Jump to content

kolet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kolet

  1. kolet

    Sony Xperia Play

    ρε παλικαρια εχω το sony ericsson arc κ σκεφτομαι να το ανταλαξω με το xperia play...αξιζει τον κοπο???κ μπορω να κατεβαζω παιχνιδακια απο τα γνωστα μαγαζακια??ευχαριστω!!
  2. αλλο προβλημα με την καινουρια ρομ του γερμανου v8 στα καλα καθουμενα απο τοτε που την περασα κανει κατι παραξενους ηχους και εχω ενα σφιριγμα συνεχεια σε οτι ηχο και να βαλω και οταν βαζω ανοιχτη ακροαση!!!τα νευρα μου καλα ημουν με την GreekHX2.02!μπας και ξερει κανεις τι παιζει???
  3. ευχαριστω Ulysse περασα το widgetbar.sis ολα καλα αλλα δεν μου βγαζει τα μενου στην αρχικη οθονη (τηλεφωνο,επαφες,μηνυματα,μενου)οπως τα ειχα παλια.ευχαριστω και παλι!!!
  4. θελω και εγω να την απεγκατεστησο και να περασω την παλια (widget-bar) πως γινετα?ι
  5. φιλε μου μπορεις να μου στειλης με pm το link για τα παιχνιδια??ευχαριστω!!
  6. ρε παλικαρια μπορειτε να μου στειλετε με pm απο που να τα κατεβασω σπασμενα(''Ndrive 9x ekdosi 3.5.27'' και sygic mobile maps 10)
  7. φιλε μου βγαζει δυο επιλογες μεσο web και sms παταω μεσο web βαζω οτι κωδικο θελω και μου λεει invalid serial numper!!Βασικα αυτα ελεγε στης οδηγειες το προγραμμα που κατεβασα.
  8. ρε παιδια εχω βαλει το Ndrive 3.5.18 και εχω προβλημα με τους χαρτες που ειναι κλειδωμενη.Τι μπορω να κανω για να τους ξεκλειδωσω??
  9. ρε παιδια μια βοηθεια εκανα εγκαταστασει το Sygic Mobile 7.71(σε samsung i8910) αλλα οταν μπαινω στην εφαρμογει μου βγαζει not enough memory και κλεινη ξερει κανεις τι γινεται.
  10. ρε παιδια μια βοηθεια εκανα εγκαταστασει το Sygic Mobile 7.71(σε samsung i8910) αλλα οταν μπαινω στην εφαρμογει μου βγαζει not enough memory και κλεινη ξερει κανεις τι γινεται.
  11. Τα εκανα ολα αλλα τιποτα τελικα μονο με format!Ευχαριστω ολους για της γρηγορες απαντησεις!!!Θα ενημερωσω το forum πιο προγραμμα μου εκανε την δουλεια!!!
  12. Ρε παιδια SOS εχω ενα μεγαλο προβλημα(εχω custom rom GreekHX2.02) εκανα καποια προγραμματα εγκαταστασει και οταν παω να τα κανω απεγκαταστασει απο το μενου του κινητου δεν με αφηνει να μπω στην εγκαταστασει εφαρμογων για να κανω unistall μαυριζει η οθονη και με γυρναει πισω!!!Οταν δε παω να μπω απο τον υπολογιστη και τον samsung pc manager να κανω απεγκαταστασει απο εκει παλι τα ιδια.......Μηπως ξερει κανεις τι γινεται εχει τυχη και σε αλλον το ιδιο προβλημα και αν ναι πως λυνεται.Ευχαριστω!!
  13. menu-settings-connectivity-wirelesslan κανε refresh θα βρει το δικτυο σου και κανε connect βαζεις το κλειδι που εχεις στο δiκτυο και δεν κανει connect?? οταν θα πατησεις connect στο δικτυο σου θα σου ζητησει κλειδι το βαζεις και πατας ok.
  14. Εχω ενα προβλημα εβαλα προσφατα την (2.02 ελληνική) δεν μπορω να ανοιξω τα widgets και packages απο το μενου του τηλεφωνου.Τα παταω και δεν γινεται τιποτα!!!Θελω να βγαλω ενα widgets που εβαλα με μια τουρκικη σημαια(πλακα μας κανουν)και δεν μπορω να το βγαλω!!Ξερει καποιος τι γινεται!
  15. Σας ευχαριστω ολους θα περασω την 2.02 greek και θα δω πως παει.
  16. :!:SOS βοηθεια!! Χαιρετω το πιο καλο και ενημερωμενο forum!!Ειμαι και εγω κατοχος εδω και μια εβδομαδα ενος i8910 και εχω περασει την rom του γερμανου (CODE_I8910_HX1.72_GREEK)και εχω κανει ολα τα προβλεπομενα format πριν το flasarisma 1. format C 2. restart 3. format E + restart 4. flash+restart ολα πηγαν καλα εκτος απο δυο πραγματακια: δεν κανει install της unsigned εφαρμογες της signed της κανει κανονικα (εχω το rompatcer v2.3 που ηταν ειδη στην rom του γερμανου και ειναι ενεργοποιιμενα auto+apply patches)μου βγαζει συνεχεια αυτο <unbale to install constrained by the certificate>. Εκανα εγκαταστασει το NDrive εγινε κανονικα οταν παω να το τρεξω μου λεει κατι δεν μπορει να βρει το path ξαχνω να βρω που εχει γινει εγκαταστασει στο τηλεφωνο τζιφος!!!Δεν μπορω να βρω που εχουν γινει εγκαταστασει τα προγραμματα στην μνημη του τηλεφωνου!!Και πως μπορω να βρω και να τρεξω το gps του τηλεφωνου?Αν μπορειτε να με βοηθησεται μου εχουν σπασει τα νευρα!! Ευχαριστω προκαταβολικα!!!
  17. Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σου!!!Θα τα δοκιμασω ολα και ο θεος βοηθος!!
  18. Φιλε μου ευχαριστω για το πως θα ενωσω τα δυο avi αλλα θελω και να την γραψω σε dvd και δεν ξερω πως να περασω τους SUBTITLES!!
  19. Γεια σας μαγκες!Εχω ενα προβλημα εχω μια ταινια avi σε δυο κομματια θελω να βαλω Subtitles να της ενωσω και να την καψω σε DVD και δεν ξερω πως.Ευχαριστω προκαταβολικα
×
×
  • Create New...