fotios08 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 δηλαδη το gps του ειναι αυτονομο?? Δουλευει δηλαδη χωρις Α-gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrmojo Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 δηλαδη το gps του ειναι αυτονομο?? Δουλευει δηλαδη χωρις Α-gps? Ναι αυτό το επιλέγεις να δουλέψει όπως θέλεις εσύ. Γενικά το A-GPS το χρησιμοποιώ μόνο για να πιάσει γρήγορα σήμα, μετά μόνο το GPS δουλεύω. Παράθεση GBox για το iPhone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 αν μπορεί κάποιος με έκδοση 031.012 , ας κάνει μια προσπάθεια να δημιουργήσει νέο mailbox για gmail λογαριασμό...σε μένα ξεκινάει κανονικά ο οδηγός, διαλέγω το gmail, βάζω username και password και πατώντας οκ ξαναγυρνάει και με ρωτάει τι mailbox θέλω να δημιουργήσει...ξανά και ξανά και ξανά...κοινώς δε μπορώ να δημιουργήσω νέο mail account...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 έκανα κανονικά εγκατάσταση νέου email account χωρίς πρόβλημα Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 χχμμ...συνεχίζει να μου κολάει, αν και το έφτιαξα διαλέγοντας ''other'' account και τροποποιώντας το με τα σωστά στοιχεία... thanks anyway..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 edit 1: το είχα διαβάσει και το επιβεβαιώνω...όταν πληκτρολογείς γρήγορα στην οθόνη αναμονής, το τηλέφωνο καθυστερεί τραγικά...τελειώνεις το 10ψήφιο νούμερο και εμφανίζεται όλο μαζί με το που τελειώσεις την πληκτρολόγηση...πχ δοκιμάστε να πληκτρολογήσετε το σταθερό του σπιτιού σας.. Έχω το Ε52 και είπα να κοιτάξω και σε αυτό το thread γι' αυτό απαντώ σ' αυτό το μήνυμα σχεδόν 1 μήνα μετά την ανάρτηση. Η καθυστέρηση ίσως να οφείλεται στο ότι με την προηγούμενη έκδοση όταν πληκτρολογούσες αριθμούς το κινητό έψαχνε μόνο μία λέξη (όνομα). Αν ήθελες να βρεις και δεύτερη λέξη, δηλαδή αν πληκτρολογούσες κενό, δεν συνέχιζε το ψάξιμο. Δηλαδή αν έχεις πολλούς Γιάννηδες στον κατάλογό σου και για κάποιο λόγο δεν θέλεις να βρεις αυτούς που το όνομά τους αρχίζει από Καρα- στην προηγούμενη έκδοση δεν μπορούσες να πληκτρολογήσεις "Γιάννης Καρα", δηλαδή 242664705272, και να σου εμφανίσει και τον "Γιάννης Καραδημητρίου" και τον "Γιάννης Καραμπέτσος". Με την καινούρια έκδοση το ψάξιμο του καταλόγου συνεχίζεται και μετά την εισαγωγή κενού (0, μηδέν). Αυτό από μόνο του είναι ικανό να καθυστερεί το ψάξιμο του καταλόγου. Βέβαια η καθυστέρηση είναι πολύ μεγάλη και άκρως απογοητευτική για τέτοιο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 εεε...συγγνώμη αλλά όταν καλώ ένα 10ψήφιο νούμερο, που βάζω κενό..?? ξαναδιάβασε τι γράφω ακριβώς...είναι πολύ περιγραφικό..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 (edited) εεε...συγγνώμη αλλά όταν καλώ ένα 10ψήφιο νούμερο, που βάζω κενό..?? ξαναδιάβασε τι γράφω ακριβώς...είναι πολύ περιγραφικό..:) Αν έχεις ενεργοποιημένη την Αναζήτηση Επαφών κατά την πληκτρολόγηση ενός αριθμού, τότε νομίζω ότι μάλλον πρέπει εσύ να ξαναδιαβάσεις τι γράφω. :lol: Αν όχι, τότε δε νομίζω ότι έχει σχέση αυτό που λέω και ξεχνάς το σχόλιό μου. :X Edited March 10, 2010 by yanastas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 όταν καλώ ένα 10ψήφιο νούμερο το οποίο δεν είναι καταχωρημένο στην συσκευή τότε καθυστερεί να το εμφανίσει και το εμφανίζει ολόκληρο. όταν κάνει αναζήτηση επαφής τότε βγαίνει ακαριαία ΕΡΩΤΗΣΗ έχει βρει κάποιος πουθενά τη λευκή πρόσοψη? θέλω να την αγοράσω καθώς η μαύρη βλέπω πως ξεβάφει αμέσως στο καπάκι της μπαταρίας Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 σε λίγες μέρες και η σειρά μας...Nokia E55 firmware 33.002 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 γρηγορότερα από το αναμενόμενο...ήδη διαθέσιμη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Τι παίζει με την Μουσική Βιβλιοθήκη; Δεν μου βλέπει κανένα τραγούδι από την κάρτα μνήμης. Μάλλον για να είμαι πιο ακριβής βλέπει όποτε του καπνίσει και δεν έχω εντοπίσει κάποια ομοιότητα στα τραγούδια που βλέπει. πχ όλα ξένα ή από ένα συγκεκριμένο φάκελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 (edited) δεν είναι κακή η 33.002...από 18.9 μνήμη στο C:, εκτοξεύτηκε στα 30.2ΜΒ...not bad...:) Edited March 26, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Ρε παιδιά πως μπορώ να την κατεβάσω και να αναβαθμίσω την υπαρχουσα; Απο το Μενού-> πίνακα ελέγχου -> τηλέφωνο -> ενημέρωση λογισμικού, όσες φορές κι αν το δοκίμασα επιλέγοντας εκεί που λέει λογισμικό τηλεφώνου κι έναρξη ενημέρωσης, ποτέ δεν ξεκίνησε. Υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από αυτόν που περιγράφω παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 δοκίμασε και από το Μενού-> πίνακα ελέγχου -> τηλέφωνο ->device manager (το έχω στα αγγλικά) και αν δε κάτσει, τότε με το ovi suite από τον υπολογιστή... να συμπληρώσω ότι τα 10+ ΜΒ που κέρδισα στο C: ,προφανώς και είναι από τους χάρτες, που κάπως ενσωματώθηκαν στο λογισμικό και δε φαίνονται καν στη διαχείριση εφαρμογών...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Μου ζητάει δημιουργία νέου προφίλ διακομιστή και όταν επιλέγω ναι δεν ξέρω τι να κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Πληκτρολόγησε στην οθόνη αναμονής *#0000# και μετά επιλογές-αναζήτηση ενημερώσεων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 έχω παρατηρήσει το εξής. Στην δικιά μου συσκευή η ένδειξη της μπαταρίας είναι περίεργη. Η πρώτη μπάρα πέφτει δύσκολα αλλά από εκεί κει πέρα μέχρι την 4 πέφτουν πολύ γρήγορα. Βέβαια η διάρκεια της μπαταρίας μου είναι απογοητευτική (1,5 - 2 μέρες το μέγιστο) οπότε θα ήθελα κάποιος να μου πει αν έχει παρατηρήσει κάτι ανάλογο ή φταίει η μπαταρία μου Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Αναβάθμισα το κινητό μου στην τελευταία έκδοση και σταμάτησε να δουλεύει το GPS. Το έχω A-GPS και δεν βρίσκει σήμα στην πλοήγηση. Όταν ελέγχω την κατάσταση των δορυφόρων όλα καλά. Χρησημοποιώ το OVI Maps. Να πω την αλήθεια δεν το χρησημοποιώ διότι μένω στην επαρχία αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τα 120 ΜΒ είναι πολύ λίγα για να κάνω τσιγγουνιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Πληκτρολόγησε στην οθόνη αναμονής *#0000# και μετά επιλογές-αναζήτηση ενημερώσεων. Δεν κατάλαβες, μετά από το παραπάνω μου ζητάει προφίλ διακομιστή... :mad::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrmojo Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 έχω παρατηρήσει το εξής. Στην δικιά μου συσκευή η ένδειξη της μπαταρίας είναι περίεργη. Η πρώτη μπάρα πέφτει δύσκολα αλλά από εκεί κει πέρα μέχρι την 4 πέφτουν πολύ γρήγορα. Βέβαια η διάρκεια της μπαταρίας μου είναι απογοητευτική (1,5 - 2 μέρες το μέγιστο) οπότε θα ήθελα κάποιος να μου πει αν έχει παρατηρήσει κάτι ανάλογο ή φταίει η μπαταρία μου Σε όσα Nokia είχα μέχρι τώρα, πάντα το ίδιο συνέβαινε. Η πρώτη μπάρα κρατάει περισσότερο και οι υπόλοιπες πέφτουν πιο γρήγορα. Τώρα όσον αφορά την αυτονομία, τσέκαρέ το, μήπως τρέχει κάτι που δεν πρέπει στο κινητό; Το τηλέφωνο κανονικά έχει τρελλή αυτονομία για την κατηγορία του (5 - 6 ημέρες). Παράθεση GBox για το iPhone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 εννοείς 5 χ 24 ώρες ? Η το κλείνεις το βράδυ? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatos Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 (edited) καλησπερα και απο εμενα... νεος κατοχος του κινητου και εντυπωσιασμενος.... το μονο μεχρι τωρα προβλημα μου που δεν βρηκα απαντηση εδω αλλα ουτε στο manual ειναι οτι δεν βρισκω το πως να κανω εναλλαγη στις γλωσσες γραφης χωρις καθε φορα να πρεπει να μπενω menu υποmenu για να βαλω ως πρωτη γραφη τα αγγλικα και ξαναμανα... και το αλλο το οτι δεν μου δουλευει ο αισθητηρας που οταν γυρνας το τηλεφωνο να σταματαει ξυπνητηρι και κληση...ενω ο αισθητηρας για να γυρναει η οθονη παιζει κανονικα....αυτα απο μενα μεχρι τωρα αφου ακομα το σκαλιζω:P edit: εχω περασει το τελευταιο firm. Edited March 29, 2010 by tatos Παράθεση ...OMERTA... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Kαμμιά βοήθεια ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrmojo Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 καλησπερα και απο εμενα... νεος κατοχος του κινητου και εντυπωσιασμενος.... το μονο μεχρι τωρα προβλημα μου που δεν βρηκα απαντηση εδω αλλα ουτε στο manual ειναι οτι δεν βρισκω το πως να κανω εναλλαγη στις γλωσσες γραφης χωρις καθε φορα να πρεπει να μπενω menu υποmenu για να βαλω ως πρωτη γραφη τα αγγλικα και ξαναμανα... και το αλλο το οτι δεν μου δουλευει ο αισθητηρας που οταν γυρνας το τηλεφωνο να σταματαει ξυπνητηρι και κληση...ενω ο αισθητηρας για να γυρναει η οθονη παιζει κανονικα....αυτα απο μενα μεχρι τωρα αφου ακομα το σκαλιζω:P edit: εχω περασει το τελευταιο firm. Για τις γλώσσες έχει απαντηθεί παραπάνω, ψάξε λίγο καλύτερα. εννοείς 5 χ 24 ώρες ? Η το κλείνεις το βράδυ? Ναι, δεν το κλείνω καθόλου. Παράθεση GBox για το iPhone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts