ενας φιλος και το εχω δοκιμασει. Μπορω να πω οτι δεν τις χρειαζομαι ολες τις λειτουργιες του αλλα μιας και τελικα το προμηθευτηκα δεν εχω κανενα κολλημα να τις χρησιμοποιησω ολες (εκτος του χρηματιστηριου...) καθοτι και φανατικος gadgetακιας! αν καποιος γνωριζει θα ηθελα να μου πει πως μπορω να κλεισω τελειως το GPRS και οπου χρειαζεται δικτυο να μπαινει μονο με wifi (αν υπαρχει). ή να τα βαλω σε προτεραιοτητα αν γινεται. Ευχαριστω για τον χρονο σας
  6. 8α το σκεφτω λιγο το ζητημα μαλλον...:worry: ευχαριστω για την κουβεντουλα :)
  7. Παοκαρα σ ευχαριστω για την απαντηση καταρχην! Εχεις απολυτο δικιο σ αυτα που λες (κ μαλιστα με πολυ αστειο τροπο:D:D) αλλα με τσουζει λιγο το 700αρι (δεν θα γινει συμβολαιο σε εταιρεια οποτε δεν εχω και επιδοτηση) Η ερωτηση (στην οποια δεν εχω απαντησει ακομα) ειναι : να το παρω η μετα 8α στενοχωριεμαι που εδωσα 700€ ? (to be or not to be....??) GabrielGSXR εχω το nokia n95 το οποιο καποτε ηταν ακριβο αλλα τωρα... Ασε που μου χει σπασει και η οθονη και βλεπω τα μισα! Φοβαμαι μην κλαιω τα 700 αμα το αγορασω (οχι γιατι δεν θα τα αξιζει αλλα γιατι δεν θα τα εχω πια!) Ευχαριστω για την απαντηση!
  8. ρε παιδια φαίνεται super το μηχανημα, αλλα δεν ειναι πολλα τα λεφτα? τα σκεφτομαι τα € αλλα εχω και κ#*οφαγουρες να το τσιμπησω. για πειτε μου τη γνωμη σας... ευχαριστω!
  9. Ρε θα τρελαθουμε με το Nokia Maps!?! Παιδες ριξτε μια βοηθεια! Οταν ξεκιναω το Nokia Maps δεν κανει πια ζουμ (αυτοματα οπως εκανε) στην Ελλαδα και στο σημειο που ειχε συντονιστει την προηγουμενη φορα. Για την ακριβεια βλεπω τη Γη και αν ζουμαρω με παει Ιταλια!!! Υπαρχει καποια ρυθμιση που μου ξεφυγε? (οσο το εψαξα δεν βρηκα) Ευχαριστω προκαταβολικα. P.S: Ζητω συγγνωμη αν εχει ξανασυζητηθει αλλα δυστυχως δεν υπαρχει χρονος για διαβασμα...
  10. Συμφωνω με τον Aristotelis οτι το ενεργειακο ισοζυγιο θα παραμεινει ιδιο μιας και το 8GB θα καταναλωνει (θεωρητικα) περισσοτερη ενεργεια. Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις, να ειστε καλα!
  11. Tribal με εχουν κουρασει ολες οι αναμονες!Μια να βγει το η95, μια να βγει το η95 8GB (ουτε το Sony Ericsson K850i λεει να βγει). Τα εχω βαρεθει ολα αυτα! Θα μεινω με το Nokia 2600 να βρω την υγεια μου... Tribal ευχαριστω για την συμβουλη σου παρολα αυτα (και σε καμμια περιπτωση δεν τα βαζω μαζι σου:O)
  12. Thanx John75! Ρε παιδια εχω φαγουρες να παω να το παρω αλλα με στενοχωρει η μπαταρια του που κραταει λιγο. Τι λετε...?
  13. Καλησπέερα! Ποση ωρα κανει να φορτισει το n95? ρωταω γιατι εχω ενα pda και θελει 3 ωρες. Αν ειναι να κανει τοσο και το n95 καηκαμε...
  14. Elenakor ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου:D
  15. Διευκρινηση: οχι προεγκατεστημενο στα windows του Χ500+ μιλαω για aftermarket
×
×
  • Create New...