Jump to content

fotios08

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fotios08

  1. Να ρωτησω κατι ρε παιδες?Πωσ και που θα μπορεσω να βρω το gαrmin για να το εγκαταστησω στο Χ6? Ευχαριστω πολύ!
  2. Να ρωτησω κατι ρε επαιδια ? Χθες μου ηρθε ενα νοκια χ6 μεταχειρισμενο αλλα ειναι παντου μαυρο. δεν εχει ουτε κοκκινο χρωμα στο πανω κατω ουτε θαλασσι.ειναι original πιστευετε?
  3. δηλαδη το gps του ειναι αυτονομο?? Δουλευει δηλαδη χωρις Α-gps?
  4. Εγω παιδια πηρα χθες το κινητο με πολλους ενδοιασμους οι οποιοι βγηκαν αληθινοι..Το we travel δεν κανει travel. Kατεβασα το προγραμματακι απο αχριτας αλλα μου εμφανιζει νια εκρου οθονη με 0 km/h χωρις χαρτη.Ειναι δυνατον να βρηκε σημα τοσο γρηγορα?? Τι γινεται σ αυτην την περιπτωση?Μπορει καποιος που εχει δουλεψει το gps του να μας πει μια συμβουλη? Εκτος και αν αυτο σημαινει οτι το κινητο ιεναι για αλλαγη..
  5. Tο gps του G500 ειναι καλο ρε παιδια? Ti προγραμμα χαρτων να κατεβασω αν το πάρω?
  6. Καλησπερα κι απο μένα! το gps του G500 ειναι καλο ρε παιδια? Ti προγραμμα χαρτων να κατεβασω αν το πάρω?
  7. Aπο μπαταρια (επιμενω) ποσο σας κραταει βρε παιδια? Υπαρχει κανεισ που να του κραταει καμια βδομαδα? Καποιος μουθ ειπε οτι αν απενεργοποιησεις καποια προγραμματα που τρεχουν απο πισω και δεν φαινονται, τοτε κραταει και μια βδομαδα!!
  8. 2)μπορειτε να μου θυμησετε το link για το ελληνικο πληκτρολογιο??(μπορω να το φορτωσω και ας ειναι η γλωσσα της συσκευης στα αγγλικα??) Aπαντηση:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312&highlight=finger+keyboard
  9. εδω πρεπει να πουμε τι εννοουμε νορμαλ χρηση. Αν το χρησιμοποιουμε μονο σαν τηλεφωνο δηλ. με 15 λεπτα ομιλιας την μερα και 5 φωτογραφιεσ ,ποσες μερες να κρατησει??
  10. αν κρατα 2 μερες η μπαταρια τοτε δεν αξιζει να το ζαχαρωνω. Μηπως το χεις κανενα χρόνο και εχει ξελιγωθει η μπαταρια??
  11. αυτο χρησιμοποιειται και για να γραφω ονοματα στον τηλ καταλογο της sim ας πουμε? και πως το εγκαθιστώ. θα ηθελα να ξερω για να ανατρεξω στο φορουμ να δω οταν το αγοράσω. Και απο μπαταρια ρε παιδια τι λεει κραταει??
  12. Καλησπερα και απο μένα.Σκεφτομαι να το παρω απο expansys αλλα όμως εχω καποιεσ αποριες. Θα ηθελα καποιος να μου πει αν μπορω, τουλαχιστον για τα μυνήματα, να κατεβασω κανένα ελληνικο πληκτρολογιο. Επίσης απο που θα βρω κανενα gps σπασμένο, πχ igo, mls, garmin??
  13. και που μπορω να τα βρω αυτα τα προγραμματα? εχετε καποιο link?
  14. ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ??
  15. Σήμερα θα πάω να παρω την επιδότηση συσκεύης.Το co piloit ειναι προεγκατεστημενο αν το παρω απο cosmote ας πουμε? Και αν οχι το βρισκω απο κάπου στο ίντερνετ? Εχει και φωνητικές οδηγίες? ευχαριστω!
  16. Το co piloit ειναι προεγκατεστημενο αν το παρω απο cosmote ας πουμε? Και αν οχι απο που το κατεβαζω? Εχει και φωνητικές οδηγίες? ευχαριστω!
  17. Εννουσα αν το το gps που έχει παιζει μονο του δηλαδη χωρις συνδεση στο ιντερνετ..Τι να το κανω αν παιζει το gps μονο με συνδεση στο ιντερνετ.?
  18. Το gps του παιζει καθολου η ειναι μαπα? και με συνδεση cosmote πωσ παει παιζει παλι? Το gps που έχει με τους χάρτες της Google χρεώνει όταν είναι ενεργοποιημένο?
  19. παιδια μπορει κανεις να μου πει αν το κινητο παιρνει πανω GPS?
  20. Ρε παιδια ξερει κανεις να μου πει αν υπαρχει ανοικτη ακροαση για το lg ks20 και αν το ξυπνητιρι φουλευει στο αθορυβο???
×
×
  • Create New...