DaRkWeAvEr Δημοσιεύτηκε February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 16, 2009 (edited) http://wmpoweruser.com/wp-content/uploads/2009/02/touchpro2.jpg HTC has announced a new device at MWC which may rightly be called the HTC Universal 2 or even the HTC Tilt 2. The device, which features a large 3.6 inch WVGA tilting screen and all the other mod-cons we have becomed accustomed to appears to be quite a powerhouse. The full specs are: Windows Mobile 6.1 Pro 3G, quad-band edge WiFi, GPS, FM Radio Motion sensor MicroSD (SD 2 Compatible) 528MHz Qualcomm MSM7200 512ROM/288 RAM 3.6" 480×800 WVGA screen 4.57" x 2.33" x .68", 6.17 oz 1500 mAh Battery 3.2 mp camera SAR : 0.681 W/kg It should be available in “early summer” worldwide. Πηγή: wmpoweruser.com ------------------------------------------------------------------------------------ - Ελληνικά πληκτρολόγια και επαφές σε αγγλικές συσκευές/ROMs (by b16b) * Ίσως σε κάποιους να μην αλλάζει η γλώσσα από αγγλικά σε ελληνικά χρησιμοποιώντας το Hard κουμπί GR/EN. Αλλάξτε το σε ελληνικά από το soft button Gr Edited January 3, 2012 by Muck Smith προσθήκη sar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Πίσω στον σχεδιασμό του TyTN II πάλι? WM 6.1? 528MHz Qualcomm MSM7200? Με το κιλό τους παίρνουν? 3,2 mp Camera? Γιατί όχι την 5αρα του Diamond2? Αν έχει και το "φόβερο" GPS του Pro... ευχαριστώ αλλά... δεν θα πάρω. Να ξαναδώσω ένα σκασμό λεφτά για το tilt? Αναμασάνε τα ίδια και τα ίδια εκεί στην HTC. Δώστε νέα τεχνολογία στον κόσμο που διψάει ρεεεεεεεε...... http://images.thoughtsmedia.com/resizer/thumbs/size/600/ppct/auto/1234772398.usr1.jpg Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/251/0 http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/252/ Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Πανεμορφο κινητο... http://www.engadget.com/2009/02/16/first-hands-on-with-the-htc-touch-pro2-with-video/ Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 πολυ εντυπωσιακο... αυτο μαλιστα... σε σχεση με το pro.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Το θελωωωωω τωραααα.... το περιμενα οτι κατι θα εβγαζε η HTC πολυ ομορφη συσκευη και στιβαρη φενετε ! ο ιδιος επεξεργαστης ομως ε ! δεν πειραζει ας ειναι ,φτανει να τρεχει οπως το HD.. ξερουμε ημερομηνια κυκλοφοριας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 ...δεν πειραζει ας ειναι ,φτανει να τρεχει οπως το HD.. ξερουμε ημερομηνια κυκλοφοριας ? Μάλλον να τρέχει όπως το πρώτο Pro. Αφού το Pro είναι πιο γρήγορο στα συγκριτικά από το HD. It should be available in “early summer” worldwide. Πηγή: wmpoweruser.com Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Επιτέλους διαφοροποιημένο από το Diamond! Όμορφη συσκευή!!! Πέρα από αυτά, φοράνε τον ίδιο επεξεργαστή και δεν περιμένουμε να δούμε κάτι καινούργιο σε θέματα απόδοσης, ταχύτητας, κτλ. Γνώμη μου είναι ότι τόσο το Pro 2 και Diamond 2 αποτελούν απλά facelift των προκατόχων τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Αφού το Pro είναι πιο γρήγορο στα συγκριτικά από το HD. Στην πράξη πάντως (λόγω ROM) δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Επιτέλους διαφοροποιημένο από το Diamond! Όμορφη συσκευή!!! Πέρα από αυτά, φοράνε τον ίδιο επεξεργαστή και δεν περιμένουμε να δούμε κάτι καινούργιο σε θέματα απόδοσης, ταχύτητας, κτλ. Γνώμη μου είναι ότι τόσο το Pro 2 και Diamond 2 αποτελούν απλά facelift των προκατόχων τους. facelift ειναι σιγουρα γιαννη ,αλλα σκεψου ,πως αλιως να το βγαζανε (σχεδιαστικα εννοω) μοιαζει με το τυντ 2 ,ενα μοντελο που πηγε πολυ καλα σε πωλησεις ! και φερνει και σε iphone ε !! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Ναι... αλλά δεν φέρνει καμία ουσιαστική αλλαγή σε σχέση με τον προκάτοχο πέρα της εμφάνισης, η οποία ομολογουμένως έχει αλλάξει ριζικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 έχει φανταστική εμφάνιση πάντως:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 η καρδια μου χτυπαει τρελλα.... δεν εχω ορεξη να φαω..... εχω το μυαλο μου συνεχεια αλλου... λετε να μαι ερωτευμενος??:D:lol::lol::lol::rolleyes::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Επιτέλους διαφοροποιημένο από το Diamond! Όμορφη συσκευή!!! Πέρα από αυτά, φοράνε τον ίδιο επεξεργαστή και δεν περιμένουμε να δούμε κάτι καινούργιο σε θέματα απόδοσης, ταχύτητας, κτλ. Γνώμη μου είναι ότι τόσο το Pro 2 και Diamond 2 αποτελούν απλά facelift των προκατόχων τους. για μενα μονο face lift δεν ειναι Γιαννη!! η οθοναρα του hd με εξωτερικο πληκτρολογιο,που θα μορεις να πατας τα πληκτρα ανετα,σε αυτες τις διαστασεις?? χαλαρα ..αψογο!!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα αφήσεις κανέναν πλέον να πει άσχημη κουβέντα για αυτή τη συσκευή!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Πίσω στον σχεδιασμό του TyTN II πάλι? WM 6.1? 528MHz Qualcomm MSM7200? Με το κιλό τους παίρνουν? 3,2 mp Camera? Γιατί όχι την 5αρα του Diamond2? Αν έχει και το "φόβερο" GPS του Pro... ευχαριστώ αλλά... δεν θα πάρω. Να ξαναδώσω ένα σκασμό λεφτά για το tilt? Αναμασάνε τα ίδια και τα ίδια εκεί στην HTC. Δώστε νέα τεχνολογία στον κόσμο που διψάει ρεεεεεεεε...... μαζι σου για την στασιμη τεχνολογια ... αλλα οχι και κακο που εχουμε τον αντικαταστατη του καιζερ πλεον!! για μενα και για οσους θελουν hardware keyboard ειναι απλα η κινηση που περιμεναμε τοσο καιρο...(για αυτο και δεν εχω δωσει ακομη το καιζερ μου....) οσο για την καμερα δεν εχω να πω κατι,ειτε εχουν ειτε δεν εχουν καμερα τα htc ...το ιδιο ειναι...αχρηστη και δυσλειτουργικη ηταν παντα:mad: οσο για τα windows mobile 6.1...... δοκιμασες καθολου τα 6.5???:lol: απλα απαραδεκτα και ηλιθια τα κρινω επιεικα .... παντως καντε λιγο υπομονη γιατι απο οτι ξερουμε...πολλα αλλαζουν εως να κυκλοφορησει επισημα η τελικη εκδοση μιας συσκευης ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 η καρδια μου χτυπαει τρελλα.... δεν εχω ορεξη να φαω..... εχω το μυαλο μου συνεχεια αλλου... λετε να μαι ερωτευμενος??:D:lol:::rolleyes::p σε βλέπω να βάζεις προπαραγγελία:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα αφήσεις κανέναν πλέον να πει άσχημη κουβέντα για αυτή τη συσκευή!!! :p η εμφανιση iphone style ..ειδικα του πισω μερους δεν μου αρεσει καθολου...αλλα θα το παλεψω :rolleyes: σε βλέπω να βάζεις προπαραγγελία:lol: λιγο υπομονη... μεχρι τον αυγουστο αντε σεπτεμβρη λογικα θα ειναι εδω... (στα χερια μου :lol:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Όμορφο... Αλλά τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Με έναν επεξεργαστή που δεν έχει τίποτα καινούριο να πει... Ένα tv-out? Μια κάμερα της προκοπής? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Όμορφο... Αλλά τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Με έναν επεξεργαστή που δεν έχει τίποτα καινούριο να πει... Ένα tv-out? Μια κάμερα της προκοπής? μα Θαναση :blink::blink: αυτα θα μπουν στο επομενο :lol::lol::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Ξέρουμε διαστάσεις???(λίγο μεγάλο φαίνεται) Υποδοχή για ακουστικά δεν έχει???(3,5 jack) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 το Flame κράζανε ότι είναι παντόφλα... αλλά επειδή είναι HTC τώρα αλλάζει το πράγμα :p:D πάντως στάνταρ γίνεται η 800x480 αλλά από CPU πίσω ακόμη η HTC! Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Οπως λέει και ο Δημήτρης είναι ο αντικαταστάτης για το kaiser που έχουμε κρατήσει φανατικά έως τώρα! Με το καλό να έρθει, να δούμε reviews και να το ...αποκτήσουμε!! Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 χαλαρα το επομενο μου:happy:εχει ολα οσα μου αρεσουν,αρκει φυσικα να μην εχει κανενα κουσουρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Ρε παιδιά άμα βάζανε και 5άρα κάμερα και tv out, το κόστος θα γίνοταν πύραυλος. Πιστεύω πως αυτές οι υποχωρήσεις έγιναν για να μπει η WVGA και για κανέναν άλλο λόγο. Εντάξει ο Qualcomm 526 Mhz και μένα μου κάθεται ...κάπως, αλλά είπαμε το ppc προορίζεται για αυτούς που δεν είχαν το original pro :P Και είμαι ένας από αυτούς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts