Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγγνωμη που το ρωταω για εκκατομυριοστη φορα, μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ για τον οδηγο εγκαταστασης εφαρμογων? (unsigned) ευχαριστω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228724

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=219853

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

υπαρχει περιπτωση το προβλημα με τα λευκα pixels στο βιντεο να διορθωνεται με αλλαγη rom(ιταλικη,ρωσικη κλπ)?το εχει δοκιμασει κανενας?

Οχι φιλε μου ειναι hardware problem πρεπει να το επιστρεψεις πισω και να παει στο service!

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Bασικα κατι μου λεει για πιστοποιητικα.

Νομιζω οτι υπαρχει καποιο προγραμμα(?) με το οποιο βαζεις οποιαδηποτε εφαρμογη θες.

Αυτο ψαχνω, οχι για τις οφισιαλ εφαρμογες

Bασικα κατι μου λεει για πιστοποιητικα.

Νομιζω οτι υπαρχει καποιο προγραμμα(?) με το οποιο βαζεις οποιαδηποτε εφαρμογη θες.

Αυτο ψαχνω, οχι για τις οφισιαλ εφαρμογες

Αν δεν θελεις να βγαλεις πιστοποιητικο και θελεις να τρεχεις ολες τις εφαρμογες τοτε μαλλον θα πρεπει να χακαρεις το κινητο σου.Καλο ειναι να διαβασεις λιγο αυτο το θεμα πριν αποφασισεις οτιδηποτε.

Αν παλι θελεις να το χακαρεις δες αυτο. http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=12487

Ολα τα παραπανω με καποια επιφυλαξη γιατι ειμαι κι εγω πολυ αρχαριος.Αν καποιος διαπιστωσει οτι δεν ειναι σωστα ας με διορθωσει .

Αν δεν θελεις να βγαλεις πιστοποιητικο και θελεις να τρεχεις ολες τις εφαρμογες τοτε μαλλον θα πρεπει να χακαρεις το κινητο σου.Καλο ειναι να διαβασεις λιγο αυτο το θεμα πριν αποφασισεις οτιδηποτε.

Αν παλι θελεις να το χακαρεις δες αυτο. http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=12487

Ολα τα παραπανω με καποια επιφυλαξη γιατι ειμαι κι εγω πολυ αρχαριος.Αν καποιος διαπιστωσει οτι δεν ειναι σωστα ας με διορθωσει .

καλησπερα. μια μικρη διορθωση. εδω http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=13760 πως θα χακαρεις το κινητο. και δεν υπαρχει κανενα απολυτος προβλημα. ουτε με ασφαλεια ουτε με εγγυση :D

Θα ήθελα να ρωτήσω πως περνάμε άλλη ρομ στο κινητό; Από ότι είδα, η ρωσική ρομ με ελληνικά που μεγειρεύτηκε, είναι καλή...την κατέβασα απο το λινκ αλλά δεν ξέρω πως να την περάσω..με μαζική αποθήκευση;

καλημερα. δες εδω http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=12487 πως . δεν ειναι καθολου δυσκολο. ακολουθησε τον οδηγο και δεν θα εχεις κανενα προβλημα :)

Καλησπέρα σε όλους.. αφού το πήρα πλέον απόφαση πως στην Ελλάδα ΔΕΝ θα δούμε νέο firmware, πέρασα την ρώσικη έκδοση με το ελληνικό πληκτρολόγιο ( ΧΕΙΙ1, 03/09/09).Είναι σαφώς καλύτερη από την ελληνική, με κάποιες βελτιώσεις. Ωστόσο στο θέμα της κάμερας θα ήθελα να επισημάνω ότι εξακολουθεί να υπάρχει αδυναμία της ρύθμισης anti-shake με την παρουσία του flash..Δεν καταλαβαίνω, αφού το flash είναι απαραίτητο για τους εσωτερικούς χώρους, δεν ειναι εντελώς βλακεία η απουσία του anti-shake; Δεν σας δημιουργεί προβλήματα αυτό;Επίσης οι φωτό με φλας μου φαίνονται υπερβολικά φωτισμένες, 'καμένες' για να μιλήσω με....τηλεοπτική ορολογία. Ειδικά στις κοντινές σχετικά λήψεις, το πρόβλημα είναι έντονο..Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά.

Έχω σχεδόν πάρει την απόφαση να αλλάξω το κινητό μου και να αποκτήσω το i8910HD :) και να μπω στην παρέα σας.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι:

1) Η τελευταία έκδοση του λογισμικού στο συγκεκριμένο κινητό είναι η I8910XXIFB με ημερομηνία έκδοσης 17/06/2009 και με προσαρμοσμένη έκδοση I8910VRIF1 με ημερομηνία έκδοσης 18/06/2009?? Ή υπάρχει και πιο καινούργια??

2) Αν είναι αυτή η τελευταία έκδοση, είναι αυτή που δημιουργεί τα μικροπροβλήματα???

3) Από την εμπειρία σας στην μαμά SAMSUNG, πόσο καιρό κάνει να φέρει και στην Ελλάδα το καινούργιο λογισμικό???:worry: Ή μήπως μπορεί και να μην το φέρει??:mad:

Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων!:)

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά.

Έχω σχεδόν πάρει την απόφαση να αλλάξω το κινητό μου και να αποκτήσω το i8910HD :) και να μπω στην παρέα σας.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι:

1) Η τελευταία έκδοση του λογισμικού στο συγκεκριμένο κινητό είναι η I8910XXIFB με ημερομηνία έκδοσης 17/06/2009 και με προσαρμοσμένη έκδοση I8910VRIF1 με ημερομηνία έκδοσης 18/06/2009?? Ή υπάρχει και πιο καινούργια??

2) Αν είναι αυτή η τελευταία έκδοση, είναι αυτή που δημιουργεί τα μικροπροβλήματα???

3) Από την εμπειρία σας στην μαμά SAMSUNG, πόσο καιρό κάνει να φέρει και στην Ελλάδα το καινούργιο λογισμικό???:worry: Ή μήπως μπορεί και να μην το φέρει??:mad:

Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων!:)

1) Η τελευταια επισημη ειναι αυτη που ανεφερες. Απο τοτε εχουν υπαρξει firmwares τα οποια εχουν κανει το τηλεφωνο σημαντικα πιο ποιοτικο οπως η αντικατασταση του AMR codec με ΑΑC, 3D multitasking, διορθωση bugs

2)Τα βασικα μειονεκτηματα του συγκεκριμενου firmware ειναι ο ηχος στα βιντεο που τραβαμε ο οποιος ειναι ακουσον-ακουσον AMR (μιλαμε για κινητο των 600 ευρω μη ξεχνιομαστε..), και ενα bug στον φακελο με τις φωτογραφιες οπου δειχνει τις μικρογραφιες οποτε του καπνισει (...αν του καπνισει)

3) Σε αυτο ας απαντησει καποιος αλλος με μεγαλυτερη εμπειρια σε θεματα samsung =) Το πιο πιθανο ειναι παντως να χρειαστει να περασεις μονος σου νεοτερο firmware καποιο απο αυτα που υπαρχουν στο νετ.

Αν θελεις την γνωμη μου μη το αγορασεις..μπορει σαν κινητο να ειναι σε γενικες γραμμες εξαιρετικο, και σαν κατασκευη, και σαν λειτουργιες, αλλα εχει 3-4 χτυπητα σημεια τα οποια ενδεχομενως να σε ξενερωσουν, οπως τα 2 παραπανω που ανεφερα

και επιπλεον, προβληματικο σημα, και ελεινο zoom

Θα σου προτεινα αντι για το Omnia HD, το παρακατω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=252829

As far as rumors go Samsung i8910 sports an 8 megapixel camera with HD video recording (1280 x 720 pixels), GPS and Wi-Fi connectivity, HDMI output and a 3.5mm audio jack plus DivX and DNLA certification. Considering the front barely noticeable camera, we might be sure of the 3G support.

HDMI output τι εννοει ?

Η έξοδος HDMI παρέχεται μέσω ειδικού αξεσουάρ που προσαρμόζεται στη συσκευή.Πρόκειται για την έξοδο HD εικόνας και αφορά στη σύνδεση απευθειας μέσω HDMI καλωδίου με συμβατές συσκευές.Το DLNA αφορά το διαμοιρασμό ψηφιακών αρχείων μέσω της Wi-Fi σύνδεσης.

Συγγνώμη... επειδή έψαξα όλο το Thread αλλά δεν είδα κάποιον να το αναφέρει (και μου φάνηκε παράξενο)...

Τα ακουστικά... πώς σκ@@τα στερεώνονται στο αφτί σου χωρίς να πέσουν 10 φορές; Παίζει να είναι τα πιο αποτυχημένα ακουστικά που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Εκτός κι αν φταίνε τα αφτιά μου!

Συγγνώμη... επειδή έψαξα όλο το Thread αλλά δεν είδα κάποιον να το αναφέρει (και μου φάνηκε παράξενο)...

Τα ακουστικά... πώς σκ@@τα στερεώνονται στο αφτί σου χωρίς να πέσουν 10 φορές; Παίζει να είναι τα πιο αποτυχημένα ακουστικά που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Εκτός κι αν φταίνε τα αφτιά μου!

Περίεργο που το αναφέρεις...

Θα έλεγα πως είναι τα πιο στερεά ακουστικά που έχω βάλει ποτέ μου,καθώς μπαίνουν κυριολεκτικά μέσα στο αυτί (χωρίς να ξέρω κατά πόσο καλό ή κακό είναι αυτό...)

Εμένα μετά από χρήση αρκετής ώρας με ενοχλούν πάντως, αλλά ποτέ δεν μου έχουν πέσει!

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Μάλλον θα φταίει το αφτί μου, δεν εξηγείται αλλιώς... βλέπω πως είναι σαν χωνί για να μπαίνουν κυριολεκτικά μέσα στο αφτί, αλλά εγώ δεν μπορώ να τα στερεώσω με τίποτα!!!

Βάζεις απλά το εξόγκωμα μεσα στον ακουστικό πόρο.Μην προσπαθείς να βάλεις όλο τ'ακουστικό μέσα,θα κάνεις καμιά ζημιά στ'αυτιά σου!!

ήθελα να ρωτη΄σω για το καινούριο update που βγήκε! εδώ στην ελλάδ το περνάμε κανονικά ?γιατι μου λέει ότι δεν επιτρέπεται?η αλλίος τι τρόπος υπάρχει γιατί έχει πολλά καλά.

Να ρωτήσω , έβαλα την Ρωσική Firmware και οταν στο βίντεο που γραφω ο ηχος εχει ενα πολυ δυνατό σφύριγμα , ακόμα και σε ησυχία να γράψω κανει σφύριγμά

Το εχει παρατηρήσει κάνεις και μάλλον φταίει το Firmware ???

Να ρωτήσω , έβαλα την Ρωσική Firmware και οταν στο βίντεο που γραφω ο ηχος εχει ενα πολυ δυνατό σφύριγμα , ακόμα και σε ησυχία να γράψω κανει σφύριγμά

Το εχει παρατηρήσει κάνεις και μάλλον φταίει το Firmware ???

Η λύση στο πρόβλημα σου είναι μάλλον εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2892620#post2892620 (όταν το είχα το έψαξα το θέμα όπως και άλλοι πριν μας καθοδήγησαν εδώ), μάλλον στο firmware αυτό το default πάει στο 30 στο CamcordDSP_AMR>TxMicAmp,κατέβασε το στο 24.;)

Η λύση στο πρόβλημα σου είναι μάλλον εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2892620#post2892620 (όταν το είχα το έψαξα το θέμα όπως και άλλοι πριν μας καθοδήγησαν εδώ), μάλλον στο firmware αυτό το default πάει στο 30 στο CamcordDSP_AMR>TxMicAmp,κατέβασε το στο 24.;)

Δυστηχως τιποτα :(, το βιντεο σφυριζει. Ειναι ηδη στο 24 το TxMicAmp, και το TxChannel sto 28. Τα εβαλα αντοιστιχα 30 και 31 αλλα τιποτα,

Τι να κανω , μπορω να τα καταβασω και αλλο ? π.χ. 20 και 21 ας πουμε?

Δυστηχως τιποτα :(, το βιντεο σφυριζει. Ειναι ηδη στο 24 το TxMicAmp, και το TxChannel sto 28. Τα εβαλα αντοιστιχα 30 και 31 αλλα τιποτα,

Τι να κανω , μπορω να τα καταβασω και αλλο ? π.χ. 20 και 21 ας πουμε?

Σαφέστατα πρέπει να τα δοκιμάσεις όλα,άλλωστε όλα αυτά που σου παρέθεσα στο link δοκιμάστηκαν με το ελληνικό firmware(6/2009)-πιστεύω θα βρεις άκρη και όταν γίνει αυτό postαρε το εδώ για να βοηθηθούν και άλλοι που πιθανόν να έχουν παρόμοια ζητήματα.

Δηλαδή ρε παιδιά κανένας μέχρι στιγμής δεν κατάφερε να το διόρθωση αυτό το πρόβλημα????:worry: :worry:

ρε παιδια να ρωτησω κατι. ποσο ειναι το μεγαλυτερο χρονικο διαστημα που εκανε να σας ερθει συσκευη απο doa?

χαιρετέ παιδία

χρόνια και ζαβάνια να μπώ στο φορουμ

αγόρασα το ι8910 όπου νανε ερχέται, μια ερώτιση μόνο

όλα "τέλεια" με το τηλέφωνο αλλα πολλές σελίδες λένε οτι

είναι άργο , δηλάδη όταν πατάς κατί στην όθονη μπόρει να μην

πάρει απ την πρώτη φόρα. Από άποψή καθημερίνης χρησης τι λεεί ?

It feels like something is heating up , Can I live with you ? :P

χαιρετέ παιδία

φιλε θα σου πω κ για να μην παρεξηγουμαι εκφραζω μονο την προσωπικη μου αποψη. Παμε τωρα, εκτος απο μια καμερα καλη που κ εδω λειπει το φλας ξενον, εχει κ πολυ καλη οθονη amoled, κατι αλλο που να σε κερδισει κ να κανει το τηλεφωνο να δικαιολογει τα λεφτα του κ τον ντορο γυρω απο αυτο, δεν νομιζω οτι θα βρεις. Οσο για το αν ειναι αργο κ παλι κατ εμε, ειναι! ειδικα οταν ανοιγει φωτογραφιες 8mp κ οταν φορτωνει σελιδες στο internet, πολυ πιθανον ομως αυτο το προβλημα να διορθωνεται με το καινουριο firmware οταν κ αν αυτο κυκλοφορησει στην Ελλαδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαιρετέ παιδία

εμενα μια χαρα ανταποκρινεται η οθονη.

αργο δεν ειναι, εμενα γρηγορα ανοιγει τις φωτο. οταν στην "εκθεση " ειχα βαλει και 2 αρχεια απο 800Μβ ,δυο εργα, τοτε ισως καθυστερουσε να ανοιξει λιγο.

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD