Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro 2 (Rhodium)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενα HTC Touch HD με QWERTY πληκτρολογιο θα ειναι με λιγα λογια...! Ο Θεος και η ψυχη του ποσο θα κανει, οταν το Pro εχει ακομα 550€ minimun skroutz..

Θα προτιμουσα το Sony - HTC - Ericsson X1 απο αυτο....! :X :p

Ετσι δεν θα ειχα ενα μικρο λαπτοπ στο αυτι μου οταν μιλουσα, οπως σωστα ειπωθηκε παραπανω! :O

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Ο Θεος και η ψυχη του ποσο θα κανει, οταν το Pro εχει ακομα 550€ minimun

Μην το βλέπεις έτσι... όταν βγήκε το Pro ήταν φθηνότερο από το Kaiser.

Modpic.gif

ετσι ακριβως φιλε μου..:!:

αλλα μας εχουνε ριξει σε ενα τρυπακι και μας τα παιρνουνε καιρο τωρα και ,να μαστε παντα καλα...θα μας τα παιρνουνε και στο μελλον:O

εγω αυτην την στιγμη ειμαι απολυτα ευχαριστημενος (ενοειται παντα με το τι μπορει και τι οχι να κανει καλα το hd) με το HD μου και μπορω να πω οτι ειναι η 2η φορα,μετα το καιζερ, που ενα wm τηλ με εχει κανει να μην χρειαζεται να φλασαρω και να δοκιμαζω ....:blink::lol:

αλλα το τρυπακι ειναι εκει παντα....και περιμενει να τσιμπησουμε:happy:

Η αληθεια ειναι αυτη, και εγω οτι και να λεω θα πληρωσω παλι οταν ερθει η ωρα. .(του touch pro2 :lol:), και το καισερακι μου δεν με εχει προβληματισει ποτε οπως λες,τα κανει ολα και συμφερει,απλα μπηκαμε στο παιχνιδι της μεγαλης οθονης και αλλων φυσικα!

Καλημερα σε ολους!:)

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

• 2 weeks later...

Βγήκε και η τιμή και η αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας από το expansys...

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=179095

Γιώργος

Galaxy s9+

ενα hd με πληκτρολογιο και ανακλιση οπως του καιζερ, σε τιμη φθηνοτερη και απο του hd??:blink::blink:

μεταξυ μας δεν της δινω και πολυ βαση ...:rolleyes:

κατσε να ερθει και βλεπουμε απο που θα ξεκινησει η τιμη του ;)

εγω δεν το κοβω για κατω απο 690ε:happy:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Ποτε ερχεται με το καλο ρε παιδια????!!!!Ανυπομονω!!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

HTC Touch Pro2 coming on June 5th?

It should be if we go by the listing put up by Expansys recently. But considering the fact that the HTC Touch Diamond2 is slated for a European and Taiwanese release this month, it wouldn’t be unwise for HTC to stagger the UK release date of the QWERTY-toting Touch Pro2 by two months. A price has also been revealed and the Touch Pro2 will cost £519.9 and antsy Diamond fans can preorder it to receive it by the promised June 5th.

http://www.mobilewhack.com/htc-touch-pro2-coming-on-june-5th/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!! Το ερωτευτηκα, το αγαπω!! Τελος! Περναω στην μετα-symbian εποχη! Μετα το αγαπημενο μου SX1 (που ειχα κ avatar μεχρι προχτες) και το σκυλι που ακουει στο ονομα N73 (το εχω απ'οταν πρωτοκυκλοφορησε) θα αποκτησω αυτην την ομορφια! Ποιο Ν96 κ Ν97...
Shit Happens!!!

• Administrators
Ελπίζω να γνωρίζεις τι εστί Windows Mobile και να μην μένεις μόνο στην εμφάνιση. Εννοείται βέβαια ότι είναι φοβερή συσκευή αλλά απλά θέλω να σε προιδεάσω ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στα symbian-smartphone και τα WM-PPC.

Modpic.gif

Το αποκαλω "ομορφια" γενικοτερα!! Και μεσα κ εξω ;) Δεν πιστευω να εχω προβλημα, θα εγκληματιστω!! Μ' αρεσει να το ψαχνω το πραγμα... :)
Shit Happens!!!

Αν προπαραγγειλει κανείς μην ξεχνάτε τους εκπτωτικούς κωδικούς.

ποιους εκπτωτικους κωδικους????!!!!

Στην υπογραφή μου.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

• Administrators

Δες την υπογραφή του καλύτερα... :rolleyes:

(http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2569435#post2569435)

Modpic.gif

Φωτορεπορταζ και review του Touch Pro 2 απο το MR,προς το παρον μονο στα ρωσικα

http://mobile-review.com/pda/review/htc-touch-pro2.shtml

Μου κανε θετικη εντυπωση τα καταγεγραμμενα video αναλυσης VGA στα 30 fps

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

πραγματικά είναι ότι πιο όμορφο κυκλοφορεί σε pda. είναι ένα κουκλί.

απο στιγμή σε στιγμή παραγγέλνω τώρα το Diamond 2 μιας και έκλεισε και η συμφωνία για την αποχώρηση του Touch Pro μου. μακάρι να ήταν τόσο όμορφο όσο το TP 2

καλά ναι, δεν το συζητάμε. είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. και αυτός είναι ο μεγαλύτερος λόγος που δεν θα το αγόραζα. δεν χωράει στο χέρι μου. είχα ένα ηλίθιο iPhone προχτές στα χέρια μου (όποιος παρεξηγηθεί για το ηλίθιο, μπορώ να του αναφέρω όσους λόγους θέλει για το χαρακτηρισμό) και δεν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω άνετα στην παλάμη μου. είμαι δεξιόχηρας και με τον αντιχειρά μου ήθελα πολύ προσπάθεια για να φτάσω το νούμερο ένα (1) πάνω αριστερά στην οθόνη για να πάρω τηλέφωνο. και για να λέμε την αλήθεια το iphone θα μπορούσε εύκολα να ήταν πιο κοντό απο ότι είναι τώρα. όσο για το TP2 πιστεύω ότι πιάνει πολύ ωραία όλες τις γωνίες του. κάτι που δεν μπορώ να πω για το Diamond 2 το οποίο έχει στο κάτω μέρος του μια άχρηστη λωρίδα, τα τηλέφωνα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο μικρά γίνεται. όπως επίσης δεν θα έπρεπε να υπάρχει η ZOOM μπάρα, που το μόνο που κάνει είναι να πιάνει χώρο. λες και μας είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να το κάνουμε πάνω στην Touch Screen. ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ ότι το κάνανε αυτό είναι ότι τους περίσεψε χώρος μιας και δεν μπορούσαν να μεγαλώσουν την οθόνη άλλο σε ανάλογο μέγεθος. αλλά και πάλι.....

HTC Touch Pro2 Early Review 1

HTC Touch Pro2 Early Review 2

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αν και μου αρέσει αρκετά δυστυχώς δεν έχει αυτό το κάτι παραπάνω που περιμένεις από ένα νέο κινητό.... πάνω κάτω τα ίδια πράγματα με τους προκατόχους του...