Jump to content

mrmojo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    140
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mrmojo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Από που θα το κατεβάσετε σπασμένο; Ευχαριστώ. Προς το παρόν ετοιμάζω άλλη εφαρμογή.
  2. Ευχαριστώ πολύ παιδιά, να είστε καλά. Η εφαρμογή θα αναπτυχθεί και σε άλλες mobile πλατφόρμες. Ένα promo code μου έχει μείνει...! Δεν το θέλει κανείς; :)
  3. Από χθες είναι διαθέσιμη στο App Store η πρώτη μου εφαρμογή για iPhone/iPod Touch. Λέγεται GBox και είναι ένα εργαλείο που μετράει τα G επιτάχυνσης και επιβράδυνσης καθώς και την πλευρική δύναμη που δέχεται το όχημα στις στροφές! Screenshots: http://software.tavlikos.com/wp-content/uploads/2010/12/gbox-5.png http://software.tavlikos.com/wp-content/uploads/2010/12/gbox-2.png http://software.tavlikos.com/wp-content/uploads/2010/12/gbox-4.png http://software.tavlikos.com/wp-content/uploads/2010/12/gbox-3.png http://software.tavlikos.com/wp-content/uploads/2010/12/gbox-6.png http://software.tavlikos.com/wp-content/uploads/2010/12/gbox-7.png http://software.tavlikos.com/wp-content/uploads/2010/12/gbox-8.png http://software.tavlikos.com/wp-content/uploads/2010/12/gbox-9.png Καταγράφει την κάθε περίοδο μέτρησης, κρατάει τις μέγιστες δυνάμεις που δέχτηκε το όχημα και υπολογίζει τις μέσες τιμές. Επίσης, μπορεί να στείλει όλα τα δεδομένα με email σε μορφή .csv (μορφή αρχείου που διαβάζεται από όλες σχεδόν τις εφαρμογές επεξεργασίας κειμένου/λογιστικών φύλλων). Τώρα μόνο 0,79 ευρώ (από 2,39) για όλον τον Δεκέμβριο! iTunes website iTunes link Edit: Οι 3 πρώτες απαντήσεις σε αυτό το τόπικ θα λάβουν από ένα promo code μέσω πμ για κατέβασμα της εφαρμογής δωρεάν!
  4. Αυτό μάλλον δεν θα διορθωθεί καθώς δεν είναι πρόβλημα. Συνδέεται για να κατεβάσει χάρτες.
  5. Μόλις πέρασα κι εγώ λοιπόν το νέο firmware... Άργησα μερικούς μήνες αλλά οκ. Μία σημαντική διαφορά που είδα είναι ότι πλέον υπάρχει επιλογή "Wi-Fi" στις ρυθμίσεις εντοπισμού θέσης.
  6. Για τις γλώσσες έχει απαντηθεί παραπάνω, ψάξε λίγο καλύτερα. Ναι, δεν το κλείνω καθόλου.
  7. Σε όσα Nokia είχα μέχρι τώρα, πάντα το ίδιο συνέβαινε. Η πρώτη μπάρα κρατάει περισσότερο και οι υπόλοιπες πέφτουν πιο γρήγορα. Τώρα όσον αφορά την αυτονομία, τσέκαρέ το, μήπως τρέχει κάτι που δεν πρέπει στο κινητό; Το τηλέφωνο κανονικά έχει τρελλή αυτονομία για την κατηγορία του (5 - 6 ημέρες).
  8. Ναι αυτό το επιλέγεις να δουλέψει όπως θέλεις εσύ. Γενικά το A-GPS το χρησιμοποιώ μόνο για να πιάσει γρήγορα σήμα, μετά μόνο το GPS δουλεύω.
  9. Με μέτρια χρήση, 6 ημέρες και είναι πλέον στάνταρ, δηλαδή τόσο μου βγάζει μόνιμα. Με 1,5 ώρα χρήση gps (+ την κανονική μέτρια χρήση με wifi ομιλίες κτλ) πήγε 5 ημέρες.
  10. Το Sygic πχ το δουλεύω κανονικότατα.
  11. Μήπως έχεις εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή που προσπαθεί να συνδεθεί στο ίντερνετ;
  12. Δεν το έχω δοκιμάσει το torrent client, πάντως είναι πολύ πιθανό να πρέπει να συνδέσεις δίσκο στην sata υποδοχή και όχι στο usb. Αυτό ισχύει σίγουρα αν θέλεις να περάσεις NMT apps. Επίσης, για έναν φίλο που είπε πιο πάνω (και παλαιότερα ότι κάνει firmware upgrade μέσω δικτύου, είναι λάθος. Ενώ την έχει την επιλογή στο menu, σου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμη η λειτουργία. Πρέπει να κάνεις firmware upgrade από usb.
  13. Το μόνο πράγμα για το οποίο θα ήθελα να σου εφιστήσω την προσοχή, είναι το ότι λόγω του "περίεργου" πληκτρολογίου, μπορεί να υπάρχουν εφαρμογές στις οποίες να μην μπορείς να τις δουλέψεις, λόγω του ότι δεν θα μπορείς να πληκτρολογήσεις όλους τους χαρακτήρες (μία από αυτές πχ είναι το Garmin Mobile XT). Κατά τα άλλα, είναι πολύ καλό τηλέφωνο και σου συνιστώ να προχωρήσεις στην αγορά του. Μερικά από τα δυνατότερα σημεία του πιστεύω είναι η αυτονομία της μπαταρίας και η ταχύτητά του. Μετά από 1 μήνα + που το έχω, μέσο όρο αυτονομίας έχω περίπου 4 ημέρες (με μέτριες χρήσεις wifi και gps) και πιστεύω είναι πολύ καλή. Το είχα αναφέρει και πιο πάνω, ψάξε για την εφαρμογή LangSwitcher.
  14. Για γρήγορη εναλλαγή γλώσσας, πρέπει να εγκαταστήσεις την εφαρμογή που έγραψα παραπάνω. Προς το παρόν, το ποιο γρήγορο είναι να πατάς Shift + * όταν γράφεις κείμενο για να σε πηγαίνει στο μενού εναλλαγής γλώσσας.
×
×
  • Create New...