Jump to content

hypersonic

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by hypersonic

  1. 1ον. Εσύ δηλαδή πως επιλέγεις πρόγραμμα; Πας και αγοράζεις ότι βλέπεις; Το 2108063000 είναι από τα κεντρικά της COSMOTE. Δεν είναι κάποιοι συνεργάτες της. 2ον. Στα χαρτιά της Voda που υπέγραψα ΔΕΝ αναγράφεται ΠΟΥΘΕΝΑ η έκπτωση που μου πρόσφεραν και επιπλέον στα στοιχεία της σύνδεσης όλα τα πεδία των τυχόν επιδοτήσεων είναι "0 ευρώ". Δεν μου έδωσαν επιδότηση που πρέπει να την επιστρέψω πίσω. Μου έδωσαν μια έκπτωση ανεξάρτητη του συμβολαίου. ΠΕΡΑ από τα παραπάνω, εγώ έχω να σας επιβεβαιώσω πως τελικά πρόκειται για ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΑΤΗ!!!! Το τμήμα λογαριασμών μου λέει τώρα πως σύμφωνα με τις εκπτώσεις μου είναι σωστός ο λογαριασμός. Εγώ επιμένω πως έχει γίνει καταγραφή της συνομιλίας για το ποσό των 24,15 ευρώ και η απάντηση τους είναι να μιλήσω με το τμήμα προσφορών. Εκεί κάνουν τώρα ότι δεν ξέρουν τίποτα. Προχωρώ άμεσα σε καταγγελία της σύμβασης και καταγγελία στον ΕΕΤΤ. Εάν κάποιος θα μπορούσε να με κατατοπίσει και για το τι άλλο θα μπορούσα να κάνω, παρακαλώ προτείνετε μου. Ευχαριστώ
  2. Παιδιά καλησπέρα, Πήρα και εγώ την συγκεκριμένη "προσφορά" της Cosmote... Το αποτέλεσμα είναι πως πήγα για μαλλί και τελικά έχω βρεθεί τώρα κουρεμένος!!! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ! Τώρα ψάχνω να βρω το δίκιο μου και θα ήθελα εάν σας είναι εύκολο καμμιά συμβουλή. Εγώ είχα 2 νούμερα Voda από τον Δεκέμβρη. Με πήραν από Cosmote και μου είπαν για 2 οικογενειακά Απεριόριστα 70 με 24,15 ευρώ/μήνα τελικό ποσό το καθένα νούμερο για 18 μήνες συμβόλαια. Τους είπα πως είμαι Voda και πως δεν μπορώ να φύγω. Όμως εγώ δεν είχα πάρει επιδότητηση συσκευής. Η Voda μου είχε κάνει έκπτωση παγίων, η οποία (ΠΡΟΣΕΞΤΕ) δεν αναγραφόταν πουθενά στο συμβόλαιο. Αφού λοιπόν εξήγησα ακριβώς τι πρόγραμμα έχω στη Voda, η Cosmote μου επιβεβαίωσε πως δεν χρεώνομαι κάτι εάν φύγω από την Voda καθώς δεν μου έχει δώσει καμμία επιδότηση. Εγώ πήρα τηλ στη Voda και ρώτησα και μου είπαν πως πράγματι μπορώ να φύγω. Έτσι λοιπόν πάω Cosmote. Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός. Κανονικά θα έπρεπε να πληρώσω 1,5 πάγιο για κάθε γραμμή, δηλαδή συνολικό ποσό και για τα 2 νούμερα περίπου 73 ευρώ. Ο λογαριασμός μου ήρθε 116 ευρώ. Το φοβερό είναι πως αναγράφονται μέσα κανονικά όλες οι εκπτώσεις που μου έχουν προσφέρει. ΟΜΩΣ το ποσό των εκπτώσεων ΔΕΝ είναι αυτό που μου είχαν αναφέρει. Π.χ. για το οικογενειακό πακέτο θα έπρεπε να έχω έκπτωση 11,38 ευρώ για κάθε γραμμή χωρίς ΦΠΑ, στο λογαριασμό όμως αυτή είναι 8 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Με τα πολλά, τελικά μου ζητάνε 43 ευρώ παραπάνω. Μέσα σε όλα αυτά, έρχεται τώρα και η Voda και μου ζητάει 200 ευρώ, το σύνολο των εκπτώσεων που μου είχε κάνει και 4 μήνες για τα 2 νούμερα!!!! Έχω πάρει τηλ και το μόνο που μου είπαν είναι ότι καταχωρήσαν το παραπονό μου και θα το δούνε! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;; ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΤΗ και από τις 2 τις εταιρείες;;; Είτε είμαι φοβερά άτυχος, είτε η Cosmote με εξαπάτησε ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ! Εντωμεταξύ, η προσφορά που μου έκαναν από την Cosmote έγινε με καταγεγραμμένη συνομηλία και μου είπαν πως αυτή η καταγραφή τους δεσμεύει! Τι γίνεται τώρα ρε παιδιά. Σκέφτομαι να προχωρήσω σε καταγγελίες στην ΕΕΤΤ, αλλά θα ήθελα τα φώτα σας καθώς δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο. :mad::mad::mad:
  3. Thanks again athanaso77 για την άμεση απάντηση σου. Το κατέβασα και το πέρασα. Δεν ξετρελάθηκα να πω την αλήθεια. Δουλεύει κανονικά, αλλά όχι πολύ smoothly. Το θέμα είναι ότι ακόμα και με αυτό ΔΕΝ μπορώ να κάνω Auto Lock. Δηλαδή όταν πατάω το κουμπί και η συσκευή μπαίνει σε stand-by, να κλειδώνει αυτόματα. Από ότι κατάλαβα, αυτό το .cab είναι το νεο Lock Screen της HTC. Στην πράξη απλά αλλάζει το Lock Screen μόνο και δεν προσφέρει άλλες λειτουργίες. Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά αν και σε όλα τα άλλα HTC το Auto Lock είναι default, στο TP2 ο μόνος τρόπος για να ενεργοποιήσω το Auto Lock ειναι να βάλω κλείδωμα με PIN (που εννοείται αυτό απορρίπτεται). Τι να πω....:confused:
  4. Τα έχω περάσει ΗΔΗ!!! :) Με το που άνοιξε η συσκευή τα πέρασα! Είναι MUST για τον Manilla 2.5. ΘΕΟΣ!!!!! :respect: Τώρα τι να πω... όλη νύχτα έψαχνα και δεν βρήκα τίποτα... και εσύ μου έδωσες τη λύση "στο πιάτο". Είσαι απλά ΘΕΟΣ! :D Γενικώς έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα με παλιότερα προγράμματα και με τα WM 6.5.3 και Sense 2.5 (νέα ROM). Γενικώς να ξέρετε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα προγράμματα που είχατε περασμένα πριν να μη δουλεύουν καλά τώρα. Παίζοντας λίγο με την Registry είδα ότι κλασσικα registry tweaks για το TP2 με WM 6.5, τώρα δεν παίζουν. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι η νέα ROM είναι πραγματική αναβάθμιση και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα (π.χ. δες το πρόβλημα που είχα με τα SMS). Προσωπικά (και απο ότι έχω δει γενικά) έχω σοβαρό πρόβλημα με προγράμματα Auto Lock για κλείδωμα της συσκευής όταν την βάζω σε Stand By. Έχω περάσει SmartLock, AutoLock (το παλιό SmartLock), και LockDevice και κανένα δεν δουλεύει σωστά. Και μιλάμε για το πιο απλό πράγμα... κλείδωμα της συσκευής. Αν κανένας απο τους Guru της παρέας (βλέπε athanaso77) έχει καμμιά ιδέα για κάποιο Locking πρόγραμμα που να δουλεύει σωστά ας μας πει.
  5. Hello again!!! Πλεον και εγώ με τη νέα ROM!!! :D:D:D Να πω και εγώ τις δικές μου εντυπωσεις: Απλά ΤΕΛΕΙΑ :D Βασικά μεγάλη διαφορά με την προηγούμενη αναβάθμιση. Ο Manilla 2.5 είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Βασικά ότι ήθελα πριν και έψαχνα απο εδω και απο εκει εφαρμογές, τα έχει σχεδόν όλα μέσα. Π.χ. μεγάλη δουλεία τα Quick Links!!!! Επίσης παρατήρησα ότι έχει ενεργοποιημένες και περισσότερες ρυθμίσεις (π.χ. πλέον είναι ρύθμιση να απενεργοποιήσεις τη συζήτηση στα sms). Προς το παρον, το μεγάλο αρνητικό που παρατήρησα είναι η εφαρμογή για τα SMS. Βασικά είναι λίγο... ΧΑΛΙΑ. Και ρε ****το η κλασσική εφαρμογή για SMS των WiMo (όπως ήταν όταν πατούσες "Περισσότερα" πριν) δεν υπάρχει πουθενά. Έχει κανείς καμμιά ιδέα? Πάντως το κινητό πλέον είναι ίδιο το HD2 (αν εξαιρέσεις ότι είναι πιο μικρό)
  6. Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! Θα το κάνω όπως λέτε (ελληνική ROM και τέλος). Ωστόσο έχω προβληματιστεί με το παρακάτω: Μήπως τελικά οι version αυτές που έχουν κυκλοφορήσει είναι ΒΕΤΑ και είναι καλύτερα να περιμένουμε να βγούν οι επίσημες απο την HTC? Και αν είναι οι τελικές, γιατί δεν έχουν ανέβει ακόμα στο site της HTC?
  7. Prattein_Aloga είσαι ΘΕΟΣ!!! :respect: Όχι μόνο για την άμεση απάντηση σου, αλλά και για το απίστευτο που πέταξες στο τέλος στο ξεκάρφωτό!!! Ήμουν προβληματισμένος με τη μετάβαση σε sense 2.5 μόνο και μόνο γιατί δεν έχει στην αρχική οθόνη τα appointments.... μόλις μου έλυσες τον προβληματισμό μου :D! Όμως δεν κατάλαβα κάτι... την EU για να την περάσω πρέπει να ξεκλειδώσω την συσκευή? WHY? H EU δεν θα έπρεπε να μπαίνει σε οποιοδήποτε EU κινητό? Δεν το κατάλαβα καλά αυτό... BTW, αν ξεκλειδώσω και περάσω την EU χάνεται η εγγύηση? Thanks again για όλη την βοήθεια! :)
  8. Επειδή είμαι και εγώ έτοιμος να περάσω τη νέα official ROM απο το htcpedia (στο xda γράφουν τα καλύτερα για αυτές τις αναβαθμίσεις), έχω 2 ερωτήσεις: 1. Προτιμώ να έχω αγγλική ROM αλλά με όλες τις δυνατότητες εγγραφής στα ελληνικά που παρέχονται στην ελληνική ROM. Μπορώ να περάσω την EU ROM ή αναγκαστικά (εννοώ χωρίς να μπλέξω με ξεκλειδώματα) μπορώ να περάσω ΜΟΝΟ την ELL ROM? 2. Αν μπορώ (χωρίς να το ξεκλειδώσω) και περάσω την EU ROM, και μετά περάσω και το cab του b16b με την ελληνικη γλώσσα, θα έχω τα ελληνικά όπως είναι στην ELL ROM (εννοώ το εικονικό πληκτρολόγιο κτλ)? Θα μου λείπει κάτι σχετικά με την υποστήριξη των ελληνικών? Βασικά δε με χαλάει και πολύ η ELL εκδοση, αλλά θα προτιμούσα να εχω την αγγλική. Εσείς τι μου προτίνεται? ELL ή EU με τα ελληνικά του b16b? BTW δε με ενδιαφέρει να ξεκλειδώσω τη συσκευή καθώς έχω "καεί" παλιότερα απο ξεκλέιδωμα (το γνωστό θέμα με την εγγύηση). Thanks
  9. Καλησπέρα, Πλέον είμαι και εγώ ένας απο τους κατόχους του Pro 2, αλλά έχω ένα μικροπροβληματάκι. Καταρχήν, με το που το πήρα του πέρασα WM6.5 (τα official ελληνικά απο την Ace hellas), οπότε δεν ξέρω αν το πρόβλημα αυτό θα το παρουσίαζε με WM6.1. Το πρόβλημα μου είναι ότι ανα διαστήματα δεν βλέπει την microsd. Του έχω βάλει μια Transcend microSDHC 8GB class 6. Δεν το κάνει συνέχεια, και μάλιστα μου το παρουσιάζει σε εντελώς άσχετες στιγμές (δεν έχω παρατηρήσει να το προκαλεί κάποιο πρόγραμμα). Απλά εκεί που το ανοίγω, ξαφνικά δεν υπάρχει η κάρτα. Κάνω restart και όλα ΟΚ. Μπορεί να περάσουν μέρες μέχρι να ξαναγίνει αυτό. Έλα όμως που κάπου κάπου η καρτούλα απλά χάνεται! Βασικά είναι αρκετά ενοχλητικό καθώς εκεί που θέλω να ανοίξω ένα αρχείο απο την κάρτα, απλά πρέπει να κάνω reboot και να περιμένω να ξανανοίξει το κιν. Έχει κανείς καμμιά ιδέα? Δεν είδα πάντως να αναφέρεται αυτό το πρόβλημα πουθενά για το Pro2 και για WM6.5.
  10. komos και athanaso77 σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και τη βοήθεια σας!! Η συζήτηση για την ace γίνεται καθώς έχω πολύ καλή επιδότηση απο vodafone (και θα το πάρω απο Πλαίσιο) και επομένως εάν πάω με ανανέωση συμβολαίου είναι μονόδρομος η συγκεκριμένη επιλογή. Το θέμα για εμένα είναι ακριβώς αυτό: Αυτό το "σύντομα" και "άμεσα" με ανησυχεί. Είμαι πελάτης της ace hellas εδώ και 5 χρόνια και έχω πραγματικά πολύ κακές εμπειρίες απο αυτή την εταιρία. Έχε χάρη που είμαι λάτρης της htc και των windows mobile και "αναγκαστικά" καταλήγω πάλι εκεί. Όπως εξήγησα και προηγουμένως το θέμα είναι ότι είναι πολύ σπαστικό κάθε λίγο και λιγάκι να βγαίνει νέα αναβάθμιση για τη συσκευή και άντε πάλι απο την αρχή να τα περάσω όλα. Τη συσκευή θα την πάρω, αλλά θέλω να ξέρω τι γίνεται με τα WM 6.5 πριν την αγοράσω. Γιατί αν είναι να κάνουν κανά χρόνο απο την ace να βγάλουν τα ελληνικά wm 6.5 τότε θα αρχίσω να σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αφήσω την επιδότηση και να πάω σε expansys που είναι σίγουρο ότι μέσα στο μήνα θα έχει το Pro2 με wm 6.5. @athanaso77 Μου κάνει εντύπωση πως αναφέρεις με τόση σιγουριά ότι "η ACE Hellas θα φροντίσει για την ελληνική τους έκδοση άμεσα". Ξέρεις κάτι ή απλά έτσι το λές?
  11. Hello all, Μετά απο αρκετό ψάξιμο έχω καταλήξει ότι το Pro2 θα είναι το επόμενο μου κινητό (και μάλιστα πολύ σύντομα :D ). Το μοναδικό θέμα που με απασχολεί είναι τα wm 6.5. Βασικά είναι σοβαρό θέμα για εμένα να αγοράσω τώρα το κιν, να αφιερώσω 2-3 μέρες να το "στρώσω" όπως θέλω (προγράμματα, ρυθμίσεις κτλ) και μετά απο 1 μήνα να πρέπει να ξανακάνω τα ίδια μόνο και μόνο επειδή θα έχουν βγει τότε τα wm 6.5 (τα οποία και φυσικά θα περάσω). Αν και έχει ανακοινωθεί ότι τα wm 6.5 θα είναι διαθέσιμα στην αγορά απο 6 Οκτ. (και καλά σε παγκόσμια κλίμακα) δεν έχω βρει πουθενά τίποτα για το τι θα γίνει στην Ελλάδα με την Ace Hellas. Και ρωτώ: 1) Έχει κανείς καμμια ιδέα για το πότε να περιμένουμε την ελληνική έκδοση των wm 6.5? 2) Όταν κυκλοφορήσει η ελληνική έκδοση των wm 6.5, τα νέα Pro2 που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά θα έχουν εγκατεστημένα τα wm 6.5 ή όλα τα Pro2 πάντα θα κυκλοφορούν με wm 6.1 και απλά θα πρέπει να κάνουμε αναβάθμιση απο το site της ace hellas? Αν έχει κανείς καμμιά ιδέα ας μου πεί καθώς περιμένω να δω τι θα γίνει με αυτό το θέμα για να αγοράσω το κιν. Thanks!
  12. Hello all! Σκεφτομαι να περασω τα WM6 αλλα πριν το κανω θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματακια (ελπιζω να μην εχουν ξαναερωτηθει). 1) Υπαρχει τροπος να μπορεσω να κρατησω τις επαφες μου απο τα WM5 και να τις περασω οπως ειναι στα WM6? Εννοω μηπως οι επαφες ειναι απλα ενα αρχειο και μπορω να τις φυλαξω με copy τωρα και μετα με ενα απλο paste να τις εχω κανονικα οπως τις εχω τωρα? Μη μου πειτε για συγχρονισμο με το outlook διοτι αυτο δεν κραταει ολα τα χαρακτηριστικα των επαφων μου. 2) Εχω διαβασει αρκετα για τις cooked ROM και κυριως για την τελευταια που αναφερει ο zaharakis οτι πεταει. Zaharaki με εχεις σχεδον ψησει να περασω αυτην. Το προβλημα μου παντα ηταν τα ελληνικα. Απο οτι ειδα ομως γινεται στην black satin medium να περαστουν τα ελληνικα της ACE :D. Η απορια λοιπον ειναι απλη... Η black satin medium εχει ολα τα προγραμματα που εχουν τα WM6 (αυτα που δινει η Microsoft στα WM6) ή ειναι αδεια και πρεπει για καθε εφαρμογη να περασουμε κατι δικο μας (πχ ΙΕ, camera κτλ)? Thanks! P.S. Μια που εγινε αναφορα στο "μαγαζακι", δεν στελνεται και σε εμενα ενα link...
  13. Λοιπον μετα απο μερικες μερες χρησης, ενα εχω να πω.... ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑΚΙ Γ@Μ#ΕΙ :love: ΕΙΝΑΙ SUPER Καταρχην: 1ον. Με αυτο το πραγματακι (δεν ειναι δα και τοσο μεγαλο, ειναι λιγο μεγαλυτερο απο το SX1 για οποιον το ειχε) μπορεις να κανεις ΑΠΕΙΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!! 2ον. Μεχρι στιγμης (σε αντιθεση με πολλα αλλα κινητα) ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ BUGLESS (αν υπαρχει αυτη η λεξη)!! 3ον. Αν το ψαξεις καλα θα βρει λυση σε πολλα προβληματα. Για παραδειγμα.... αρχικα ειχα εκνευριστει πολυ με τα Alarms. Τελικα ειδα οτι ειναι πολυ βολικα. Και οτι ηχο θελεις μπορεις να βαλεις, και δονηση και οτι γουσταρεις. Απορω γιατι μερικοι εχουν προβλημα.. :confused: Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν πρεπει να κλεισεις το TyTn. Αυτο ομως δε σημαινει οτι δε μπορεις να κλεισεις και το κινητο σου. Απλα κλεινεις το κινητο απο τον CommManager και βαζεις το ppc για υπνο ;) . 4ον. Φωτογραφικη Μηχανη. Αρχικα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Μετα ομως απο λιγο ψαξιμο διαπιστωσα οτι ολα ειναι θεμα ρυμθισεων. Αλλαζεις λιγο τις ρυθμισεις Contrast, Hue, Saturation, πειραζεις λιγο και τη φωτεινοτητα και η καμερα ειναι SUPER. 5ον. Wifi, Internet μεσω GPRS ή 3G και MMS τα δουλεψα σε χρονο dt. Απλα προσεξα πολυ τις ρυθμισεις και εριξα και ενα τηλεφωνακι στην voda. Και ολα κομπλε Φυσικα τα παραπανω και πολλα αλλα θελουν αρκετο ψαξιμο. Ισως στην αρχη σας σπασει τα νευρα αλλα τελικα αξιζει. Ολα αυτα τα γραφω διοτι με διαφορα που ειχα διαβασει εδω μεσα ειχα ψιλοανησυχησει και το σκεφτομουν να το παρω. Τελικα ΑΞΙΖΕΙ με χιλια!!!! ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΩΡΑ... 1ον. Να πω την αληθεια ΔΕ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ το τηλεφωνο (εννοω το προγραμμα Phone). Πιστευω οτι ειναι λιγο μπελαλιδικο. Η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα ενα τηλ να ειναι πιο ευχρηστο και απλο. Anyway πιστευω οτι ειναι θεμα συνηθειας. Παντως αν υπαρχει κανενα κολπακι ή καμμια αλλη εφαρμογη για το τηλ, please ενημερωστε με. 2ον. Πιστευω οτι το μοναδικο του ελαττωμα τελικα ειναι το συρωμενο πληκτρολογιο. Μονο που πιανω το κινητο αυτο ανοιγει εστω και λιγακι. Και αυτο ειναι αρκετα σπαστικο. Βεβαια το ιδιο το πληκτρολογιο ειναι ολα τα λεφτα. Αλλωστε για αυτο προτιμησα αυτο και οχι ενα αλλο που δεν εχει πληκτρολογιο. Και τωρα μια ερωτησουλα σε αυτους που ξερουν 5 πραγματα παραπανω. Στο Memory μου δειχνει οτι 57 ΜΒ ειναι για Αρχεια και 48.8 για Προγραμματα. Αυτα συνολο μας κανουν 105.8. Τα υπολοιπα 23 ΜΒ ΑΠΟ ΤΑ 128 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???? Επισης κατι αλλο.. Απο τα 48.8 ΜΒ για Προγραμματα εχω ελευθερα για προγραμματα τα 25. Απο τα 57 ΜΒ για αρχεια εχω ελευθερα τα 37ΜΒ. Εγω ΔΕΝ θελω αυτα τα 37ΜΒ να ειναι ελευθερα για Αρχεια (αφου περιμενω μια μνημουλα) αλλα θελω να γινουν χωρος για Προγραμματα. Εντωμεταξυ δεν εχω και κανενα εξτρα προγραμμα. Αν λοιπον περασω και κανενα αλλο προγραμματακι, τα 25ΜΒ ελευθερα για προγραμματα θα εξαφανιστουν αμεσως. Το ξερω οτι σας ζαλισα, αλλα εχω μπερδευτει λιγο με τη μνημη. Τα 48.8ΜΒ που μου δινει ειναι πολυ λιγα για τα προγραμματα και δεν ξερω τι μπορω να κανω. Ευχαριστω!!
  14. Τελικα μου ηρθε μια μερα νωριτερα!!!! :up: :up: :up: Το εχω τωρα στα χερια μου και το παιζω...:X :X Λοιπον 2 γρηγορες ερωτησουλες.... 1) Εχω την εντυπωση οτι οπως μου ηρθε, εχει απο μονο του ScreenProtector. Βασικα το λεω αυτο διοτι φαινεται να υπαρχει κατι πανω απο την οθονη. Οταν παταω με το πενακι δεν ειναι σα να παταω πανω σε μια απλη οθονη, αλλα σε ενα πλαστικο και αφου ασκησω λιγο δυναμη πατιεται και η οθονη. Ισχυει αυτο? Αυτο ειναι το screenprotector? Δηλαδη αν αυτο μου γρατζουνιστει μπορω να το βγαλω και να βαλω καποιο αλλο? Ρωταω διοτι εχω δει οτι αρκετοι μιλουν για να αγορασουν screenprotector αλλα κανεις δεν εχει αναφερει αν εχει default. 2) Οταν ανοιξα το κινητο, στις συνδεσεις φαινεται ενα U. Αυτο απο οτι ειδα σημαινει οτι συνδεομαι σε UMTS. Sorry αλλα τι ειναι αυτο??? Χρεωνομαι επιπλεον για αυτο??? Και αν ναι πως μπορω να το κλεισω??? Το εψαξα αλλα δεν το βρηκα (μονο για το wi-fi βρηκα την απενεργοποιηση). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!
  15. Προσθεστε παρακαλω αλλο ενα μελος που θα αποκτησει λιαν συντομως τον Τιτανα! :D :D :D Περιμενω να μου ερθει την Παρασκευη... Λοιπον και τωρα στις ερωτησεις. Ρε παιδια PLEASE οποιος μπορει ας μου απαντησει σε αυτη την ρημαδοερωτηση που εχω κανει αρκετες φορες αλλα απαντηση δεν πηρα... Ο TyTN εκμεταλλευται την αυξημενη ταχυτητα αναγνωσης/εγγραφης των καρτουλων microSD τυπου Ultra II ???? Με λιγα λογια, να προτιμησω να παρω Ultra II ή ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ αν θα ειναι απλη ή Ultra II. Δεν μπορει καποιος θα εχει δοκιμασει και Ultra II. Τουλαχιστον καποιος θα εχει διαβασει κατι καπου!!!!
  16. xios21, το τηλ ειναι πειραγμενο απο vodafone, δηλαδη εχει μεσα μενου vodafone live??? Ή ειναι κανονικο??? Please!!!! Απαντησε, διοτι περιμενω να μου το φερουν για να το παρω με επιδοτηση και με αφορα αμεσα το θεμα! P.S. nixx ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!! Προτεινω να γινουν sticky μαζι με τις απαντησεις τους! Παντως εχω να σου προτεινω κατι.... αν μενεις Αθηνα κατεβα The Mall και πηγαινε Πλαισιο και Fnac. Το εχουν και τα 2 ανοικτο και το δουλευεις οσα ωρα θελεις. Εγω το εκανα και με βοηθησε πολυ.
  17. Εγω εχω παρει 3 κινητα siemens απο vodafone με επιδοτηση, και ΚΑΝΕΝΑ απο τα 3 δεν ηταν πειραγμενο. Βασικα νομιζω οτι πειραζουν ΜΟΝΟ αυτα που μπορουν. Σιγα μη κατσει τωρα η Vodafone να φτιαξει καινουρια ROM για το TyTN. Σιγα μη πειραξουν τα WM5. Πολυ ριψοκινδυνο ειναι αυτο και δε νομιζω να το κανουν. Αλλωστε απο οτι εχω δει σε sites, η vodafone ετοιμαζει τη δικη της εκδοση του HTC TyTN που μαλιστα θα εχει και διαφορετικη ονομασια. Παντως αν μαθεις καποιο νεωτερο για αυτο το θεμα, επειδη με ενδιαφερει αμεσα και εμενα, θυμισου να μας το πεις και εμας.
  18. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ afoundas για την πολυτιμη βοηθεια σου!!! Νομιζω οτι πλεον ειμαι πολυ κοντα στον Τιτανα... Ρε παιδια μπορει κανεις να σηκωσει καμμια φωτο στη μεγιστη αναλυση να παρουμε καμμια ιδεα??? Αν καποιος κανει το καλο, ας το κανει και σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου! Θα βοηθησει πολυ. Επισης να ρωτησω κατι αλλο 1) Ηλιθια ερωτηση, αλλα PPC ειναι αυτο και οχι κινητο, οποτε... EΧΕΙ ΔΟΝΗΣΗ...??? 2) Το συγκεκριμενο PPC εκμεταλλευεται την ταχυτητα της microSD Ultra II? Ή ειναι το ιδια με το να παρουμε μια απλη. Ρωταω διοτι ηδη εχω αρχισει να ψαχνω για καρτουλες, και επειδη ενδιαφερομαι να παρω μια 2GB, απο οτι εχω δει ΔΕΝ κυκλοφορει η Ultra II στα 2gb. Μεχρι τωρα Ultra II εχω βρει στα 1 Gb και η διαφορα με την απλη ειναι ΜΟΝΟ μερικα ΕΥΡΩ. Και κατι τελευταιο... ΨΑΞΤΕ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ!!!! Παραπανω ειδα οτι η φθηνοτερη 1GB ειναι στα 56 ευρω. Ριξτε μια ματια στο skroutz.gr και θα βρειτε καρτες στα 2GB απο 77 ΕΥΡΩ!!!! Νομιζω οτι ο μονος λογος που θα επαιρνα 1 Gb θα ηταν το Ultra II (αν αξιζει η διαφορα στην ταχυτητα)!
  19. Μετα απο διαβασμα και των 21 σελιδων του συγκεκριμενου θεματος, μπορω να πω οτι με εχετε ψησει και ειμαι φουλ για να χτυπησω και εγω αυτο το μικρο θαυμα. Βασικα το σκεφτομουν εδω και αρκετο καιρο, αλλα επειδη θελω να κανω ανανεωση συμβολαιου vodafone (λογω πολυ καλης επιχορηγησης) το ειχα απορριψει αφου συνηθως η vodafone ειναι η τελευταια που φερνει τα νεα μοντελα. Ελα ομως που εδω εκανε την εκπληξη και το εχει ηδη διαθεσιμο!!! :D :D :D Λοιπον πριν κανω οποιαδηποτε κινηση θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια που απο οτι ειδα δεν εχουν ειπωθει στα προηγουμενα post. 1) Αφου θα το παρω απο vodafone, θα ειναι η ελληνικη version. Και ρωτω: αυτο σημαινει οτι ΟΛΟ ΤΟ MENU ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ??? Δηλαδη δεν υπαρχει επιλογη οπως σε καποια κινητα, να βαλω το μενου στην αγγλικη γλωσσα??? Πιστευω οτι πρεπει να ειναι μεγαλη ξενερα να βλεπεις τα WM5 στα ελληνικα... 2) Θελω να ρωτησω κατι για τα SMS. Εγω σε γενικες γραμμες γραφω αρκετα sms. Γιαυτο ακριβως το λογο απερριψα το S200. Στο TyTN Βολευει το πληκτρολογια ή ειναι λιγο πικρα η κατασταση? Ενταξει δεν περιμενω την ευκολια ενος απλου κινητου. Αλλα ρε παιδια οταν πηγα να γραψω μηνυμα με το S200, ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ :wacko: ΕΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ??? 3) Μπορει κανεις να πει τι ακριβως περιλαμβανει η συσκευασια αγορας? Ποιο πολυ για τη θηκη ενδιαφερομαι. και 4) Βλεπω μεγαλη απογοητευση απο την καμερα. Να πω την αληθεια απο ενα videaki που ειδα παραπανω, δεν ενθουσιαστηκα. Μπορει κανεις να σηκωσει καμμια φωτογραφια να παρουμε καμμια ιδεα??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :D
  20. Ρε παιδια μηπως ξερει κανεις τι γινεται με το N80 και τη Vodafone?????? :( :( :( :( :( Περιμενω τοσο καιρο και ακομα τιποτα.... Εχω την εντυπωση οτι μας δουλέυουν κανονικα... Τα καταστηματα μου λενε οτι το περιμενουν, ενω στα κεντρικα ακουσα και την κορυφαια ατακα "Αυτο το κινητο δεν κυκλοφορει ακομα!!!!" Ειναι κριμα να χασουμε 150 ευρω επιχορηγηση! Τουλαχιστον να ξερουμε! Αν ειναι να αλλαξουμε εταιρια!
×
×
  • Create New...