strong Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Φίλε το έχω κάνει ήδη, αλλά σε ορισμένα εικονίδια η γραμματοσειρά είναι κατεστραμμένη και δεν μπορείς να διαβάσεις τι λέει (όταν η γλώσσα είναι η ελληνική). Το επιβεβαιώνεις; Ναι οπως τα λες :( Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Εμένα μου λέει ότι το version που έχω είναι παλιό και μου ζητάει 30 ευρώ για να βάλει το καινούριο...:blink:μπααα δεν το βάζω... Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Ναι οπως τα λες :( Έχω ήδη στείλει mail στα κεντρικά της NDrive. Στείλτε κι εσείς για να πιέσουμε για διόρθωση αυτού του ερασιτεχνισμού, για να μην πω τίποτα χειρότερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros-st Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Καλησπερα εγω αναβαθνισα το Ndrive χωρις κανενα προβλημα. Οσον αφορα την γραμματοσειρα αμα το γυρισω το κιν λοξα φαινονται ολα μια χαρα στο καθετο τρωει γραμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 υπαρχει τροπος να κρατησω το μηνυματα, αν κανω φλασαρισμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 με backup μεσω του Samsung PC Studio 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 με backup μεσω του Samsung PC Studio 7 δεν επηρεαζει το γεγονος πως θα βαλω μετα φλασαρισμενη ρομ? ειχα μια εντυπωση πως μπορει να δημιουργηθει προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 επαφες,ημερολογιο και μηνυματα δεν πειραζει..αυτα που εχεις στην εκθεση θα ηταν καλυτερο να τα βαλεις χειροκινητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 επαφες,ημερολογιο και μηνυματα δεν πειραζει..αυτα που εχεις στην εκθεση θα ηταν καλυτερο να τα βαλεις χειροκινητα! ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpir Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 (edited) Καλησπερα σε ολους,μια ερωτηση στους ειδικους μετα το φλασαρισμα με την τελευταια ελληνικη ρομ του γερμανου(2.02) ο video player σταματησε να παιζει avi αρχεια και να υποστηριζει εξωτερικους υποτιτλους, καμια ιδεα? ευχαριστω εκ των προτερων.Επισης στα demo video της SAMSUNG μολις παει να τα παιξει το κινητο κανει επανακινηση. Edited February 20, 2010 by mpir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arinen Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Ηθελα να ρωτησω αν μπορω να εγκαταστησω χωρις προβληματα το ndrive στον E:. Δεν σκαμπαζω απ'αυτα αλλα δεν ειναι καλυτερο να εχω οσο το δυνατο περισσοτερο ελευθερο χωρο στον C:? Και επειδη ειναι το πρωτο μου post ηθελα να σας ευχαριστησω και να πω οτι αποτελειτε το φορουμ αναφορας για καθε νεο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Ηθελα να ρωτησω αν μπορω να εγκαταστησω χωρις προβληματα το ndrive στον E:. Δεν σκαμπαζω απ'αυτα αλλα δεν ειναι καλυτερο να εχω οσο το δυνατο περισσοτερο ελευθερο χωρο στον C:? Και επειδη ειναι το πρωτο μου post ηθελα να σας ευχαριστησω και να πω οτι αποτελειτε το φορουμ αναφορας για καθε νεο! καλησπερα και καλως ηλθες :) φυσικα και μπορεις να εγκαταστησεις στον Ε: . αντεγραψε ολο τον φακελο ndrive απο την καρτα μνημης στην 8αρα εσωτερικη μνημη και κανε κανονικα εγκατασταση. για το δευτερο που ρωτας ναι καλο ειναι να εχεις στον C αρκετο χωρο ελευθερο. βαζε ολα τα προγραμματα στον Ε και δεν θα εχεις κανενα προβλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 παιδια εχω ενα προβληματακι με ενα παιχνιδι το Avalanche.Snowboarding_Samsung_I8910_EN_IGP_EU_TS_127.jar Το παιχνιδι παιζει σε μιση οθονη και η αλλη μιση εχει κουμπια τα οποια ειναι τελειως ανενεργα. Διαβασα και λενε οτι πρεπει να απενεργοποιησω το virtual keyboard και μετα να το τρεξω. Που στην ευχη ειναι αυτο το virtual keyboard?? ξερει κανεις ?? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Τελικά συνειδητοποιώ ότι με την έκδοση 2.02 μπορεί να βελτιώνεται από μια άποψη η λειτουργία του κινητού, αλλά έχει και τα προβλήματά της. Δεν ξέρω τι να κάνω. Αν δε μου αρέσει μπορώ να επιστρέψω την παλαιότερη έκδοση στο κινητό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolet Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Ρε παιδια SOS εχω ενα μεγαλο προβλημα(εχω custom rom GreekHX2.02) εκανα καποια προγραμματα εγκαταστασει και οταν παω να τα κανω απεγκαταστασει απο το μενου του κινητου δεν με αφηνει να μπω στην εγκαταστασει εφαρμογων για να κανω unistall μαυριζει η οθονη και με γυρναει πισω!!!Οταν δε παω να μπω απο τον υπολογιστη και τον samsung pc manager να κανω απεγκαταστασει απο εκει παλι τα ιδια.......Μηπως ξερει κανεις τι γινεται εχει τυχη και σε αλλον το ιδιο προβλημα και αν ναι πως λυνεται.Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Ρε παιδια SOS εχω ενα μεγαλο προβλημα(εχω custom rom GreekHX2.02) εκανα καποια προγραμματα εγκαταστασει και οταν παω να τα κανω απεγκαταστασει απο το μενου του κινητου δεν με αφηνει να μπω στην εγκαταστασει εφαρμογων για να κανω unistall μαυριζει η οθονη και με γυρναει πισω!!!Οταν δε παω να μπω απο τον υπολογιστη και τον samsung pc manager να κανω απεγκαταστασει απο εκει παλι τα ιδια.......Μηπως ξερει κανεις τι γινεται εχει τυχη και σε αλλον το ιδιο προβλημα και αν ναι πως λυνεται.Ευχαριστω!! Μου έχει τύχει εμένα, στην HX 1.72. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τα castor effects και προσπάθησε να μπεις πάλι. Κάνε και καμιά επανεκκίνηση αν δεν δουλέψει. Μην αγχώνεσαι. Προσωρινό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 (edited) Ρε παιδια SOS εχω ενα μεγαλο προβλημα(εχω custom rom GreekHX2.02) εκανα καποια προγραμματα εγκαταστασει και οταν παω να τα κανω απεγκαταστασει απο το μενου του κινητου δεν με αφηνει να μπω στην εγκαταστασει εφαρμογων για να κανω unistall μαυριζει η οθονη και με γυρναει πισω!!!Οταν δε παω να μπω απο τον υπολογιστη και τον samsung pc manager να κανω απεγκαταστασει απο εκει παλι τα ιδια.......Μηπως ξερει κανεις τι γινεται εχει τυχη και σε αλλον το ιδιο προβλημα και αν ναι πως λυνεται.Ευχαριστω!! παιδια εχω ενα προβληματακι με ενα παιχνιδι το Avalanche.Snowboarding_Samsung_I8910_EN_IGP_EU_TS_127.jar Το παιχνιδι παιζει σε μιση οθονη και η αλλη μιση εχει κουμπια τα οποια ειναι τελειως ανενεργα. Διαβασα και λενε οτι πρεπει να απενεργοποιησω το virtual keyboard και μετα να το τρεξω. Που στην ευχη ειναι αυτο το virtual keyboard?? ξερει κανεις ?? Λοιπόν έχουμε και λέμε...επειδή τα έχω πάθει και τα 2 παραπάνω προβλήματα τα έχω λύσει ως εξής.....φίλε sdaoulas πήγαινε στην εγκατάσταση εφαρμογών από ρυθμίσεις..εκεί βρες το αρχείο που σε ενδιαφέρει και κάνε κλικ σε αυτό...πάτα επιλογές..και εκεί θα βρεις Ρυθμίσεις επιλογής...από εκεί μπορείς να απενεργοποιήσεις το virtual...μερικές φορές όμως δεν πιάνει...επίσης επειδή μιλάς για αρχείο rar και στις εγκατεστημένες εφαρμογές έχει μόνο αρχεία sis δεν ξέρω αν όντως μπορείς να δεις εκεί το αρχείο που σε ενδιαφέρει .... Τώρα για το άλλο πρόβλημα που δεν μπορεί ο φίλος να μπει καν στις εγκατεστημένες εφαρμογές μπορεί να το λύσει κατεβάζοντας το BatUninst από τα goodies του γερμανού και να απεγκαταστήσει από εκεί τα αρχεία sis που θέλει όμως επειδή η Εγκατάσταση Εφαρμογών χρησιμεύει ΚΑΙ για την απενεργοποίηση virtual keyboard και επειδή το να μην μπορείς να μπεις εκεί το έχω πάθει άπειρες φορές έχω καταλήξει στα εξής: Το πρόβλημα συνήθως τουλάχιστον σε εμένα συνέβη όταν μετά το φλασάρισμα πέρναγα τις εφαρμογές μέσω backup από pc studio Ή λόγω κάποιας συγκεκριμένης εφαρμογής που περνώντας την μεμονωμένα δεν με άφηνε μετά να μπω στις εγκατεστημένες εφαρμογές...στην δική μου περίπτωση η εφαρμογή ήταν ένα αρχειάκι από τα goodies του γερμανού που λέγεται freespace.sis...( ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ) Εγώ την λύση την βρήκα κατά καιρούς με ένα από τους παρακάτω τρόπους : 1)Αυτό που αναφέρει ο φίλος clhorus 2)Δοκίμασε να πας στον rompatcher και ενεργοποίησε (και βάλε και add to auto) ή απενεργοποίησε το c2z ανάλογα σε τι status το έχεις...δοκίμασε να μπείς στην εγκατάσταση εφαρμογών...αν το πρόβλημα συνεχίζεται κάνε restart... 3)Κουλό...ενεργοποίησε το...bluetooth και δοκίμασε να μπεις..:blink: 3)Επειδή είναι πιθανό πάλι να μην δουλεύει και δεις ότι το πρόβλημα παραμένει η έσχατη και μη αρεστή αλλά σίγουρη λύση είναι το hard format...Αν τελικά καταλήξεις σε αυτήν μετά προσπάθησε να βάλεις μία μία τις εφαρμογές και για κάθε εφαρμογή που βάζεις να πηγαίνεις στην εγκατάσταση εφαρμογών να δεις αν ανοίγει...όταν δεν ανοίξει, η εφαρμογή που μόλις έβαλες είναι αυτή που σου δημιουργεί το πρόβλημα... Εύχομαι κάτι από τα παραπάνω να βοηθήσει..:) Edited February 22, 2010 by tonysac Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Πάντως παιδιά με την HX 1.72 το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν οι άσκοπες επανεκκινήσεις. Από τότε που απενεργοποίησα τα castor effects δεν έχω καμία επανεκκίνηση εδώ και μερικές εβδομάδες! Όσο για την HX 2.02 μάλλον δεν θα την περάσω καθόλου και θα περάσω κατευθείαν σε μια έκδοση HX 2.1 που τώρα μαγειρεύεται, βασίζεται σε firmware από Taiwan και έχει 80% γρηγορότερη JAVA από την HX 2.02, όπως λέει ο Γερμανός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Παιδια αν ξέρει κάνεις που θα βρω κανένα κάλο παιχνίδι η καμία καλή εφαρμογή για το κινητό ας μου στείλει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 παιδια εχω ενα προβληματακι με ενα παιχνιδι το Avalanche.Snowboarding_Samsung_I8910_EN_IGP_EU_TS_127.jar Το παιχνιδι παιζει σε μιση οθονη και η αλλη μιση εχει κουμπια τα οποια ειναι τελειως ανενεργα. Διαβασα και λενε οτι πρεπει να απενεργοποιησω το virtual keyboard και μετα να το τρεξω. Που στην ευχη ειναι αυτο το virtual keyboard?? ξερει κανεις ?? Φίλε sdaoulas για να φύγει το virtual Keyboard υπάρχουνε 2 τρόποι: 1)Το απενεργοποιείς από την λίστα των εγκατεστημένων προγραμμάτων όπως πολύ σωστά το περιγράφει και ο tonysac, 2)Η επόμενη μέθοδος είναι λίγο modifa...! :p α)Ανοίγεις το *.jar είτε με ένα zip manager (winrar, winzip, 7zip, κλπ). β)Πας στο φάκελο META-INF και κάνεις extract το αρχείο που έχει μέσα (manifest.mf) κάπου. γ)Ανοίγεις με το σημειωματάριο των windows το αρχείο και προσθέτεις με copy paste την παρακάτω γραμμή: Nokia-MIDlet-On-Screen-Keypad: no δ)Σώζεις το αρχείο και το ξαναβάζεις στον φάκελο META-INF του *.jar αρχείου που πειράζεις, ώστε να γίνει overwrite και να αντικαταστήσεις το παλιό με το καινούργιο manifest.mf Να σημειώσω ότι σε πολλά *.jar υπάρχει ήδη αυτή η γραμμή και άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να προβούμε στην διαδικασία που περιέγραψα παραπάνω! Επίσης ενδέχεται να μην λειτουργεί κανένας από τους 2 τρόπους απομάκρυνσης του εικονικού πληκτρολογίου, και απλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω... :( Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 παιδια ελεος με αυτο το πραγμα, το κινητο δεν παει καλα. αλλαξα rom εβαλα του γερμανου και το κινητο παλι σβηνει τις κλησεις και τις αναφορες οπως ακριβως εκανε και με της βοδαφον το λογισμικο. τι να κανω??? καθε φορα που κλεινει το κινητο σβηνει ολο το μητρωο μονο του χωρις να αλλάξω sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Έχει γενέθλιά σήμερα ο hyperX και ανακοίνωσε ότι θα ανεβάσει σήμερα την καινούρια speed editin 2.01. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Έχει γενέθλιά σήμερα ο hyperX και ανακοίνωσε ότι θα ανεβάσει σήμερα την καινούρια speed editin 2.01. Αυτήν την έχει ανεβάσει εδώ και πολύ καιρό. Την 2.1 προφανώς εννοείς. Είναι αυτή που ανέφερα σε προηγούμενο post με τη γρήγορη java. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arinen Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 (edited) Καλησπερα! Εμφανιστηκε το εξης προβλημα απο τοτε που φλασαρα για πρωτη φορα, οταν με παιρνουν τηλεφωνο την πρωτη φορα κανει εναν ηχο σφαλματος και την δευτερη πιανει κανονικα. Η Vodafone απενεργοποιησε τον τηλεφωνητη και μου ειπε οτι δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορουν να κανουν. Επειδη συνεπεσε με το φλασαρισμα, μηπως πρεπει να αλλαξω καποια ρυθμιση στο κινητο; Λυθηκε! Αμεσα υπευθυνο ηταν το προγραμμα sms preview απο το ovi store. Edited February 26, 2010 by arinen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolet Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 παιδια εχω ενα προβληματακι με ενα παιχνιδι το Avalanche.Snowboarding_Samsung_I8910_EN_IGP_EU_TS_127.jar Το παιχνιδι παιζει σε μιση οθονη και η αλλη μιση εχει κουμπια τα οποια ειναι τελειως ανενεργα. Διαβασα και λενε οτι πρεπει να απενεργοποιησω το virtual keyboard και μετα να το τρεξω. Που στην ευχη ειναι αυτο το virtual keyboard?? ξερει κανεις ?? Λοιπόν έχουμε και λέμε...επειδή τα έχω πάθει και τα 2 παραπάνω προβλήματα τα έχω λύσει ως εξής.....φίλε sdaoulas πήγαινε στην εγκατάσταση εφαρμογών από ρυθμίσεις..εκεί βρες το αρχείο που σε ενδιαφέρει και κάνε κλικ σε αυτό...πάτα επιλογές..και εκεί θα βρεις Ρυθμίσεις επιλογής...από εκεί μπορείς να απενεργοποιήσεις το virtual...μερικές φορές όμως δεν πιάνει...επίσης επειδή μιλάς για αρχείο rar και στις εγκατεστημένες εφαρμογές έχει μόνο αρχεία sis δεν ξέρω αν όντως μπορείς να δεις εκεί το αρχείο που σε ενδιαφέρει .... Τώρα για το άλλο πρόβλημα που δεν μπορεί ο φίλος να μπει καν στις εγκατεστημένες εφαρμογές μπορεί να το λύσει κατεβάζοντας το BatUninst από τα goodies του γερμανού και να απεγκαταστήσει από εκεί τα αρχεία sis που θέλει όμως επειδή η Εγκατάσταση Εφαρμογών χρησιμεύει ΚΑΙ για την απενεργοποίηση virtual keyboard και επειδή το να μην μπορείς να μπεις εκεί το έχω πάθει άπειρες φορές έχω καταλήξει στα εξής: Το πρόβλημα συνήθως τουλάχιστον σε εμένα συνέβη όταν μετά το φλασάρισμα πέρναγα τις εφαρμογές μέσω backup από pc studio Ή λόγω κάποιας συγκεκριμένης εφαρμογής που περνώντας την μεμονωμένα δεν με άφηνε μετά να μπω στις εγκατεστημένες εφαρμογές...στην δική μου περίπτωση η εφαρμογή ήταν ένα αρχειάκι από τα goodies του γερμανού που λέγεται freespace.sis...( ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ) Εγώ την λύση την βρήκα κατά καιρούς με ένα από τους παρακάτω τρόπους : 1)Αυτό που αναφέρει ο φίλος clhorus 2)Δοκίμασε να πας στον rompatcher και ενεργοποίησε (και βάλε και add to auto) ή απενεργοποίησε το c2z ανάλογα σε τι status το έχεις...δοκίμασε να μπείς στην εγκατάσταση εφαρμογών...αν το πρόβλημα συνεχίζεται κάνε restart... 3)Κουλό...ενεργοποίησε το...bluetooth και δοκίμασε να μπεις..:blink: 3)Επειδή είναι πιθανό πάλι να μην δουλεύει και δεις ότι το πρόβλημα παραμένει η έσχατη και μη αρεστή αλλά σίγουρη λύση είναι το hard format...Αν τελικά καταλήξεις σε αυτήν μετά προσπάθησε να βάλεις μία μία τις εφαρμογές και για κάθε εφαρμογή που βάζεις να πηγαίνεις στην εγκατάσταση εφαρμογών να δεις αν ανοίγει...όταν δεν ανοίξει, η εφαρμογή που μόλις έβαλες είναι αυτή που σου δημιουργεί το πρόβλημα... Εύχομαι κάτι από τα παραπάνω να βοηθήσει..:) Τα εκανα ολα αλλα τιποτα τελικα μονο με format!Ευχαριστω ολους για της γρηγορες απαντησεις!!!Θα ενημερωσω το forum πιο προγραμμα μου εκανε την δουλεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts